Devetogodišnjak povrijeđen na Vilsonovom šetalištu
Na Vilsonovom šetalištu danas je u 16:20 sati povrijeđen maloljetni D.F. (9) kojeg je udarilo vozilo Golf 2 (336-K-087) kojim je upravljao S.T. (50) rođen u Sarajevu, rekli su iz MUP-a KS.
...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Skyfox
#1626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090723093
- 8. sekretar SKOJ-a
#1627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Opet zboden 17-godišnji mladić u Buća Potoku, stanje mu je stabilno,...Javljaju dnevne novine (Da ih ne reklamiram).
-
irrelevant
#1628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pucnjava jutros na malti, policija brža od svjetlosti...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
mole se posjednici konkretnijih informacija da ih podijele sa ostatkom življa iz ove faze (B, mislim)...
pici? cyprus?
mole se posjednici konkretnijih informacija da ih podijele sa ostatkom življa iz ove faze (B, mislim)...
pici? cyprus?
- Cholina_Lokica
#1630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kad baChmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
hajmo detaljiii
- Chmoljo
#1631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma ona dvojica hahara, oni blizanci, ne znam im prezime, zaplatili. ko se čakije laća... cccccDile wrote:kad baChmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?ja nist ne znam
a jos setala sa pascetom i mahalala sa svima od reda
hajmo detaljiii
- Cholina_Lokica
#1632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a cula sam rotacije, ali nisam obracala paznju 
- Chmoljo
#1633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa ti si zmija, nisi ćukoDile wrote:a cula sam rotacije, ali nisam obracala paznju
-
fixer
#1634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta se desilo bizancimaChmoljo wrote:ma ona dvojica hahara, oni blizanci, ne znam im prezime, zaplatili. ko se čakije laća... cccccDile wrote:kad baChmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?ja nist ne znam
a jos setala sa pascetom i mahalala sa svima od reda
hajmo detaljiii
- no_crnjak
#1635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
slezena....
- chuchumbamayumbe
#1636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
- no_crnjak
#1637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
chuchumbamayumbe wrote:Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
aco je prestao piti...
- Cholina_Lokica
#1638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kad? jutros?no_crnjak wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
aco je prestao piti...
- chuchumbamayumbe
#1639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Drago mi je zbog njega...no_crnjak wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
aco je prestao piti...
- no_crnjak
#1640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
chuchumbamayumbe wrote:Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
ma drago mi je zbog Rame
- Chmoljo
#1641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
defintivno je bilo. ne znam tačno gdje. možda su se malo bocnuli...chuchumbamayumbe wrote:Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
- ja.neron
#1642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vrijeme dešavanja bockanja oko ikindije
- no_crnjak
#1643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Chmoljo wrote:defintivno je bilo. ne znam tačno gdje. možda su se malo bocnuli...chuchumbamayumbe wrote:Ja evo procitah na forumu za nozakanje, a jucer sam oko 19 prolazio trgom sa zenom i dzecom, sve najnormalnije, dileri dilaju, Aco ushlagiran, motor, Golfovi 4 i Mustang "uredno" parkirani...Chmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
ispred dzehennema ( lutrije ) na T.Z 13 oko 17 h ...
- ARmAn1i
#1644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mah aco se samo jednom i napio, od tad samo doljeva

- ja.neron
#1645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ARmAn1i wrote:mah aco se samo jednom i napio, od tad samo doljeva![]()
![]()
juče ujutru kod pijace u A-fazi bio trijezan i nije saplitao jezikom dok priča
- cyprus
#1646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sorry što kasnim, al svejedno nemam nekih informacijaChmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?
PS A baš sam prije koji dan čuo da su se braća počela "smirivat"
- mrtva kokoš
#1647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma no sikirly smirit ce se prije ili kasnije to je sigurno...nece tu dovijeka biti likovi sa alfom,mustangom,četvorkamacyprus wrote:Sorry što kasnim, al svejedno nemam nekih informacijaChmoljo wrote:bilo nekog nožakanja na Alipašinu u B fazi. akteri očekivani.
pici? cyprus?. U vrijeme događaja sam vjerovatno bio u krugu dvorane Ramiz Sačin. Znam samo da je nastrado jedan od braće H. Zbog čega i koliko je ozbiljno nemam pojma (nisam se raspitivo, imam prečih stvari za mislit), ali mislim da će "veselo" biti i narednih dana na AP
.
PS A baš sam prije koji dan čuo da su se braća počela "smirivat"
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zna li iko sta je bilo prije sat vremena na relaciji RTV-Otoka.Neki povrijedjen motorista.Da li je ziv?
- Cholina_Lokica
#1649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
izgleda neka cura dobro zaplatila.. 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jel sama bila na motoru?Jel ziva