oooooooooooooooo to se ti napucala grahcine, masalaaa, hoce bit veceras veselobez_ideje wrote:Ne znam od cega se vise najede,al znam od cega se vise napuse![]()
ALTA Centar
- Vragolan
#1626 Re: ALTA Centar
-
kojeime
- vicious
#1628 Re: ALTA Centar
U Mercatoru je znalo naletiti onih obicnih majica Fruit of the loom, i to u bojama raznimkojeime wrote:E, samtane hlace mozes kupiti bez problema. Volja ti na primjer u Varteks kod FIS-a (Levis), kupovao tamo, volja ti na oprimjer u Esbi jeans (preko puta Elektroprivrede) kupovao i tamo, koliko znam za samtane hlace nema problema.debela wrote:nekako sam i predosjecala ovakav odgovorjebes sve trzne centre i kerefeke kad ne mozes u gradu naci najobicnije stvari. zaboravila sam reci da i samtane, najobicnije samtane pantole, trazim vec sto godina. uzaludno. i jos metar takvih najobicnijih stvari. uffff.....haj bar da ne idem dzaba u tu gungulu.
Meni je bio problem sto nigdje nisam mogao naci tene potpno klasicnog kroja, Sve neki air Jordani, Pume kao kod vozaca Formule i slicne svemirske gluposti.
Ali slazem se sa tobom, ima nas koji zelimo klasicni ili klasicno/sportski stil, i zaista imamo problema naci takvu vrstu odjece i obuce.
Mislim fakat, ako vec moram nositi majicu koja na 80% povrsine ima reklamu te firme, onda neka mi je daju dzaba, ali ne vec moram i platiti taj odjevni predment i jos sluziti proizvodjacu kao reklama.
E, nece moci.
Nisu bile ni nesto skupe, koliko se sjecam...
-
debela
#1629 Re: ALTA Centar
hvala momci. kod mene inace samo nalijetanje i prolazi. kad god sam krenula maksuz nesto traziti samo bih zivce pogubila. kad se otvori trzni centar za nas obicne, jednostavne ljude javite mi 
-
mimsy
#1630 Re: ALTA Centar
Dobar mi onaj restoran/kafic pri vrhu..zadnji sprat.Danas bi trebalo biti otvaranje.Nekako mi se cini malesan i intiman,sto mi se svidja 
- Vragolan
#1631 Re: ALTA Centar
na valja to nistamimsy wrote:Dobar mi onaj restoran/kafic pri vrhu..zadnji sprat.Danas bi trebalo biti otvaranje.Nekako mi se cini malesan i intiman,sto mi se svidja
neces biti vidjen/a
- bez_ideje
#1632 Re: ALTA Centar
Jok vala.....nego govorim glede "sodiranih" cevapa i rize iz restoranaVragolan wrote:oooooooooooooooo to se ti napucala grahcine, masalaaa, hoce bit veceras veselobez_ideje wrote:Ne znam od cega se vise najede,al znam od cega se vise napuse![]()
-
krusty
#1633 Re: ALTA Centar
ne naplacuje se napojnica u Vapianu neznam ko je to provalio
platis koliko pojedes i popijes...
parking se ne placa (jos par dana) al je garaza mala samo 200 mjesta, logicno je da nemogu svi dole parkirati ...
parking se ne placa (jos par dana) al je garaza mala samo 200 mjesta, logicno je da nemogu svi dole parkirati ...
- Irm@
#1634 Re: ALTA Centar
moram da preporucim Spicy chicken u Burger house.. bas je za najest se samo vam treba gazirano za provariti
i neko je evc rekao za jelku malo mi je ocerupana ali eto
- Vragolan
#1635 Re: ALTA Centar
Irm@ wrote:moram da preporucim Spicy chicken u Burger house.. bas je za najest se samo vam treba gazirano za provariti![]()
![]()
ima li sta za nas sa problematicnim hemoroidima
- Qler
#1636 Re: ALTA Centar
Eto bio sam i ja juce u Alti. Meni je super. Svidja mi se npr. pokretne stepenice, taman obidjes krug po spratu, vidis radnje, da odes na sljedece sprat. Svidja mi se sto je sve svijetlo, volim svjetlost. Od garaze, pa do zadnjeg sprata sve osvijetljeno.
U glavnom, puuuno mi je bolja od Importane-a, ali je BBI jos uvijek najbolji.
U glavnom, puuuno mi je bolja od Importane-a, ali je BBI jos uvijek najbolji.
