exliberal-ex wrote:
Sto se tice zaludjenosti...ja sto znam ove moje gradske raje ( srbi iz Sarajeva) samo jednog tipa znam koji se furao na to, ostali niko nije niti isao niti se kurcio po tim mitinzima , nosanjima mostiju i ostalim glupostima.
sto se tice opijenosti nacionalizmom...
Kolko hoćeš finog, pametnog i normalnog svijeta, Srba, se zauvijek ispalilo sa ovih prostora kada je vidjelo čemu ovo sve vodi - nisu htjeli da ratuju ni na jednoj strani, a nisu mogli ni srcem protiv (većine) svog naroda. Desilo se da je profinjeniji sloj srpskog društva zauvijek amputiran, i iako je bilo čudnih varijanti u srpskoj društvenoj svijesti nešto se ne sjećam ovolikog duhovnog i intelektualnog kraha. Nije ba normalno oni kuriri, informeri, grand parade, četnici, kriminalci, folkovi i td.
exliberal-ex wrote:jesu srbi pricali o ustasama i veliko albancima...niko nije vjerovao jel tako ...gdje ce hrvatska da postane ustaska zemlja, nece doci do ujedinjenja kosova i albanije ( nije jos ali ce biti)...mislim mnoge stvari kojima su prepadali narod su se obistinile ..
Self-fulfilling prophecy, ako je iko za to kriv to su Srbi.