Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#1626 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

palermo wrote:
studeni76 wrote:Jako, jako sumnjiva situacija s obzirom na istorijat. Nebi mu bilo prvi put da nakon 90min za klub osvane povrijeđen i da nakon pauze opet brani nesmetano. a i ne dolazi na preglede, zavoj se može staviti i kod kuće. Zna Robi igračke marifetluke, veći je on mangup bio od svih njih.
Ma Begovića uopšte ne treba zvati ako će ga se stavljati na klupu. Begović na klupi ne donosi dobro ni reprezentaciji ni atmosferi u timu.....a mislim da se na taj način štiti i Begović koji je, bez obzira šta ovdje ljudi pisali, ipak bio sastavni dio neodvojivi dio naše zlatne generacije.
Onda ne bi trebao zvati ni Sehica ako ce ga na klupu.Jedno je sigurno Robi je u ovoj reprezentaciji autoritet cini mi se po prvi put do sada i drzi se svoga ako hoces Bujrum ili zaobidji.Vidjecemo sta dalje
Point.

#1627 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

studeni76 wrote:Jako, jako sumnjiva situacija s obzirom na istorijat. Nebi mu bilo prvi put da nakon 90min za klub osvane povrijeđen i da nakon pauze opet brani nesmetano. a i ne dolazi na preglede, zavoj se može staviti i kod kuće. Zna Robi igračke marifetluke, veći je on mangup bio od svih njih.
Jebiga sad. Frajer je stavio sliku sa zamotanom rukom i čisto sumnjam da bi odrasto čovjek sa 30 kuka i dvoje djece, čisti profesionalac, muljao ko da je tinejdžer.
Edin H.

#1628 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Point. wrote:
Jebiga sad. Frajer je stavio sliku sa zamotanom rukom i čisto sumnjam da bi odrasto čovjek sa 30 kuka i dvoje djece, čisti profesionalac, muljao ko da je tinejdžer.
Pa sta ce drugo?
Da se ofira sjedenjem na klupi pored golmana koji je po nekom rejtingu puno ispod njega.
Mora nekako javnosti zamazati oci.
A sada kada bi i htio ne moze Robi skinuti Sehu sa gola. Znanje, sreca ili nesto trece, ali momak jednostavno ne prima golove vec duze vrijeme.
Point.

#1629 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Edin H. wrote:
Point. wrote:
Pa sta ce drugo?
Da se ofira sjedenjem na klupi pored golmana koji je po nekom rejtingu puno ispod njega.
Mora nekako javnosti zamazati oci.
A sada kada bi i htio ne moze Robi skinuti Sehu sa gola. Znanje, sreca ili nesto trece, ali momak jednostavno ne prima golove vec duze vrijeme.
Sad već ulazimo u teorije zavjere. Mislim da Asmir nije zaslužio da mu se ovoliko ne vjeruje.
studeni76

#1630 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Sam pao, sam se ubio. Jbg.... :bih:
Edin H.

#1631 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

studeni76 wrote:Sam pao, sam se ubio. Jbg.... :bih:
Polako, polako....ovo su jos uvijek prakticno prijateljske utakmice.

Cekaj dok pocnu kvalifikacije gdje jedna greska moze znaciti dobijenu ili izgubljenu utakmicu, pa i kvalifikacije.
studeni76

#1632 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Sve stoji, ima smisla. Ali opet s druge strane statistika kaže da nam i dosadašnji golman nije bio prevaga, premalo bodova nam je donio. Po pravilu najbolji bio u porazima.
Robi je taj koji će odgovarat za rezultat, njegovo je da razbija glavu. Kod Meše su igrale sve zvijezde pa znamo kako smo prošli! Tako da treba pustit čojka neka radi, kad ga smijenimo onda će se vratit uvrijeđeni.
SSemir

#1633 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by SSemir »

studeni76 wrote:Sve stoji, ima smisla. Ali opet s druge strane statistika kaže da nam i dosadašnji golman nije bio prevaga, premalo bodova nam je donio. Po pravilu najbolji bio u porazima.
Robi je taj koji će odgovarat za rezultat, njegovo je da razbija glavu. Kod Meše su igrale sve zvijezde pa znamo kako smo prošli! Tako da treba pustit čojka neka radi, kad ga smijenimo onda će se vratit uvrijeđeni.
Koliko nam je bodova sehic donio?
studeni76

#1634 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Pa ti računaj! Već 3 mjeseca pišete kako nas protivnici ubijaju. Pošto pobjeđujemo onda je logično da je neko branio te šuteve i donosio nam bodove. Samo smo 3 gola primili :wink:
Point.

#1635 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Protiv S Irske u Belfastu je imao par odbrana, ostale utakmice i nije imao nekog posla.
luckylaka

#1636 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Point. wrote:Protiv S Irske u Belfastu je imao par odbrana, ostale utakmice i nije imao nekog posla.
Ne moze ni imati posla kada je odbrana bez Sea i Bice beton,jos ih Seha dobro rasporedi i eto sto ne prima golove :-D
studeni76

#1637 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Point. wrote:Protiv S Irske u Belfastu je imao par odbrana, ostale utakmice i nije imao nekog posla.
Kako sad to a ovdje se elaborati pišu o tome kako nas samo vile nosaju u LN! Samo se čeka ko će nas napuniti.
Ne ti lično al je stav mnogih takav.
van Basten

#1638 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by van Basten »

Sad protiv Austrije branili su Vranjes i Sunjic :oops:
A Beginu "povredu" cemo vidjeti za 7 dana 8)
Edin H.

