BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#1626 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Puno se priča o sudiji i crvenom a malo o neshvatljivom padu igre i to u obje utakmice.
- fakat
#1627 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Palili su baklje, palili drzavne zastave, digli trans "noz, zica...", bacali topovske udare i zapaljive boce na gostujuce navijace (ovo ne protiv nas) i nikada nikakve kazne iako se ponavlja...da mi to jednom uradimo iskljucili bi nas iz svih takmicenja i nazvali divljacima.hrasno38 wrote:U biti nikada u zivotu nism zvizdao ni jednoj himni pa cak ni Srpskoj.....nisam nikada u zivotu na utakmici rekao i jednu jedinu ruznu rijec bilo kojem sportisti....poneki zvizduk i to je sve....ali onima koji na tribinama drze transparent "NOZ, ZICA, SREBRENICA" i koji pale zastavu moje zemlje jebem milosnu majcicu i smatram da im uvijek treba zvizdatisikstinajn wrote:Za istu kao I ti.hrasno38 wrote:
Samo me interesuje za koju reprezentaciju ti navijas?
Na dijametralno suprotnoj tribini jer cu protivnicku himnu uvijek
Is Po Sto Va Ti!
- fakat
#1628 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Siguran sam da ce Finci uzeti Grcima par bodova, ali to opet ne popravlja utisak od sinoc.
- Droog
#1629 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Grci će se sad nafurati protiv Italije... X ko kuca.
- nadžak
#1630 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Daj bolan, iznenadjujes me kao čovjek ozbiljnijih godina! Našu zastavu je palilo nekoliko kretena, što neko reče ovdje- glasača zlatne zore, klasičnih huligana koji ni vlastite majke ne poštuju! Sa kretenima od istog pokvarenog materijala mi djelimo mahale, haustore, sela i gradove! Takvi isti majmuni kod nas uništavaju svaki trag civilizacije, ko mongoli bilvaktile! Divljak je divljak, kreten je kreten!hrasno38 wrote:U biti nikada u zivotu nism zvizdao ni jednoj himni pa cak ni Srpskoj.....nisam nikada u zivotu na utakmici rekao i jednu jedinu ruznu rijec bilo kojem sportisti....poneki zvizduk i to je sve....ali onima koji na tribinama drze transparent "NOZ, ZICA, SREBRENICA" i koji pale zastavu moje zemlje jebem milosnu majcicu i smatram da im uvijek treba zvizdatisikstinajn wrote:Za istu kao I ti.hrasno38 wrote:
Samo me interesuje za koju reprezentaciju ti navijas?
Na dijametralno suprotnoj tribini jer cu protivnicku himnu uvijek
Is Po Sto Va Ti!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1631 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/no ... u/5267415/nadžak wrote:Daj bolan, iznenadjujes me kao čovjek ozbiljnijih godina! Našu zastavu je palilo nekoliko kretena, što neko reče ovdje- glasača zlatne zore, klasičnih huligana koji ni vlastite majke ne poštuju! Sa kretenima od istog pokvarenog materijala mi djelimo mahale, haustore, sela i gradove! Takvi isti majmuni kod nas uništavaju svaki trag civilizacije, ko mongoli bilvaktile! Divljak je divljak, kreten je kreten!
http://www.bh-index.com/izvizdana-himna ... rebrenica/
Ni uZenici nije zvizdalo 100 ljudi nego citav stadion i neka je jer niko se nije ni pocesao u Grckoj na sramni transparent i paljenje nase zastave. A upravo zato sto jesam ozbiljnih godina i sto sam branio ovu zemlju od takvih (a medju njima nije bilo malo placenika Grka) ne dozvoljavam da se iko zajebava sa mojom zemljom.
- Edin H.
#1632 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Daj ba budi malo realan, jer stvarno mislis da bi jedan Asmir sjedio na klupi i bio rezerva Sehicu, come ongonzalez wrote: I za kraj, koji je fol sa Asmirom? Može Duljević, a ne može Asmir? Robi nešto uvrijeđen? Asmir i da čuva lopte u Bournemouthu je sigurno dr.mr.sci za Pirića, o malom Kjosi da ne govorim.
- luckylaka
#1633 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sumnjam da bi se Sehic bunio i da je pozvan kao treci golman i sve utakmice presjedio na klupi.Inace trenutno odlicno obavlja svoj posao i nema potrebe uvlaciti Asmira u ovu pricu.Da li bi bio rezerva Sehicu samo su nagadjanja.I Duljevic je dobro odradio ono vremena dok je imao snage zasto ga zuti nije na vrijeme povukao valjda je do selektora.On zna najbolje procijeniti situacijuEdin H. wrote:Daj ba budi malo realan, jer stvarno mislis da bi jedan Asmir sjedio na klupi i bio rezerva Sehicu, come ongonzalez wrote: I za kraj, koji je fol sa Asmirom? Može Duljević, a ne može Asmir? Robi nešto uvrijeđen? Asmir i da čuva lopte u Bournemouthu je sigurno dr.mr.sci za Pirića, o malom Kjosi da ne govorim.
- ExNihilo
#1634 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ima li gdje snimak cijele utakmice protiv Grčke?
-
Crvena Tifoza
#1635 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Edin H. wrote:Daj ba budi malo realan, jer stvarno mislis da bi jedan Asmir sjedio na klupi i bio rezerva Sehicu, come ongonzalez wrote: I za kraj, koji je fol sa Asmirom? Može Duljević, a ne može Asmir? Robi nešto uvrijeđen? Asmir i da čuva lopte u Bournemouthu je sigurno dr.mr.sci za Pirića, o malom Kjosi da ne govorim.
Pa treba da se dokaže Asmir nakon deset godina da je zaslužio jedinicu. Ovaj drugi s Marsa pade na gol, i kao zaslužio.