Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Arsenal FC - Aston Villa FC 3-1
West Ham United - Chelsea FC 1-2
Fulham FC - Manchester United 0-2 AS Roma - FC Parma 2-01
AC Milan - Lazio Roma 1:0
FC Schalke 04 - Bayern München 1-1
FK Željezničar - NK Žepče 0-0
NK Orašje - FK Sarajevo 1-1
Atletico Madrid - FC Barcelona 1-2
Deportivo La Coruña - FC Sevilla 0-2
Arsenal FC - Aston Villa FC 3-1
West Ham United - Chelsea FC 1-2
Fulham FC - Manchester United 0-2 AS Roma - FC Parma 2-01
AC Milan - Lazio Roma 1:0
FC Schalke 04 - Bayern München 1-1
FK Željezničar - NK Žepče 0-0
NK Orašje - FK Sarajevo 1-1
Atletico Madrid - FC Barcelona 1-2
Deportivo La Coruña - FC Sevilla 0-2
Bonus:
Werder Bremen - Borussia Dortmund 1
De ti men sad reci jel ovo 2:0 ili 2:1
Taj rezultat ako ostane takvi, ja ga računam kao i da ga nema.
Neelix wrote:a vidis, ja imam 18 pogodaka i drugi sam, a van basten 19 pa je 10ti
to je zato što protiv mene svako živ zabije... mislim da imam najviše primljenih golova... šteta što nema one kompletne tabele da to i potvrdi.
No eto... vratili smo se sa visinskih priprema, spremni za nastavak sezone... pa vidjećemo
Eh, pravim onu detaljnu tabelu i primijetih da je u mojoj statistici avenged_sevenfil postigao 19, a u zvaničnoj 18, pa bih zamolio cyprusa da provjeri kod sebe, da presabere ponovno postignute golove ovog igrača.
elSaik wrote:Eh, pravim onu detaljnu tabelu i primijetih da je u mojoj statistici avenged_sevenfil postigao 19, a u zvaničnoj 18, pa bih zamolio cyprusa da provjeri kod sebe, da presabere ponovno postignute golove ovog igrača.
A druga gledajuci ovu taeli moze se primjetiti da su domacini u bolje polozaju, pa bi ja za sljedecu sezonu predlozio, ukidanje bonus para, a da domacin pogadja 12 tekmi, a gost 10
J.P.Montoya wrote:imam jedan ispravak i jedan prijedlog.
Prvo el saice nije sezona 01, neg 02 .
Vidi, fakat. Ostalo mi od prošle sezone, ispravim u idućoj verziji.
J.P.Montoya wrote:A druga gledajuci ovu taeli moze se primjetiti da su domacini u bolje polozaju, pa bi ja za sljedecu sezonu predlozio, ukidanje bonus para, a da domacin pogadja 12 tekmi, a gost 10
J.P.Montoya wrote:imam jedan ispravak i jedan prijedlog.
Prvo el saice nije sezona 01, neg 02 .
A druga gledajuci ovu taeli moze se primjetiti da su domacini u bolje polozaju, pa bi ja za sljedecu sezonu predlozio, ukidanje bonus para, a da domacin pogadja 12 tekmi, a gost 10
stavio bih mozda 13 al u svakom slucaju prijedlog je bolji nego ovo sadasnje.