FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- do_tokija
#1626 Re: FC Barcelona
sitno ali dovoljno da se vidi da je ovaj dole u crnom odjelu 12. igrac barcelone!
-
Bušman
#1627 Re: FC Barcelona
Ovo me podsjeca na onu zajebanciju iz spota Zabranjenog pusenja kad onaj pruzi prst i sudija svira ofsajd. Nogomet nije atletika - u nogometu se gledaju noge, a ne torso...
#1628 Re: FC Barcelona
Ako je ovaj gore u vrhu Eto, onda jeste offside, i sudija ima idealnu poziciju da to vidi. Medjutim, koliko se sjecam, gol je dao Beletti, nakon sto je uletio po desnoj strani, sto bi znacilo da je on ovaj dole. S obzirom na to kako se kretala akcija poslije, offside je bio pasivni, osim ako je Etto bio na drugoj stativi pri ono sutu Beletija, sto se ne sjecam.
#1629 Re: FC Barcelona
Ibrahimovic je i nogom bio ispred zadnjeg realovog igraca, ali opet kazem, vrlo malo da bi se ista moglo svaliti na sudiju.Bušman wrote:Ovo me podsjeca na onu zajebanciju iz spota Zabranjenog pusenja kad onaj pruzi prst i sudija svira ofsajd. Nogomet nije atletika - u nogometu se gledaju noge, a ne torso...
-
Bušman
#1630 Re: FC Barcelona
Nije ispred Albiola, ispred Pepea jeste pruzio nogu. A ne moze se fino vidjet na ovoj slici, ima na forumima HQ fotografija ove situacije gdje se bolje vidi. Uostalom, na svim vaznijim stranicama o nogometu uopce se ne vodi rasprava o regularnosti gola, kao ni onog Eto'ovog iz 2006. Valjda to dovoljno govori o tim golovima.profil wrote:Ibrahimovic je i nogom bio ispred zadnjeg realovog igraca, ali opet kazem, vrlo malo da bi se ista moglo svaliti na sudiju.Bušman wrote:Ovo me podsjeca na onu zajebanciju iz spota Zabranjenog pusenja kad onaj pruzi prst i sudija svira ofsajd. Nogomet nije atletika - u nogometu se gledaju noge, a ne torso...
Evo i jedna smijesna slika sa derbija
http://www.imagebam.com/image/bfa18358033391
- do_tokija
#1631 Re: FC Barcelona
belleti je dao pobjednicki gol pred kraj utakmice a ovdje se radi o izjednacujucem golu etoa, rezultat je bio 0-1, arsenal dao gol sa igracem manje sol campbell je zabio...profil wrote:Ako je ovaj gore u vrhu Eto, onda jeste offside, i sudija ima idealnu poziciju da to vidi. Medjutim, koliko se sjecam, gol je dao Beletti, nakon sto je uletio po desnoj strani, sto bi znacilo da je on ovaj dole. S obzirom na to kako se kretala akcija poslije, offside je bio pasivni, osim ako je Etto bio na drugoj stativi pri ono sutu Beletija, sto se ne sjecam.
cuj ne vodi se rasprava hahaha pa henry je nedavno izjavio da je gol cist ofsajd o wengeru ne treba pricat ali kakve koristi ne mozes ti protiv bande..
#1632 Re: FC Barcelona
OK. Onda moram pogledati, jer se fakat ne sjecam. Ako je on dao go, onda ona pozicija jeste offside. Ali ode ovo previse u off, tacnije malo mi je glupo sad raspravljati o tome, jer vjerujem da je vec sazvakano, te da svako ima svoj stav koji se ne moze mijenjati sada. Sto se tice Ibre, tu sam rekao svoje.do_tokija wrote: belleti je dao pobjednicki gol pred kraj utakmice a ovdje se radi o izjednacujucem golu etoa, rezultat je bio 0-1, arsenal dao gol sa igracem manje sol campbell je zabio...
#1633 Re: FC Barcelona
Mislim da se ovdje jasno vidi, ali je totalno nebitno sada. A diskusija se ne vodi upravo zbog cinjenice o kojoj ja govorim. Nedovoljno. A sto se tice slike, treba sacekati verziju sa tasnicamaBušman wrote:Nije ispred Albiola, ispred Pepea jeste pruzio nogu. A ne moze se fino vidjet na ovoj slici, ima na forumima HQ fotografija ove situacije gdje se bolje vidi. Uostalom, na svim vaznijim stranicama o nogometu uopce se ne vodi rasprava o regularnosti gola, kao ni onog Eto'ovog iz 2006. Valjda to dovoljno govori o tim golovima.profil wrote:Ibrahimovic je i nogom bio ispred zadnjeg realovog igraca, ali opet kazem, vrlo malo da bi se ista moglo svaliti na sudiju.Bušman wrote:Ovo me podsjeca na onu zajebanciju iz spota Zabranjenog pusenja kad onaj pruzi prst i sudija svira ofsajd. Nogomet nije atletika - u nogometu se gledaju noge, a ne torso...
Evo i jedna smijesna slika sa derbija
http://www.imagebam.com/image/bfa18358033391
- Rauber
#1634 Re: FC Barcelona
Xerez-Barcelona 0-2
Henry i Ibrahimovic
Henry i Ibrahimovic
- 11sumirp
#1635 Re: FC Barcelona
Ko ono rece,ne moze Ibro zamijenit eto´a??

