cuj gdje? u foci ,kalinoviku i rogaticikakavdanakneiskustvu wrote:
prije 25 godina djeca u igri uzvikivala tekbir allahu ekber,gdje to???
Zahiragić opet jaše
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1626 Re: Zahiragić opet jaše
- radiša
#1627 Re: Zahiragić opet jaše
Vjera je privatna stvar i ne smije bit nametanje nikom nicega.Ja nikad nisam nikom branio da klanja 5 vakata sto se mene tice,neka ide 3 puta u crkvu ali nemoj da drugi radi toga ispasta.zipoo wrote:e bas si ugrozenradiša wrote:Postujem ja tuđe sve dok tuđe mene ne pocne da ugrozava.zipoo wrote: Da si otisao u crkvu ili dzamiju naucio bi da postujes tudje.![]()
- Matzan
#1628 Re: Zahiragić opet jaše
zenit dozic wrote:Jebo majku risto đogo bi vam pozavidio sta sve pisete![]()
U neka doba covjek bi pomislio da je na poskoku ili kakvom ravnogorskom forumu
-
zipoo
#1629 Re: Zahiragić opet jaše
Nadovezao si se na "pogresnu" temu, vise sam reagovao na pricu od Naslovnice. Koja nema veze sa ovim Zahiragicem, vas predstavlja. Sto ste mu dopustili, sami rkiviradiša wrote: Da si otisao u crkvu ili dzamiju naucio bi da postujes tudje.
Postujem ja tuđe sve dok tuđe mene ne pocne da ugrozava.
e bas si ugrozen![]()
Vjera je privatna stvar i ne smije bit nametanje nikom nicega.Ja nikad nisam nikom branio da klanja 5 vakata sto se mene tice,neka ide 3 puta u crkvu ali nemoj da drugi radi toga ispasta.
Last edited by zipoo on 03/01/2017 16:04, edited 1 time in total.
- radiša
#1630 Re: Zahiragić opet jaše
Ja sam se nadovezo na citiranje tvoje i pisanje upuceno meni,bez obzira na naslov teme.zipoo wrote:Nadovezao si se na "pogresnu" temu, vise sam reagovao na pricu od Naslovnice. Koja nema veze sa ovim Zahiragicemradiša wrote: Da si otisao u crkvu ili dzamiju naucio bi da postujes tudje.
Postujem ja tuđe sve dok tuđe mene ne pocne da ugrozava.
e bas si ugrozen![]()
Vjera je privatna stvar i ne smije bit nametanje nikom nicega.Ja nikad nisam nikom branio da klanja 5 vakata sto se mene tice,neka ide 3 puta u crkvu ali nemoj da drugi radi toga ispasta.
-
Naslovnica
#1631 Re: Zahiragić opet jaše
Nije problem u meni, zaista.zipoo wrote:Neka tvoji uzvikuju Iso mikiNaslovnica wrote:Ma džaba je pričati...
I onda se ja čudim zašto se moja djeca nakon 20 minuta napolju vrate u stan. Pitam ih šta je, samo slegnu ramenima, nako - dosadno.
Nisu djeca u fazonu tekbira, pa ne kontaju ništa. Možda bi rebalo da ih uputim malo o ove mainstream-ove, da im objasnim kako bi, da bi se prilagodili i uživali u igri, i oni trebali da počnu da tekbiraju. Po mogućnosti da naprave i snješka kjafira, pa da ga kružnim razvale uz povike koji uz to idu.
Neka se djeca prilagođavaju, ha ja...?
Djeca su nisu talibani. Neces vjerovati, ali se ovo uzvikivalo i prije 5-10-15-20-25 godina koliko je i meni sada. Pa niti se ko raznio, niti kamion pregazio. A najbolji prijatelj iz djetinstva mi se zove Domagoj. Mislim da je ipak problem u vama, ali hajde...
