ni iz dzepa ni u dzep, ja taman istocnjaka vratim na temu, ti pocnes off piciti...LSD wrote:.meni ni iz džepa ni u džep.
sta vam je vise?
ni iz dzepa ni u dzep, ja taman istocnjaka vratim na temu, ti pocnes off piciti...LSD wrote:.meni ni iz džepa ni u džep.
VAS?? Nemoj me trpati u isti koš sa ovim neznalicama i pljuvacima...molit cu lijepo...ja ne pljujem,jer to nije moj nivo...ja skrecem pažnju,upozoravam,ako treba i malo bocnem,ali pljuvanje NIKAD...a tebi ako je lijepo citati pljuvanje,onda tvoja stvar...da ne kažem problem.mIRCerka wrote:1. Nije tvoje da komentarises rad moderacije.LSD wrote:seln wrote:Meni su bas interesantni ovi vjernici koji se ubise braneci vjeru (od koga?), a istovremeno se iz njih cijedi mizantropija kao gnoj iz gangrene.![]()
![]()
....evo malo sam citao temu,tamo gdje sam stao
...i naletim na ovaj post (od covjeka koji se krije pod nickom @seln) u kojem se vjernici opisuju kao gnoj iz gangrene i da se iz njih CIJEDI MIZANTROPIJA!
....wow
...dokle su kjafiri uzeli fursata,poceli su javno pljuvati i najgorim rijecima vrijedjati vjernike.
Mircerko,da te vidimo sad na djelu...ili ce biti opet po dvostrukim aršinima tj. double morality.
2. Seln je vec dobio upozorenje za to i spustio je loptu samo nakon jedne privatne poruke, za razliku od istocnjaka od kojeg mi je pun sent items box
3. Lijepo citati vas kako se pljujete...:povrac:
Ja mislim tuzba protiv Srbije. Druga, uhapsen radovan..zaratustra wrote:Koja tema drži rekord po broju stranica?
imam slabo pamcenje...LSD wrote:VAS?? Nemoj me trpati u isti koš sa ovim neznalicama i pljuvacima...molit cu lijepo...ja ne pljujem,jer to nije moj nivo...ja skrecem pažnju,upozoravam,ako treba i malo bocnem,ali pljuvanje NIKAD...a tebi ako je lijepo citati pljuvanje,onda tvoja stvar...da ne kažem problem.mIRCerka wrote: 1. Nije tvoje da komentarises rad moderacije.
2. Seln je vec dobio upozorenje za to i spustio je loptu samo nakon jedne privatne poruke, za razliku od istocnjaka od kojeg mi je pun sent items box
3. Lijepo citati vas kako se pljujete...:povrac:
P.S. necu ti nikad halaliti onu kilu banana koju si mi isporucila neki dan
Asocijacije.vratnik wrote:Ja mislim tuzba protiv Srbije. Druga, uhapsen radovan..zaratustra wrote:Koja tema drži rekord po broju stranica?
Broj tri, pogadjaj.
Što će reći, brončana medalja osigurana, a sada rasterećeno po zlato?vratnik wrote:Ja mislim tuzba protiv Srbije. Druga, uhapsen radovan..zaratustra wrote:Koja tema drži rekord po broju stranica?
Broj tri, pogadjaj.
Ideš u off topic ... tema je: "Brani deduku, zavaljuj Arziju" ...zaratustra wrote:Što će reći, brončana medalja osigurana, a sada rasterećeno po zlato?vratnik wrote:Ja mislim tuzba protiv Srbije. Druga, uhapsen radovan..zaratustra wrote:Koja tema drži rekord po broju stranica?
Broj tri, pogadjaj.
ma divno divno, bash onako bez predrasudaseln wrote:Meni su bas interesantni ovi vjernici koji se ubise braneci vjeru (od koga?), a istovremeno se iz njih cijedi mizantropija kao gnoj iz gangrene.
Da kazem jos ovo i da zavrsim diskusiju: jebem ja svakog ko si uzme pravo da govori u moje ime ili u ime svih muslimana, jer u MOJE ime sigurno ne govori ni jedan. Na vasu zalost, pamtim ja islam i od prije rata i znate sta cu vam reci? To sto vi danas radite nije ni nalik na islam.LSD wrote:@seln...nemoj se ti baviti muslimanima...ni jesu li M92,M59,M71 I sl.JNA oznake...vec se malo sa sobom zabavi...razmisli malo o sebi,nesretnice...u šta ti prodje vrijeme,šta pišeš,jeli to dostojno tvojih godina i sl....infantilno ponašanje i komentari i poredjenja vjernika sa gnojem,mizantropija...moraš malo porediti na pismenosti i lijepom izražavanju....krajnje je vrijeme...ja ovo radi tvog dobra pišem...meni ni iz džepa ni u džep.
LSD wrote:seln wrote:Meni su bas interesantni ovi vjernici koji se ubise braneci vjeru (od koga?), a istovremeno se iz njih cijedi mizantropija kao gnoj iz gangrene.![]()
![]()
....evo malo sam citao temu,tamo gdje sam stao
...i naletim na ovaj post (od covjeka koji se krije pod nickom @seln) u kojem se vjernici opisuju kao gnoj iz gangrene i da se iz njih CIJEDI MIZANTROPIJA!
