ok, hvala za potvrdu... pa skontali i oni (ono sto smo mi vec odavno) zasto placati ljekarski za 130 ljudi kad mozes samo za 20. ajd bas super, da vidimo koliko ce pasti raje na tim kruzicima...hopeandfate wrote:Da, upravu je vrac. Ja sam isto cula,da je tako bilo na ljekarskom. Ne znam iz kojeg razloga nije bilo ono sto je napisano u obavjesti.Kriminal_ista wrote:Kakvi su kruzici bili na ljekarskom i zasto na stranici pise gdje se pozivamo na ovaj test citiram :
''OBAVJEŠTAVAJU SE KANDIDATI KOJI SU STEKLI PRAVO PRISTUPA LJEKARSKOM I PSIHOLOŠKOM PREGELDU, UKLJUČUJUĆI TEST I RAZGOVOR, DA DAN PRIJE TERMINA ODREĐENOG ZA TESTIRANJE, NE SMIJU KONZUMIRATI BILO KAKVE MEDIKAMENTE ILI DRUGE SUPSTANCE KOJE MOGU UTJECATI NA REZULTATE NALAZA KRVI, TE DA NA DAN TESTIRANJA NE SMIJU KONZUMIRATI PIĆE I HRANU PRIJE TESTIRANJA.''
Jel ovo vrač supljira da bi se mi dobro najeli ili vrac gledao u kuglu koja mu je rekla kako da eliminise konkurenciju... ??
To sa kruzicima su neki psiho testovi i analize stavova.
Sto znaci, mozete se dobro najesti jer ce se to oduziti na nekoliko sati, podjeljeno u nekoliko grupa.
MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Moderator: anex
-
Rubbie
#1626 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
- Rafael4
#1627 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Što se tiče inspektora i ovog psiho testa jesu li se vršile ikakve uplate, to danas što je rađeno ? ? ? ? ? ? ? ?
-
hopeandfate
#1628 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Nije niko nista placao, kandidatima je receno da ce kompletan ljekarski raditi samo oni koji budu primljeni.
-
daleko si
#1629 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Skace se na strunjaci ,a ako mislis pri doskoku,smijes se docekati naprijed na ruke,samo ne iza sebe.MUP_KS wrote:A brate jesul na sprintu obarali radi stotinki 15,30 npr i reci mi skakanje na spuzvu jel smijes naprijed dofatiti prstima spuzvu
-
hopeandfate
#1630 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Danas je to bilo prilicno bezvezno, od testova do procedure. Stecen je dojam da je to pro-forme i da se na tome nece uopste obarati. Cak je neka od djevojaka koja radi, navodno, rekla, da to svi i poloze.
Vidjet cemo sta ce im jos pasti napamet (u hodu)!
- adnansax
#1631 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ovo mislis na proceduru oko ovog "ljekarskog",a ne na fizicko testiranje za policajce..jelhopeandfate wrote:Danas je to bilo prilicno bezvezno, od testova do procedure. Stecen je dojam da je to pro-forme i da se na tome nece uopste obarati. Cak je neka od djevojaka koja radi, navodno, rekla, da to svi i poloze.
-
MUP_KS
#1632 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Odgodjeno jutros na kosevu,eto vam sto sere nece biti odgodjeno sigurno ipak je odgodjeno
-
karaoka
#1633 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
MUP_KS wrote:Odgodjeno jutros na kosevu,eto vam sto sere nece biti odgodjeno sigurno ipak je odgodjeno
Odgodjen sprtin i kuper ostale discipline su radjene.Za sprint i kuper ce slati poziv naknadno.
-
Champion
#1634 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
To je super za vas, vjerovatno ce vam skok biti mnogo bolji nego sto bi bio da ste trcali ove dvije discipline. Meni je trcanje sigurno 20 cm skratilo skok.
-
MUP_KS
#1635 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
To si upravu lakse im je dosta jer od trcanja ti odu noge ne mozes skociti ovako ce biti odmori i tako to
-
hopeandfate
#1636 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
da, ljekarsko je bas bezveze.adnansax wrote:Ovo mislis na proceduru oko ovog "ljekarskog",a ne na fizicko testiranje za policajce..jelhopeandfate wrote:Danas je to bilo prilicno bezvezno, od testova do procedure. Stecen je dojam da je to pro-forme i da se na tome nece uopste obarati. Cak je neka od djevojaka koja radi, navodno, rekla, da to svi i poloze.
-
edo_tm87
#1637 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
oborili su momka zbog 15.05, a ne 15.30... momak je juce s povredom ligamenata istrcao 14.00, ko nmz ispod 15, nema sta traziti na ovom konkursu...MUP_KS wrote:A brate jesul na sprintu obarali radi stotinki 15,30 npr i reci mi skakanje na spuzvu jel smijes naprijed dofatiti prstima spuzvu
-
edo_tm87
#1638 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
mislim da je raja na ovom forumu jedno 500 puta objasnila, a i da si procitao pravilnik mupa sve bi ti bilo jasno, dovoljno je i 5 bodova, ali iz svake discipline moras ostvariti bar po 1 bod, i ides dalje...mupks wrote:Da li mi neko moze odg. jel se ide dalje ukoliko je ukupan zbir bodova na testu fizickih sposobnosti manji od 30?