Lose je kada djete povedes u dzamiju ili crkvu ? U crkvu ili dzamiju nece sigurno nauciti nesto lose. Niti ce ga tjerati na zlobu, mrznju ili sta vec. Meni je normalnije povesti djete u dzamiju ili crkvu nego recimo na utakmicu(iako sam vatreni navijac i na svakoj utakmici).radiša wrote:Nema tu puno pametovanja,kakvi roditelji takva djeca,djete sigurno nece tekbirat i ici u dzamiju,crkvu dok ga roditelj tamo ne odvede i ne pocne od malih nogu ga uciti stvarima o kojim bi on sam trebao da uci, ako ga bude interesovalo naravno,u periodu zivota kad pocne shvatat neke stvari.Rijetki su oni roditelji danas koji uce djecu normalnom zivotu i ne pune djeci glavu glupostima a oni na zalost rade kako uce,bez obzira sto nemaju predstavu o cemu ih uce.Tu djecu najmanje krivim.
Djeca nisu tekbirala dok se grudvaju prije 5-10-15-20-25 godina, NIKADA. Bar ne u Sarajevu
Što se tiče raznošenja, itekako se raznose, po Siriji. Pun internet poziva braći, uputa da nam truju vodu, da nas ubijaju, cijepanja BH pasoša, i sl.
Slagah li ja šta?
-
izgubljena dusa
#1632 Re: Zahiragić opet jaše
Svaka casthrasno38 wrote:Neki izgleda nikada nece shvatiti da zivimo u srcu Evrope a ne u srcu Arapskog poluotoka. Sta je sljedece od popularnih Zahiragica....da petak bude neradni dan a nedelja radni kao kod brace!!! BiH je postala obicna kurcina od sekularne drzave kada ova mala SDA govna mogu da svima kroje kapu prema vlastitim vjerskim ubjedjenjima. Ma boli ih kurac babo i majka u policiji ne moze im niko nista pa ni kad tuku slabije i inferiornije od sebe. Naravno pogotovo kad to radis ili po SDA ili po vehabijskim direktivama. Jedino sto me raduje u svoj ovoj prici je to da je ovo Balkan a BiH je na Balkanu i ovdje se zacas sve okrene za 360 stepeni i ko gori bude doli. Zato bih zamolio ovog malog supka Zahiragica da uradi sto vise slicnih inicijativa nece li se napokon probuditi onih ostalih 50% biraca i otjerati i Zahiragice i SDA u tri lijepe pizde materine za sva vremena!!!!!(jebaji ga malo SF-a nije na odmet)
posebno za boldirani dio
- Matzan
#1633 Re: Zahiragić opet jaše
Kao što rekoh, čim ideš u džamiju odmah te na forumu etiketiraju kao potencijalnog teroristu.
Bolesno!
Bolesno!
- radiša
#1634 Re: Zahiragić opet jaše
To je mozda tvoj zakljucak,ja tako ne dozivih da se ovde pise na taj nacin.Usijo si se previse.
- Matzan
#1635 Re: Zahiragić opet jaše
hrasno38 wrote:Neki izgleda nikada nece shvatiti da zivimo u srcu Evrope a ne u srcu Arapskog poluotoka. Sta je sljedece od popularnih Zahiragica....da petak bude neradni dan a nedelja radni kao kod brace!!! BiH je postala obicna kurcina od sekularne drzave kada ova mala SDA govna mogu da svima kroje kapu prema vlastitim vjerskim ubjedjenjima. Ma boli ih kurac babo i majka u policiji ne moze im niko nista pa ni kad tuku slabije i inferiornije od sebe. Naravno pogotovo kad to radis ili po SDA ili po vehabijskim direktivama. Jedino sto me raduje u svoj ovoj prici je to da je ovo Balkan a BiH je na Balkanu i ovdje se zacas sve okrene za 360 stepeni i ko gori bude doli. Zato bih zamolio ovog malog supka Zahiragica da uradi sto vise slicnih inicijativa nece li se napokon probuditi onih ostalih 50% biraca i otjerati i Zahiragice i SDA u tri lijepe pizde materine za sva vremena!!!!!(jebaji ga malo SF-a nije na odmet)
Neki izgleda nikada neće shvatiti da više ne živimo u SFRJ i da SKJ ne može određivati ko i kada će se Bogu moliti.
