Farma šest
Moderator: _BataZiv_0809
- Ljakan
#1626 Re: Farma šest
Ili se sama opalila ili je frankenstajn spuco mada ja mislim da je ovo drugo.Neka joj kad je glupa.
- dječak sa šibicama
#1627 Re: Farma šest
Opet kazem, da on nju udari, ili bilo koju zenu, ta vise nebi ustala.
Vidite li vi koliki je on covjek, ko medvjed, Maja dobila modricu na ramenu kad je ustinuo.
Sinoc su jedino Maja i Vendi dobile po njusci od Ivane, jednu je pukla u nos a drugu tepsijom u glavu.
Vidite li vi koliki je on covjek, ko medvjed, Maja dobila modricu na ramenu kad je ustinuo.
Sinoc su jedino Maja i Vendi dobile po njusci od Ivane, jednu je pukla u nos a drugu tepsijom u glavu.
- urocnoposljedicna
#1628 Re: Farma šest
Mene sva ta situacija oko njih dvoje podsjeca na ono kada muskarac udari zenu, a ona ga brani i prica drugima da je pala niz stepenice. Stokholmski sindrom.
A vrlo je moguce, i ako je nije udario, da je gurnuo pa je udarila glavom.
Citav dan je nema niti dolazi pismo da jave sta je s njom. Upravo Maja kaze da ni nikakvo drugo pismo nije doslo citav dan. Ko zna sta je tu sve bilo.
Krisa vise ne prikazuju kao na pocetku, propao covjek ko kauc. Kad god bacim pogled, prikazuju Vendi, Maju, Micu... Iste face, iste price. Postalo je smor teski.
A vrlo je moguce, i ako je nije udario, da je gurnuo pa je udarila glavom.
Citav dan je nema niti dolazi pismo da jave sta je s njom. Upravo Maja kaze da ni nikakvo drugo pismo nije doslo citav dan. Ko zna sta je tu sve bilo.
Krisa vise ne prikazuju kao na pocetku, propao covjek ko kauc. Kad god bacim pogled, prikazuju Vendi, Maju, Micu... Iste face, iste price. Postalo je smor teski.
- Partijaner
#1629 Re: Farma šest
Ova Farma nema vise sta ni da ponudi, u ovim ranijim smo se svega nagledali pa onda u ovoj cak nije nista ni zanimljivo, niko nista ne radi, nisu kreativni ni malo, ove kuravele ne znaju nista drugo radit nego nabit se na stikle i mrdat guzovima mada ni to ne znaju.
Odavno se pravila ne postuju, nema igara novih nekih da zabave malo gledaoce, monotoni su totalno.
Odavno se pravila ne postuju, nema igara novih nekih da zabave malo gledaoce, monotoni su totalno.
-
nema me tamo
#1630 Re: Farma šest
Nije je udario šakom..dječak sa šibicama wrote:Opet kazem, da on nju udari, ili bilo koju zenu, ta vise nebi ustala.
Valjda joj šamar opalio njoj krv potekla..
Al' ta šizofreničarka nikad nece rec da je udario..
- dječak sa šibicama
#1631 Re: Farma šest
Ljudi koji su ketili do 6 ujutro i gledali, tvrde da nikakvog udarca nije bilo, pala i stukla nos.
I sad je kao na lijecenju... u sustini, izbjeci ce arenu i izbacivanje, i eto nje nazad u utorak.
Kakv bolan udarac, samar, lupetaju ljudi. Da je on nju odvalio, nebi se ustala, sta vam je.
I sad je kao na lijecenju... u sustini, izbjeci ce arenu i izbacivanje, i eto nje nazad u utorak.
Kakv bolan udarac, samar, lupetaju ljudi. Da je on nju odvalio, nebi se ustala, sta vam je.
-
nema me tamo
#1632 Re: Farma šest
Ma ustala bi ona hladno, te price da bi kao " izdahnula " su usmijesne.
Nisam jednom vidio pa i na internetu kako krmak udari ženu iz sve snage.
I udario je 100 posto jer ga je smarala da ostavi ženu i tako to..
Ja se ukljucio u 4 i 40 tacno i ocito je bilo da je udario, još Maja s onim svojim upadanjem..
http://www.dailymotion.com/video/x3bo48 ... -10-30_fun
Gabrijeli malo fali da se odvali smijat, jedva se suzdržala.
Nisam jednom vidio pa i na internetu kako krmak udari ženu iz sve snage.
I udario je 100 posto jer ga je smarala da ostavi ženu i tako to..
Ja se ukljucio u 4 i 40 tacno i ocito je bilo da je udario, još Maja s onim svojim upadanjem..
http://www.dailymotion.com/video/x3bo48 ... -10-30_fun
Gabrijeli malo fali da se odvali smijat, jedva se suzdržala.
- urocnoposljedicna
#1633 Re: Farma šest
Malo prije incidenta mahnitala je u dnevnoj sobi sa Tamarinim kucicima, a u jednom momentu Vlada je zagrlio i poljubio. Kristijan je vidio to.nema me tamo wrote:I udario je 100 posto jer ga je smarala da ostavi ženu i tako to..