Znaci, sve polozeno, ali ukupno manje od 30 bodova.
-
Champion
#1639 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ide se dalje samo se ne zna koliko dalekoedo_tm87 wrote:mislim da je raja na ovom forumu jedno 500 puta objasnila, a i da si procitao pravilnik mupa sve bi ti bilo jasno, dovoljno je i 5 bodova, ali iz svake discipline moras ostvariti bar po 1 bod, i ides dalje...mupks wrote:Da li mi neko moze odg. jel se ide dalje ukoliko je ukupan zbir bodova na testu fizickih sposobnosti manji od 30?
Znaci, sve polozeno, ali ukupno manje od 30 bodova.
-
edo_tm87
#1640 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
nista nije bitnije od stele, al o tome u slijedecem dijelu procedureChampion wrote:Ide se dalje samo se ne zna koliko dalekoedo_tm87 wrote:mislim da je raja na ovom forumu jedno 500 puta objasnila, a i da si procitao pravilnik mupa sve bi ti bilo jasno, dovoljno je i 5 bodova, ali iz svake discipline moras ostvariti bar po 1 bod, i ides dalje...mupks wrote:Da li mi neko moze odg. jel se ide dalje ukoliko je ukupan zbir bodova na testu fizickih sposobnosti manji od 30?
Znaci, sve polozeno, ali ukupno manje od 30 bodova., ovdje je svaki bod bitan.
-
elva07
#1641 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
kakva je situacija sa sklekovima,kazu da tolerisu nepravilne,jel istina.....
-
factor_xxx
#1642 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Previše obraćate pažnju na tu fizičku spremnost. Ko da će iko od vas trčati kad bude radio. Bitno je šta ko ima u glavi da riješi krivično djelo. Da je fizička spremnost toliko bitna ne bi nosila mali broj bodova u odnosu na teorijski dio.edo_tm87 wrote:oborili su momka zbog 15.05, a ne 15.30... momak je juce s povredom ligamenata istrcao 14.00, ko nmz ispod 15, nema sta traziti na ovom konkursu...MUP_KS wrote:A brate jesul na sprintu obarali radi stotinki 15,30 npr i reci mi skakanje na spuzvu jel smijes naprijed dofatiti prstima spuzvu
-
KARAGA
#1643 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
jel ima ljekarskog pregleda ili samo psiho test,i imal razgovor neki?
hvala kolege
hvala kolege
- adnansax
#1644 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Bitna-nebitna,svakako je eliminatorna i moraju se zadovoljiti minimumi.factor_xxx wrote:Previše obraćate pažnju na tu fizičku spremnost. Ko da će iko od vas trčati kad bude radio. Bitno je šta ko ima u glavi da riješi krivično djelo. Da je fizička spremnost toliko bitna ne bi nosila mali broj bodova u odnosu na teorijski dio.edo_tm87 wrote:oborili su momka zbog 15.05, a ne 15.30... momak je juce s povredom ligamenata istrcao 14.00, ko nmz ispod 15, nema sta traziti na ovom konkursu...MUP_KS wrote:A brate jesul na sprintu obarali radi stotinki 15,30 npr i reci mi skakanje na spuzvu jel smijes naprijed dofatiti prstima spuzvu
-
MUP_KS
#1645 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Kako danas bi jel iko pao u sali na disciplini i jednoj to me zanima ? znam samo na sprintu da pada raja ?
-
elva07
#1646 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
raja sta je sa sklekovima,,,kazu ne moraju se bas pravilno radit,tolerisu nepravilne kako sam ja cuo.....
-
orhideja13
#1647 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
I mene zanima šta je sa skokom udalj i sklekovima, je li iko pao na tome? I šta je sa ostalim grupama, da li će i njima biti odgođeno trčanje?
-
elda
#1648 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
I ja sam tako cuo pa mi je lola ponistio 8 sklekova!! Ja uradio prva 3, broji on 1,1,1elva07 wrote:raja sta je sa sklekovima,,,kazu ne moraju se bas pravilno radit,tolerisu nepravilne kako sam ja cuo.....
-
Champion
#1649 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Onda si bas sfuserio, proslo je 400 ljudi jos nikoga nisu zakinuli na sklekovima. Kako si radio, koja sirina, koliko si se spustao, dizao? Ja sam vidio da su ljudima brojali sve zivo i nezivo.elda wrote:I ja sam tako cuo pa mi je lola ponistio 8 sklekova!! Ja uradio prva 3, broji on 1,1,1elva07 wrote:raja sta je sa sklekovima,,,kazu ne moraju se bas pravilno radit,tolerisu nepravilne kako sam ja cuo.....
-
pitanja mupks
#1650 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Otpalo je danas raje, na sklekovima i skoku u dalj... ali stvarno dolaze ljudi koji se nisu spremali za ovo nikako.
Ko iole radi pravilne sklekove nece imati problema, ali sklek tipa spustanja 3centimetra, dizanje guzice u zrak i tome slicne situacije se ne tolerisu.
Ko iole radi pravilne sklekove nece imati problema, ali sklek tipa spustanja 3centimetra, dizanje guzice u zrak i tome slicne situacije se ne tolerisu.