Ne,nego je Schalke izgledao kao neka stvar...a mi smo pomislili da smo fudbalski Bogovi.L00d wrote:Eh sad ... meni se tako ucinilo, ne mora biti ...
Ucinilo mi se to jer puno bolje u ligi sampiona igraju ... Mislim da ne daju maximum u EPL ... Vidjet cemo iduci vikend kako stvari stoje
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Teufik
#1626 Re: Manchester United FC
-
Teufik
#1627 Re: Manchester United FC
Evo Ferguson je upravo rekao da ce protiv Schalkea startati Owen, Berbatov i Scholes.Znaci pokusat ce odmoriti Rooneya i Hernandesa.
- skafiskafsnjak
#1628 Re: Manchester United FC
Pa nisam to rekao misleci samo na Schalke ... nego i na Celzi ...
-
TLFanaticos777
#1629 Re: Manchester United FC
znaci ide na 0-0 ili 1-0 protiv Schalke-a.....Teufik wrote:Evo Ferguson je upravo rekao da ce protiv Schalkea startati Owen, Berbatov i Scholes.Znaci pokusat ce odmoriti Rooneya i Hernandesa.
- Whitesnake
#1630 Re: Manchester United FC
L00d wrote:Pa ako cemo biti realni, najbolje je reci da je United najmanje losh ove sezone ...
Toliko kikseva i jedni i drugih...Mogao je vrlo lahko Arsenal biti prvi sada... Realno je da su igraci Uniteda umorni trenutno, pa zato "lose" igraju ... Zaista se nije moglo protiv one djece u Arsenalu koji trce ko ludi ...
Ipak nisu sve kvazi navijaci.. malecna kritika na mjestu i sve je ipak ok..
Bravo za post
- Whitesnake
#1631 Re: Manchester United FC
Teufik wrote:Hvala Whitesnake (username ti je ekstra)...malo nam vise treba sportske kulture.Whitesnake wrote:
Ovako se ostavljaju komentari.. primitivci napaceni.. Covjek postuje ostale ekipe za razliku od vas i potpuno je realan. Sve dok i jedan Man. U. navijac bude pljuvao po Arsenalu, Chelsea-u i Liverpool-u ja cu dolaziti na ovaj forum da se opustam uz prigodan smijeh quazi navijaca Man. U. jer to ste za mene.. nista vise do "kvazi"navija+---AQ0-i..
da zakljucim: Man. U. je trenutno najbolji klub u Engleskoj i vjerovatno ima najvise sanse da osvoji titulu. To se vidi iz njihove igre. Jednostavno ovu sezonu su prejaki za ostale.. ali to ne znaci da sad svi trebamo pljuvati ostale ekipe ILI se sva+---ARE-ati s nekim ko ima drugacije misljenje..
Ja sam Arsenalovac i hvala na cestitkama od Teufika.. navijam za Arsenal svim srcem i nadam se da cemo uspjeti napraviti cudo.. jer nam samo to u ovoj sezoni moze pomoci.. respect za Man. U. u svakom slucaju iako je izgubio..
Jednostavno,treba biti fer i postovati protivnika.
Ipak je to samo sport.Ja inace nemam obicaj komentarisati druge ekipe u njihovim temama.
Znam dosta toga o fudbalu i mogao bih pisati u svakoj temi ali drzim se onoga za koga navijam.Oni su mi najbitniji.
Kad je dobro,slavim a kad nije ne napadam druge.
Pozdrav
Sta reci drugo osim: Respect
- skafiskafsnjak
#1632 Re: Manchester United FC
Pa tako je kako je. Ipak nekada moramo biti malo nerealni, pa ocekivati malo iznad realnih ocekivanja ... Pa pobogu, i vjerujem u njih kada gotovo niko ne vjeruje ... Smatram da je remi protiv Celzija dovoljan za titulu... Jes da bi moglo biti malo teze protiv Blackpoola i Blackburna jer se bore za opstanak, ali mislim da ce biti pobjede tu ...Whitesnake wrote:L00d wrote:Pa ako cemo biti realni, najbolje je reci da je United najmanje losh ove sezone ...
Toliko kikseva i jedni i drugih...Mogao je vrlo lahko Arsenal biti prvi sada... Realno je da su igraci Uniteda umorni trenutno, pa zato "lose" igraju ... Zaista se nije moglo protiv one djece u Arsenalu koji trce ko ludi ...