Ja se ukljucio u 4 i 40 tacno i ocito je bilo da je udario, još Maja s onim svojim upadanjem.
Ne mozemo znati razlog svadje, ali uglavnom ovo je prethodilo povredi nosa. Vrlo moguce ljubomora.
Kako je otisla on je isto bolestan covjek. Prenocio je u njenom krevetu i citav dan se tu izlezava pokriven onim njenim roze ogrtacem. A Milosu je rekao da je kuca bez njenog ludila mrtva, i da je odgovoran za to sto je sada nema.
Oni su ludi jedno za drugim, pa neka lazu sebe koliko hoce.
- dječak sa šibicama
#1634 Re: Farma šest
Spavao je na njenom krevetu jer su Milici izrazili zelju, i odobreno im je preksinoc, da spavaju jednu noc zajedno sami u gazdinoj kuci.
Balerinkin zdravstveni nalaz je "sve je ok, nema nikakvog loma" zvanicno saopceno. Koliko glup moras biti pa vjerovati da je iko udario, a da joj nos nema nikakve frakture.
Radetova ruka u povojima od preksinoc, Vlada je bio sa njom u kupatilu i suti kao zaliven, ona je Vladu optuzivala da je peder, Vendi prenosi Balerininu izjavu kako je Aca zaljubljen u Vladu.
Napravila je milion spletki, a ocito je i budalu Kristijana necim omadzijala, hoda po onim kucicama sa nekakvim ikonama i cara bara nekakve sulude molitve izgovara sa peskirom na glavi. Jucer Vendi oko Miliceve Suzane koja lezi kao mrtvac, hoda i nekakve molitve govori, crta joj palcem krst na celu. Kompletni idioti, nije iskljuceno da se bave crnom magijom.
Balerinkin zdravstveni nalaz je "sve je ok, nema nikakvog loma" zvanicno saopceno. Koliko glup moras biti pa vjerovati da je iko udario, a da joj nos nema nikakve frakture.
Radetova ruka u povojima od preksinoc, Vlada je bio sa njom u kupatilu i suti kao zaliven, ona je Vladu optuzivala da je peder, Vendi prenosi Balerininu izjavu kako je Aca zaljubljen u Vladu.
Napravila je milion spletki, a ocito je i budalu Kristijana necim omadzijala, hoda po onim kucicama sa nekakvim ikonama i cara bara nekakve sulude molitve izgovara sa peskirom na glavi. Jucer Vendi oko Miliceve Suzane koja lezi kao mrtvac, hoda i nekakve molitve govori, crta joj palcem krst na celu. Kompletni idioti, nije iskljuceno da se bave crnom magijom.
-
nema me tamo
#1636 Re: Farma šest
Kakve ba frakture spominješ kad je otvoreni dlan, pa da je lupio zatvorenim natekla bi joj faca sva!dječak sa šibicama wrote:Spavao je na njenom krevetu jer su Milici izrazili zelju, i odobreno im je preksinoc, da spavaju jednu noc zajedno sami u gazdinoj kuci.
Jesi li uopšte pogledao klip?
Pogledaj fino klip i sve ce ti biti jasno, a ako si pogledo i još ti nije jasno..
E ONDA!!!
- dječak sa šibicama
#1637 Re: Farma šest
Daj bolan, cuj otvoren dlan 
Jeste, nokautirao je, i ako je.
Jeste, nokautirao je, i ako je.
- urocnoposljedicna
#1638 Re: Farma šest
I rekao da ce nastaviti spavati dok se ona ne vrati, ali mislim da mu je zadruga zabranila. A uostalom imao je i svoj krevet.dječak sa šibicama wrote:Spavao je na njenom krevetu jer su Milici izrazili zelju, i odobreno im je preksinoc, da spavaju jednu noc zajedno sami u gazdinoj kuci.
Ako nisi gledao, pogledaj njegovo obracanje balerinii. Ima tu jos zanimljivog
http://www.dailymotion.com/video/x3bu6z ... 2015-1_fun
- dječak sa šibicama
#1639 Re: Farma šest
Ne znam zaista gdje Kristijan spava svaku noc, toliko me bas farma ne zanima, znam samo da je jednu noc ustupio kucu Milicima jer su oni tako zeljeli.
Vidim samo da Kristijan i Stanija tonu polako psihicki, i sve vise pricaju o Tamari kao "zasticenoj farmerki sa posebnim pravilima za nju". Odbila je biti sluga, i nije izbacena, a kazna za odbijanje je diskvalifikacija. Ocito je tetkica cuva, ili makaronica placa Mitrovicima za svoju mezimicu i ljubavnicu.
Kristijan i Stanija spominju da ima neka prica oko Balerine, koju ne smiju reci javno pred kamerama, vjerovatno dok sapucu o tome govore... nesto smrdi ali sta, ne smiju reci. Ko zna sta se tu sve mucka. Balerina je za Pink odradila gostovanje kod Hrsuma prosle godine, kao animir dama, odglumila prostitutku.
