Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tek sada vidim ovu anketu, doduse, slabo i ulazim na temu..
Fiilipović nije kapacitet za selektorsku poziciju, ali je doktor za pola navedenih u anketi.
Covek je vodio Boavistu, bio pomocnik u Benfici, pomocnik u reprezentaciji Jugoslavije 99-00, vodio Zvezdu, reprezentaciju CG...
Svakako da je Robi od navedenih najbolja opcija i njega bih odmah posle Paunovića voleo i na klupi Srbije, ali on je danas izjavio da nema ambicije da radi na Balkanu.
"Hvala onima koji me spominju, ali ja neću biti izbornik Srbije, dosta mi je raditi na ovim prostorima. Moji su svi planovi vezani za to da preuzmem klub, i to negdje u Europi," rekao je Prosinečki pa je komentirao špekulacije da je trebao biti izbornik Hrvatske.
Ako je istina da je Meho odustao, ostaje samo Amar. Bar po onome sto je nama dostupno
od informacija.
Takav je plan od pocetka. Pregovaraj ko fol s nekim za koga znas da nece prihvatit. I onda kazes eto ovaj moj sin je jedino preostao. Nisam ga ja htio, ja sam forsirao prosineckog (za koga sam znao da nece) pa eto on odbio ali ovi ostali iz komisije htjeli mog sina.
Ako vec nismo mogli birati po znanju, rezultatima mogli smo prema igri koju preferira i nekog u kog ce vecina imati povjerenje, stati iza njega kao licnosti, nekog ko ima harizmu da vrati vjeru u reprezentaciju.
Mislim da cemo se svi sloziti da Osim mladji nema nista od tih atributa.
jazzer wrote:Jos ce Amar ispasti neko ko je spasio reprezentaciju, preuzeo je u teskom
trenutku kada to niko nije htio .
Pa samo nek se plasira na Euro, tamo ostvari dobar rezultat, recimo četvrtfinale, gdje ćemo na penale ispast od Švaba i naravno da će bit spasilac. I onda nek kvalifikacije za svjetsko riješi u prvih 7 utakmica, prvo mjesto i direktan plasman i hvala i doviđenja. Uostalom, nije li to ono što se i od Mehmeda očekivalo.
jazzer wrote:Jos ce Amar ispasti neko ko je spasio reprezentaciju, preuzeo je u teskom
trenutku kada to niko nije htio .
Pa samo nek se plasira na Euro, tamo ostvari dobar rezultat, recimo četvrtfinale, gdje ćemo na penale ispast od Švaba i naravno da će bit spasilac. I onda nek kvalifikacije za svjetsko riješi u prvih 7 utakmica, prvo mjesto i direktan plasman i hvala i doviđenja. Uostalom, nije li to ono što se i od Mehmeda očekivalo.
Da, to se očekivalo od Mehmeda, a on podbacio pa ispao na penale u osmini finala od Engleske i time navukao na sebe naš gnjev.
Ne znam je li do mene, ali ja sam stvarno očekivao plasman na prošli Euro i tamo recimo da dobacimo do četvrtfinala, jer sam nekako vjerovao da su ovi momci sa kvalitenim selektorom (a za Mehmeda sam mislio da to jeste) sposobni za takav uspjeh. Danas, nažalost samo želim da ovu generaciju vidim na još jednom velikom takmičenju. A kvalifikacije za Euro ipak nisu tako teške kao ove za svjetsko.
SSemir wrote:Takav je plan od pocetka. Pregovaraj ko fol s nekim za koga znas da nece prihvatit. I onda kazes eto ovaj moj sin je jedino preostao. Nisam ga ja htio, ja sam forsirao prosineckog (za koga sam znao da nece) pa eto on odbio ali ovi ostali iz komisije htjeli mog sina.
Sve jasno ko dan. O tom ja pricam cijelo vrijeme a raja izmislja trenere.
Glasao za Sergeja.
(jake mi koristi, k'o da me neko za nesta benda u tom savezu )
Od ove citave frke najvise me iznenadio Ivica Osim, sto njemu treba ova zajebancija sa sinom?
Cak da je Amar i ozbiljan trener, za svaki njegov eventualni kiks i babo bi ispastao, a Ivica je sve samo ne lik cije ime treba da se nadje
u opstoj hrakacini koja ce sigurno uslijediti.
Ruzno je i od Amara sto se petlja u stvari kojima nije dorastao, a sansu da to radi dobio je iskljucivo zbog prezimena.
Fudo387 wrote:Glasao za Sergeja.
(jake mi koristi, k'o da me neko za nesta benda u tom savezu )
Od ove citave frke najvise me iznenadio Ivica Osim, sto njemu treba ova zajebancija sa sinom?
Cak da je Amar i ozbiljan trener, za svaki njegov eventualni kiks i babo bi ispastao, a Ivica je sve samo ne lik cije ime treba da se nadje
u opstoj hrakacini koja ce sigurno uslijediti.
Ruzno je i od Amara sto se petlja u stvari kojima nije dorastao, a sansu da to radi dobio je iskljucivo zbog prezimena.
Sergej u svoje vrijeme, pozvan je u reprezentaciju zbog toga što je bio sjajan napadač, igrao u dobroj ligi, u dobrim ekipama, odnosno imao je sve reference da bude reprezentativac, i opravdao je sve to u reprezentaciji. Kao eventualni potencijalni selektor, kakve reference ima kao trener ? Nikakve, po meni.
ma sa konja na magarca ne možeš pasti. Ovakve dvije šanse propustiti kao što je Meša propustio, bogami teško je to dostići.
I sad nešto meni ne smeta Amar sam po sebi, ali mi jako smeta ova mašinerija koja je upregnuta u njegovu izbornu pobjedu. Otvoriš bilo koji sportski portal, a ono, što bi Dino Đurbuzović, rekao, hvalospjevke za Amara, negativnosti za druge. A i pokazuje našu sliku u ogledaju, svi smo mi za pravdu, dole SDA, HDZ i ostala korupcionaška bratija, sve dotle dok netko koga smatramo našim nije u pitanju. Onda sve može i sve je dobro.
Igrom slučaja sada to željovci pokazuju, isto bi bilo i da je riječ o nekoj legendi Sarajeva, recimo Husrefu....a vjerovatno i da je netko ko je vezan za ove kobajagi manje klubove....