Fudo387 wrote:Jasta su. Jedva docekali da mu djale ugledaju da rahat oko Dunava bagerima kopaju ne bi li nasli onog coru.madner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.
Jugoslovenstvo
- muha_sa
#1626 Re: Jugoslovenstvo
- LBVIEW
#1627 Re: Jugoslovenstvo
insomnia78 wrote:Cuj amebe sabljama sjekli![]()
![]()
![]()
- madner
#1628 Re: Jugoslovenstvo
Mislim na temi, niko da se pocese za Bleiburg i Zelengoru.Fudo387 wrote:Jasta su. Jedva docekali da mu djale ugledaju da rahat oko Dunava bagerima kopaju ne bi li nasli onog coru.madner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.
-
Fudo387
#1629 Re: Jugoslovenstvo
Pa pocesi se, ko ti brani?madner wrote:Mislim na temi, niko da se pocese za Bleiburg i Zelengoru.Fudo387 wrote:Jasta su. Jedva docekali da mu djale ugledaju da rahat oko Dunava bagerima kopaju ne bi li nasli onog coru.madner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.
Sto, da i tvoj dedo nije bio svezan za haubicu kod esesovaca k'o kod onog artete?
- madner
#1630 Re: Jugoslovenstvo
Opet random kucanje po temi.Connaisseur Karlin wrote:to vazi za vas koji prakticirate Kult Licnostimadner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.![]()
idol Tito
Dajte emigraciji Antu.
- LBVIEW
#1631 Re: Jugoslovenstvo
"Druze Tito tebe Srbi lazu, oni vole djenerala Drazu".Fudo387 wrote:Jasta su. Jedva docekali da mu djale ugledaju da rahat oko Dunava bagerima kopaju ne bi li nasli onog coru.madner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.
- Connaisseur Karlin
#1632 Re: Jugoslovenstvo
pa eto,imate nesto zajednicko sa Antom, pranje mozgova propagandommadner wrote:Opet random kucanje po temi.Connaisseur Karlin wrote:to vazi za vas koji prakticirate Kult Licnostimadner wrote:Uglavnom svi za Titu, samo se sad prave ludi.![]()
idol Tito
Dajte emigraciji Antu.
- madner
#1633 Re: Jugoslovenstvo
Slabo je bilo haubica, uglavom brdski topovi.Fudo387 wrote:Pa pocesi se, ko ti brani?madner wrote:Mislim na temi, niko da se pocese za Bleiburg i Zelengoru.Fudo387 wrote: Jasta su. Jedva docekali da mu djale ugledaju da rahat oko Dunava bagerima kopaju ne bi li nasli onog coru.
Sto, da i tvoj dedo nije bio svezan za haubicu kod esesovaca k'o kod onog artete?
Sto bi dedo rekao.
-
Fudo387
#1634 Re: Jugoslovenstvo
Dobro madner, tvoj je bar bio posten.
Gruho, pa sta?
A ne, zarobili me, svezali za okidac, i Bosnje za noge vukle da pucam.
Gruho, pa sta?
- ljevoruki
#1635 Re: Jugoslovenstvo
Dobili naziv Muslimani, sa velikim M, nije ti sala.Bodkin wrote:Jebo majku, kako bosnjaci opstadose u takvoj cetnickoj tvorevini 50 godina pa jos i ime dobise velikim slovom.
Fala braco Srbi, nikad vam to zaboravit necemo.
To sto ste nam ubijali politicke vodje od postanka Kraljevine YU, Spahu, Bijedica, Pozderca...., to baska ali ste pravo lice pokazali 92-95 kada su Mitar sa Romanije i Zivorad iz Krusevca krenuli u oslobadjanje svete srpske zemlje.
Ipak, kadli - tadli....
- muha_sa
#1636 Re: Jugoslovenstvo
to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveniljevoruki wrote:Dobili naziv Muslimani, sa velikim M, nije ti sala.Bodkin wrote:Jebo majku, kako bosnjaci opstadose u takvoj cetnickoj tvorevini 50 godina pa jos i ime dobise velikim slovom.
Fala braco Srbi, nikad vam to zaboravit necemo.![]()
To sto ste nam ubijali politicke vodje od postanka Kraljevine YU, Spahu, Bijedica, Pozderca...., to baska ali ste pravo lice pokazali 92-95 kada su Mitar sa Romanije i Zivorad iz Krusevca krenuli u oslobadjanje svete srpske zemlje.
Ipak, kadli - tadli....
- madner
#1637 Re: Jugoslovenstvo
Ma kakvo gruhanje, i ovaj pastetin je mogao biti samo irget Hansu. Rasklopiti, ukupati, donjeti municiju.Fudo387 wrote:Dobro madner, tvoj je bar bio posten.
Gruho, pa sta?
Rekao bi covjek gledali ga kao ravnog.
- ljevoruki
#1638 Re: Jugoslovenstvo
Nije bitno kako su se izjasnjavali, bitno je da je 95% srpske populacije stalo iza Milosevica, kompletna akademska i intelektualna zajednica je podrzavala ratove i veliku srbiju.muha_sa wrote: to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveni
Doduse, sve u cilju ocuvanja Jugoslavije, malo drugacijih granica i bez suvisnih i nepotrebnih manjina.
