Dolazis?esmasaric wrote:Wow!![]()
Super.
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1626 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- esmasaric
#1627 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dolazim! Ima li još prvačića?_BataZiv_0809 wrote:Dolazis?esmasaric wrote:Wow!![]()
Super.
- kokuz_sa
#1628 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
_BataZiv_0809 wrote:Bolje da bacite kakav selfi na pp, cuj cvijece pa nije ti ovo bolnica jaranice![]()
- eluna
#1629 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
pa nas dvije izgleda ....esmasaric wrote:Dolazim! Ima li još prvačića?_BataZiv_0809 wrote:Dolazis?esmasaric wrote:Wow!![]()
Super.
mada sam neke forumaše daaaaaaaaaaavno upoznala
- Euridika
- Globalna šefica
#1630 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
I vjetropirka je nova. Konačno žene ...eluna wrote:pa nas dvije izgleda ....esmasaric wrote:Dolazim! Ima li još prvačića?_BataZiv_0809 wrote:Dolazis?
mada sam neke forumaše daaaaaaaaaaavno upoznala
- Euridika
- Globalna šefica
#1631 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kakav selfie... žene znaju kako kontaktirati mene, a čim to znaju, znaju i kako nas raspoznati..._BataZiv_0809 wrote:Bolje da bacite kakav selfi na pp, cuj cvijece pa nije ti ovo bolnica jaranice![]()
K'o što Kokuz reče, mi smo ti k'o Pavlovićevi NA NIVOU...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1632 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nista dok ne pregleda doktor Nedeljkovic 
- Euridika
- Globalna šefica
#1633 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Doktore, ja brinem samo za mentalno zdravlje, a tebi prepuštam ovo fizičko..._BataZiv_0809 wrote:Nista dok ne pregleda doktor Nedeljkovic
- esmasaric
#1634 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
I ja se nekad znam ponašati kao muško
Vidjet ćemo sutra.
Vidjet ćemo sutra.
- supercali
#1635 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
Sjedit ce se u grupicama jer se ne mozea dovikivati sa onim suprotno od tebe ove nove ce se malo stidjeti i slusati ove zajebancije ostalih od ranije ne kontajuci nista i to je to
Bata ce pokusavati sarmirati po svemu sudeci vjetropirku ako dodje bato ce sutiti i cekat da mu ja nabacim esmu
Ti ako dodjes neces smjeti od zene nista
Ing ce se drzati mene ko da je moju sisu dojio
Ja cu biti malo vulgaran i tako
Ženske ce gledati gdje sunce hoda
E da samo da sestra dodje sa sluzbenog puta
- kokuz_sa
#1636 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jel i ti ko Bar Rafaeliesmasaric wrote:I ja se nekad znam ponašati kao muško![]()
Vidjet ćemo sutra.
se ponasas kao musko

- eluna
#1637 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
hahahahahahahah ......... i bez njih sam kao muškoEuridika wrote: I vjetropirka je nova. Konačno žene ...Neće mene više oni muški zezati da sam zbog druženja s njima postala k'o muško...
- esmasaric
#1638 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da su mi još njene noge uhhhh gdje bi mi kraj biokokuz_sa wrote:jel i ti ko Bar Rafaeliesmasaric wrote:I ja se nekad znam ponašati kao muško![]()
Vidjet ćemo sutra.
se ponasas kao musko![]()
-
vjetropirka
#1639 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jesi li to bacao grah pa vidio kako će bitisupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
Sjedit ce se u grupicama jer se ne mozea dovikivati sa onim suprotno od tebe ove nove ce se malo stidjeti i slusati ove zajebancije ostalih od ranije ne kontajuci nista i to je to
Bata ce pokusavati sarmirati po svemu sudeci vjetropirku ako dodje bato ce sutiti i cekat da mu ja nabacim esmu
nešto si ovdje pobrkao s batom i samnom i s esmom
- esmasaric
#1640 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Zbunjena samvjetropirka wrote:jesi li to bacao grah pa vidio kako će bitisupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
E da samo da sestra dodje sa sluzbenog puta![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#1641 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ja ću sjesti u sredinu i ponijeću bat za tucanje šnicli... Kad udarim batom, osoba X može pričati. Osobu X biramo vrćenjem flaše...supercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
P.S. Seka je opet sutra na putu... baš ti se ne da...
Last edited by Euridika on 18/05/2016 15:42, edited 1 time in total.
- Euridika
- Globalna šefica
#1642 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znači, uklopićemo se...eluna wrote:hahahahahahahah ......... i bez njih sam kao muškoEuridika wrote: I vjetropirka je nova. Konačno žene ...Neće mene više oni muški zezati da sam zbog druženja s njima postala k'o muško...
- esmasaric
#1643 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Meni glavno: ženske će gledati gdje sunce hoda 
- kokuz_sa
#1644 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote: Ja ću sjesti u sredinu i ponijeću bat za tucanje šnicli... Kad udarim batom, osoba X može pričati. Osobu X biramo vrćenjem flaše...![]()

- Euridika
- Globalna šefica
#1645 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
To on na moj račun...esmasaric wrote:Meni glavno: ženske će gledati gdje sunce hoda
Ja odlično baratam oklagijom... dođi da ti pokažem...kokuz_sa wrote:Euridika wrote: Ja ću sjesti u sredinu i ponijeću bat za tucanje šnicli... Kad udarim batom, osoba X može pričati. Osobu X biramo vrćenjem flaše...![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1646 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Vidis koliko me voli, dvaput me spominjevjetropirka wrote:jesi li to bacao grah pa vidio kako će bitisupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
E da samo da sestra dodje sa sluzbenog puta![]()
- eluna
#1647 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
kokuz_sa wrote:Euridika wrote: Ja ću sjesti u sredinu i ponijeću bat za tucanje šnicli... Kad udarim batom, osoba X može pričati. Osobu X biramo vrćenjem flaše...![]()
- kokuz_sa
#1648 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote: Ja odlično baratam oklagijom... dođi da ti pokažem...
da si rekla dat cu ti pitu da probas sto sam raSukala..pa hajd..
al ti bi da pokazujes
- eluna
#1649 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ja ne kontam šta je ona kome htjela ovdje pokazati, a svašta mi pada na pametkokuz_sa wrote:Euridika wrote: Ja odlično baratam oklagijom... dođi da ti pokažem...![]()
![]()
![]()
al ti bi da pokazujes
![]()
tako da bolje da ćutim i
- kokuz_sa
#1650 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ovo je povezano sa tim??eluna wrote:ja ne kontam šta je ona kome htjela ovdje pokazati, a svašta mi pada na pametkokuz_sa wrote:Euridika wrote: Ja odlično baratam oklagijom... dođi da ti pokažem...![]()
![]()
![]()
al ti bi da pokazujes
![]()
tako da bolje da ćutim i