Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#1626 Re: Safet Sušić - Pape
Ma nisu vise ni na aparatima, stopili se
Postali i oni aparati
Postali i oni aparati
- sinuhe
#1627 Re: Safet Sušić - Pape
Napada Sajo vrh tabele. 
-
Paul F.
#1628 Re: Safet Sušić - Pape
Mujice nemoj zajebavat. Obrni tu tabelu kako treba. 
- Logovan
#1629 Re: Safet Sušić - Pape
Tri boda im bježi drugoplasirani. Samo da ovako nastave i eto Eviana u prvoj ligi.JoseMujica wrote:
- luckylaka
#1630 Re: Safet Sušić - Pape
Sledece sedmice Nancy ? - ? Bourg en Bresse Peronnas.Neko pusi i Evian ga preskace,Metz gostuje ako popusi eto Safeta da opet pravi belaj na forumu.Klinicki centar ce biti mjesto okupljanja ani Safetovih pristalica.Poruka iz klinickog,,Bujrum mi smo spremni sve docekati i opremiti"

-
Paul F.
#1631 Re: Safet Sušić - Pape
Što se tiče budžeta, onaj trol je opet lupio.
Stvari izgledaju ovako:
1 - RC Lens 20M€
2 - FC Metz 19M€
3 - FC Sochaux - ne piše u tekstu koliko nego samo da je treći
4 - ETG FC - 16M€
http://www.ecofoot.fr/budgets-clubs-ligue-2-082/
Valja napomenuti i da bužet ne znači mnogo ako ga ne možeš trošiti kako hoćeš. Koliko ja znam, novi igrači su kupljeni prije Papetovog dolaska.
Stvari izgledaju ovako:
1 - RC Lens 20M€
2 - FC Metz 19M€
3 - FC Sochaux - ne piše u tekstu koliko nego samo da je treći
4 - ETG FC - 16M€
http://www.ecofoot.fr/budgets-clubs-ligue-2-082/
Valja napomenuti i da bužet ne znači mnogo ako ga ne možeš trošiti kako hoćeš. Koliko ja znam, novi igrači su kupljeni prije Papetovog dolaska.
- insomnia78
#1632 Re: Safet Sušić - Pape
Ma naravno da je lupio
Ono znas "evian" sminkerska voda i to
- Logovan
#1633 Re: Safet Sušić - Pape
Mi igramo protiv Creteila, koji isto dobro stoji na tabeli. Deveti su, jedan bod iza nas. Biće teško, samo da je pobijediti bilo kako.luckylaka wrote:Sledece sedmice Nancy ? - ? Bourg en Bresse Peronnas.Neko pusi i Evian ga preskace,Metz gostuje ako popusi eto Safeta da opet pravi belaj na forumu.Klinicki centar ce biti mjesto okupljanja ani Safetovih pristalica.Poruka iz klinickog,,Bujrum mi smo spremni sve docekati i opremiti"![]()
-
Paul F.
#1634 Re: Safet Sušić - Pape
Insomnia, slučajno primijetih da se tebi ne može poslati PP. Valjda trebaš ići tamo u parametre...insomnia78 wrote:Ma nisu vise ni na aparatima, stopili se
Postali i oni aparati
-
Paul F.
#1635 Re: Safet Sušić - Pape
Meni nije potpuno jasno kako idu te stvari oko budžeta. Kažu da nije isti ako si u prvoj ili drugoj ligi.insomnia78 wrote:Ma naravno da je lupio
Ranije su tri zadnja iz prve prelazili u drugu a tri najbolja iz druge prelazili u prvu. Sada samo dva a razlog je ako sam dobro shvatio potreba za većom sigurnosću za investitore ?
- insomnia78
#1636 Re: Safet Sušić - Pape
Nisam ni sam siguran kako to tacno funkcionisePaul F. wrote:Meni nije potpuno jasno kako idu te stvari oko budžeta. Kažu da nije isti ako si u prvoj ili drugoj ligi.insomnia78 wrote:Ma naravno da je lupio
Ranije su tri zadnja iz prve prelazili u drugu a tri najbolja iz druge prelazili u prvu. Sada samo dva a razlog je ako sam dobro shvatio potreba za većom sigurnosću za investitore ?
Sjecam se da sam cit'o da je ovaj spor izmedju klubova i saveza bio dospio i do suda
-
Paul F.
#1637 Re: Safet Sušić - Pape
I ja sam čuo da ima dosta otpora novim pravilima. Razlog je kvalitet fudbala prije sigurnosti investitora.
Na tabeli Red Stara još uvijek prva tri idu. Tabela nije ažurirana ovog vikenda.
http://www.redstar.fr/saison/classement-et-matches.html
Na tabeli Red Stara još uvijek prva tri idu. Tabela nije ažurirana ovog vikenda.
http://www.redstar.fr/saison/classement-et-matches.html
- mO k3
#1638 Re: Safet Sušić - Pape
od kada sajo tamo treneira , ja samo evian pijeminsomnia78 wrote:Ma naravno da je lupio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1639 Re: Safet Sušić - Pape
Safet on the road
Je li ovo do igraca ili ima i Safetovog masla?
Sta ce biti ako se Safet plasira u Ligue 1?