-
Gospoda Ministarka
#1637 Re: ALTA Centar
Irm@ wrote:moram da preporucim Spicy chicken u Burger house.. bas je za najest se samo vam treba gazirano za provariti![]()
![]()
Ja stvarno nezanm sta je tu za preporuciti
Stara kifla, na koju oni kao simbolicno kanu mexican sosa, i onda ubace 4 komadica hladne tvrde piletine koja je naravno przena u dubokoj masnoci. Ako nemate jake zube, jak zeludac i nista zaista gladni a to vam jedina sansa onda nemojte ni probati. A sam nacin pripreme koji kao treba da bude "svjetski" je prica za sebe
- ultima_palabra
#1638 Re: ALTA Centar
Probao sam obični chicken burger u Burger House... pa onako, prosjek neki, ko i cijena... 4,50 maše.
Jel onaj Koton samo ženski butik?
- Urban B.
#1639 Re: ALTA Centar
u Koton-u ima i muskih stvari,kad udjes s lijeve strane,meni licno ima bas dobrih stvari al zajebaju malo s brojevima:Dultima_palabra wrote:Probao sam obični chicken burger u Burger House... pa onako, prosjek neki, ko i cijena... 4,50 maše.
- Irm@
#1640 Re: ALTA Centar
ja sam upravo otisla po sendvic i jela ga dok sam citala ovaj post.. stvarno bezveze pricas kifla friska, sosa usta mi gore piletina premehka..Gospoda Ministarka wrote:Irm@ wrote:moram da preporucim Spicy chicken u Burger house.. bas je za najest se samo vam treba gazirano za provariti![]()
![]()
Ja stvarno nezanm sta je tu za preporuciti.
Stara kifla, na koju oni kao simbolicno kanu mexican sosa, i onda ubace 4 komadica hladne tvrde piletine koja je naravno przena u dubokoj masnoci. Ako nemate jake zube, jak zeludac i nista zaista gladni a to vam jedina sansa onda nemojte ni probati. A sam nacin pripreme koji kao treba da bude "svjetski" je prica za sebe![]()
nasem narodu ni Bog ne moze ugoditi..
-
kojeime
-
iSwagga
#1642 Re: ALTA Centar
Danas jeo u Burger House-u, i mogu reci da za te pare .. 'TALE' je izmislio hamburger za njih 
-
MUNAFIK
#1643 Re: ALTA Centar
Posteno, iskreno a bogme i realno... nema se sta vise dodat na ovu temu...iSwagga wrote:Danas jeo u Burger House-u, i mogu reci da za te pare .. 'TALE' je izmislio hamburger za njih
- minjonja
#1644 Re: ALTA Centar
ma ni tale nije sto je nekad bio. uzela jucer chickenburger. ni nalik na onaj od prije.
- innovision
#1645 Re: ALTA Centar
tale propao samo tako
danas jeo ciken iz alte-preslan suh fuj
danas jeo ciken iz alte-preslan suh fuj
- Vragolan
#1646 Re: ALTA Centar
kifla ostala ista samo se meso smanjilominjonja wrote:ma ni tale nije sto je nekad bio. uzela jucer chickenburger. ni nalik na onaj od prije.
-
iSwagga
#1647 Re: ALTA Centar
MUNAFIK wrote:Posteno, iskreno a bogme i realno... nema se sta vise dodat na ovu temu...iSwagga wrote:Danas jeo u Burger House-u, i mogu reci da za te pare .. 'TALE' je izmislio hamburger za njih
- Wutkica
#1648 Re: ALTA Centar
zato kod otrova ponuda jos uvijek stojiiSwagga wrote:Danas jeo u Burger House-u, i mogu reci da za te pare .. 'TALE' je izmislio hamburger za njih
- LisaSimpson
#1649 Re: ALTA Centar
Zna li neko kako se zove parfimerija na prvom spratu?
Prodavačica u istoj je moju prijateljicu i mene optužila da krademo.
Pa pripazite, ako ste normalne dvije djevojke koje su došle kupiti parfem možda Vas izblajhana paranoična prodavačica zamoli da se skinete da Vas pretraži.
Pa pripazite, ako ste normalne dvije djevojke koje su došle kupiti parfem možda Vas izblajhana paranoična prodavačica zamoli da se skinete da Vas pretraži.
- Wutkica
#1650 Re: ALTA Centar
LisaSimpson wrote:Zna li neko kako se zove parfimerija na prvom spratu?