#1639 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

van Basten wrote:Sad protiv Austrije branili su Vranjes i Sunjic :oops:
A Beginu "povredu" cemo vidjeti za 7 dana 8)
I Pjanicevu :oops:
BarbaDue

#1640 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

studeni76 wrote:Sam pao, sam se ubio. Jbg.... :bih:
Kad se sjetim kako je prokockao priliku dok je branio čini mi se u chelsea kao drugi golman.
Vitoo

#1641 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

studeni76 wrote:Pa ti računaj! Već 3 mjeseca pišete kako nas protivnici ubijaju. Pošto pobjeđujemo onda je logično da je neko branio te šuteve i donosio nam bodove. Samo smo 3 gola primili :wink:
Vranjes i Sunjic brane...a ne govr o tekmi iz beca.

No sutra ce neke stvari biti jasnije
studeni76

#1642 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

I vama Bog ne može ugodit! Pa godinama forumski stručnjaci govore da se treba riješit tog Vranješa i Šunjića a sad su kao dobri :-) De se dogovoriti više! Ili da probamo bez golmana i selektora igrat
A sutra, sutra igramo protiv top repke. Nikad u istoriji nismo znali igrat protiv velikih. Par dobrih izvikanih utakmica svakako nismo dobili. Tako da, šta god da bude nije kraj svijeta!
Edin H.

#1643 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Vitoo wrote:
Ako ga Tolji nisu mogli dati u Valensiji osim na sudiju, ne znam zasto bi ga Seha fasovao of ovih. :oops:
Vitoo

#1644 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Edin H. wrote:
Vitoo wrote:
Ako ga Tolji nisu mogli dati u Valensiji osim na sudiju, ne znam zasto bi ga Seha fasovao of ovih. :oops:
abd :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1645 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Al možete :nasolji1: :mrgreen:
Mi ko tanki, nikakvi, rastavljaju nas....pogledajte večeras evropske prvake kako igraju s Italijom, 30 % posjeda lopte, ništa ni sa čim...
Point.

#1646 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

studeni76 wrote:
Kako sad to a ovdje se elaborati pišu o tome kako nas samo vile nosaju u LN! Samo se čeka ko će nas napuniti.
Ne ti lično al je stav mnogih takav.
Ne znam šta ti ljudi gledaju. Ubili nas jedino u Belfastu a mi lagano kući sa 3 bobe. Nismo baš poznati po tom, što je znak da Robi ima jasan smjer i cilj. Vidjećemo kako će naši stojati u prvom poluvremenu sa ovim španskim papcima, to će dosta kazati jesmo li dodatno sazrijeli za malo veće stvari. Drugo poluvrijeme će već biti hrkljuš sa svim izmjenama.

Jebo i svu lepršavu igru i kantanje estonaca sa 7 komada ako ćemo vazda izvisiti za velika takmičenja. Nadam se i vjerujem da će Robi to promijeniti.
Vitoo

#1647 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Point. wrote:Drugo poluvrijeme će već biti hrkljuš sa svim izmjenama.
Ko kaze da ce biti izmjena :roll:
Bazinga1234

#1648 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Biće interesantno vidjeti kakav će sastav Robi izabrati.

Na golu standardno Sehic.
Na lijevom beku će Nastic vjerovatno dobiti priliku, dok Bičo ide na desnog beka.
Stoperski par ostaje isti.

Vezni red posebna priča, mislim da ce Besic početi, vjerovatno i Krunic. Možda Gojaka vidimo od prve minute. U opciji su i Cimirot i Prcic.

Napad ostaje isti, dok će sa klupe uci Bajić, Demirovic i valjda Kodro.

Sve u svemu, mislim da se nećemo osramotiti, možemo pružiti solidan otpor. Uz ozbiljan pristup i zalaganje naravno.
ljevoruki

#1649 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

Volio bih vidjeti Gojaka da pocne utakmicu sa Mumetom :kiss: i Krunicem na sredini.
Da vidimo znamo li se braniti jer se necemo s loptom sastati :D

Nista kontra ili polu-kontra, samo autobus i nabijaj sto dalje, ako Dzeko koju ufati i smiri to je vec sansa. :-D

Nekako mi ne bi bilo mrsko da nas otresu i da u ovoj utakmici platimo za svu onu srecu i nafaku iz LN.

:bih:
luckylaka

#1650 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Tacno imam osjecaj da ima ljudi koji jedva cekaju kiks Sehica ili jos gore kantanje od strane spanaca pa da pocne ,,kvalitetna" rasprava o vanserijskim igracima tipa Bega,Izo,Seo.Tacno bi volio taj poraz od spanaca da neki dodju na svoje
Locked