60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- Been
#1626 Re: 60 MINUTA - All about
Dok god cijela jedna kriminalna klika tipa Hećo, Dodik,Bahtić, Čović, Džombić, Ćubrilović, Branković i jataci strahuju od ponedjeljka upravo zbog "60 minuta" imam pravo da upravo tu emisiju smatram jedinstvenim oblikom novinarske hrabrosti. Sva ostala naklapanja o SDP-u su nedokazani, neargumentovani krici izbornih gubitnika !
- NightSkyWalker
#1627 Re: 60 MINUTA - All about
Ta nacela i tih pet politika zakaci macku za rep. Politika je nesto sasvim drugo.joeaziz wrote:
znas li koja su programska i ideoloska nacela sdp-a, znas li ista o pet politika sdp-a, znas ista ili se samo naserevas po forumu?
-
joeaziz
#1628 Re: 60 MINUTA - All about
da, da. sva bagra se trese od 60 minuta, a od poslije izbora se trese od mogucnosti da ce zavrsiti u zatvorima.Been wrote:Dok god cijela jedna kriminalna klika tipa Hećo, Dodik,Bahtić, Čović, Džombić, Ćubrilović, Branković i jataci strahuju od ponedjeljka upravo zbog "60 minuta" imam pravo da upravo tu emisiju smatram jedinstvenim oblikom novinarske hrabrosti. Sva ostala naklapanja o SDP-u su nedokazani, neargumentovani krici izbornih gubitnika !
komplet banda je popjenila. od radikalnih bosnjakistanaca preko srBskih patriJota do 'rvackog domoljubnog bloka nove kaledonije.
-
joeaziz
#1629 Re: 60 MINUTA - All about
znas li o cemu pricas bosnjakistanac?NightSkyWalker wrote:Ta nacela i tih pet politika zakaci macku za rep. Politika je nesto sasvim drugo.joeaziz wrote:
znas li koja su programska i ideoloska nacela sdp-a, znas li ista o pet politika sdp-a, znas ista ili se samo naserevas po forumu?
- NightSkyWalker
#1630 Re: 60 MINUTA - All about
A sta cemo sa ostalih kriminalaca koji uzivaju zastitu 60 minuta? Kakvu korist imamo od njih?Been wrote:Dok god cijela jedna kriminalna klika tipa Hećo, Dodik,Bahtić, Čović, Džombić, Ćubrilović, Branković i jataci strahuju od ponedjeljka upravo zbog "60 minuta" imam pravo da upravo tu emisiju smatram jedinstvenim oblikom novinarske hrabrosti. Sva ostala naklapanja o SDP-u su nedokazani, neargumentovani krici izbornih gubitnika !
Dakle ti tvrdis da je Bakirova pristrasnost SDP-u "nedokazana"?
Blago tebi...
Last edited by NightSkyWalker on 23/10/2010 23:28, edited 1 time in total.
- NightSkyWalker
#1631 Re: 60 MINUTA - All about
Ko je zavrsio iz zatvora u posljednih 10 godina zahvaljujuci Bakiru?joeaziz wrote:
da, da. sva bagra se trese od 60 minuta, a od poslije izbora se trese od mogucnosti da ce zavrsiti u zatvorima.
- Been
#1632 Re: 60 MINUTA - All about
Naravno da mi se takve stvari moraju nacrtati, a svi oni koji lakomisleno prihvataju svako nabadanje kojekakvih skorjevića spadaju u red diskutanata sumnjivog integriteta, pa ako hoćete i sumnjive namjere...NightSkyWalker wrote:A sta cemo sa ostalih kriminalaca koji uzivaju zastitu 60 minuta? Kakvu korist imamo od njih?Been wrote:Dok god cijela jedna kriminalna klika tipa Hećo, Dodik,Bahtić, Čović, Džombić, Ćubrilović, Branković i jataci strahuju od ponedjeljka upravo zbog "60 minuta" imam pravo da upravo tu emisiju smatram jedinstvenim oblikom novinarske hrabrosti. Sva ostala naklapanja o SDP-u su nedokazani, neargumentovani krici izbornih gubitnika !
Dakle ti tvrdis da je Bakirova pristrasnost SDP-u "nedokazana"?![]()
![]()
Znas, neke stvari ne moraju da budu nacrtane da bi se skontale, dovoljno je upaliti vijuge.
Ali tebi se izgleda ipak mora nacrtati...
![]()
Blago tebi...
Ako je dokaz : "Kako nikad nije pitao ovog ono ?" ili "Zašto nikad nije govorio o toj i toj temi", poštedi me te dokaznosti i dedukcije...
