F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hau jes no

#1626 Re: Inter

Post by hau jes no »

nije sve do trenera, nisu valjali ni benitez ni leonardo a evo ni gasperini :-)

što kaže osim ako ne možeš trčati ne možeš ni igrati - prestar vezni red (cambiasso, zanetti, stankovic, motta svi preko 30) kupuju se nekakvi napadači i krila umjesto kvalitetni vezni igrači i generalno trebaju podmladiti tim.

da su benitezu osvježili tim, u to vrijeme sa mascheranom i kuytom siguran sam da bi danas bilo sve drugačije. kod njega je i coutinho dobijao redovno šansu a sad se i on gubi u ovom sivilu

sneijder treba da bježi što prije ako moratti misli ovako nastaviti da radi
Baudelaire

#1627 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Ellinor wrote:pa Inter je jedini tim u Evropi koji brine o finansijskom fair playu i uništava svoj tim zbog istog, izgleda.
Pa nije baš jedini, samo ostali imaju plan B, Inter ga nema. Ostali imaju i puno veće prihode nego Inter, imaju nekakve šeikove, sponzore i slično. Inter ima Morattija, kojem je očigledno upitnik nad glavom nakon što je osvojio ono što je lovio cijeli život i ne zna trenutno šta bi sa Interom. Nema motiva, a ne može klub prodati. Valjda će ga jedno neučešće u Ligi prvaka opametiti, jer s ovakvom ekipom Liga prvaka je fantazija. Mislim da je fulio što je pokušao da ostavi na okupu ekipu koja je osvojila Ligu prvaka, jer oni su svoj vrhunac tad doživjeli, a i sami su izgubili motiv. Prodaja Eto'oa je dobar potez. Trebao je prodati i Sneijdera. Ne znam kakav je bio večeras pa ne mogu komentarisati, ali ono što je pokazao od početka sezone je žalosno. Ne pasovi i slično nego zalaganje, djeluje kao da mu nije ni sekunde stalo. Maicon je trebao otići još prošlo ljeto.

Potrošit će ova ekipa još trenera, a rezultata ni igre neće biti. Moraju se malo maknuti iz te Mourinhove sjenke i dovesti nove nosioce igre. Vezni red je jadan, Silva je trenutno u boljoj formi od Sneijdera pa ne može sam da nosi kreativni dio igre Manchester City-a, nego mu pomaže najmanje jedan igrač, a Sneijder to u Interu radi već dvije godine.
Jeff Bingham

#1628 Re: Inter

Post by Jeff Bingham »

Ellinor wrote:pa Inter je jedini tim u Evropi koji brine o finansijskom fair playu i uništava svoj tim zbog istog, izgleda.

p.s. neće ni ovako izboriti evropu, to je barem jasno
nije ;) i milan je isto radio par godina unazad, dok nije dugove doveo na neki prihvatljiv nivo. pa sjeti se prije par godina "pojacanja" tipa emerson, viudez, cardaccio, ricardo oliveira, a istovremeno prodaje shevchenka, kake, i neinvestiranja ogromnih para koje su dobili u nove igrace. i ibro je dosao "na kredit", vidis kako su aquilanija kupili, prva godina dzaba, a onda 6mil moraju na rate platit, i sl. fol je u pametnoj kupnji ;) ja se sjebah prije koji mjesec kad vidjeh novi ugovor koji je inter ponudio luciu...to je bila prijasnja milanova politika, obnavljaj svoje igrace do 40e godine, nema vise...pirlo, hoces ovu platu, neces? vozdra legendo i best wishes.
ExNihilo

#1629 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Da su igrači istrošeni i nemotivisani, da se vuku nezainterosavano - jesu. Još od prošle sezone.

Ali, o tome je trebalo razmišljati posljednja 3 mjeseca. Sad je kasno.

Gasperini snosi odgovornost i on će da plati cijenu.
ganjeta

#1630 Re: Inter

Post by ganjeta »

Nek je ova qrčeva ekipa popušila još jednom :thumbup: .
Baudelaire

#1631 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Italijanski fudbal je generalno u banani, i ovo što Milan radi još uvijek nije ni blizu onoga što bi trebao da radi da bi uhvatio priključak sa Englezima i Realom i Barcelonom, a Inter je još miljama daleko i od Milana. Osim rezanja plata, moraju i jedni i drugi kad tad napraviti stadion, jer ovako gube svake godine vrijednost jednog Kake npr samo na održavanju stadiona. Također, marketinški potencijal oba kluba je nevjerovatno loše iskorišten. Ne mogu nikako imati sa onakvom historijom manje potencijala od novopečenih engleskih velikana, a opet ovi puno veće pare na marketingu uzimaju.

