Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- VenomousV
#1626 Re: Gledate seriju - preporucite je
American Horror Story od 7.11. na Fox Life-u 
- hopi
#1627 Re: Gledate seriju - preporucite je
joj ovaj fox nas stvarno ubi, mislim da gledam sve što stignem osim ghost wisperer, nešta ne mogu onu glumicu, znači gledao hymym stare ep, pa rules of eng, it's always sunny in philadelphia, dr. house, cougar town, cupid, gary unmarried, spin city, greys anatamoy, will and grace, yes dear, carpoolers, royal pains, melissa and joey, entourage, private practice, pa malo sex i grad, pa odnedavno i raymond i vjerovatno sam još par ih zaboravio.
- alica.k
#1628 Re: Gledate seriju - preporucite je
dobra je revenge, gledajzamzija wrote:Evo počinje u četvrtak u 22h na fox life-u Revenge serija, pa valja li išta, čini mi se da su same pohvale na račun ove serije ?
a u petak na fox crime nova sezona Criminal Minds ( ne znam do koje su ranije stigli...)
moderni monte kristo
- Jeff Bingham
#1629 Re: Gledate seriju - preporucite je
kako je moguce da niko ovdje ne spominje

-
zamzija
#1630 Re: Gledate seriju - preporucite je
hoću hoću, zaintrigirali ste me ovdje dobrim komentarimaalica.k wrote:dobra je revenge, gledajzamzija wrote:Evo počinje u četvrtak u 22h na fox life-u Revenge serija, pa valja li išta, čini mi se da su same pohvale na račun ove serije ?
a u petak na fox crime nova sezona Criminal Minds ( ne znam do koje su ranije stigli...)![]()
ma ova cura - glavni lik, nju znam iz Brothers & Sisters
A gledala sam najavu, koliko sam skontala njoj ubijaju muža i otimaju dijete i ona hoće da se osveti...moram da pogledam detaljnije o čemu se radi
-
jastuk1
#1631 Re: Gledate seriju - preporucite je
Wow. Od svega što je pobrojano, samo gledam HIMYM, a ni tu nisam baš redovan. Baš kao da je neko birao šta nije po mom ukusu. Sad se osjećam nekako lakše kad je pobrojano tolko serija koje neću gledati.hopi wrote:joj ovaj fox nas stvarno ubi, mislim da gledam sve što stignem osim ghost wisperer, nešta ne mogu onu glumicu, znači gledao hymym stare ep, pa rules of eng, it's always sunny in philadelphia, dr. house, cougar town, cupid, gary unmarried, spin city, greys anatamoy, will and grace, yes dear, carpoolers, royal pains, melissa and joey, entourage, private practice, pa malo sex i grad, pa odnedavno i raymond i vjerovatno sam još par ih zaboravio.
Sad mi pade na pamet, prije par mjeseci pogledao sam Dollhouse. Lite scifi sa odličnom glumom. Još kad se Alan Tudyk pojavi (Dollhouse mi pade napamet jer ste spominjali Firefly, gdje isto on glumi) pa razvali hina sviju. Luda i "super intense" gluma kao u nekim rijetkim momentima Battlestar Galactice.
- alibaba_i_30_godina
#1632 Re: Gledate seriju - preporucite je
ooo no, you got it all wrong. Glavni lik je ustvari ta djevojcica a oca su joj ubili, a nju zatvorili u 'Jagomir'.zamzija wrote: hoću hoću, zaintrigirali ste me ovdje dobrim komentarima![]()
ma ova cura - glavni lik, nju znam iz Brothers & SistersSimpa mi je skroz
A gledala sam najavu, koliko sam skontala njoj ubijaju muža i otimaju dijete i ona hoće da se osveti...moram da pogledam detaljnije o čemu se radiLiči mi na blaaaaagu sofisticiraniju verziju Kill Bill
Znaci, glumica koju znas iz Brothers&Sisters je ta mala djevojcica koja je odrasla i dosla da im se svima osveti ... dalje da ne otkrivam, pogledaj nekoliko epizoda, interesantna je!
- alibaba_i_30_godina
#1633 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dollhouse su takodjer ukinuli. Negdje sam citao da su nastavili nesto objavljivati na netu, ali nisam siguran u ovo jer nisam pratio seriju pa se nisam toliko ni interesovao.jastuk1 wrote:Wow. Od svega što je pobrojano, samo gledam HIMYM, a ni tu nisam baš redovan. Baš kao da je neko birao šta nije po mom ukusu. Sad se osjećam nekako lakše kad je pobrojano tolko serija koje neću gledati.hopi wrote:joj ovaj fox nas stvarno ubi, mislim da gledam sve što stignem osim ghost wisperer, nešta ne mogu onu glumicu, znači gledao hymym stare ep, pa rules of eng, it's always sunny in philadelphia, dr. house, cougar town, cupid, gary unmarried, spin city, greys anatamoy, will and grace, yes dear, carpoolers, royal pains, melissa and joey, entourage, private practice, pa malo sex i grad, pa odnedavno i raymond i vjerovatno sam još par ih zaboravio.![]()
Sad mi pade na pamet, prije par mjeseci pogledao sam Dollhouse. Lite scifi sa odličnom glumom. Još kad se Alan Tudyk pojavi (Dollhouse mi pade napamet jer ste spominjali Firefly, gdje isto on glumi) pa razvali hina sviju. Luda i "super intense" gluma kao u nekim rijetkim momentima Battlestar Galactice.
-
jastuk1
#1634 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma Dollhouse je sasvim dovoljno dvije sezone. I jako su dobro završili, uokvirili priču. Dollhouse je definitivna preporuka. Ja sam pregledao obje sezone u par dana, što govori da mi je dobro držala interes. Joss Whedon koji je radio Firefly je i ovdje umješan. Sličnost sa Firefly se osjeti na nekom "tehničkom" nivou. Firefly, ikao jako dobra, meni nije u sferi mnogih koji je hvale kao naj seriju ever, malo mi je "mlaka."
Meni čak Dollhouse za nijansu nekako ima jači "impact" od Firefly.
Meni čak Dollhouse za nijansu nekako ima jači "impact" od Firefly.
- vox-populi
#1635 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zar je zabranjeno pucati rapidshare/torrent linkove na forumu???Jeff Bingham wrote:nisam siguran za ovaj link, ali da ne bi rizikovao ban bolje ti je izbrisi, pa mu posalji na pp
Ako jeste, duboko se, totalno sasvim, izvinjavam, necu vise. Nisam znao. Saljem na pp od sada.
Pls, no ban.
- alica.k
#1636 Re: Gledate seriju - preporucite je
eo, sve ti rece neydanNeyDan wrote:ooo no, you got it all wrong. Glavni lik je ustvari ta djevojcica a oca su joj ubili, a nju zatvorili u 'Jagomir'.zamzija wrote: hoću hoću, zaintrigirali ste me ovdje dobrim komentarima![]()
A gledala sam najavu, koliko sam skontala njoj ubijaju muža i otimaju dijete i ona hoće da se osveti...moram da pogledam detaljnije o čemu se radiLiči mi na blaaaaagu sofisticiraniju verziju Kill Bill
![]()
Znaci, glumica koju znas iz Brothers&Sisters je ta mala djevojcica koja je odrasla i dosla da im se svima osveti ... dalje da ne otkrivam, pogledaj nekoliko epizoda, interesantna je!
joss whedon ima obicaj reciklirati glumce u svojim serijama
-
duboka_misao
#1637 Re: Gledate seriju - preporucite je
Za sada ove 4 epizode su zanimljive,valjda nece zasrt..

