Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
palermo

#1626 Re: Arsenal F.C.

Post by palermo »

Ma Fabregas je tu pola ekipe, kad njega nema, onda nema ni rezultata. Sve je ono lijepo, ti meni, ja tebi....al Cesc je onaj koji donosi prevagu. Jebi ga, tako je.
sumirprimus

#1627 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

palermo wrote:Ma Fabregas je tu pola ekipe, kad njega nema, onda nema ni rezultata. Sve je ono lijepo, ti meni, ja tebi....al Cesc je onaj koji donosi prevagu. Jebi ga, tako je.
u paru sa RVP...
Ridjobrki

#1628 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Ma i ja se slažem sa onim postom samo ne kontam šta je Wenger danas bio kriv i šta to što ja poštujem Wengera ima veze sa poentom posta. Fakat važe neki čudni standardi tu ali to je dosta i do stava ekipe i trenera prema sudijama i medijima.

Treba malo pokazati zube i da-mu i ne dozvoliti da te svaka šuša proziva. Problem Arsenala je što se previše osvrću na prozivke i što previše energije troše na pravdanja koja ubijaju u pojam. Njih mediji faktički ubijaju u pojam a to su sami krivi što su im dozvolili.
sumirprimus

#1629 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Ridjobrki wrote:Ma i ja se slažem sa onim postom samo ne kontam šta je Wenger danas bio kriv i šta to što ja poštujem Wengera ima veze sa poentom posta. Fakat važe neki čudni standardi tu ali to je dosta i do stava ekipe i trenera prema sudijama i medijima.

Treba malo pokazati zube i da-mu i ne dozvoliti da te svaka šuša proziva. Problem Arsenala je što se previše osvrću na prozivke i što previše energije troše na pravdanja koja ubijaju u pojam. Njih mediji faktički ubijaju u pojam a to su sami krivi što su im dozvolili.
i sto su losi luzeri svi im krivi kad izgube osim njih samih...
nema goreg luzera od wengera...
belafonte

#1630 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Wenger je kriv što ne može uzet Mickey Mouse-a što bi automatski donijelo 3 boda danas a da se ne oznoje...

Ima još samo jedan popravni a to je u utorak, nakon toga i Ekrema i Wengera i vitrinu za trofeje bez trofeja, sve to fino Kolarovu na volej, jer gdje on to nabije tu trava ne raste :D
Ridjobrki

#1631 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Ma nisu oni loši luzeri nego se uvijek izvinjavaju i pravdaju, Wenger pogotovo. Kome se SAF pravda? Kad izgube Wenger uvijek svima objašnjava šta je bilo i traži potvrdu pa zato tim nema imidž nedodirljivih. ManU je rasterećen i ima taj arogantni stav baš zbog Sira koji ne da da mu iko soli pamet.

Fergie je gori luzer samo što je zajeban igrač - pravi Škot - za razliku od ovog mehkog Francuza.
sumirprimus

#1632 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Ridjobrki wrote:Ma nisu oni loši luzeri nego se uvijek izvinjavaju i pravdaju, Wenger pogotovo. Kome se SAF pravda? Kad izgube Wenger uvijek svima objašnjava šta je bilo i traži potvrdu pa zato tim nema imidž nedodirljivih. ManU je rasterećen i ima taj arogantni stav baš zbog Sira koji ne da da mu iko soli pamet.

Fergie je gori luzer samo što je zajeban igrač - pravi Škot - za razliku od ovog mehkog Francuza.
posteno,neutralan sam ovdje ali SAF rijetko gubi,pa i imamo rijetko kad priliku cut ga da se zali... :D
cuejm da je zadnje kolo nesto prigovaro,i odma kazna :)
ultima_palabra

#1633 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Ma nemam ja problem ni sa čim što ste rekli, ali danas čitavu onu utakmicu ja gledam da nisam gdje pritisnuo kakvo dugme na daljinskom, jerbo se oni Arsenalovi kreću ko usporen snimak :roll: Ako ih Wenger ne može motivisati da uzoru onaj teren u ovakvoj utakmici , jebat ga onda... fali tu Adams ili Keown da se kome najebe matere zbog nezalaganja, kurac bi se Arshavin šetko onako po terenu, sljedeću tekmu bi igrao sa sunčanim naočalama i protezom...