Vidim samo da Kristijan i Stanija tonu polako psihicki, i sve vise pricaju o Tamari kao "zasticenoj farmerki sa posebnim pravilima za nju". Odbila je biti sluga, i nije izbacena, a kazna za odbijanje je diskvalifikacija. Ocito je tetkica cuva, ili makaronica placa Mitrovicima za svoju mezimicu i ljubavnicu.
Kristijan i Stanija spominju da ima neka prica oko Balerine, koju ne smiju reci javno pred kamerama, vjerovatno dok sapucu o tome govore... nesto smrdi ali sta, ne smiju reci. Ko zna sta se tu sve mucka. Balerina je za Pink odradila gostovanje kod Hrsuma prosle godine, kao animir dama, odglumila prostitutku.
- urocnoposljedicna
#1640 Re: Farma šest
Ne moras je pratiti all day all night. Sinoc je sve rekao sam. Zato sam i postavila snimak sa dailymotiona kojeg sam i ja jutros vidjela.
-
nema me tamo
#1641 Re: Farma šest
Pa eto sve ovo što pišem na ovoj temi vidim u 15 min gledanja klipova.
A kako sam sve napisao Barbadue bi rekao da se ne skidam s tva.
A kako sam sve napisao Barbadue bi rekao da se ne skidam s tva.
- Njanjavi
#1642 Re: Farma šest
Ovog kristijana ce neko ohladit kad izadje.
Mnogo je lajav lik.
Frajer se na pocetku razlajo o nerazjasnjenim politickim ubistvima, konta decko da su ovo devedesete.
Al je najsmjesnije bilo kad je lagao o mechu sa onim siptarem.
Ubio siptar hljeb u njemu a on trklja kao mnoooogo velike pare je ulozio na pobjedu siptara, uzeo preko kladionice ooooogroman kesh, koliko, 50 000

Mnogo je lajav lik.
Frajer se na pocetku razlajo o nerazjasnjenim politickim ubistvima, konta decko da su ovo devedesete.
Al je najsmjesnije bilo kad je lagao o mechu sa onim siptarem.
Ubio siptar hljeb u njemu a on trklja kao mnoooogo velike pare je ulozio na pobjedu siptara, uzeo preko kladionice ooooogroman kesh, koliko, 50 000
-
oskarboy
#1643 Re: Farma šest
konacno izadje onaj zeton ivan,najveci uvlakac na farmi
- House
#1644 Re: Farma šest
kristijan,wannabe mafijaš
kakav debil jbt.njegovim pričama vjeruju djeca od 15 godina
- P308
#1645 Re: Farma šest
Sta ovo kazu Tamara vrijedjala nekoga na nacionalnoj osnovi i odmah pustili reklame?
- Sanjarko
#1646 Re: Farma šest
Presto gledati ranc. pozz
- trambusek88
#1647 Re: Farma šest
Staniju u svađi nazivala "pripadnicom romske manjine"P308 wrote:Sta ovo kazu Tamara vrijedjala nekoga na nacionalnoj osnovi i odmah pustili reklame?
- dječak sa šibicama
#1648 Re: Farma šest
Wannabe mafijas ne robija 20 godina na lijepe oci.House wrote:kristijan,wannabe mafijaškakav debil jbt.njegovim pričama vjeruju djeca od 15 godina

Bata Trlaja, Slavisa Pavic Pirke "je morao biti ubiven", Bojan Petrovic, Bojan Banovic, Kristijan Golubovic. Klan sa Zvezdare, kasnije prezivjeli (Kristijan i Petrovic) zajedno sa surcincima Zorana Sijana, saradnici zloglasnog Zemunskog klana.

Kristijanov otac Kica, Kristijan i Milorad Ulemek Cema, poznatiji kao Legija. Jedan od vodja Zemunskog klana, ubica premijera Djindjica.
-
radostan dan
#1649 Re: Farma šest
Opštinski javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović uputio je danas zahtev za zabranu emitovanja "Farme".
Zahtev će stići u Radiodifuznu agenciju redovnom poštom u ponedeljak. Tužilac u zahtevu traži da se najkasnije u roku od 48 časova zabrani dalja realizacija programa "Farma".
Golubović je u četvrtak na saslušanju izjavio da je balerinu tukao da bi zabavio narod.
Po nalogu tužioca Jovanovića, juče je u Barajevu saslušan Kristijan Golubović zbog ugrožavanja sigurnosti Maji Nikolić, Alenu Mukuliću i Radeta Laziću i sumnje da je Jeleni Milošević naneo teške telesne povrede.
kako ide rehabilitacija uzoritog kardinala golubovića?
- dječak sa šibicama
#1650 Re: Farma šest
Jel to Kurir ili Svet?
Jaka vam medijska scena, gora je samo politicka sa Nikolicem, Vucicem i ostalim obrijanim cetnicima.
Jaka vam medijska scena, gora je samo politicka sa Nikolicem, Vucicem i ostalim obrijanim cetnicima.