Pogledajte u sljedecih 27 nastavaka uzbudljive sapunice
- insomnia78
#1640 Re: Safet Sušić - Pape
Kaze ovaj igrac, "trener nam je na poluvremenu rek'o da nas nisu nadigrali i da ih mozemo pobjediti i bio je u pravu"Tomahawk11 wrote:Safet on the road![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1641 Re: Safet Sušić - Pape
Ma to si ti izmislio (ili procitao u nekom tariguzu od novina), cuj Sajo nesto rekao igracu
Sajo uopste ne prica sa igracima, on se trudi da igraci sto manje primjete da je on tu. Da igraju ko da nemaju trenera

Sajo uopste ne prica sa igracima, on se trudi da igraci sto manje primjete da je on tu. Da igraju ko da nemaju trenera
-
Dead Man Walking
#1642 Re: Safet Sušić - Pape
Misli covjek na pomocnog trenera, sefa struke nije spomenuo. 
- wickerman
#1643 Re: Safet Sušić - Pape
Prica sa kapitenom i sigurno ima njegov broj.Tomahawk11 wrote:Ma to si ti izmislio (ili procitao u nekom tariguzu od novina), cuj Sajo nesto rekao igracu![]()
Sajo uopste ne prica sa igracima, on se trudi da igraci sto manje primjete da je on tu. Da igraju ko da nemaju trenera![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1644 Re: Safet Sušić - Pape
To bi i moglo bitiwickerman wrote:Prica sa kapitenom i sigurno ima njegov broj.Tomahawk11 wrote:Ma to si ti izmislio (ili procitao u nekom tariguzu od novina), cuj Sajo nesto rekao igracu![]()
Sajo uopste ne prica sa igracima, on se trudi da igraci sto manje primjete da je on tu. Da igraju ko da nemaju trenera![]()
![]()
Sta kazu u Evianu, vjerovatno su nezadovoljni desavanjima, ono pobjedjuje se, ali moglo bi to i bez Safeta, igraci bi svakako igrali
nego treba neko sa licencom
- mO k3
#1645 Re: Safet Sušić - Pape
pa sta ce biti , neke ce presjeci neki ce prezivjeti , ali nece biti isti kao prije , neki ce i dalje biti na aparatima bitiTomahawk11 wrote:Safet on the road![]()
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1646 Re: Safet Sušić - Pape
Polahko, Safet je najopasniji upravo kada pobjedjuje, onda pocne izmisljati taktike i praviti planove koje moderni fudbal jos nije vidio
Ako jos jednu pobjedi, mogla bi krenuti prica ,,dobro je ovo, cestitam ekipi, ali je evidentno da nam fali jedan kreator igre, koji je uz to i napadac, a Boga mi i zadnji vezni...cuo sam da ima tamo neki momak u Hajduku, nadam se da ce uprava kluba povuci pravi potez''.
Ako jos jednu pobjedi, mogla bi krenuti prica ,,dobro je ovo, cestitam ekipi, ali je evidentno da nam fali jedan kreator igre, koji je uz to i napadac, a Boga mi i zadnji vezni...cuo sam da ima tamo neki momak u Hajduku, nadam se da ce uprava kluba povuci pravi potez''.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1648 Re: Safet Sušić - Pape
Jbg, bila je svojevremeno prica da i Hadzica gura zbog Germanije, dodje Mesa, pa opet igra Hadzic.A1fa wrote:Polahko, Safet je najopasniji upravo kada pobjedjuje, onda pocne izmisljati taktike i praviti planove koje moderni fudbal jos nije vidio![]()
Safet nece dovesti bratica, nema teorije.
U reprezentaciji imaju neki koji su bili iznad Safeta, a sad su iznad Mese, e u tom grmu cuci zec. Tu su oni koji zarad licnih interesa povlace poteze gdje selektori izgledaju kao da su maloumni. Kad na to nadodas uspjeh (i novac koji dolazi sa istim) postaje nepodnosljivo raditi kao selektor BiH.
No, nebitno, Safet je sad sef struke francuskog drugoligasa Eviana, najavio covjek ulazak u visi rang i radi na tome.
- Logovan
#1649 Re: Safet Sušić - Pape
Dobro rečeno Tomahawče.Tomahawk11 wrote: U reprezentaciji imaju neki koji su bili iznad Safeta, a sad su iznad Mese, e u tom grmu cuci zec. Tu su oni koji zarad licnih interesa povlace poteze gdje selektori izgledaju kao da su maloumni.
- Stroj-2
#1650 Re: Safet Sušić - Pape
Samo da kažem da je Pape igrač kojeg štrumfovi NIKAD nisu, niti će imati u svom klubu, i ne mogu da razumiju šta znači imat takvog čovjeka, jer da bi razumio treba imat, kojeg je Saraj'vo afirmisalo u igrača svjetske klase, i najboljeg igrača BiH, ako se doda na to da je kao prvi selektor odveo našu repku na svijetsko, razumijem zašto mu ne žele da uspije i pokazuju veliku dozu ljubomore, dok svi ostali u evropi i regiji mnogo cijene ovog čovjeka.
Evo i sad ima dobru priliku da uvede Evian u prvu ligu i mnogo sreće mu želim.
Evo i sad ima dobru priliku da uvede Evian u prvu ligu i mnogo sreće mu želim.