-
zamzija
#1638 Re: Gledate seriju - preporucite je
Eeeee sad mi je jasnije , hvala - sutra je prva epizoda, pa vam javimalica.k wrote:eo, sve ti rece neydanNeyDan wrote:ooo no, you got it all wrong. Glavni lik je ustvari ta djevojcica a oca su joj ubili, a nju zatvorili u 'Jagomir'.zamzija wrote: hoću hoću, zaintrigirali ste me ovdje dobrim komentarima![]()
![]()
Znaci, glumica koju znas iz Brothers&Sisters je ta mala djevojcica koja je odrasla i dosla da im se svima osveti ... dalje da ne otkrivam, pogledaj nekoliko epizoda, interesantna je!![]()
A vidjela sam da glumi i Madeleine Stowe - ona je uvijek meni bila prelijepa i dobra glumica, pitala sam se šta je s njom
-
tomosaki
#1639 Re: Gledate seriju - preporucite je
Breaking Bad - najbolja serija!
-
Havarija!
#1640 Re: Gledate seriju - preporucite je

Sasvim ok serija.
- Curve
- Jeff Bingham
- Pitarrr82
#1643 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja ih nesto zaobilazim 
- Jeff Bingham
#1644 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja petu wilson ne zaobilazim nikakoPitarrr82 wrote:Ja ih nesto zaobilazim

- Pitarrr82
#1645 Re: Gledate seriju - preporucite je
Peta je prelijepa zena ali ne gledam serije samo zbog toga jbg

- alica.k
#1646 Re: Gledate seriju - preporucite je
ova nova nikita nije cak ni spin off stare, svakako preporucujem pogledati
skroz su razlicite serije, obje se nastavljaju na film, al svaka u razlicitom smjeru.
nego, psych
hahahahaha
nego, psych
- Pitarrr82
#1647 Re: Gledate seriju - preporucite je
E Psych sam u letu pogledao par, moze 
-
zamzija
#1648 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja sam gledala staru nikitu, i bila mi je okej, novu nisamalica.k wrote:ova nova nikita nije cak ni spin off stare, svakako preporucujem pogledatiskroz su razlicite serije, obje se nastavljaju na film, al svaka u razlicitom smjeru.
nego, psychhahahahaha
ma psych - totalni luđaci
-
zamzija
#1649 Re: Gledate seriju - preporucite je
A ja u februaru 2012 cekam ovu ( Glume Debra Messing, Anjelica Houston ), Producent Steven Spielberg
SMASH:
http://www.imdb.com/title/tt1825133/
radnja na brodvay-u, kažu da vuče na ozbiljan Glee, ali bez obrade pjesama, nego se muzika maksuz komponira za predstavu...
In the era of The Voice and Glee, executive producers Steven Spielberg and Craig Zadan & Neil Meron, and songwriters Marc Shaiman and Scott Wittman, bring you the blood, sweat, and tears of the making of a Broadway musical.
http://www.nbc.com/smash/
Smash :
SMASH:
http://www.imdb.com/title/tt1825133/
radnja na brodvay-u, kažu da vuče na ozbiljan Glee, ali bez obrade pjesama, nego se muzika maksuz komponira za predstavu...
In the era of The Voice and Glee, executive producers Steven Spielberg and Craig Zadan & Neil Meron, and songwriters Marc Shaiman and Scott Wittman, bring you the blood, sweat, and tears of the making of a Broadway musical.
http://www.nbc.com/smash/
Smash :
- alica.k
#1650 Re: Gledate seriju - preporucite je
smash ce bit kao glee sa odraslima.