- NightSkyWalker
#1633 Re: 60 MINUTA - All about
Pametnoj osobi je dovoljno otvoriti usi i oci da bi skontao neke stvari.
Eto case biti novi tal (SDA,SDP) pa uzivaj u boljitku i novinarskoj profesionalnosti.
Eto case biti novi tal (SDA,SDP) pa uzivaj u boljitku i novinarskoj profesionalnosti.
- NightSkyWalker
#1634 Re: 60 MINUTA - All about
...zato sto kazem da nije dobro za drzavu da novinari i politicari budu u talu!?Been wrote: diskutanata sumnjivog integriteta, pa ako hoćete i sumnjive namjere...
P.S. Imas li kakav dokaz da Bakir nije Zlatkov potrcko?? Evo ti postavljam jednostavno pitanje i hajde me razbi argumentima. Valjda it nece biti tesko jer ti si na pravoj strani.
Last edited by NightSkyWalker on 23/10/2010 23:38, edited 1 time in total.
-
joeaziz
#1635 Re: 60 MINUTA - All about
nije iz zatvora, nego u zatvoru.NightSkyWalker wrote:Ko je zavrsio iz zatvora u posljednih 10 godina zahvaljujuci Bakiru?joeaziz wrote:
da, da. sva bagra se trese od 60 minuta, a od poslije izbora se trese od mogucnosti da ce zavrsiti u zatvorima.
jeli ba, odakle si ti?
- NightSkyWalker
#1636 Re: 60 MINUTA - All about
Na zalost, novi politicko-medijski tal koji se kreira ce ici na ruku samo politicarima i kriminalcima. A mi gradjani i pretplatnici cemo opet biti pusiona. Valjda nismo bitni mi, bitni su oni i njihove fotelje.
Nadam se ce Bakir uciniti ispravnu stvar i toljagom udarati novu vlast, ma ko god bude u njoj. Samo tako mozemo krenuti naprijed. Sve dok novinari budu imali svoje politicke pokrovitelje, nema nam naprijed.
Nadam se ce Bakir uciniti ispravnu stvar i toljagom udarati novu vlast, ma ko god bude u njoj. Samo tako mozemo krenuti naprijed. Sve dok novinari budu imali svoje politicke pokrovitelje, nema nam naprijed.
-
joeaziz
#1637 Re: 60 MINUTA - All about
a zasto bi udarao toljagom novu vlast?
- NightSkyWalker
#1638 Re: 60 MINUTA - All about
Zato sto kriminalce i neradnike treba udarati toljagom.joeaziz wrote:a zasto bi udarao toljagom novu vlast?
- ratata
#1639 Re: 60 MINUTA - All about
bojim se da ni moji unuci neće doživjeti da Bakir H. udari na SDPNightSkyWalker wrote:Na zalost, novi politicko-medijski tal koji se kreira ce ici na ruku samo politicarima i kriminalcima. A mi gradjani i pretplatnici cemo opet biti pusiona. Valjda nismo bitni mi, bitni su oni i njihove fotelje.![]()
-
loki loki
#1640 Re: 60 MINUTA - All about
NightSkyWalker wrote:Zato sto kriminalce i neradnike treba udarati toljagom.joeaziz wrote:a zasto bi udarao toljagom novu vlast?
proglasavas za neradnike i kriminalce vlast koja jos nije ni konstituisana?!
-
samo malo
#1641 Re: 60 MINUTA - All about
Ova emisija je dotakla krajnje dno, tj. njen urednik.
Ovo je sada neskriveno i otvoreno stranacki bilten SDP-a, tj. Bakir vise i ne krije da je glasnogovornik Zlatka Lagumdzije.
Evo samo uvod u vecerasnju emisiju, sad kad je Covic odnosno HDZ postao glavna smetnja da sef Zlatko postane premijer drzave, celnik VM ustvari, iz svih oruzja se tuce po HDZ-u. Sto i nije nesto posebno lose s obzirom na kriminalni milje HDZ-a, koliko je smijesno sto je Bakiru normalna i koalicija SDP-SNSD (spomenuo je u prici, kao mogucnost) samo da Zlatko zajase na celo VM.
Znaci, godinama se udara na Dodika, Laktaskog vozda, a onda se negdje izmedju redova proturi i vijest da Radmanovic nudi SDP-u koaliciju a Bakir kao partijski glasnogovornik zakljucuje u maniru "aha, stash sad Covicu, ode ti u opoziciju".
Sve za fotelje, i to su mi neke promjene
SDP, isto govno ko i ostale vladajuce mafijaske stranke.
Ovo je sada neskriveno i otvoreno stranacki bilten SDP-a, tj. Bakir vise i ne krije da je glasnogovornik Zlatka Lagumdzije.