Na Nou Campu će dobiti po ušima, na OT isto tako, onda slijedi još par kikseva u PL i to bi bilo to.
Ridjobrki

#1634 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Vala ako se to desi nek se nose u materinu i Arsenal i nogomet, prelazim na praćenje boćanja. :mrgreen:

Ja mislim da neće, ovo je zamor koji mora doći nakon ovako gustog rasporeda i ovako fizički i psihički zahtjevnih utakmica. Sve je to jako opterećujuće i intenzivno, te sudija te sasiječe i zijaniš četiri gola prednosti, te igraš neke kupove sa niželigašima pa odjednom preokrećeš Barcu, te povrede, pa te čas dižu u nebesa a čas pljuju... Malo koja ekipa je pod tolikim pritiskom i povećalom kao oni.

Sreća pa taj zamor stiže i ManU, imaju ako ne i tanju klupu od Arsenala a veće izazove. Ja bih čak volio da Arsenal ispadne u utorak pa da se fokusiraju na Englesku i double. Lažem, ne bih (pogotovo ne od Barce) ali sad se lomi i njima i Unitedu i tu će neko nekog dotući do temelja.

A ovo za Adamsa i Keowna se slažem, to nikad neću skontati. Šta fali igraču od 30 i koje...
sinkaspud

#1635 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Ja ne znam samo sta je Wengerova krivica na jucerasnjoj utakmici, izveo je najbolje sto je imao, ubacio najbolje sto je imao na klupi u pravo vrijeme, stvarale su se sanse, nije Wenger kriv sto su igraci Arsenala od ispodprosjecnog golmana napravili svjetsku klasu sutajuci cijelo vrijeme ravno u njega, osim jedndog koji je pogodio precku svaki sut po sredini gola je isao, nije kriv takodjer sto je cist gol ponisten, i nije kriv sto uz Nasrija dva najbolja igraca nisu ni pola sezone odigrala i sto jos Wallcota ponovo nema a Vermalena i ne racunam. Mene ne frustrira sto nisu osvojili Carling kup i sto su juce kiksali frustrira me to sto kad najvise treba neko se ozlijedi ja ovo nikad u zivotu nisam vidio kakve lijecnike ima ovaj Arsenal prije 4 sedmice su rekli da se Vermalen vraca za tri sedmice prodjose i cetiri njega nema ali zato ima nova vijest na Arsenalovoj stranici da se vraca za tri sedmice :lol: , treba li reci da su isti ti doktori kad se tek ozlijedio rekli da se vraca najdalje za 5 sedmica :x :x
extraordinary

#1636 Re: Arsenal F.C.

Post by extraordinary »

sinkaspud wrote:Ja ne znam samo sta je Wengerova krivica na jucerasnjoj utakmici, izveo je najbolje sto je imao, ubacio najbolje sto je imao na klupi u pravo vrijeme, stvarale su se sanse, nije Wenger kriv sto su igraci Arsenala od ispodprosjecnog golmana napravili svjetsku klasu sutajuci cijelo vrijeme ravno u njega, osim jedndog koji je pogodio precku svaki sut po sredini gola je isao, nije kriv takodjer sto je cist gol ponisten, i nije kriv sto uz Nasrija dva najbolja igraca nisu ni pola sezone odigrala i sto jos Wallcota ponovo nema a Vermalena i ne racunam. Mene ne frustrira sto nisu osvojili Carling kup i sto su juce kiksali frustrira me to sto kad najvise treba neko se ozlijedi ja ovo nikad u zivotu nisam vidio kakve lijecnike ima ovaj Arsenal prije 4 sedmice su rekli da se Vermalen vraca za tri sedmice prodjose i cetiri njega nema ali zato ima nova vijest na Arsenalovoj stranici da se vraca za tri sedmice :lol: , treba li reci da su isti ti doktori kad se tek ozlijedio rekli da se vraca najdalje za 5 sedmica :x :x
Povrede su direktno povezane sa intenzitetom i načinom izvođenja treninga, a Arsenalu se povrede dešavaju već 3-4 godine zaredom. Ne govorim ovdje o povredama kad protivnički igrač nekom slomi nogu, već o tetivama, ligamentima i slično.
sinkaspud