-
Bodkin
#1639 Re: Jugoslovenstvo
muha_sa wrote:to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveniljevoruki wrote:Dobili naziv Muslimani, sa velikim M, nije ti sala.Bodkin wrote:Jebo majku, kako bosnjaci opstadose u takvoj cetnickoj tvorevini 50 godina pa jos i ime dobise velikim slovom.
Fala braco Srbi, nikad vam to zaboravit necemo.![]()
Ipak, kadli - tadli....
-
Bodkin
#1640 Re: Jugoslovenstvo
I kakve jebene veze ima srpska elita sa jugoslovenima. Mislim znam kakve tebi ima al etoljevoruki wrote:Nije bitno kako su se izjasnjavali, bitno je da je 95% srpske populacije stalo iza Milosevica, kompletna akademska i intelektualna zajednica je podrzavala ratove i veliku srbiju.muha_sa wrote: to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveni
Doduse, sve u cilju ocuvanja Jugoslavije, malo drugacijih granica i bez suvisnih i nepotrebnih manjina.
- ljevoruki
#1641 Re: Jugoslovenstvo
Znam i ja kakve tebi nemaBodkin wrote:I kakve jebene veze ima srpska elita sa jugoslovenima. Mislim znam kakve tebi ima al etoljevoruki wrote:Nije bitno kako su se izjasnjavali, bitno je da je 95% srpske populacije stalo iza Milosevica, kompletna akademska i intelektualna zajednica je podrzavala ratove i veliku srbiju.muha_sa wrote: to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveni
- Connaisseur Karlin
#1642 Re: Jugoslovenstvo
pa gdje su bili Jugoslaveni u SFRJBodkin wrote:I kakve jebene veze ima srpska elita sa jugoslovenima. Mislim znam kakve tebi ima al etoljevoruki wrote:Nije bitno kako su se izjasnjavali, bitno je da je 95% srpske populacije stalo iza Milosevica, kompletna akademska i intelektualna zajednica je podrzavala ratove i veliku srbiju.muha_sa wrote: to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveni
srbi se nisu ni morali izjasnjavati na popisu kao Jugoalsveni, jer su bili najbrojniji, imali su kontorlu JNA, imali su najveci broj politiacara u SFRJ, i glvni grad je bio u Srbiji
sto konkretno Jugoslavenima nedostaje u tavkoj Jugi, a koju su najvise kontorlirati Srbi
- ljevoruki
#1643 Re: Jugoslovenstvo
U BiH - Mujo, Suljo, Alija, poneki Zlatan i Damir.......Connaisseur Karlin wrote:pa gdje su bili Jugoslaveni u SFRJ![]()
Jbg, u nedostatku bolje opcije.
-
hAZNADAR
#1644 Re: Jugoslovenstvo
Posto vidim da si se usutio - jos jednom pitanje Ko ili Sta ce se urusiti, raspasti,... ?KENJAC wrote:Nece se raspasti nego urusiti ! Znas ono kad nista ne ostane? Prasina i pepeo ! Sad zive na infuzijama, kad doktor izvadi iglu..... agonija i kraj !hAZNADAR wrote:Koji esnafi ce se raspasti?KENJAC wrote:Znas sta me raduje?
Juga mrtva prije trijes godina a evo i dan danas ovdje imamo nekoliko tema o njoj sa vise od tristo strana. Kad se ovi sadasnji esnafi raspadnu, sljedece sedmice se niko njih nece sjecat !
Koji to esnafi kenjac?
U nedostatku tvog odgovora covjek samo moze da zakljuci da aluduras na BiH i da te to raduje kao sto sam rece. Ispravi me ako grijesim?
-
KENJAC
#1645 Re: Jugoslovenstvo
E moj Haznadaru ! Ja se ušutio ?!
Ne , nego si jednostavno nepismen ! Vrati se malo unazad i naci ces eksplicitan odgovor !
...ja se ušutio ......
Ne , nego si jednostavno nepismen ! Vrati se malo unazad i naci ces eksplicitan odgovor !
...ja se ušutio ......
-
hAZNADAR
#1646 Re: Jugoslovenstvo
Evo cetvrti put.KENJAC wrote:E moj Haznadaru ! Ja se ušutio ?!
...ja se ušutio ......
Koji esnafi ce se raspasti, urusiti,... i da te to raduje?
Trebam li ponovo citirati sve sto si napisao i gdje nisi napisao Ko ili Sta.
rekob coek da si se zaholcao i malo prekontao.
-
KENJAC
#1648 Re: Jugoslovenstvo
62-ga strana treći post odozgo jebem te nepismena !
-
KENJAC
#1649 Re: Jugoslovenstvo
'Oće li to ? Nadje li ?
...'aj polako. Prvo nadji dje si me pito i odma ispod imaš odgovor. De, šezdeset druga strana. Jesi li ? E sad treći post..ne taj jebo ga ti, treći , ja treći..... Odozgo ! O d o z g o ....
Etoooo, vidis da nije bilo tesko !
Aj sad sam !
...'aj polako. Prvo nadji dje si me pito i odma ispod imaš odgovor. De, šezdeset druga strana. Jesi li ? E sad treći post..ne taj jebo ga ti, treći , ja treći..... Odozgo ! O d o z g o ....
Etoooo, vidis da nije bilo tesko !
Aj sad sam !
- Connaisseur Karlin
#1650 Re: Jugoslovenstvo
kakva je razlika izmedju "urusiti" i "raspasti"KENJAC wrote:62-ga strana treći post odozgo jebem te nepismena !