Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
McMoy

#1626 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Ramzess Veliki wrote:
Secer_033 wrote:Alfe su toliko komotne... vikend mozes provesti u njima ali ja ne znam kakav motor klixo ima pa jos uvijek ne mogu donijeti odluku. Bio bi red da Ramo i Klixo stave slike svojih motora pa cu ja reci koja mi se vozilica vise svidja.
Klixin "Zekan" - Kawasaki Z 750, ljepotan bez mane:
Image

Nije pitanje motori nego "Zekan" vs Alfa Romeo. :thumbup:

Meni ovo liči na skuter. :D
klixoris

#1627 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

McMoy wrote: Meni ovo liči na skuter. :D
U par deka ti je to :D
Ramzess Veliki

#1628 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Secer_033 wrote:Alfa definitivno! Ako stane, Klixo nek' me vrati kuci.
Ja reko' da ne vozam zene na motoru - zaljube se i krenu me maltretirat :D

Ostaje ti onda da sa Ramketom cekas Bihamk :D
Ne baksuziraj mi baksuze ... u njoj je JTD 2,0 - najbolji dizel agregat ikada napravljen.
Sa dva turbo chargera ... :D
Secer_033

#1629 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Jest vala ko skuter. Nista onda, cekamo Bihamk u velikoj komotnoj Alfi.
klixoris

#1630 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote: Ne baksuziraj mi baksuze ... u njoj je JTD 2,0 - najbolji dizel agregat ikada napravljen.
Sa dva turbo chargera ... :D
Dakle, 1 turbo vise za Turbo servis Uzice :D
McMoy

#1631 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

_BataZiv_0809 wrote:
McMoy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Da malo spucam sebi kontru:

U UNITIC-u, turisticka agencija neka, radi jedna dama, 30+, rasna ljepotica.

Takodjer vidjam tu ponekad jednu, podsjeca me na moj prvi predjen most :per:. I nekako sam imao osjecaj da je istocna Evropa, da nije nasa. I ona je isto 30+.

Tesko je opisati, osim ono klasicna slavenska ljepota, pune usne, malo pjegica, svijetla, cesto bih je vidjao u Mercatoru u Alti i tu oko UNITIC-a. Jako jako sexy, ima nesto u njoj.

I jednom je ugledam u velikom Merkatoru na Socijalnom govori nesto djetetu, i skontam da je u pitanju ruski ili mozda ukrajinski jezik u kombinaciji sa nasim. Nekako sam se sav zajapurio od osjecaja da sam pogodio sta je i ko je :D i sjetio se ponovo jedne Natalie iz Moskve i ljeta 2006 u Antaliji :per:

Jesi li mogao zaključiti da je dijete njeno?
(Nisam plavuša, pitam ozbiljno)
Nemam nekih opipljivih dokaza da je njeno, ali intuicija mi govori da jeste. Doduse bilo je to prosle godine nekad, zeblejio sam se u nju, a njen pogled kojim je uzvratila je bio nekakav topao, kao pogled zahvalnosti za moju evidentnu zelju. Mislim da ni sama nije svjesna koliko je seksi. Ili mozda misli da je izgubila ono nesto.

Uglavnom dijete mi je bilo prepreka da pridjem. Mozda i izgovor jer sam se zabetonirao. Navikao sam na lijepe zene koje se ponsaju drsko i bahato, ali ne i na stidne i zahvalne. A i kontao sam da je i muz negdje tu u blizini. Uglavnom svaki dan prolazim kraj auta koje sam vidjao da ona voza, a na kojem stoji oglas da se prodaje i broj telefona :roll:
Vidi se da si još mlad. Nema ništa lakše nego prići majci s djetetom.

A poenta pitanja je li dijete njeno ili ne, pretpostavljao sam da jeste, jer žene koje guraju 30+ a ne rode počnu
da venu kao cvijet u pustinji.
madner

#1632 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Dva :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1633 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Secer_033 wrote:Mozda je dosla u Bosnu da nadje oca djeteta... mozda je ona natalie iz 2006.
Jako podsjeca na Nataliu, s tim da je dosta niza od nje, a i dijete je premalo da bi bilo 2006 godiste :lol:

:kontrabas:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1634 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

McMoy wrote:
Vidi se da si još mlad. Nema ništa lakše nego prići majci s djetetom.