#1637 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

da intenzitet treninga je kriv sto se Vermalen umjesto par sedmica oporavlja sezonu cijelu.
extraordinary

#1638 Re: Arsenal F.C.

Post by extraordinary »

Za to je krivo medicinsko osoblje zbog nerealne procjene ili neadekvatnog tretmana, ali kako to da jedan Juventus ili Arsenal po sezoni imaju 60 povreda, a Mourinhovi klubovi po desetak?
sinkaspud

#1639 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

ne znam za juventus ali sudije u premiershipu protiv arsenala tolerisu grubu igru, na svakoj utakmici pogibeljni startovi se ne sankcionisu osim kad im nogu slome onda daju crveni, koliko primjera u samo u ovoj sezoni, igrac Arsenala lezi Bowyer mu namjerno stane na nogu, dva puta na jednoj utakmici, i onda kad ovi uzvrate onda idu crveni kartoni kao protiv Newcastla i skoro svake sedmice je tako i onda pricaju o intenzitu treninga jer da je do treninga ozlijedjivali bi se na treninzima. Medicinsko osoblje snosi krivicu za nesposobnost oni kad se povrijedi igrac jos mu produze odsustvo nijednog do sada nisu izlijecili i svaki put oporavak bude duzi nego sto objave, ko da dr. Mengele radi kao lijecnik u Arsenalu pa eksperimentise.
hau jes no

#1640 Re: Arsenal F.C.

Post by hau jes no »

extraordinary wrote:Za to je krivo medicinsko osoblje zbog nerealne procjene ili neadekvatnog tretmana, ali kako to da jedan Juventus ili Arsenal po sezoni imaju 60 povreda, a Mourinhovi klubovi po desetak?
kod murinja nema teretane, samo treninzi sa loptom
Obuca9

#1641 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Chuck Norris je igrao za Arsenal, a nije se povrijedio :D
vryzas

#1642 Re: Arsenal F.C.

Post by vryzas »

Ridjobrki wrote:Ma nisu oni loši luzeri nego se uvijek izvinjavaju i pravdaju, Wenger pogotovo. Kome se SAF pravda? Kad izgube Wenger uvijek svima objašnjava šta je bilo i traži potvrdu pa zato tim nema imidž nedodirljivih. ManU je rasterećen i ima taj arogantni stav baš zbog Sira koji ne da da mu iko soli pamet.

Wenger se pravda navijacima jer je Arsenal dugo vremena bez trofeja :wink: ...najveci dio krivice snosi on sam jer nema pravi "recept" za uspjeh :(
Necemo spominjati fin. stanje itd. jer sam vec rekao da mu skidam kapu zbog toga i jos mnogo cega ali...
Ja bih ga prekomandovao na neku drugu poziciju da sam vlasnik kluba...covjek je ocigledno izgubio sposobnost da "napravi" ekipu koja ce uzeti trofej :x
Jbt. pa u drugim klubovima imas zacrtane planove za sezonu i ukoliko se ti planovi ne ispune prvo leti trener...koliko dugo treba cekati da Wenger ponovo uzme trofej?...ili se Arsenal zadovoljava nastupom u CL svake godine :-)
E sad neka neko kaze da nije sve do Wengera...nije mozda bilo jednu sezonu, nije mozda bilo dvije tri sezone ali..toliko izgubljenih bodova, toliko propustenih prilika, toliko kuknjave i vadione za "probleme" na terenu :( :( :( :(
nuki_cika

