AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Neelix

#1626 Re: AC Milan

Post by Neelix »

stigo i legrotaglie...na pola godine, taman da pokrpi rupe :thumbup:
Jack Be Nimble

#1627 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Da li iko gleda? Ko je bolji trenutno?
Neelix

#1628 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Milan je bolji, koliko citam, Flamini imao najbolju priliku.

Losta povrijedjenih u Milanu:

Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, Ignazio Abate, Kevin-Prince Boateng, Gianluca Zambrotta, Pippo Inzaghi, Marco Amelia and Rodney Strasser :roll:
Neelix

#1629 Re: AC Milan

Post by Neelix »

:-) milan napada strasno ali jos nema gola. Ibrahimovicev sut pogodio obje stative, al Muslera brani.
Point.

#1630 Re: AC Milan

Post by Point. »

Okinu Lazio bod. Mozda malo nezasluzeno al bod je bod. :D
Neelix

#1631 Re: AC Milan

Post by Neelix »

ko ima srece ni u hali nije gladan :roll: :D joj emanuelsona :roll:
ganjeta

#1632 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Lazio se branio i odbranio.Imao dva pogleda na gol :mrgreen:
Milan napadao jalovo i opet stvorio par prilika,Ibrin sut od stative odbaranio goldzija,Robinjov neko skinuo sa linjie iz praznog gola.Znao sam da ce ovo biti jebeno i i spostavi se tako.

Antonini se povrjedio,koji je to po redu :roll:
lerdi

#1633 Re: AC Milan

Post by lerdi »

Ma Urby je fulio dvije pravo dobre šanse, Zlaja jednu 100%, Robinho isto. Sve u svemu nije bilo sreće. Lista povrijeđenih se produžava. Mislim da su večeras otpali Antonini, Legrotalje i Bonera. Strašno :shock:
Neelix

#1634 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Image
:D
ibizza

#1635 Re: AC Milan

Post by ibizza »

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :dance:
Neelix

#1636 Re: AC Milan

Post by Neelix »

:-? Cvjećko
ganjeta

#1637 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Tanko :-)
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 07:46, edited 1 time in total.
Ali_G

#1639 Re: AC Milan

Post by Ali_G »

Svi golovi iz odlicnih akcija. Mogao bi Milan daleko dogurati ove godine.
Neelix

#1640 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Na goal.com su Cassana proglasili najboljim transferom u januarskom prelaznom roku...jasno je i zasto :) lik zabi + 2 asistencije, a nije ni u formi kako valja :-D
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1641 Re: AC Milan

Post by F&N »

Neelix wrote:Na goal.com su Cassana proglasili najboljim transferom u januarskom prelaznom roku...jasno je i zasto :) lik zabi + 2 asistencije, a nije ni u formi kako valja :-D
Zaista ce on biti veliko pojacanje za Milan, i vec je, a pogotovo u utakmicama koje dolaze dok se josh uigraju, covjek ima strasan osjecaj da podvali loptu, zna se ubaciti u prostor.
Samo da je dohavizati odbranu, to im je najloshiji segment. Onom Boneri ne bih dao da igra u Vratniku. Abate moze u Celik.

Milan osvaja najmanje 2 trofeja ove godine a mozda i 3 8-)
jazzer

#1642 Re: AC Milan

Post by jazzer »

Mislim da ce utorak i utakmica protiv Tottenhama biti prava provjera koliko ove godine
mozemo u Evropi. Ipak, jedno je derati Parmu i Bari a drugo...

Pitanje je kakav ce tim uopste izaci na teren, obzirom na povrede.

Ipak, nadam se najboljem. 2:0 bi trebalo biti dovoljno :) .
Neelix

#1643 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Pirlo i Ambrosini su out 6 sedmica :roll: a njima Bale mozda i zaigra
bosnianidiot

#1644 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Evo izjavio pjano da Bale ipak nece igrati prvu tekmu :D bar jedna dobra vijest...
Ne mogu prezaliti sto Fantantonio ne igra ligu prvaka, covjek jednim potezom rjesava utakmice :(
Imaju i oni dosta povreda u sredini, pa i nije sve tako crno...trebali bi ih oderati, ako Ibra bude imao svoj dan
2407

#1645 Re: AC Milan

Post by 2407 »

Neelix wrote:Na goal.com su Cassana proglasili najboljim transferom u januarskom prelaznom roku...jasno je i zasto :) lik zabi + 2 asistencije, a nije ni u formi kako valja :-D
Davno sam ja rekao da je on najgluplji lik na svijetu, da je bio normalniji i smireniji davno bi svojim igrama postao legenada talijanskog fudbala... ali on je tempirana bomba i kod njega su dvije stvari sigurne da ce umrijeti(sto je sigurno kod svakog covjeka :mrgreen: ) i da ce napraviti neko sranje il s saigracima ili s upravom.
oridjidji

#1646 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Cassano jest zajeban, ali Berlusconnije zajebaniji. Nek se zeza s njim, ovaj ce ga odmah zguziti ko kakvu maloljetnicu hahahha
F&N

#1647 Re: AC Milan

Post by F&N »

2407 wrote:
Davno sam ja rekao da je on najgluplji lik na svijetu, da je bio normalniji i smireniji davno bi svojim igrama postao legenada talijanskog fudbala... ali on je tempirana bomba i kod njega su dvije stvari sigurne da ce umrijeti(sto je sigurno kod svakog covjeka :mrgreen: ) i da ce napraviti neko sranje il s saigracima ili s upravom.
Mislim da i nisi bash u pravu. Covjek je apsolutno sazrio.
Ja iskreno ne znam pozdainu sukoba sa upravom Sampdorije ali ne mislim da je tu samo Cassano glavni krivac.