A poenta pitanja je li dijete njeno ili ne, pretpostavljao sam da jeste, jer žene koje guraju 30+ a ne rode počnu
da venu kao cvijet u pustinji.
Da, ali sam ozbiljno racunao sa mogucnoscu da je suprug tu negdje u blizini. I inace kakve sam srece to bi bilo neki rmpalija :lol:

Ali fakat nikad necu zaboraviti nacin na koji me je pogledala. Izraz zahvalnosti, pomalo samosazaljiv, imao sam osjecaj da ne moze da vjeruje da je neko zagleda i odmjerava. Doduse sa tim istocnoevropljankama se nikad ne zna :D

Ja se zablejio kao tele, faca mi je bila, a la :per: :lol:
dječak sa šibicama

#1635 Re: Zene nakon 25

Post by dječak sa šibicama »

Image

Ovo je motor, sve drugo su pozerska sranja.
klixoris

#1636 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

dječak sa šibicama wrote: Ovo je motor, sve drugo su pozerska sranja.
Najavili su iz Honde povratak Africe :thumbup: Izbacili su neke slike, odlicno izgleda !
Dozer

#1637 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

18 - 25 (slobodne)
* Ustajanje u 10-11, kafa, pimplanje po mobilnom i trazenje haverice za izlazak na fuka...
* Brzinsko sminkanje, naticanje na stiklaxe, i preko vrata...
* Srknula se fuka, usput se otracalo sve od sinoc, uporedila se "ljubavna" iskustva (tipa: sjooo, Allaha mi, jesi vidila onog celavog s BMW-om, ono bi valjalo odradit'...), pa lagano na faks...
* S faksa opet na fuka, sad s par jaranica, pa ide plan za vecernji izlazak - gdje, u cemu, na cemu i sl. Naravno, uz neizbjezne "planove" za lov na one s BMW-om i sl...
* Navecer, namazana svim ratnickim bojama i u drustvu plemenskih druzica identicnog izdanja, lovi prvi hastal, narucuje neko pice, i nisani po objektu...
I tako iz dana u dan, iz noci u noc. Ako joj se posreci, pogotovo u Ilidzanskoj Bosni, da nafata kakvog ozenjenog i odvuce u krevet, dobro i jeste... Imace koga da muze neko vrijeme. Bez obaveza.

18 - 25 (zauzete)
* Jutarnje krmeljanje, kafa, pimplanje po mobitelu s frajerom, oblacenje (bez ratnickih boja, samo blaga sminka), pa na fax. Ili, dosta rjedje, na neki poslic u nekoj radnjici...
* Na pauzi s frajerom na dorucku/rucku, mazna prica, malo cmakanja, njezni dodiri, dogovor za navecer i jedna od dvije opcije - pravo kod njega/nje/motel ili prvo negdje malo vani, pa onda kod njega/nje/motel...
* Traje to mjesecima jer je on OK. Ima posao, dovoljno love za izlaske, poneko putovanje na remo i sl. Kakvo je vrijeme, dobra je prilika.
* U slobodno vrijeme i kad su sami hoce ona i skuhati, i maziti ga noktima po kosi, ledjima... Otici gdje on kaze da bi mogli... Nece mu reci ni rijec kad kaze da ode negdje s muskom rajom, jer ona je, jel'te, moderna tolerantna djevojka... Nece mu nabiti na nos ako se zapije s rajom i ne javi joj se 2 dana... itd.

25+ (slobodne, jos uvijek...)
* Jutarnje budjenje, krmeljanje, pospremanje i sminkanje, odlazak na posao (ako ga ima) ili na fax (ako jos nije odustala). Povratak kuci s toga, sta vec jeste, u medjuvremenu pije kaficu s najboljom jaranicom (jedinom preostalom jer ostale su ili udate i cuvaju dijete, ili trudne ili u pripremi za sve to), i konta kako da nafata svog trpaca, istovremeno psujuci "@ebeni jednolicni zivot i papke na sve strane".
* Vecernji izlazak - smekanje po kafanama/kaficima, prihvatanje ponudjenog pica (uz nadu da ce prerasti u nesto vise), ali nakon sto on progovori shvata da to nije to (bar ne po njenim striktnim ocekivanjima), ali eto...ponekad se moze bar posexati, cisto reda radi, i s takvim. Pri tome, sebe smatra slobodnom i slobodoumnom, modernom, onom koja upravlja svojim zivotom.
Ovakvih je danas poprilican broj, ali vise nemaju 25, nego samo onaj +, u nekoj kolicini...

