dvije majke rodile blizanceBenny Lava wrote:
Koji ruralitet!!!
pa necemo brate poceti pricati kako nam u selu pricaju
PS:ja samo cekam da napisu ljolja
Moderator: anex
dvije majke rodile blizanceBenny Lava wrote:
Koji ruralitet!!!
Vlasnik pogrebnog preduzeća umro čekajući ćevape
Prije dolaska u ćevabdžinicu Milan Radović bio kod ljekara, nakon čega je svratio na doručak
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... dovic.htmlNaručio je mineralnu vodu i dok je pio počeo je da krklja i pjena mu je izlazila na usta.
Better Man wrote:BH Telecom je odavno zasluzio da ga se proziva zbog monopola, kriminala, korpcije i zaposljavanja iskljucivo putem rodbinskih veza, stranackih veza i kesiranjem velike cifre. Samo je problem dok su drugi mediji prozivali BH Telecom Fahro je sutio i branio isti.Minjo wrote:Evo zadnja 3-4 dana na meti im je BH Telecom.
Koje"ono"zonbirile wrote:sejo numanović piše o seksu?Svašta,doduše i "ono" je seks.
Nema daljezonbirile wrote:istospolno
Nije pijan, vec nesposoban. To im se desava od `96, do danas. Ili fali pola teksta, ili fali prilog, ili ima viska teksta, viska listova, itd.striker wrote:Juče, kad sam pošao na posao u obližnjem marketu kupim AVAZ. Tek oko podne uhvatim malo vremena da ga prelistam i primjetim da nedostaje prilog "EXTRA". Pošto novine kupujem upravo radi toga, kontam šta da radim... Da reklamiram? Kome? Nemam dokaz nikakav, a mrsko mi se ubjeđivati sa gospođama koje rade u marketu. Uostalom neću da sitničim za marku. Odem na trafiku poslije posla i kupim opet novine, ali sad provjerim je li prilog tu, i vidim da jeste. Ma deblje mnogo, jedva ih presavih.![]()
Kad sam došao kući počnem listati malo, i gle čuda: 12 listova viška!?! Duplikati?!![]()
Odmah sam pomislio kako je neko pijan ko majka tu noć radio u Avazovoj štampariji.![]()
Zonbi druže ,fulašzonbirile wrote:jutros naslov Utopila se dvojica mladića u Poreču-poslije u tekstu oba mladića imala po 66g.Idioti,avazovci naravno.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/glob ... panje.html
FENA 05/07/2010
U Poreču se utopili hrvatski i austrijski državljanin
Dvije muške osobe utopile su se u nedjelju poslijepodne na području Poreča u razdoblju od 16.20 do 17.20 sati, izvijestila je istarska policija.
Kako se doznaje, 68-godišnji austrijski državljanin V.P. utopio se u moru iza hotela Galijot u turističkom naselju "Plava laguna" dok se nedugo zatim u uvali kod Materade utopio hrvatski državljanin 66-godišnji N.Č. nastanjen u Poreču.
Policija je u oba slučaja utapanja dojavu zaprimila od porečke Hitne medicinske pomoći.
--------------------------------------dr.gog wrote:Zonbi druže ,fulašzonbirile wrote:jutros naslov Utopila se dvojica mladića u Poreču-poslije u tekstu oba mladića imala po 66g.Idioti,avazovci naravno.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/glob ... panje.html
FENA 05/07/2010
U Poreču se utopili hrvatski i austrijski državljanin
Dvije muške osobe utopile su se u nedjelju poslijepodne na području Poreča u razdoblju od 16.20 do 17.20 sati, izvijestila je istarska policija.
Kako se doznaje, 68-godišnji austrijski državljanin V.P. utopio se u moru iza hotela Galijot u turističkom naselju "Plava laguna" dok se nedugo zatim u uvali kod Materade utopio hrvatski državljanin 66-godišnji N.Č. nastanjen u Poreču.
Policija je u oba slučaja utapanja dojavu zaprimila od porečke Hitne medicinske pomoći.
Jok, eto nije. U cvijetu je mladosti.samo malo wrote:Helem, Zdravko Colic je starac
bez_ideje wrote:film-"pravna plavusa"
"Halid ozenio sina" -incest i bigamija na djelu
ovo je i meni zaparalo oci. krkani krkanski.bez_ideje wrote:film-"pravna plavusa"
"Halid ozenio sina" -incest i bigamija na djelu