Ma ne, stvarno nisam nigdje procitao da neko mase okolo atomskim i priziva necije istrebljene na ovom forumu.radostan dan wrote:znaš onaj vic o bijelcu u kejptaunu...ti si izgleda ovdje novi?Fudo387 wrote:
Pa ko je napisao da treba baciti atomsku?![]()
no, pusti to..da li si primjetio... ima jedna interesantna stvar u vezi sutrasnjeg izbornog dana. ne znam kako je u federaciji, ali u er esu je toliko upadljivo nepostojanje istrazivanja, postotaka, prognoza...ko će uzeti izbore, ko koliko mandata... da se po tom osnovu čini da izbora i nema.
nema ipsosa, depsosa, kurcosa...ni od pozicije ni od opozicije. samo usmeno po koji političar iznese prognozu.
Ne znam odakle ti to?
Mogu ti dati link sa nekih drugih gdje ljudi bez ustezanja to prizivaju, citas i pozelis da ga cuskijom opalis.
Imas na tim hercegbosnama, krstaricama, banjalukama i inim qrcima materijala za sest holokausta i arsenal atomskih. Ovdje, ipak nema, zajebajes bezveze.
Glede izbora, prognoza, ko ce doci, ko otici, blago me zaboli qrac. I pozicija, i opozicija, sve je to u pet deka. Od zla oca od gore matere, uvali se na budzet, uzimaj lopatom i tako u krug.