Možda dobro zvuči ali ništa od ovog.
Jedno je SARAJEVO.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Možda dobro zvuči ali ništa od ovog.
Rekli su da je prodan, ali je tako sitna lova izgleda cim nisu imali kuveta da to ni kazu medijima!Eborg wrote:Pa zar je Subašić prodan, mislio sam da je produžena posudba?
Jel ovo ekskluziva od @PapeSusica?
samo je pitanje dokle ce biti jednozlo87 wrote:Možda dobro zvuči ali ništa od ovog.
Jedno je SARAJEVO.
Ljubomoran si aa?Plavih_11 wrote:E cuj Sarajevo City ...
Ih, da samo znas. Ustvari vjerovatno znas kako mi je ...-LIBERO- wrote:Ljubomoran si aa?Plavih_11 wrote:E cuj Sarajevo City ...![]()
![]()
šime.sparina wrote:zamisli jednog dana na kosevu transparent "vise ni ime nije ostalo"![]()
Koje nase ime? Mislis Fudbalski Club Sarajevo?zlo87 wrote:Nijaz neće ništa mijenjati.hypko_nurko wrote:ili dok nijaz ne promijeni imezlo87 wrote: Zauvijek.Što se mene tiče može opet vratiti staro ime (Olimpik), pa se onda mogu malo zvati Olympique, ali naše ime nikad moći uzeti. Zna i Nijaz da ne može.
Smješan si!Tvrtko II Kotromanić wrote:Kod Nijaza mi se svidja sto nikad ne bomba![]()
meni je licno zao tih silnih para koje je on ulozio u ovaj umjetni klub, pored toliko nasih klubova na rubu bankrota, al hajd, njegove pare, njegova odluka
u svakom slucaju, za dzabe, kakvi ba sarajevo city, milioni, sponzori![]()
ova pricica traje jos par sezona max, dok Nijazu ne dosadi ili dok ne ostane bez para
tad ce mi bit zao, ne zbog vuCova samih vec zbog onih 6 bodova svake sezoneal hajd, prezivjecu to nekako
I meniSlo Burner wrote:Da jos jednom ponovim, ovo je meni totalno simpatican tim
I meniPapeSusic wrote:I meniSlo Burner wrote:Da jos jednom ponovim, ovo je meni totalno simpatican tim