Mada,licno i personalno
mislim da bi pepe morao u jacim utakmicama vise koristit yayu i maxwella...Moje skromno subjektivno nestrucno misljenje 
Mada,licno i personalno
- abondanzieri
#1636 Re: FC Barcelona
Bilo je dosta "stručnjaka" koji su to izjavili,samo ih nešto nema u zadnje vrijeme11sumirp wrote:Ko ono rece,ne moze Ibro zamijenit eto´a??![]()
![]()
Mada,licno i personalnomislim da bi pepe morao u jacim utakmicama vise koristit yayu i maxwella...Moje skromno subjektivno nestrucno misljenje
- 11sumirp
#1637 Re: FC Barcelona
Koliko ono u primeri 9 komada? Not bad za gušteraabondanzieri wrote:Bilo je dosta "stručnjaka" koji su to izjavili,samo ih nešto nema u zadnje vrijeme11sumirp wrote:Ko ono rece,ne moze Ibro zamijenit eto´a??![]()
![]()
Mada,licno i personalnomislim da bi pepe morao u jacim utakmicama vise koristit yayu i maxwella...Moje skromno subjektivno nestrucno misljenje
Jedino šo jes jes,volio bih ga vidit u nekoj CL vaznoj tekmi da zabija
- ultima_palabra
#1638 Re: FC Barcelona
dosad nije zabio u nokaut fazi CL. al mlad je, 28 godina, ima vremena11sumirp wrote:Jedino šo jes jes,volio bih ga vidit u nekoj CL vaznoj tekmi da zabija
- Charuga
- Globalni moderator
#1639 Re: FC Barcelona
Neki dan sam citao nesto za Tourea. Uglavnom, covjek je nezadovoljan minutazom i razmislja da napusti Barsu. Menadjer mu kaze da ce mu bez problema naci klub u Engleskoj i to jedan od velike cetvorke.11sumirp wrote:Ko ono rece,ne moze Ibro zamijenit eto´a??![]()
![]()
- 11sumirp
#1640 Re: FC Barcelona
Pa dosad nije igrao u najboljem klubu na svijetu,naravno subjektivno gledajuciultima_palabra wrote:dosad nije zabio u nokaut fazi CL. al mlad je, 28 godina, ima vremena11sumirp wrote:Jedino šo jes jes,volio bih ga vidit u nekoj CL vaznoj tekmi da zabija
nizu se nizu biseri u nizuuuuuu,inter,real, whos next?celzki?mozda bolje sn jima u finalu na bernabeu,da ih opet u crno zaviju
- 11sumirp
#1641 Re: FC Barcelona
Ev ti jedna taze od senor Laporte:Ne dam ToureaPlavih_11 wrote:Neki dan sam citao nesto za Tourea. Uglavnom, covjek je nezadovoljan minutazom i razmislja da napusti Barsu. Menadjer mu kaze da ce mu bez problema naci klub u Engleskoj i to jedan od velike cetvorke.11sumirp wrote:Ko ono rece,ne moze Ibro zamijenit eto´a??![]()
![]()
- ultima_palabra
#1642 Re: FC Barcelona
Bogami ja bih porazmislio o statusu u klubu da sam rezerva BusquetsuPlavih_11 wrote:Neki dan sam citao nesto za Tourea. Uglavnom, covjek je nezadovoljan minutazom i razmislja da napusti Barsu. Menadjer mu kaze da ce mu bez problema naci klub u Engleskoj i to jedan od velike cetvorke.11sumirp wrote:Ko ono rece,ne moze Ibro zamijenit eto´a??![]()
![]()
- 11sumirp
#1643 Re: FC Barcelona
Ma nije yaya rezerva busquetsu,samo mu je trebalo vremena da se oporavi,a sad sto novine trube,ima ona stara pjesmica laze selo lazu ljudiiiiiii...

