Televizija OBN
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1626 Re: Televizija OBN
ima li plate? Mislim da li su im isplaceni zaostatci?
- arx
#1627 Re: Televizija OBN
Svaka cast OBN-U NA DOLINI VUKOVA....tO JE JEDINA TUrska serija koju gledam od kako je zavrsio EZEL!!!!!!

-
StupskaBitanga
#1628 Re: Televizija OBN
to jedino na OBN i ima gledanostarx wrote:Svaka cast OBN-U NA DOLINI VUKOVA....tO JE JEDINA TUrska serija koju gledam od kako je zavrsio EZEL!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Baudelaire
#1629 Re: Televizija OBN
Svakom svoje, a meni pun k***c turskih krvožednih i nasilnih serija. Što više ubijanja, to bolje. Sve nekakvi razračuni mafije i bagre.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1630 Re: Televizija OBN
Baudelaire wrote:Svakom svoje, a meni pun k***c turskih krvožednih i nasilnih serija. Što više ubijanja, to bolje. Sve nekakvi razračuni mafije i bagre.
-
StupskaBitanga
#1631 Re: Televizija OBN
poenta posta od maloprije vizavi plate je u tome da vi gdjice što očajavate zbog posla p.r vjerujte da je to dobro jer platu bi dobili za pola godine ili možda poslije
Zato nema mjesta očajavanju tražite posao gdje radnike plaćaju
Zato nema mjesta očajavanju tražite posao gdje radnike plaćaju
- Sasvim_Obican
#1632 Re: Televizija OBN
Večeras naletjeh na Telering sa Đakovićem, i gost je bio prof. Zdravko Grebo. Nažalost, uhvatio sam zadnjih par minuta i vidio sam da je profesor bio u elementu. E sad me zanima, pošto je ovo bila repriza, ima li negdje da bi se mogla pogledati ta emisija ? Nema je na obn-voj stranici.
-
Baudelaire
#1633 Re: Televizija OBN
Možda će me neko pogrešno shvatiti, ali i profesor šuplju prosipao. Treba izaći na izbore i glasati. Pri tom se niko, pa ni profesor ne pita za koga konkretno glasati, jer evo, uvjerili smo se da apsolutno niko ne može ovu državu da pogura naprijed. Da glasam za Našu Stranku, Kokuze, BOSS ili nešto slično?Sasvim_Obican wrote:Večeras naletjeh na Telering sa Đakovićem, i gost je bio prof. Zdravko Grebo. Nažalost, uhvatio sam zadnjih par minuta i vidio sam da je profesor bio u elementu. E sad me zanima, pošto je ovo bila repriza, ima li negdje da bi se mogla pogledati ta emisija ? Nema je na obn-voj stranici.
Halali što ti se ubacih u post tek ovako pošto ne znam odgovor na tvoje pitanje, nego eto htjedoh ovo svoje razmišljanje podijeliti s nekim.
- shecher
#1634 Re: Televizija OBN
smeće od TV-a!
- rimac
#1635 Re: Televizija OBN
Idiotizam! SInoć u informativnoj emisiji OBN-a prikazli prilog o jadnom malom Kinezu, dječak 2-3 godine, kojeg otac golog voda po snijegu da bi ga ojačao. Ovaj idiotizam past će na pamet nekom od gledalaca, koji ima pameti kao i urednici ove emisije, Mimo Šahinpapić koji svakog kritizira, i uraditi isto sa svojom djecom.
Može li se ovo prijaviti RAK-u.
- Co0l
#1636 Re: Televizija OBN
Ako ces takve stvari prijavljivat RAK-u kreni prvo od portala SA-X koji su danima objavljivali kako djeca skacu sa mostova i krovova kuca u snijeg sa napomenom da to,eto,nije preporucljivo...rimac wrote:Idiotizam! SInoć u informativnoj emisiji OBN-a prikazli prilog o jadnom malom Kinezu, dječak 2-3 godine, kojeg otac golog voda po snijegu da bi ga ojačao. Ovaj idiotizam past će na pamet nekom od gledalaca, koji ima pameti kao i urednici ove emisije, Mimo Šahinpapić koji svakog kritizira, i uraditi isto sa svojom djecom.
Jbg,jest glupa TV al ako ces sad svaku televiziju prijavljivat kad god nesto ghlupo ili opasno se pojavi na njoj brzo bi ostali bez svih televizija.
-
StupskaBitanga
#1637 Re: Televizija OBN
Sad ćeim gledanost porasti prenošenjem utakmica EL Man. UTD i Man City
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1638 Re: Televizija OBN
e ne valja se rugat' ljudima, i nikad to i ne radim
ali kad vidim onog Emerika
i jos on kao nesto pametuje i izruguje se

ali kad vidim onog Emerika
- Ridjobrki
#1639 Re: Televizija OBN
Joj ja se samo bojim da Mimu srčka ne spuca, sekira se pravo...plain vanilla wrote:e ne valja se rugat' ljudima, i nikad to i ne radim
ali kad vidim onog Emerikai jos on kao nesto pametuje i izruguje se
![]()
- Bosanac sa dna kace
#1640 Re: Televizija OBN
koje je ono silovanje jezika na OBN Allahu dragi, pa doslovce krv insanu popiju sa onim krhotizmima.... 
