Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Santos
Respekt mirni.Idemo dalje,sad se tek vidi da su losi rezultati bili zbog krize koja je dugo trajala,treneru i Vladavicu.Novi predsjednik,novi trener nema Vladavica najaca pojacanja.Vidite pite da se moze i bez ulozenog novca za igrace pobjedjivat.Dobro sam ja reko svi ovi igraci su tu negdje samo im treba dobar trener i malo love i zaigraju kako treba.Pudlice znas li ti sta znaci biti jadan.De malo objasni.
-
hemac
Hahaha cuj ti njih, pitaju zasto nekom smeta ono H ispred imena Zrinjskog
stadion treba da pripadne klubu koji ga je i napravio!
pozdrav za Armina Smajica hrvatsko cvijece
otkinuse vam bodove pitari
sacekajte nas LOKOMOTIVA JE POD PUNOM PAROM FORZA ZELJO
pozdrav za Armina Smajica hrvatsko cvijece
otkinuse vam bodove pitari
sacekajte nas LOKOMOTIVA JE POD PUNOM PAROM FORZA ZELJO
- GandalfSivi
Sarajevo je imalo poprilicno los dan, ali nema veze, idemo dalje...
- GandalfSivi
P.S. Sve cestitke navijacima Zrinjskog na manje vise fer i korektnom navijanju...
- GandalfSivi
Pa jebiga, nebismo ni mi njih sa cvijecem docekali, samo sto oni nikad nece doci...hemac wrote:Cestitke navijacima Zrinjskog na tabananju 8 pitara u Gabeli i na onim upaljacima i rekvizitima sto su poklanjali igracima Sarajeva
-
hemac
imaju oni vec cvijece, Amira Smajica, hrvatsko cvijeceGandalfSivi wrote:Pa jebiga, nebismo ni mi njih sa cvijecem docekali, samo sto oni nikad nece doci...hemac wrote:Cestitke navijacima Zrinjskog na tabananju 8 pitara u Gabeli i na onim upaljacima i rekvizitima sto su poklanjali igracima Sarajeva
-
ero_sa_onog_svijeta
e jebat ga.
Sarajevo uz dosta sreće odlazi sa bodom, ponajprije zahvaljujući Matiji Matku koji je 3 puta promašio nemoguće!
Mogla je tekma biti riješena na 1. poluvremenu.
II poluvrijeme Sarajevo puno bolje.
Penal je bio.
i tako..
JEBAT GA
Fina nogometna atmosfera.
Idemo dalje
Sarajevo uz dosta sreće odlazi sa bodom, ponajprije zahvaljujući Matiji Matku koji je 3 puta promašio nemoguće!
Penal je bio.
i tako..
JEBAT GA
Idemo dalje
-
Celicna_saka
ero_sa_onog_svijeta wrote:e jebat ga.
Penal je bio.
i tako..
JEBAT GA
Idemo dalje
Kad ste naivni, ne moze covjek protiv srca.
E da, u fudbalskom smislu pokazali ste se kao izuzetan domacin, fer i korektan bez krkanskih manifestacija svojstvenih domacinima u premijer ligi.
-
miki22
A gdje je moja pitarka nadam se da je dobro, znam samo da se sigurno smrzla, ali nek je sve u redu prošlo. Utakmica bez ljutnje svi koji su u Mostar dolazili sa onakvom igrom kao Sarajevo u prvom poluvremenu, dobili su četiri pet komada. Danas ste u prvom poluvremenu imali ludu sreću, četiri puta su izlazili igrači Zrinjskog sami pred Alaima, i sve fulali. Drugo poluvrijeme dozlaboga dosadno, jadno i sa jedne i sa druge strane. Penal čist ko suza. Pozdrav.
- GandalfSivi
A evo Mikija, ja se vec bio zabrinuo. Nego zaboravio si reci da je i prvi gol postignut nakon nepostojeceg faula. Sada se polako mozes vratiti u sjenku, vidimo se dogodine...
-
miki22
E moj Gandalfe spominje sjenke i neke nebuloze. E sad glede znam da ti ovo dušu jadi, kažem glede sjenke što ti kažeš, e pa ja Gandalfe sam bio u svom gradu Mostaru na utakmici, a ti odnosno sjenka od tebe je tražila po internetu, i digitalnim resiverima utakmicu da je gleda. Čovječe od tebe ni sjenka nemože ostati koliki si u svom jadu. Umjesto da kažeš nešto normalno u vezi utakmice, ti se provaljuješ. Jebi ga možda i ti nekad izađeš u životu iz nečije sjene.Živio ti meni.GandalfSivi wrote:A evo Mikija, ja se vec bio zabrinuo. Nego zaboravio si reci da je i prvi gol postignut nakon nepostojeceg faula. Sada se polako mozes vratiti u sjenku, vidimo se dogodine...
-
hemac
joj mikija sto sukamiki22 wrote:E moj Gandalfe spominje sjenke i neke nebuloze. E sad glede znam da ti ovo dušu jadi, kažem glede sjenke što ti kažeš, e pa ja Gandalfe sam bio u svom gradu Mostaru na utakmici, a ti odnosno sjenka od tebe je tražila po internetu, i digitalnim resiverima utakmicu da je gleda. Čovječe od tebe ni sjenka nemože ostati koliki si u svom jadu. Umjesto da kažeš nešto normalno u vezi utakmice, ti se provaljuješ. Jebi ga možda i ti nekad izađeš u životu iz nečije sjene.Živio ti meni.GandalfSivi wrote:A evo Mikija, ja se vec bio zabrinuo. Nego zaboravio si reci da je i prvi gol postignut nakon nepostojeceg faula. Sada se polako mozes vratiti u sjenku, vidimo se dogodine...
miki pozivam te 28 04 na Grbavicu, da izades malo iz sjenke