A Gasperini će popušiti, doći će neki novi Leonardo pa će i on popušiti. Tako se ne radi, Moratti kao da je malo izgubio kompas.
bosnianidiot

#1632 Re: Inter

Post by bosnianidiot »

Ma ode koeficient Seriji A radi njihovog zajebavanja.
Napoli ce imati velikih problema da prodje dalje, Inter gubi od Trabzonspora ( :shock: ), jedino Milan ostaje da kako tako odrzava koeficient...
Jos samo fali da nas klocevi Francuzi prestignu :-)
smijesni_ste

#1633 Re: Inter

Post by smijesni_ste »

Ne kontam ove što se javljaju,a ne podnose Inter...ok, dočekali ste svojih 5 minuta nažalost :o , ali ohanite malo...ni ja ne idem na stranice Bilana, Dupentusa, Manchestera itd :D ...
Zvek

#1634 Re: Inter

Post by Zvek »

Sutra najvjerovatnije Inter preuzima Ranijeri.
ExNihilo

#1635 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Baudelaire wrote:Italijanski fudbal je generalno u banani, i ovo što Milan radi još uvijek nije ni blizu onoga što bi trebao da radi da bi uhvatio priključak sa Englezima i Realom i Barcelonom, a Inter je još miljama daleko i od Milana. Osim rezanja plata, moraju i jedni i drugi kad tad napraviti stadion, jer ovako gube svake godine vrijednost jednog Kake npr samo na održavanju stadiona. Također, marketinški potencijal oba kluba je nevjerovatno loše iskorišten. Ne mogu nikako imati sa onakvom historijom manje potencijala od novopečenih engleskih velikana, a opet ovi puno veće pare na marketingu uzimaju.

A Gasperini će popušiti, doći će neki novi Leonardo pa će i on popušiti. Tako se ne radi, Moratti kao da je malo izgubio kompas.
100% si upravu. Nesposobnost marketinga me frapira već godinama.
ExNihilo

#1636 Re: Inter

Post by ExNihilo »

vejza00 wrote:
ganjeta wrote:Nek je ova qrčeva ekipa popušila još jednom :thumbup: .
sinoc kad je milan uzeo bod barci navijaci intera cestitaju milanu i ja prvi, a oni papci ko papci jedva cekaju da inter odigra lose da malo mogu podjebavati, al zna se da je to uvijek bila karakteristika malih ljudi
Ma kao što uvijek kažem na ovoj temi - za Inter je uvijek navijala gospoda.
ganjeta

#1637 Re: Inter

Post by ganjeta »

vejza00 wrote:
sinoc kad je milan uzeo bod barci navijaci intera cestitaju milanu i ja prvi, a oni papci ko papci jedva cekaju da inter odigra lose da malo mogu podjebavati, al zna se da je to uvijek bila karakteristika malih ljudi
:-) :-) :-)

ADMINISTRACIJA???
Baudelaire

#1638 Re: Inter

Post by Baudelaire »

A dobro, morate ih razumiti. I meni bi bilo jako smiješno da recimo Milan izgubi od Batea ili Plzena. Sinoć su ipak emocije bile jače, ja sam siguran da bi i njima drago bilo da Inter uzme bodove protiv Barcelone, jer Barcelonu 90% raje ne podnosi :D

A vala i ti ganjeta tražiš administraciju, ko da ti je reko aman zaman nešto.
hau jes no

#1639 Re: Inter

Post by hau jes no »

ganjeta wrote:
vejza00 wrote:

ADMINISTRACIJA???
mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Brat

#1640 Re: Inter

Post by Brat »

Pa koji ces onda qrac na temi?

Inter podhitno treba napraviti strasne promjene, kako na terenu, tako i u strucnom stabu .. Zahvaliti se igracima tipa Motte, Milita i ostalih, reci cao Gasperinijiu i graditi ekipu za sljedece godine ..

FORZA INTER !
ExNihilo

#1641 Re: Inter

Post by ExNihilo »

što je najgore on prvi počeo vrijeđat, pa zove administraciju :lol:
vejza00

#1642 Re: Inter

Post by vejza00 »

ganjeta wrote:
vejza00 wrote:

ADMINISTRACIJA???
jos samo da se pocne valjati po forumu ko sto to radi gattuso za milan na terenu
Last edited by vejza00 on 14/09/2011 23:14, edited 1 time in total.
ganjeta

#1643 Re: Inter

Post by ganjeta »

Baudelaire wrote:A dobro, morate ih razumiti. I meni bi bilo jako smiješno da recimo Milan izgubi od Batea ili Plzena. Sinoć su ipak emocije bile jače, ja sam siguran da bi i njima drago bilo da Inter uzme bodove protiv Barcelone, jer Barcelonu 90% raje ne podnosi :D

Išlo se u banoviće kad nekog nazivas papkom jel tako? Ili su sad druga pravila?
Zvek

#1644 Re: Inter

Post by Zvek »

Ja od kad znam za fudbal, 93-94 god pratim Seriu A i navijam za ITA klubove kad igraju evropska takmičenja. Drago mi je da je Milan sinoć uzeo bod, Napoli večeras, ali Inter teško ove godine može nešto da uradi. Ne treba zaboraviti da je Inter zadnjih sezona koliko toliko branio čast Serie A, ali bez jakog Juventusa nema ni jake Serie A.
Seria A je najvise gubila jer su se zadnjih godina u vrhu petljale ekipe tipa Palermo, Udineze koji jednu sezonu odigraju dobro, rasprodaju igrače i sljedeće ih nema nigdje. U UEFA takmičenjima ispadnu još na startu a to samo oduzima bodive Serii A.
vejza00