Evo samo uvod u vecerasnju emisiju, sad kad je Covic odnosno HDZ postao glavna smetnja da sef Zlatko postane premijer drzave, celnik VM ustvari, iz svih oruzja se tuce po HDZ-u. Sto i nije nesto posebno lose s obzirom na kriminalni milje HDZ-a, koliko je smijesno sto je Bakiru normalna i koalicija SDP-SNSD (spomenuo je u prici, kao mogucnost) samo da Zlatko zajase na celo VM.
Znaci, godinama se udara na Dodika, Laktaskog vozda, a onda se negdje izmedju redova proturi i vijest da Radmanovic nudi SDP-u koaliciju a Bakir kao partijski glasnogovornik zakljucuje u maniru "aha, stash sad Covicu, ode ti u opoziciju".
Sve za fotelje, i to su mi neke promjene
SDP, isto govno ko i ostale vladajuce mafijaske stranke.
-
sumirprimus
#1642 Re: 60 MINUTA - All about
pa bogam pored ovih ostalih koji su nakupli harama i do generacije tvojih unuka,nece imat kad...ratata wrote:bojim se da ni moji unuci neće doživjeti da Bakir H. udari na SDPNightSkyWalker wrote:Na zalost, novi politicko-medijski tal koji se kreira ce ici na ruku samo politicarima i kriminalcima. A mi gradjani i pretplatnici cemo opet biti pusiona. Valjda nismo bitni mi, bitni su oni i njihove fotelje.![]()
-
klixober
#1643 Re: 60 MINUTA - All about
Ovim si sve rekao o sebi.samo malo wrote: SDP, isto govno ko i ostale vladajuce mafijaske stranke.
-
StupskaBitanga
#1644 Re: 60 MINUTA - All about
najjače
prilog Sanjina B. iz 07 protiv Harisa i co a danas isti taj Sanjin radi na Haretovoj TV1

prilog Sanjina B. iz 07 protiv Harisa i co a danas isti taj Sanjin radi na Haretovoj TV1
-
skojotovski
#1645 Re: 60 MINUTA - All about
zar neko jos gleda to propagandisticko smece?
rado ce Bakir poovo ugostiti Laktasenka ako mu se urednik Zlaja dogovori s njim...vlast je cudo jedno...
a, evo i ovo namjerno vadenje iz naftalina Beciragicevog priloga iz 2007., dovoljno govori o kakvoj se medijskoj mafiji radi
rado ce Bakir poovo ugostiti Laktasenka ako mu se urednik Zlaja dogovori s njim...vlast je cudo jedno...
a, evo i ovo namjerno vadenje iz naftalina Beciragicevog priloga iz 2007., dovoljno govori o kakvoj se medijskoj mafiji radi
-
StupskaBitanga
#1646 Re: 60 MINUTA - All about
Cak je Beciragic šapnuo doduše pogrešan datum ali prilog koji je rađen i kadaskojotovski wrote:zar neko jos gleda to propagandisticko smece?
na temu FTV sam stavio protest oko angažovanja misica u vođenju vijesti
Nadam se da se to neće deiti na 60min pa da umjesto Bakira ugledamo Lanu
- Been
#1647 Re: 60 MINUTA - All about
malo se više informisati... čuj misica ?!...StupskaBitanga wrote:Cak je Beciragic šapnuo doduše pogrešan datum ali prilog koji je rađen i kadaskojotovski wrote:zar neko jos gleda to propagandisticko smece?
-
StupskaBitanga
#1648 Re: 60 MINUTA - All about
pa učesnica OBN star modela a bila je na nekakvom takmičenju ljepote na palamaBeen wrote:malo se više informisati... čuj misica ?!...StupskaBitanga wrote:Cak je Beciragic šapnuo doduše pogrešan datum ali prilog koji je rađen i kadaskojotovski wrote:zar neko jos gleda to propagandisticko smece?
- Been
#1649 Re: 60 MINUTA - All about
ja mislim da mi ne govorimo o istoj osobi !malo se više informisati... čuj misica ?!...
pa učesnica OBN star modela a bila je na nekakvom takmičenju ljepote na palama
Aida Delić na OBN Star modelu ?
-
VjecitiStudent
#1650 Re: 60 MINUTA - All about
Gore spomenuti prilog o energetskoj mafiji se desio u junu 2007., a nakon toga, tri godine sutnje.StupskaBitanga wrote:najjače
prilog Sanjina B. iz 07 protiv Harisa i co a danas isti taj Sanjin radi na Haretovoj TV1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je SBiH poslo da rukom da, nakon onakvog priloga, Bakir sva zbivanja oko energetike jednostavno presuti?
Koliko zapravo kosta Bakirova sutnja?