-
kakavdanakneiskustvu
#1636 Re: Zahiragić opet jaše
radiša wrote:To je mozda tvoj zakljucak,ja tako ne dozivih da se ovde pise.
ne pise niko ozbiljan to,mozda par budala,isto kao i sto budale pisu da su ateisti krivi za lose stanje u drzavi a njih 5 %
- listopad
#1637 Re: Zahiragić opet jaše
Da nije bilo SKJ i SFRJ, Sarajevo ne bi ni imalo univerzitet.Matzan wrote:hrasno38 wrote:Neki izgleda nikada nece shvatiti da zivimo u srcu Evrope a ne u srcu Arapskog poluotoka. Sta je sljedece od popularnih Zahiragica....da petak bude neradni dan a nedelja radni kao kod brace!!! BiH je postala obicna kurcina od sekularne drzave kada ova mala SDA govna mogu da svima kroje kapu prema vlastitim vjerskim ubjedjenjima. Ma boli ih kurac babo i majka u policiji ne moze im niko nista pa ni kad tuku slabije i inferiornije od sebe. Naravno pogotovo kad to radis ili po SDA ili po vehabijskim direktivama. Jedino sto me raduje u svoj ovoj prici je to da je ovo Balkan a BiH je na Balkanu i ovdje se zacas sve okrene za 360 stepeni i ko gori bude doli. Zato bih zamolio ovog malog supka Zahiragica da uradi sto vise slicnih inicijativa nece li se napokon probuditi onih ostalih 50% biraca i otjerati i Zahiragice i SDA u tri lijepe pizde materine za sva vremena!!!!!(jebaji ga malo SF-a nije na odmet)
Neki izgleda nikada neće shvatiti da više ne živimo u SFRJ i da SKJ ne može određivati ko i kada će se Bogu moliti.
- insomnia78
#1638 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
Te "bela alkaida" price i gluposti sa kalasnjikovimaNaslovnica wrote:Čega ba da odvadimo?insomnia78 wrote:Odvadite
-
izgubljena dusa
#1639 Re: Zahiragić opet jaše
Kad je bilo predavanje o "teoriji evolucije" - co'ek bio na dzumi. Krijuci otiso jer je to tada bilo zabranjenoBodkin wrote:Sta kaze zahiraga o teoriji evolucije?Matzan wrote:Koja islamofobija i koje sve frustracije na ovoj temi!?
Još nigdje ne pročitah suvislo objašnjenje na koji način pauza od sat i 15 minuta ugrožava studente koji ne idu na džumu?
Doduše, šta i očekivati od već poznatih islamofoba i pljuvača, koji u svemu što dolazi od IZ, SDA ili nekog tamo desetog Bošnjaka vide prijetnju, majorizaciju ili u zadnje vrijeme i terorizam. Malo sve, nego nađoše problem i etiketiraše djecu na grudvanju budućim teroristima!? Bolesno!
Zato i nema sta da keze po tom pitanju
-
megaman4
#1640 Re: Zahiragić opet jaše
BiH je svoj najveći Zenit dostizala dva puta u svojoj hiljadugodišnjoj bogatoj istoriji i to:Matzan wrote:hrasno38 wrote:Neki izgleda nikada nece shvatiti da zivimo u srcu Evrope a ne u srcu Arapskog poluotoka. Sta je sljedece od popularnih Zahiragica....da petak bude neradni dan a nedelja radni kao kod brace!!! BiH je postala obicna kurcina od sekularne drzave kada ova mala SDA govna mogu da svima kroje kapu prema vlastitim vjerskim ubjedjenjima. Ma boli ih kurac babo i majka u policiji ne moze im niko nista pa ni kad tuku slabije i inferiornije od sebe. Naravno pogotovo kad to radis ili po SDA ili po vehabijskim direktivama. Jedino sto me raduje u svoj ovoj prici je to da je ovo Balkan a BiH je na Balkanu i ovdje se zacas sve okrene za 360 stepeni i ko gori bude doli. Zato bih zamolio ovog malog supka Zahiragica da uradi sto vise slicnih inicijativa nece li se napokon probuditi onih ostalih 50% biraca i otjerati i Zahiragice i SDA u tri lijepe pizde materine za sva vremena!!!!!(jebaji ga malo SF-a nije na odmet)
- u Srednjem Vijeku, i
- za vrijeme SFRJ od 1945-1992.
