Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno, ode sve u ....
Od F1 izgleda će ostati samo drugorazredni timovi,a ako FOTA osnuje svoje prvenstvo...ja gledam njih.
Sutra na kvalama najavljuju kišu,Vettel je svakako dominirao danasnjim treninzima,tako da očekujem puno od njega. Brawn GP nisu bili nešto,ali te rezultate uzimam sa rezervom. Biće i oni jaki u nedjelju,a za Ferrari ćemo vidjeti sutra kakva je njihova forma .
tu smo. oko 1,5 sec za vettelom
budel kise na trci sumnjam da ce ferrai uzet neke velike bodove, al ce makar trka bit zanimljivija
sto se tice ovog raspada, nije mi bas drago, al ako vec mora naravno da ostajemo uz timove. ko j**e fiu i njihove gluposti. nadam se samo ako do toga dodje da ce funkcionisati normalno...
Vjerujete li stvarno da ce doci do raspada? ja bas i ne, ne znam zasto, mozad se samo nadam
Cini mi se da je voditelj na HRT-u pricao kako se ne ocekuje da ce se oni dogovoriti prije augusta, odnosno da ce se bilo sta zvanicno i sigurno znati...
Tako da ne znam
A sto se tice kise, eh to jedva cekam uvijek je nekako uzbudljivo i nadam se da Button nece pobjediti
naravno da ce bit jos mnogo natezanja oko cijele situacije, ali ako dodje do podjele zna se ko su glavni krivci...
sumnjiv mi je ovaj buttonov pad performansa. ili zna da ima prejak bolid, pa hoce pred domacom publikom da ispadne mangup ili je ipak osrednji vozac, pa sad kako vettel i kompanija imaju konkurentne bolide dolazi do izrazaja sposobnost vozaca. svaka cast williamsu. odlican posao su napravili (kazuki 5 jbt ). toyota i dalje dobra, ostatk je tu negdje...
ex sampion MOC 19 (mozda da zamoli nekog da mu odradi setup za novi bolid )
prognoza:
1/2 vettel, webber
3 barrichello
4 button
5 trulli
6 rosberg
7 kimi
8 alonso
Moc nije ex sampion.
Moc je sampion.
Sutra uzima Button.Englezi i dalje pokazuju da su najbolji vozaci od romobila do formule.
Moc ocekujemo u pravom svjetlu slj. sezone.
adcor wrote:nema sta mr. moc sampionski odvezao kao i suparnik mu button
kimi bi mog'o lagano u penziju...
Vala bas, uz to button bas sampionski jucer izjavio
"Mislim da će mi u Silverstoneu biti nemoguće pobijediti. Nisam pronašao željenu brzinu tijekom ovog vikenda. Nadao sam se nakon prvih dvaju treninga u petak da će u subotu ispasti bolje, no šesto vrijeme daleko je lošije od onoga koje sam priželjkivao. Bit će čak teško popeti se na podij", izjavio je Button.
Pa sam se bas pitala "sta bi bilo da se Schumacher svaki puta predavao kad god je na startu bio ispod 3.mjesta? koliko li bi onda pobjeda imao?"...i button mi bas ima srce sampionsko, pas mater ko sve danas moze biti sampion...
Kimi je za penzije definitivno, nek se flase prihvati to mu bolje ide, tako kazu
Ima najava da bi mu ovo mogla biti zadnja sezona... Hajd' ima tu titulu, ali treba nekog boljeg dovesti... Vettel bi bio najbolji. Spominje sei kombinacija "snova" Vettel i Alonso, mada je i Alonso ćuna od vozača, bolje bi bilo Sutila dovesti...
Vala bas, uz to button bas sampionski jucer izjavio
"Mislim da će mi u Silverstoneu biti nemoguće pobijediti. Nisam pronašao željenu brzinu tijekom ovog vikenda. Nadao sam se nakon prvih dvaju treninga u petak da će u subotu ispasti bolje, no šesto vrijeme daleko je lošije od onoga koje sam priželjkivao. Bit će čak teško popeti se na podij", izjavio je Button.
Pa sam se bas pitala "sta bi bilo da se Schumacher svaki puta predavao kad god je na startu bio ispod 3.mjesta? koliko li bi onda pobjeda imao?"...i button mi bas ima srce sampionsko, pas mater ko sve danas moze biti sampion...
Kimi je za penzije definitivno, nek se flase prihvati to mu bolje ide, tako kazu
Alonso ce doc u Ferrari,garant umjesto Kimija...A Vettel kad odradi još makar sezonu u RBR,eto ga u crvene
To bi mi bilo ono idealna kombinacija...
Što se tiče Hame,ova sezona mu je odgojna mjera za sve pogreške u prošloj sezoni... Mislim da ce se nakon ove sezone malo "spustit na zemlju" k'o uostalom i Alonso nakon dvije sezone u lošem Renaultu.
Ima najava da bi mu ovo mogla biti zadnja sezona... Hajd' ima tu titulu, ali treba nekog boljeg dovesti... Vettel bi bio najbolji. Spominje sei kombinacija "snova" Vettel i Alonso, mada je i Alonso ćuna od vozača, bolje bi bilo Sutila dovesti...