Sto se tice duela s englezima, strah me tu spore zadnje linije, i molim Boga da Bonera ne vidi terena vishe do kraja sezone.
2407

#1648 Re: AC Milan

Post by 2407 »

F&N wrote:
2407 wrote:
Mislim da i nisi bash u pravu. Covjek je apsolutno sazrio.
Ja iskreno ne znam pozdainu sukoba sa upravom Sampdorije ali ne mislim da je tu samo Cassano glavni krivac.

Sto se tice duela s englezima, strah me tu spore zadnje linije, i molim Boga da Bonera ne vidi terena vishe do kraja sezone.

Pravio je sranja u Bariu, pravio je sranja u Romi, pravio je sranja u Realu, dosao je u Sampdoriu i u svakom intervjuu se zahvaljivao djevojci i upravi kluba koja ga je preporodila a onda je jebo sve po spisku predsjedniku Garroneu :-) a ovaj nije ni razmisljao da mu oprosti iako je klub na gubitku zbog njega. Takodje se bio zakacio i s Lippiem pa ga ovaj nije htio zvati u Azzurre. Logican slijed iz svega ovog je da ce napraviti neko sranje i u Milanu, kad-tad.
Sjajan igrac ali ima sjajnih problema s glavom :)
F&N

#1649 Re: AC Milan

Post by F&N »

Kojih sranja mozes me upoznati, mislim za Romu znam da je bilo svega, za Real ne znam, za Sampdoriju takodjer. Nije da ti kontriram vec cisto se informishem.
Znash kako je u sukobu izmedju profesora i problematicnog ucenika vazda je ucenik kriv, bez obzira bio to on ili ne, njegova ga proslost cini takvim, zato te pitam ono da li sigurno znash za neka desavanja da si informisan o njima sta se desavalo ili tako pricas?

Ne kazem da je nevino celjade, ali mislim da su se u njegovoj glavi neke stvari slozile, kao sto se Rooney smirio a znamo kako je prgav bio.
Na kraju krajeva moglo mu se u Sampdoriji gdje je bio glavni igrac, ovdje u ovakvim timovima sa ovakom konkurencijom takvim ponasanjem samo sebi mozes nastetiti, a to ako ne shvata onda je glupan.
2407

#1650 Re: AC Milan

Post by 2407 »

F&N wrote:Kojih sranja mozes me upoznati, mislim za Romu znam da je bilo svega, za Real ne znam, za Sampdoriju takodjer. Nije da ti kontriram vec cisto se informishem.
Znash kako je u sukobu izmedju profesora i problematicnog ucenika vazda je ucenik kriv, bez obzira bio to on ili ne, njegova ga proslost cini takvim, zato te pitam ono da li sigurno znash za neka desavanja da si informisan o njima sta se desavalo ili tako pricas?

Ne kazem da je nevino celjade, ali mislim da su se u njegovoj glavi neke stvari slozile, kao sto se Rooney smirio a znamo kako je prgav bio.
Na kraju krajeva moglo mu se u Sampdoriji gdje je bio glavni igrac, ovdje u ovakvim timovima sa ovakom konkurencijom takvim ponasanjem samo sebi mozes nastetiti, a to ako ne shvata onda je glupan.
Pa ne mogu se sad sjetiti do u detalje sve sta je ko kome rekao ali znam da se u Realu zakacio s Capellom a kasnije i sa upravom, zbog cega ne znam. Ne pratim Real i desavanja u njemu ali pratim talijansku stampu. U Sampdoriji, i prije ove zadnje, je imao nekih carki s saigracima, trenerom i upravom i Delneri je izlazio na kraj nekako s njim. U ovoj zadnjoj mozda on i nije kriv za pocetnu svadju ali je kriv na nacin kako je odreagovao, psujuci i vrijedjajuci predsjednika pred saigracima, sto mu predsjednik naravno nije oprostio. Lippi je takodjer striktno izbjegavao da ga pozove u reprezentaciju, cak o tome nije ni razmisljao iako je vrsen strasan medijski pritisak na njega, zbog cega to niko ni u Italiji ne zna, nesto je bilo na osobnom nivou izmedju njih dvojice.

Sad nemoguca je ta tvoja tvrdnja da je uvijek ucenik kriv, podsjeca me na mog jarana koji se potukao sa pola, ali bukvalno pola Sarajeva, i kad on pocne pricati o tome nikada on nije kriv, on je cvjetic a svi drugi njega napadaju :-) :mrgreen:

Moze biti da ce se promjeniti, to niko ne zna, ali sudeci po prethodnim iskustvima on samo ceka da eksplodira. Cak u Italiji postoji izreka/nadimak Cassanata za svakog ko je problematican :)

p.s.
Rooney se smirio u 20-oj ili prije a ovaj pravi sranja u skoro 30-tim :)
Post Reply