Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- respo
#1626 Re: Dres reprezentacije BiH
warrior sto ce biti liverpoolu usli na trziste 2012 i eto opremat ce liverpool i sevillu
doduse pravili su dresove za hokej al koja je to prednost? po meni nikakva
doduse pravili su dresove za hokej al koja je to prednost? po meni nikakva
- BHF_Manijak
#1627 Re: Dres reprezentacije BiH
Joj Respo ba dobro je vise jarane, peres ba raju na ruke sa Borcem i domacim firmama! Da je to tako profitabilno svi bi nosali domace firme na sebi. Sto Francuzi ne nosaju stagod domace ili Danci npr, Norvezani? Nije zar da nemaju tekstilnih firmi u zemlji?
Svi se otimaju za jake firme jer najbolje rade i najkvalitetnije, a i masno placaju! Od Borca bi mogao dobiti vjerovatno jos uz dresova gajbu jabuka i po kilu travnickog sira. Urazumi se ba.
I da naprave odlican dizajn, nemas finansijske koristi od njih, sto je takodjer bitna stavka u ugovoru!
Recimo da i nije prioritet Adidas ili Nike, bitno je koliko kvalitet tako i finansijska strana. Liverpool je recimo presao sa Adidasa na onu americku marku Warrior, jer su debelo bolje placali od Nijemaca!
Jesam ja za taj fazon furajmo domace i slicno, ali treba malo i realnosti ba!
Svi se otimaju za jake firme jer najbolje rade i najkvalitetnije, a i masno placaju! Od Borca bi mogao dobiti vjerovatno jos uz dresova gajbu jabuka i po kilu travnickog sira. Urazumi se ba.
I da naprave odlican dizajn, nemas finansijske koristi od njih, sto je takodjer bitna stavka u ugovoru!
Recimo da i nije prioritet Adidas ili Nike, bitno je koliko kvalitet tako i finansijska strana. Liverpool je recimo presao sa Adidasa na onu americku marku Warrior, jer su debelo bolje placali od Nijemaca!
Jesam ja za taj fazon furajmo domace i slicno, ali treba malo i realnosti ba!
- respo
#1628 Re: Dres reprezentacije BiH
ma znam ja da nece od toga biti nista samo kazem da se moze
ali daei je napravio firmu koja proizvodi dresove pa je iran cak nosio njegove dresove 09-e cini mi se
da si citao vidio bi da pominjem i pomoc drzave za taj posao
ali daei je napravio firmu koja proizvodi dresove pa je iran cak nosio njegove dresove 09-e cini mi se
da si citao vidio bi da pominjem i pomoc drzave za taj posao
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1629 Re: Dres reprezentacije BiH
Kakva ba pomoc drzave. O cemu ti pricas covjece. Nije ovo Titina Jugoslavija da se pomaze i kome treba i kome ne treba.
- respo
#1630 Re: Dres reprezentacije BiH
nije ni amerika titina jugoslavija
- dzenan_tr
#1631 Re: Dres reprezentacije BiH
Sve hoću da vjerujem da je ovo neslana zezancija, al kako se niže post za postom sve sam više ubijeđen da je ovo za ozbiljne (para)psihološke analize!...respo wrote:zar to sve uz pomoc drzave ne moze uraditi borac travnik alhos sarajevo
tekstilna industrija dresovi mrdusa donja svejedno ko samo da je nas
ionako sve to kupujemo sada ili kako vec to ide sa premijer ligom loptama i svim tim
ovako bi se pare vrtile ovdje a onda kao i legeao lagano se siriti
pa za 20 godina bude borac travnik oblaci reprezentaciju azerbejdzana mongolije ili koga vec
- respo
#1632 Re: Dres reprezentacije BiH
alo psihijatar
uzmi ti za sebe analizu
sto se tice domacih dresova moze se da se hoce al to je druga prica
ja opet govorim volio bih da nasi to prave e sada kolike su mogucnosti i htjenje je druga prica
dado ti primjer ali deia i repke irana
uzmi ti za sebe analizu
sto se tice domacih dresova moze se da se hoce al to je druga prica
ja opet govorim volio bih da nasi to prave e sada kolike su mogucnosti i htjenje je druga prica
-
Mustang1
#1633 Re: Dres reprezentacije BiH
Ako ta firma moze isplatiti lovu koju ce repka dobiti od adidasa,nikea ili nekog petog onda nek potpisu .. Nama je svaka marka potrebna nije da savez pliva u lovi .. Pogotovo sada kad se sve cesce prica o vecem kapacitetu Bilinog .. Mogao bi i savez koju marku kanuti ..
- ODVRATAN_i_GADAN
#1634 Re: Dres reprezentacije BiH
I drvena pec moze goriti... Jednom!
- Comrad
#1635 Re: Dres reprezentacije BiH
Od dosta stvari nervira me i to sto nemamo prezimena igraca na ledjima. Pa jel to toliko tesko uraditi?
Mislim, izgledaju isto ko da su druga kantonalna liga, amaterski.
Pod hitno traziti nove uslove, novi sponzorski ugovor i nacrtati im opremu kakvu hocemo. Ako ne mogu to uraditi dovidjenja, mislim da ima dosta firmi koje bi rado radili sa nasom repkom.
Mislim, izgledaju isto ko da su druga kantonalna liga, amaterski.