Ipak nisu sve kvazi navijaci.. malecna kritika na mjestu i sve je ipak ok..
Bravo za post
- art vandeley
#1633 Re: Manchester United FC
Jos sam to prije napis˙o da je dovoljno i da bih bio zadovoljan sa dva remija protiv protivnika kakvi su Arsenal i CSKA .
Nije se iskoristila prilika da se rastereceno obracunamo sa rusima na OT , tako da valja kuci odigrati pod vecim pritiskom i uzeti bod(ove) .
Ni najveci optimista , vjerujem nisu racunali na sve pobjede Uniteda do kraja prvenstva , desio se poraz , tek cetvrti u sezoni , nije nista toliko strasno , i konkurent ce negdje prosuti koji bod do kraja .
Vjerovatno ce se prvak promovisati tek nakon 38. kola.
Mozda ranije ako bi United pobijedio naredna dva protivnika , tj. bio bi okrunjen titulom kolo prije kraja prvenstva
I to je moguce .
Nije se iskoristila prilika da se rastereceno obracunamo sa rusima na OT , tako da valja kuci odigrati pod vecim pritiskom i uzeti bod(ove) .
Ni najveci optimista , vjerujem nisu racunali na sve pobjede Uniteda do kraja prvenstva , desio se poraz , tek cetvrti u sezoni , nije nista toliko strasno , i konkurent ce negdje prosuti koji bod do kraja .
Mozda ranije ako bi United pobijedio naredna dva protivnika , tj. bio bi okrunjen titulom kolo prije kraja prvenstva
I to je moguce .
-
TLFanaticos777
#1634 Re: Manchester United FC
3 boda protiv Chelsea i bod protiv Blackburn-a .....art vandeley wrote:Jos sam to prije napis˙o da je dovoljno i da bih bio zadovoljan sa dva remija protiv protivnika kakvi su Arsenal i CSKA .
I to je moguce .
- vaučer
#1635 Re: Manchester United FC
Mislim da Chelsea ima dobre šanse ako Torresa ostave na klupi.
Bilo bi fino da se nakon utakmice ne priča o sudijama za promjenu, da su nevidljivi i točni.
Bilo bi fino da se nakon utakmice ne priča o sudijama za promjenu, da su nevidljivi i točni.
-
TLFanaticos777
#1636 Re: Manchester United FC
Vidjecemo kako ce ici ......mada opet kazem GGMUvaučer wrote:Mislim da Chelsea ima dobre šanse ako Torresa ostave na klupi.
- ratata
#1637 Re: Manchester United FC
ovo je ono klasicno, kad ti krivo sto je otisao iz tvog kluba, Torres je svjetska klasa a ti si samo ogorcen sto je otisao iz Liverpoolavaučer wrote:Mislim da Chelsea ima dobre šanse ako Torresa ostave na klupi.
sto se Uniteda tice, nadam se da ce poderati Barcelonu u finalu Lige prvaka
-
Alpha
#1638 Re: Manchester United FC
Potrefio im se jako težak raspored sada, sreća pa im je Schalke u ligi prvaka pa kao malo je lakše, sljedeće kolo engleske lige protiv Chelsea, to im je vjerovatno odlučujuča utakmica, a nadam se da će ManUtd oderati Barcu u finalu LPa ( naravno ako prođe do finala zajedno sa Barcom ).
- vaučer
#1639 Re: Manchester United FC
Err da, svakako.ratata wrote:ovo je ono klasicno, kad ti krivo sto je otisao iz tvog kluba, Torres je svjetska klasa a ti si samo ogorcen sto je otisao iz Liverpoolavaučer wrote:Mislim da Chelsea ima dobre šanse ako Torresa ostave na klupi.
sto se Uniteda tice, nadam se da ce poderati Barcelonu u finalu Lige prvaka
Hvala njemu i otišao je u pravi klub, a svjetsku klasu nije u kontinuitetu pokazao od sezone 08/09.
Torres usporava napade Chelsea i to je valjda svatko vidio i kroz dvije utakmice s Unitedom u Ligi prvaka i u Premiershipu. Sigurno će igrati bolje nakon predsezone s novim klubom ali sad su još tri utakmice do kraja i treba igrati na provjerene karte.
- DAVID VILLA
#1640 Re: Manchester United FC
sretno unitedu veceras...