#1643 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

sinkaspud wrote:Ja ne znam samo sta je Wengerova krivica na jucerasnjoj utakmici, izveo je najbolje sto je imao, ubacio najbolje sto je imao na klupi u pravo vrijeme, stvarale su se sanse, nije Wenger kriv sto su igraci Arsenala od ispodprosjecnog golmana napravili svjetsku klasu sutajuci cijelo vrijeme ravno u njega, osim jedndog koji je pogodio precku svaki sut po sredini gola je isao, nije kriv takodjer sto je cist gol ponisten, i nije kriv sto uz Nasrija dva najbolja igraca nisu ni pola sezone odigrala i sto jos Wallcota ponovo nema a Vermalena i ne racunam. Mene ne frustrira sto nisu osvojili Carling kup i sto su juce kiksali frustrira me to sto kad najvise treba neko se ozlijedi ja ovo nikad u zivotu nisam vidio kakve lijecnike ima ovaj Arsenal prije 4 sedmice su rekli da se Vermalen vraca za tri sedmice prodjose i cetiri njega nema ali zato ima nova vijest na Arsenalovoj stranici da se vraca za tri sedmice :lol: , treba li reci da su isti ti doktori kad se tek ozlijedio rekli da se vraca najdalje za 5 sedmica :x :x
Kao navijac arsenala slažem se sa tvojim konstatacijama u ovom postu,ali molim te možeš li ti meni reći je li venger kriv što zajdno u vezni red stavi ispodprosjecnog denilsona i debila dijabija koji drži loptu po 5 minuta u nogama i ne upucuje pas?Da li venger snosi krivicu što on vuce loptu po 5 minuta koda se igra 1:1,a na 11 na 11.?Mislim da je to njegova krivica,jer cim utakmicu zajedno pocnu ta dva igraca znaj da to dobro nece ispasti.
Sinoć sam usnio da smo na kamp nou igrali 1:1 i bentner izjednacio glavom u 78 minuti :lol: :lol:
Cudna je arsenal ekipa.Mene ne bi iznenadilo da sutra bude i 5:5 na kraju i da arsenal dalje prođe
sinkaspud

#1644 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Nije bio niko bolji od Debilsona fit za tu tekmu jedino je on bio zdrav, Ramsey jos nije skroz spreman tako da bi i Wenger rado igrao sa Fabregasom u sredini umjesto brazilca ali ne moze, a nema ni Wallcota pa da Nasri ode u i na sredinu tako da su bili osudjeni na njega. Diaby je sjajan igrac ima dobru tehniku ali slazem se pelja puno loptu i zato je Wilshare ispred njega.
ultima_palabra

#1645 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Iznenađenje od strane Wengera... Van Persie u ekipi koja je poletjela za Barcelonu.
SKAFISKAFNJAK

#1646 Re: Arsenal F.C.

Post by SKAFISKAFNJAK »

ultima_palabra wrote:Iznenađenje od strane Wengera... Van Persie u ekipi koja je poletjela za Barcelonu.
hoce sutra dobiti dusu sa ili bez robina 8-)
PasHon1

#1647 Re: Arsenal F.C.

Post by PasHon1 »

Nadam se da cete sutra izgubiti 3:2 ! :D
sinkaspud

#1648 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Jao Wengera lisice samo on i pijani skot lazu o povredama glavnih igraca :D
Havarija!

#1649 Re: Arsenal F.C.

Post by Havarija! »

PasHon1 wrote:Nadam se da cete sutra izgubiti 3:2 ! :D
Cisto sumnjam da je iko od igraca, strucnog staba i slicno, registrovan na ovom forumu. Tako da im se bespotrebno obracas...
PasHon1

#1650 Re: Arsenal F.C.

Post by PasHon1 »

Havarija! wrote:
PasHon1 wrote:Nadam se da cete sutra izgubiti 3:2 ! :D
Cisto sumnjam da je iko od igraca, strucnog staba i slicno, registrovan na ovom forumu. Tako da im se bespotrebno obracas...
Hvala ti. Ja mislio Van Persie prati ovu temu. Do mene... :oops:
Post Reply