Pod hitno traziti nove uslove, novi sponzorski ugovor i nacrtati im opremu kakvu hocemo. Ako ne mogu to uraditi dovidjenja, mislim da ima dosta firmi koje bi rado radili sa nasom repkom.
- Ce-de-vi-ta
#1636 Re: Dres reprezentacije BiH
Tokom kvalifikacija nije obavezno da se ima print na ledjima. Vidjao si utakmice Portugala, Brazila... koji takodjer nekada imaju, nekada nemaju print. Tako da im to nije neka velika zamjerka. Dok se na prvenstvu Evropskom ili Svjetskom print sa imenima mora nalaziti na dresu.
- Jazzy.ba
#1637 Re: Dres reprezentacije BiH
Bitno je da printaju imena u onom shopu na carsiji, a na zvanicnim dresovima ne mogu. 
- samo_ti
#1638 Re: Dres reprezentacije BiH
Kolika je cijena salova u fan shopu, zna li neko ?
- dingosp0
-
5 0 5
#1640 Re: Dres reprezentacije BiH
10 eurasamo_ti wrote:Kolika je cijena salova u fan shopu, zna li neko ?
- Jazzy.ba
#1641 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije to fan shop.
- burekodsira
#1642 Re: Dres reprezentacije BiH
www.bhfanshop.ba je zvanicni sajt shopa i repke ali nisu jos stavili online prodaju 
- dzenan_tr
#1643 Re: Dres reprezentacije BiH
Sjeverna Koreja, Iran,... Primjeri su ti univerzalni:-)respo wrote:sto se tice domacih dresova moze se da se hoce al to je druga prica
Imaju li kakve Sjevernokorejske ili Iranske kopačke da ponudimo Džeki da ih reklamira?! Šta će mu Adidas!
Ako je Nike naprimjer našao interes u opremanju reprezentacija Hrvatske i Srbije ne vidim zašto bi naša reprezentacija bila iznimka od toga. Uvjeren sam da bi Savez mnogo više profitirao s takvim jednim sponzorom. A, sad druga je stvar što su munja i saradnici našli svoj lični interes i doveli nikadčuo sponzora. Ne bi me čudilo da mu i dan danas ne kapa provizija od prodaje. Na koncu svega, mislim da on i njemu slični ljudi iz saveza svojevremeno nisu mogli ni s portirom u Adidasu ili Nikeu razgovarati, a kamo li s menadžerima koji vode marketing i druge ozbiljne poslove.
-
elcaliente
#1644 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja kada vidim koje sve repke nosaju adidas i nike pozelim da mi nikada te marke ne obucemo. Pa sve te repke su uniformisane, svi dresovi isti pogotovo adidas.
Kada bi se mjenjalo onda radije Kappa ili Puma nesto u stilu Kameruna, nesto ekstravagantno.
Ali ovi Legea dresovi su isto pravo ljepi, ovi zadnji sa Grckom sto su nasi imali su bas fino izgledali, samo da su brojevi igraca manji. Ovi bijeli u petak su bili cak i malo strukirani.
Kada bi se mjenjalo onda radije Kappa ili Puma nesto u stilu Kameruna, nesto ekstravagantno.
Ali ovi Legea dresovi su isto pravo ljepi, ovi zadnji sa Grckom sto su nasi imali su bas fino izgledali, samo da su brojevi igraca manji. Ovi bijeli u petak su bili cak i malo strukirani.
- velikibrnjo
#1645 Re: Dres reprezentacije BiH
Mi bismo trebali kakvu sminkersku marku, talijansko sta
PA dresovi nike i adidas su svi na isti kalup
ali sto se mene tice jedino je bitno da ne odstupamo od plavo bijele boje i da ne ubacujemo zutu, osim ako je ljiljan u toj boji
PA dresovi nike i adidas su svi na isti kalup
ali sto se mene tice jedino je bitno da ne odstupamo od plavo bijele boje i da ne ubacujemo zutu, osim ako je ljiljan u toj boji
-
popokatepetl_com
#1646 Re: Dres reprezentacije BiH
Legea je italijanska
mi smo vec sada italijanska sminka.
- velikibrnjo
#1647 Re: Dres reprezentacije BiH
Istna na volju jeste italijanska, ali nije sminkerska
pa ti su se ljudi naucili dizajnirati dresove na nama i na ( je li ono CG imala isto njihove dresove)
ma briga me za dres, hocu u brazil
pa ti su se ljudi naucili dizajnirati dresove na nama i na ( je li ono CG imala isto njihove dresove)
ma briga me za dres, hocu u brazil
- Logovan
#1648 Re: Dres reprezentacije BiH
popokatepetl_com wrote:Legea je italijanskami smo vec sada italijanska sminka.
-
Mustang1
#1649 Re: Dres reprezentacije BiH
Jedinu sminku .. Odnosno unikatnost pravu mozemo dobiti od Warriora koji je Liverpoolu sponzor ali sumnjam da tu ima kakvih sansi da oni budu .. Ili Dolge Gabbana
Ja samo cekam dan kad ce Milan potpisati ugovor sa njima 
- AmiĐa_Idriz
#1650 Re: Dres reprezentacije BiH
groove wrote:ovaj novi brend burrda sports nije los
ili nesto slicno kao ovaj u kombinaciji plava i tamno plava boja + ljiljan umjesto konja![]()