-
Teufik
#1641 Re: Manchester United FC
Manchester United:
van der Sar,Rafael,Smalling,J Evans,O'Shea,Valencia,Gibson,Scholes,Anderson,Nani,Berbatov
SUBS: Kuszczak, Evra, Vidic, Giggs, Fletcher, Hernandez, Owen.
Schalke:
Neuer - Uchida, Howedes, Metzelder, Escudero - Farfan, Papadopoulos, Baumjohann, Jurado, Draxler - Raul.
van der Sar,Rafael,Smalling,J Evans,O'Shea,Valencia,Gibson,Scholes,Anderson,Nani,Berbatov
SUBS: Kuszczak, Evra, Vidic, Giggs, Fletcher, Hernandez, Owen.
Schalke:
Neuer - Uchida, Howedes, Metzelder, Escudero - Farfan, Papadopoulos, Baumjohann, Jurado, Draxler - Raul.
- horion_bosona
#1642 Re: Manchester United FC
Moze li mi neko od upucenijih navijaca Uniteda reci koja je pjesma pustena 10tak minuta pred pocetak utakmice, dakle isla je prije ove zavrsne klupske pjesme?
Jer ja sam cuo melodiju poznate skotske navijacke pjesme Loch Lomond od grupe Runrig, da li se to pusta i inace zbog Fergusona ili su prepjevali kao sto je uglavnom obicaj ili je u pitanju treca pjesma? Malo mi cudno da Englezi pustaju ovu pjesmu...
Jer ja sam cuo melodiju poznate skotske navijacke pjesme Loch Lomond od grupe Runrig, da li se to pusta i inace zbog Fergusona ili su prepjevali kao sto je uglavnom obicaj ili je u pitanju treca pjesma? Malo mi cudno da Englezi pustaju ovu pjesmu...
-
Teufik
#1643 Re: Manchester United FC
Nisam cuo al bude obicno ovahorion_bosona wrote:Moze li mi neko od upucenijih navijaca Uniteda reci koja je pjesma pustena 10tak minuta pred pocetak utakmice, dakle isla je prije ove zavrsne klupske pjesme?
Bravo momci..2-0.Sad je merak gledat.
-
Teufik
#1644 Re: Manchester United FC
Uff 2-1...dobar gol
- vaučer
#1645 Re: Manchester United FC
Schalke je ukupno gledajući razočarao.
Nisu ni u jednom trenutku izgledali kao da bi mogli biti dostojan protivnik.
Ne sjećam se ćelavije ekipe u polufinalu ikad.
PS- Anderson je smeće bogte.
Nisu ni u jednom trenutku izgledali kao da bi mogli biti dostojan protivnik.
Ne sjećam se ćelavije ekipe u polufinalu ikad.
PS- Anderson je smeće bogte.
- skafiskafsnjak
#1646 Re: Manchester United FC
Ma ovo je rutinski ... rekao sam ja
Onaj gol Schalkea.... Greska Smallinga ... i uopce odbrane 
- fidoremilienko
#1647 Re: Manchester United FC
Rutinski
4 komada 
- Edin H.
#1648 Re: Manchester United FC
Meni stvarno nije jasno cemu se vi nadate
Dzaba vam ja nepobitnim argumentima objasnih da je Man. Utd. gotov.
Jesam li rekao da ce vas Man. City zgromiti u finalu FA Kupa? Jesam. I zgromio vas je.
Jesam li rekao da ce Chelsea uzeti prvenstvo? Jesam. Nakon pobijede Arsenala sad je to vec sigurica
Sto se tice finala Lige prvaka nisam uvjeren da ce uopste smjeti da izadju da odigraju utakmicu protiv Barselone, garant ce izmisliti neko kolektivno trovanje stomaka ili slicno
Dzaba vam ja nepobitnim argumentima objasnih da je Man. Utd. gotov.
Jesam li rekao da ce vas Man. City zgromiti u finalu FA Kupa? Jesam. I zgromio vas je.
Jesam li rekao da ce Chelsea uzeti prvenstvo? Jesam. Nakon pobijede Arsenala sad je to vec sigurica
Sto se tice finala Lige prvaka nisam uvjeren da ce uopste smjeti da izadju da odigraju utakmicu protiv Barselone, garant ce izmisliti neko kolektivno trovanje stomaka ili slicno
- fidoremilienko
#1649 Re: Manchester United FC
Čuj ovog

- skafiskafsnjak
#1650 Re: Manchester United FC
Edin je zestoki navijac Uniteda, samo mu to krivo priznati