Nakon toga rasulo i potop kojem danas svjedočimo.
Ako je ovo demokratija što od nas rade, onda bolje nismo ni zaslužili što sebi ovo dopuštamo.
-
Naslovnica
#1641 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
Ko je spomenuo "belu alkaidu"?insomnia78 wrote:Te "bela alkaida" price i gluposti sa kalasnjikovimaNaslovnica wrote:Čega ba da odvadimo?insomnia78 wrote:Odvadite
Kalašnjikove je neko spomenuo.
Nema se šta odvaditi, može se samo dodati.
- MyTao
#1642 Re: Zahiragić opet jaše
To je zato sto mnogi misle da oni koji idu u dzamiju su pravi vjernici... sto nije slucaj u Bosni, inace bi bilo kao I na bliskom istoku.Matzan wrote:Kao što rekoh, čim ideš u džamiju odmah te na forumu etiketiraju kao potencijalnog teroristu.
Bolesno!
- SkyLimit
#1643 Re: Zahiragić opet jaše
Od toliko lijepih stvari koje smo mogli u demokratskoj otvorenosti uvesti mi smo uvezli istočni vehabizam i zapadni nemoralMatzan wrote: Neki izgleda nikada neće shvatiti da više ne živimo u SFRJ i da SKJ ne može određivati ko i kada će se Bogu moliti.
-
Naslovnica
#1644 Re: Zahiragić opet jaše
Ne znam na osnovu čega izvodiš takav zaključak?!Matzan wrote:Kao što rekoh, čim ideš u džamiju odmah te na forumu etiketiraju kao potencijalnog teroristu.
Bolesno!
Niđe veze ba.
- Banksy
#1645 Re: Zahiragić opet jaše
Matzan wrote:
Kao što rekoh, čim ideš u džamiju odmah te na forumu etiketiraju kao potencijalnog teroristu.
Bolesno!
Poskok, Ravnogorci i ISIL, jel pošteno?Matzan wrote:zenit dozic wrote:Jebo majku risto đogo bi vam pozavidio sta sve pisete![]()
U neka doba covjek bi pomislio da je na poskoku ili kakvom ravnogorskom forumu
- radiša
#1646 Re: Zahiragić opet jaše
Nije,naveo si njegove 
-
Naslovnica
#1647 Re: Zahiragić opet jaše
Ali fakat, nema priče, odmah islamofobi, ateisti, komunjare...
-
IagoAspas
#1648 Re: Zahiragić opet jaše
To je napravio isti bolesnik koju je djecu, odnosno "BrOtu" koristio za kampanju popisa stanovništva. Zamislite BiH za 20 god, na čelu cirkusant Zahiragić a ovi ga prate:aratet wrote:Skoro sam citao, sirom BiH se prikazuju predstave maloj djeci "Dova moj najbolji prijatelj".
I skoro je bila vijest gdje mala djeca negdje u BiH pjevaju poznate stihove samo malo izmijenjene "Kad si sretan ti kazi Allahu Ekber". Nesto u tom smislu.
Nece ovo na dobro izaci, a vi kako hocete.
-
kakavdanakneiskustvu
#1649 Re: Zahiragić opet jaše
Naslovnica wrote:Ali fakat, nema priče, odmah islamofobi, ateisti, komunjare...
da,ko god ne misli ko ovaj zahiragic odmah etiketiranje
-
zenit dozic
#1650 Re: Zahiragić opet jaše
Evo ja ne mislim ko ovaj sda uhljeb ali i dalje tvrdim da vam je priča ko u riste đoge.kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Ali fakat, nema priče, odmah islamofobi, ateisti, komunjare...
da,ko god ne misli ko ovaj zahiragic odmah etiketiranje
I bas zbog ovih bljuvotina sto pisete drago mi je sto vas lik prca u zdrav mozak.