Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pogledajte samo onog dajvera rooneya hahaha ono je najofirnije ronjenje i od gamsta pedersena na emiratsu hoce li ga kazniti nije mu ovo prvi put sto je najsmjesnije cesto dobije penal... http://videos.sapo.pt/red3Y2zCLnbjFTbra93M
Rekoh ja juce da ce gosti nositi bodove sa ovih laganih gostovanja ..bravo za Villu a Boga mi i za Everton. Nadam se da Wenger sutra nece uprskati jer mu se pruzila odlicna prilika da nadoknadi izgubljeno.
@profil
Koje nas? Ko smo mi? Ja nisam englez, ovaj kolega izgleda jeste..al fakat
Zahvaljujuci danasnjim odlicnim rezultatima, derbi na Anfieldu je odjednom probudio nove nade. Odjednom je ova tekma za Arsenal postala pravo vazna. Sutrasnjom eventualnom pobjedom plus pobjedom u zaostaloj tekmi Arsenal bi se izjednacio za Unitedom na 34 bobe, samo 3 zaostatka za Chelsea-om. Ako to nije stimulans onda ne znam sta jeste. Ima da sutra jedu travu . Liverpool je izgleda u punom sastavu mada se Benayoun navodno povrijedio na zadnjem treningu?! To bi bilo extra, frajer im je ubjedljivo najjaci igrac. Bez obzira na njihov sastav ocekujem Wengerovu ofanzivnu taktiku, ocekujem da Arshavin izludi Carraghera , zabije barem jedan i da Arsenal donese 3 bobe. Come on gunners, prikljucak za vodecim je na dohvat ruke
Ja mislim da je se profilov post odnosio na cikcangu sutra se nadam pobjedi Arsenala iako sam malo skeptican,mislim da nema favorita u ovoj utakmici sanse su pedeset/pedeset.
alijagoro wrote:Ja mislim da je se profilov post odnosio na cikcangu .
Ma cikcangin zadatak je da buni ljude, ponekad i samog sebe, valja sve nickove i passworde pohvatati
Nego, profil je mene kvotirao zato sam odgovorio. A nije napisao "ih" nego "vas" zato sam ga i pitao mada nije vise ni vazno, bezze se zakomplikovalo, idemo dalje..
Zaboravih dodati, sutra sudi Howard Webb , ne mogu da vjerujem da ovom jazavcu dopustaju da sudi ove jace meceve, sve zivo uprska
Bordolini wrote:
@profil
Koje nas? Ko smo mi? Ja nisam englez, ovaj kolega izgleda jeste..al fakat
Koje vas?
Sta bilo, kratka memorija? Vrati se nazad 1 stranicu ili evo ja cu te vratiti:
profil je napisao/la:
Izmisljivaci fudbala imaju dobre sanse da izbore ligu prvaka.
Bordolini je napisao/la:
izmisljivaci? Tottenham?
Hajde Agbonlahor, jos jedan i da se rumenko udavi zvakom
profil je napisao/la:
Ubjedi me covjek da VAS oslovNjavam tako. A ja postujem tudje.
Memorija je jedno, kontekst je nesto sasvim drugo. Kako bi svoju opservaciju stavio u pravi kontekst, ako je trenutni tok razgovora izasao iz istog, moras citirati ono na sta mislis, ili na drugi nacin dovesti svoje konstatacije u pravi kontekst, kao sto si to uradio u ovom postu kojeg citiram. S obzirom da se tvoj komentar odnosio na neki od mojih prethodnih, a ne na moj zadnji, a nakon kojeg si mi se obratio, red je bio da utvrdim tacno na sta mislis, a ne da ti odmah odgovaram nagadjajuci pravi kontekst tvoje izjave/pitanja. Dakle, konstatacijama o memoriji nikako nije mjesto tu gdje ih stavljas.
O tome na koje "vas" sam mislio, vrlo jednostavno mozes donijeti zakljucak ako pratis link u tom postu.
Liverpool puno bolji, vode 1:0 plus im nije sviran cist penal ( Gallas udario Gerrarda u "16" kad je lopta bila barem 2 metra ispred). Arsenal tanak pravo, Arshavin sam naprijed, sa ovakvom taktikom nemaju sta traziti u drugom poluvremenu. Almunia? Arsene, imas i Fabianskog na klupi samo da znas
iako ih poslije one kradje u ligi sampiona mrzim volio bi da se plasiraju u istu jer ako oni to ne uspiju to znaci da ce oni spursi imati sansu ili onaj vjestacki city mada je villa u najboljoj poziciji
do_tokija wrote:iako ih poslije one kradje u ligi sampiona mrzim volio bi da se plasiraju u istu jer ako oni to ne uspiju to znaci da ce oni spursi imati sansu ili onaj vjestacki city mada je villa u najboljoj poziciji
Liverpool stvarno nikad lošiji, jedino na frku mogu dati gol.
Arsenal isto slab, obično ovakve utakmice gube, ali sad ih je sreća dosta pomilovala (bio je i red).
villa jes zasluzila ligu sampiona ali ne vjerujem da ce uspjeti sudije ce pogurati liverpool ko je gledao danas utakmicu mogao se uvjeriti o kakvim se dajverima tu radi pogotovo onaj licemjerni gerard dva puta je simulirao a novinarima izjavljuje da je to nesportski da bi on rado porazgovarao sa igracima koji simuliraju ( vjerovatno da razjene iskustva i savjete ) i da ih nagovori da to ne rade
arsenal je bio dobar obzirom na povrede i to da je igrao bez klasicnog spica da su tu bili napadaci a arshavin bio tu izmedu veze i napada to bi bilo ponizavanje liverpoola!