- Charuga
- Globalni moderator
#1644 Re: FC Barcelona
Koliko pratim Barsu, a pratim je redovno, znam da je Toure bio povrijedjen i da je to glavni razlog zasto nije igrao. Zato me je i zacudio taj natpis u novinama, mada novinari svasta pisu .. 
- ja.neron
#1645 Re: FC Barcelona
koliko znam nije dao gol od 2001.godine strašan napadač kad je najpotrebnije truba valjda skroman hajde da neko drugi bude heroj utakmiceultima_palabra wrote:dosad nije zabio u nokaut fazi CL. al mlad je, 28 godina, ima vremena11sumirp wrote:Jedino šo jes jes,volio bih ga vidit u nekoj CL vaznoj tekmi da zabija
- 11sumirp
#1646 Re: FC Barcelona
ja.neron wrote: koliko znam nije dao gol od 2001.godine strašan napadač kad je najpotrebnije truba valjda skroman hajde da neko drugi bude heroj utakmice
Sa Ibrom u ovom trenutku par je napadaca u svijetu,koji se mogu smjestit u istu recenicu,ako cemo ozbiljno razgovarati.
Ako cemo biti neozbiljni,onda mozemo sipat izvale tipa d.fletcher podsjeca igrom na Legendarnog zinedina zidana
- Charuga
- Globalni moderator
#1647 Re: FC Barcelona
Bitno je da ga je on zapaproio jednom od najboljih golmana svijeta u ovom trenutku .. 
- 11sumirp
#1648 Re: FC Barcelona
Drug,dok god oni ovako napadaju,ja mirno spavam, jer znam da Barsa haraPlavih_11 wrote:Bitno je da ga je on zapaproio jednom od najboljih golmana svijeta u ovom trenutku ..
Ai dobro si reko,kaze nije dao go kad je najpotrebnije,pa sta je onda hebemu misha derbi sa realom
- adcor
#1649 Re: FC Barcelona
neko bese komentarisao barcu u retrovizoru, pa...

malo podsjeca na dinha, mada je sviran prekrsaj

malo podsjeca na dinha, mada je sviran prekrsaj

- kory
#1650 Re: FC Barcelona
adcor wrote:neko bese komentarisao barcu u retrovizoru, pa...![]()
malo podsjeca na dinha, mada je sviran prekrsaj![]()
sta jel ovo barsa ovako brzo juri u propast