- Bosanac sa dna kace
#1641 Re: Televizija OBN
jedino men se cini sto valja na onoj TV je Mato Djakovic sa teladima u ringu 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1642 Re: Televizija OBN
Ma i Mato je rektalni alpinista...Bosanac sa dna kace wrote:jedino men se cini sto valja na onoj TV je Mato Djakovic sa teladima u ringu
-
wolf07
#1643 Re: Televizija OBN
Tezi slucaj! Kad se samo sjetim njegove servilnosti kad mu je gost bio Dodik i to uporedim sa Stankovicem i "Nedjeljom u 2" dodje mi da se odselim u Zimbabve!Entropio wrote:Ma i Mato je rektalni alpinista...Bosanac sa dna kace wrote:jedino men se cini sto valja na onoj TV je Mato Djakovic sa teladima u ringu
- Ridjobrki
#1644 Re: Televizija OBN
Samo Dodiku? A Čović, a Radončić, a Tihić, a Lagumdžija, a....wolf07 wrote:Tezi slucaj! Kad se samo sjetim njegove servilnosti kad mu je gost bio Dodik i to uporedim sa Stankovicem i "Nedjeljom u 2" dodje mi da se odselim u Zimbabve!Entropio wrote:Ma i Mato je rektalni alpinista...Bosanac sa dna kace wrote:jedino men se cini sto valja na onoj TV je Mato Djakovic sa teladima u ringu
Samo što im lavor na prinese i đugumom na noge poliva...
-
Baudelaire
#1645 Re: Televizija OBN
Novinarska je profesija kod nas dotakla dno. Mato nije ništa bolji ili lošiji od ostalih. Ili su kao Mato Đaković i Senad Hadžifejzović, dupe ližu svakom gostu ili skoro svakom, ili su kao Bakir Hadžiomerović, Senad Avdić i još mnogi drugi, misle da je vrh novinarskog posla nekoga posuti ličnim uvredama. Mislim, od svih Dodikovih aferima, raja ga mrzi što je krkan, seljak, vožd, glavonja, krme i slično, a to su proizveli upravo ovakvi novinari.
-
wolf07
#1646 Re: Televizija OBN
A ima ti i ta mjesta, jedino nisam nesto siguran kad je Hadzifejzovic u pitanju (mada mu se moze puno toga prigovoriti) ali nije bio nimalo fin sa Montgomerijem. S druge strane nikad mu necu halalit sto nije ono govno Bulatovica zgazio ko gnjidu jer je to i zasluzio a im'o ga je na penalu, fudbalskim rjecnikom receno.Baudelaire wrote:Novinarska je profesija kod nas dotakla dno. Mato nije ništa bolji ili lošiji od ostalih. Ili su kao Mato Đaković i Senad Hadžifejzović, dupe ližu svakom gostu ili skoro svakom, ili su kao Bakir Hadžiomerović, Senad Avdić i još mnogi drugi, misle da je vrh novinarskog posla nekoga posuti ličnim uvredama. Mislim, od svih Dodikovih aferima, raja ga mrzi što je krkan, seljak, vožd, glavonja, krme i slično, a to su proizveli upravo ovakvi novinari.
-
arminem
#1647 Re: Televizija OBN
JA NEZZZZ sta je ovo al signala obn-a nema na podrucjima opcine Gradacac ,Modrica,Odzak,Brod...nikako
vjerovatno i u drugim gradovima .....Ja nez zzzz zzz zz sta im je sa ovim signalom.Nema nikako al kad ma signal slika je VRH.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1648 Re: Televizija OBN
nezzz zzzzzz
kako onaj Brankovic ima opasnu zenu
kako onaj Brankovic ima opasnu zenu
- Comrad
#1649 Re: Televizija OBN
Vec sam na nekoj drugoj temi pisao, Djakovic ja mislim u zivotu nije neugodnog pitanja postavio. Emisija mu se zove telering, jer ako se ne varam nekad su gledaoci mogli zvati i postavljati pitanja i to je bila super emisija, al naravno to je ukinuto jer gosti se onda malo unezgode kad ne znaju pitanja unaprijed.
-
arminem
#1650 Re: Televizija OBN
Upadajte u grupu ,veceras od 20i45h strimamo UZIVO OBN TV I DOLINU VUKOVA
http://www.facebook.com/pages/Balkanspo ... 0194631402
http://www.facebook.com/pages/Balkanspo ... 0194631402