....wow
...dokle su kjafiri uzeli fursata,poceli su javno pljuvati i najgorim rijecima vrijedjati vjernike.
Mircerko,da te vidimo sad na djelu...ili ce biti opet po dvostrukim aršinima tj. double morality.
Dupli arsin, kako je?LSD wrote:Tišina decko...niko te ništa nije pitao niti tražio tvoje mišljenje...gledaj svoja posla,ne obracaj mi se,ne komentariši me i bice sve OK...pamet u glavu,a dole šta uletimadner wrote:Rece covjek koji je pokusao prijetit drugima kako bi prestali postat.![]()
Otkud tebi pravo da trazis ban drugih, kad si ga sam prvi zaradio?
Pretpostavljam kako se osječaš ... imam dosta poznanika koji su kao ti ogorčeni ... ali puno griješiš ... jer ovoj situaciji nisu ti krivi vjernici ... već općenita situacija i pojedinci ... tako je, kako je ... nažalost ... samo da znaš ovdje nikome smeta deda mraz već Arzija Mahmutović:hrasno38 wrote:Da a Sarajevo je samo grad Bosnjaka-Muslimana i igra se iskljucivo po njihovim pravilima. To se zove teror vecine koji sam vec ranije spominjao. Ako si vjernik onda te boli dupe sta se dogadja van tvojih zidova a pogotovo ako je to sto se dogadja opet unutar nekakvih zidova. Meni recimo nije bio Ramazan i ja smatram da ono sto cu raditi u nekom zatvorenom prostoru nije stvar niti jednog bosnjaka u BiH. Isto tako me ne interesuje sta ce raditi bosnjaci za vrijeme bozica u "zatvorenim prostorima". Nemoj pomisliti da sam ja ljubitelj Quer festivala ali smatram da sve dok me niko direktno ne ugrozava ima pravo i potpunu slobodu da radi sta hoce a pogotovo ako je okruzen zidovima. A sve dok ti Ramazan spominjes u tom kontekstu ono "iskreni vjernik" mozes objesiti macku o rep. Bolje bi ti bilo da se brines o svojim cestitim kvazi-vjernicima koji za vrijeme svetog praznika ubijaju po ulicama na raznorazne nacine. Vidis Djed Mraz to ne radi, on samo djeli djeci pokone i vice ho-ho-ho.
Hrasno38,chuchumbamayumbe wrote:Dobro si istocnjak, hvala sto si me napomenuo, da ovo malo osvjezimo!
Zahtjev za smjenu Arzije Mahmutovic
Nedavno je u sarajevska obdaništa/vrtiće uvedena vjeronauka, pored protivljenja velikog broja roditelja i građana koju su svoje nezadovoljstvo ovim činom izrazili potpisivanjem peticije na kojoj je prikupljeno nekoliko hiljada potpisa. Ovim činom je uvedena vjerska segregacija među najmlađe stanovnike Sarajeva, a i prekšena prava djece jer vjeronauk pohađaju čak i djeca od 3 godine starosti. Ovo je potvrdila i misija OSCE-a u svojoj izjavi da je BiH država u kojoj vjeronauku pohađaju najmlađa djeca u čitavoj Evropi. Nakon ove odluke ne želeći da djecu od najranijeg djetinjstva izlože vjerskoj i nacionalnoj segregaciji neki roditelji su svoju djecu čak ispisali iz vrtića.
Na osnovu ovoga mi dole potpisani tražimo:
Da Vlada Kantona Sarajevo hitno smjeni direktoricu Javne ustanove Djeca Sarajeva Arziju Mahmutović, jednu od glavnih inicijatora uvođenja vjeronauka u vrtiće.
Da se u J.U Djeca Sarajeva ODMAH prekine sa izvođenjem vjeronauke.
Da se svi dosadašnji troškovi uključujući i plate vjeroučitelja ne isplaćuju iz budžeta, odnosno iz džepova građana.
http://www.ipetitions.com/petition/arzija/
istocnjak wrote:Pretpostavljam kako se osječaš ... imam dosta poznanika koji su kao ti ogorčeni ... ali puno griješiš ... jer ovoj situaciji nisu ti krivi vjernici ... već općenita situacija i pojedinci ... tako je, kako je ... nažalost ... samo da znaš ovdje nikome smeta deda mraz već Arzija Mahmutović:hrasno38 wrote:Da a Sarajevo je samo grad Bosnjaka-Muslimana i igra se iskljucivo po njihovim pravilima. To se zove teror vecine koji sam vec ranije spominjao. Ako si vjernik onda te boli dupe sta se dogadja van tvojih zidova a pogotovo ako je to sto se dogadja opet unutar nekakvih zidova. Meni recimo nije bio Ramazan i ja smatram da ono sto cu raditi u nekom zatvorenom prostoru nije stvar niti jednog bosnjaka u BiH. Isto tako me ne interesuje sta ce raditi bosnjaci za vrijeme bozica u "zatvorenim prostorima". Nemoj pomisliti da sam ja ljubitelj Quer festivala ali smatram da sve dok me niko direktno ne ugrozava ima pravo i potpunu slobodu da radi sta hoce a pogotovo ako je okruzen zidovima. A sve dok ti Ramazan spominjes u tom kontekstu ono "iskreni vjernik" mozes objesiti macku o rep. Bolje bi ti bilo da se brines o svojim cestitim kvazi-vjernicima koji za vrijeme svetog praznika ubijaju po ulicama na raznorazne nacine. Vidis Djed Mraz to ne radi, on samo djeli djeci pokone i vice ho-ho-ho.