#1645 Re: Inter

Post by vejza00 »

ganjeta wrote:
Baudelaire wrote:A dobro, morate ih razumiti. I meni bi bilo jako smiješno da recimo Milan izgubi od Batea ili Plzena. Sinoć su ipak emocije bile jače, ja sam siguran da bi i njima drago bilo da Inter uzme bodove protiv Barcelone, jer Barcelonu 90% raje ne podnosi :D

ma libo me i da dobijet ban, al nije se to odnosilo na tebe samo nego na sve maloumne navijece milana, jer mi nije jasno zasto ti je drago da inter izgubi u evropi kad je i za milan korisno da inter dobije i obrnuto, al uvijek vi nesta imate zbog tog calciopolija shvatite varali ste mozda je i inter ne zna se al bilo pa proslo
romanovero

#1646 Re: Inter

Post by romanovero »

ganjeta wrote:
Ellinor wrote:što je najgore on prvi počeo vrijeđat, pa zove administraciju :lol:
Teba znači vrijedja kad kažem da ti je qrčeva ekipa? :-) :lol:
zeljo ti je quuurceva ekipa
ExNihilo

#1647 Re: Inter

Post by ExNihilo »

vejza00 brate,

nemoj uopće obraćati pažnju da ove likove niti se raspravljati.

Sinoć ti i baudelaire na temi Milana čestitate, pokažete šta znači biti navijač Intera i gospodin. A @ganjeta večeras isto tako pokazuje svoju kulturu. Kraj priče.
Baudelaire

#1648 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Ma dobro, ali vratiš neko podbadanje i to je to, nećemo valjda jedni drugima administraciju zvati na svaku provokaciju. Jest malo beze bilo što si uletio, sinoć svi s ove teme poletili na vašu da proslave 2-2 :D

Elem nebitno, Serija A odumire polako, nema ništa što bi činilo ovu ligu brendom kakav je prije bila. Gotovo da više nema zvijezda svjetske klase u njoj. Ibrahimović je unikat, jedini igrač za kojeg se baš ono može reći da ljudi radi njega dolaze na utakmice. Finansije su u banani, kvalitet u banani, lijepa igra u banani, rezultati u banani, evropski koeficijent u banani... što je najgore, Italijani se prave da je sve rega. Neće tako nigdje dogurati. Francuzi bi mogli postati ozbiljniji, makar imaju jedan klub koji je spreman ulagati. Žalosno je da npr Lazio, koji pretenduje ove sezone na jednu od prve tri pozicije u Seriji A, dovodi propale Klosea i Cissea kao velika pojačanja, dovodi jednog Lulića koji, na stranu što je naš, je daleko od provjerenog igrača i da je prelazio u Englesku, u Blackburn bi prešao. Inter dovodi smiješna pojačanja. Barcelona kupuje recimo jednog Fabregasa da joj sjedi na klupi, Milan uzima Acquilanija... jedino su Juventus i Roma uložili pare u fine igrače, i dok Juventus stvarno djeluje ozbiljno, Roma ko da je iz cirkusa izašla.
ganjeta

#1649 Re: Inter

Post by ganjeta »

vejza00 wrote:
ganjeta wrote:

ma libo me i da dobijet ban, al nije se to odnosilo na tebe samo nego na sve maloumne navijece milana, jer mi nije jasno zasto ti je drago da inter izgubi u evropi kad je i za milan korisno da inter dobije i obrnuto, al uvijek vi nesta imate zbog tog calciopolija shvatite varali ste mozda je i inter ne zna se al bilo pa proslo
Drago mi što su izgubili i evo slavim :dance: jer su me levati povalili u nedelju 2 glave na kladionici.
romanovero wrote:
ganjeta wrote:
Ellinor wrote:što je najgore on prvi počeo vrijeđat, pa zove administraciju :lol:
Teba znači vrijedja kad kažem da ti je qrčeva ekipa? :-) :lol:
zeljo ti je quuurceva ekipa
:lol:
A Roma kako stoji?
bosnianidiot

#1650 Re: Inter

Post by bosnianidiot »

A sta mi treba da radimo, cestitamo vam na velikoj borbenosti protiv Trabzonspora :shock: .
Ovo je blamaza ne samo za Inter nego i za Seriu A. Prvi smo vam cestitali kad ste izbacili Barcu na celu sa Mourinhom, i navijao sam za Inter protiv Bayerna (radi koeficienta Italijanske lige).
Ali ti sad poredis cestitanje Milanu koji je uzeo bod Barci na Nou Campu, sa isfuravanjem Intera koji je izgubio od Trabzonspora, ili kako se vec pise.
Naravno da cemo vas maslat ljudi, pa Dinamo je pruzio bolji otpor Realu veceras nego vi ovim klocevima :run:
I vi sad ispadoste gospoda neka :lol:
Post Reply