chuchumbamayumbe wrote:Dobro si istocnjak, hvala sto si me napomenuo, da ovo malo osvjezimo!
Zahtjev za smjenu Arzije Mahmutovic
Nedavno je u sarajevska obdaništa/vrtiće uvedena vjeronauka, pored protivljenja velikog broja roditelja i građana koju su svoje nezadovoljstvo ovim činom izrazili potpisivanjem peticije na kojoj je prikupljeno nekoliko hiljada potpisa. Ovim činom je uvedena vjerska segregacija među najmlađe stanovnike Sarajeva, a i prekšena prava djece jer vjeronauk pohađaju čak i djeca od 3 godine starosti. Ovo je potvrdila i misija OSCE-a u svojoj izjavi da je BiH država u kojoj vjeronauku pohađaju najmlađa djeca u čitavoj Evropi. Nakon ove odluke ne želeći da djecu od najranijeg djetinjstva izlože vjerskoj i nacionalnoj segregaciji neki roditelji su svoju djecu čak ispisali iz vrtića.
Na osnovu ovoga mi dole potpisani tražimo:
Da Vlada Kantona Sarajevo hitno smjeni direktoricu Javne ustanove Djeca Sarajeva Arziju Mahmutović, jednu od glavnih inicijatora uvođenja vjeronauka u vrtiće.
Da se u J.U Djeca Sarajeva ODMAH prekine sa izvođenjem vjeronauke.
Da se svi dosadašnji troškovi uključujući i plate vjeroučitelja ne isplaćuju iz budžeta, odnosno iz džepova građana.
http://www.ipetitions.com/petition/arzija/
Karton zute boje i tebi.seln wrote:Da kazem jos ovo i da zavrsim diskusiju: jebem ja svakog ko si uzme pravo da govori u moje ime ili u ime svih muslimana, jer u MOJE ime sigurno ne govori ni jedan. Na vasu zalost, pamtim ja islam i od prije rata i znate sta cu vam reci? To sto vi danas radite nije ni nalik na islam.LSD wrote:@seln...nemoj se ti baviti muslimanima...ni jesu li M92,M59,M71 I sl.JNA oznake...vec se malo sa sobom zabavi...razmisli malo o sebi,nesretnice...u šta ti prodje vrijeme,šta pišeš,jeli to dostojno tvojih godina i sl....infantilno ponašanje i komentari i poredjenja vjernika sa gnojem,mizantropija...moraš malo porediti na pismenosti i lijepom izražavanju....krajnje je vrijeme...ja ovo radi tvog dobra pišem...meni ni iz džepa ni u džep.
Tip koji koristi rijecnik kao ovaj LSD meni govori o izrazavanju....ljudi koji govore kao ulicari meni govore o ahlaku....
tipovi koji bi me strpali u topovsku cijev govore za "moje dobro".
Jadni ste...i jos jadniji ste jer vas mogu uporediti sa onima koji su bili muslimani prije rata.
Toliko od mene. Oprostite za offtopic, ali na ovoj temi sam gotov. A vi nastavite vasu slinavu odbranu islama.
Bajram se slavi po lunarnom kalendaru,,svake godine je drugi datum..prosli kurban bajram nije bio 8-og decembra? ovo sam ocekivao da svi znajuBajram slave 8-og Decembra - po Gregorianskom kalendaru koji ima nespojive veze i korijene sa Zapadnim Kriscanstvom.
BiH i Sarajevo je sačuvano kao multi-kulturno '95 samo zbog pojedinaca koji su bili kao što je Hrasno38 ... nije u redu da jedni idu na vjeronauku dok ostala djeca stoje po strani i to hitno treba ispraviti ... samo zbog poštenih pojedinaca ... Bosna i Hercegovina je starija od svih i opet će biti inshAllah multi-kulturna i jedistvena, za sve narode ...kockica_kockica wrote:Jadna Arzija ona sama a svijet protiv nje...![]()
znate onaj vic: Vozi Mujo autoputem i na radiju javljaju kako ludjak vozi u suprtonom smjeru pa da vozaci paze... a Mujo vozi i dere se "ma sta jedan na hiljade ih je takvih"
e tako i kod nas Arzija ide u svom pravcu a to sto ona vozi suprotnim pravcem ne smatra svojom greskom vec greskom hiljada onih koji idu suprotno od nje