25+ (zauzete)
* Princip isti kao i kod onih od 18-25

25+ (udate) (ali, ovo vazi i za mladje udate) - ne sve, ali vecina
* Potpisao se papir! E, sad cu te maznut za jaja! - Ovo znaci okret mentalnog sklopa za 180 stepeni.
* Nema vise tolerancije za njegove izlaske, jurcanje s rajom tamo-vamo, pocinje zvocanje oko svega i svacega pocev bas od tih izlazaka s rajom, kasnije i za sluzbene puteve, za spremanje po kuci, za to kako ona sve sam radi, kako je sve na njoj, itd.
* Trudna! On (vecinom) leta oko nje i gotivi je maksimalno. Ona u tome uziva, drago joj sto ce biti majka, njega livo najvise na svijetu kao i on nju.
* Rodilo se dijete. Prva godina - sve super! Dijete raste, interesantno je, dolazi raja, rodbina, ovo-ono, tolerise mu i izlaske s rajom (red je proslaviti!). Sve ok.
* Pred kraj porodiljskog (ukoliko radi) dolazi do zasicenja. Postaje nervozna, cangrizava, opet pocinje zvocanje radi izlazaka, njegove raje, ali sad je vec tu i pocetak zvocanja na svekrvu (jer je stalno tu i oko djeteta, najcesce).
* Pocinje raditi, pa to zvocanje malo popusta jer se zabavila oko posla, ali se vraca nakon par mjeseci jer je sad nervira i posao i dijete i muz i kuca, pa sad vise nije zvocanje, nego to prerasta u prepirke, a ubrzo i svadje.
* Sad vec i ona njega nervira radi svega toga.
* Ona vise nece da ga "trpi" i pakuje se materi/trazi razvod...

Ovo je danas najcesci scenario u prve 2-4 godine brakova. Nazalost.
Scenario je drugaciji samo ukoliko je on spreman da radi djeteteta/djece proguta malo ponosa i otsuti gluposti i nebuloze, ali najcesce nije tako.
Druga varijanta je da ona shvati da ga ne moze promijeniti i prilagoditi sebi onako kako je zamislila, cime shvata i da ce tako sacuvati brak, i ovi onda takodjer opstaju. :D

Sustina - danas niko nikoga ne zeli da trpi, odnosno niko nije spreman na komprosmis. Ljudi su, izgleda, zaboravili komunicirati medjusobno, otvoreno, jasno i glasno. Rijetki su spremni da sjednu i suoce se prvo sami sa sobom, sa svojim licnim ocekivanjima i zeljama, a onda da to jasno prezentuju partneru. Ne, nego je, valjda, neuporedivo lakse drzati usta zatvorena, ne izraziti nista i samo planuti na bilo koju primjedbu onog drugog (a, u primjedbama zene definitivno prednjace), i onda se baciti u krevet s prvim/prvom koja naleti, pri cemu on smatra da je to cool i da je macho, dok ona konta da je to cini slobodnom i modernom, a u stvari oboje ispadaju imbecilno glupi jer su samo sami sebi napravili probleme koje onda najvise trpi njihovo vlastito dijete, ili djeca.

Mentalni sklopovi - 0 bodova. Zalosno...
Izvor teksta - dugogodisnje zivotno iskustvo :D
Last edited by Dozer on 15/06/2015 16:04, edited 3 times in total.
Ramzess Veliki

#1638 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Dozer rek'o ... sad će opet početi da nije tako ... e vala jeste. Ne znam zašto li žene žele da se udaju ... :roll:
ing-ecc

#1639 Re: Zene nakon 25

Post by ing-ecc »

Zar ima Alfa sa 2.0 JTD?
1.9 ili 2.4??
ing-ecc

#1640 Re: Zene nakon 25

Post by ing-ecc »

2.0 benzin?
Ramzess Veliki

#1641 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

ing-ecc wrote:Zar ima Alfa sa 2.0 JTD?
1.9 ili 2.4??
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM Lusso:
Price: £24,150; Top speed: 126mph; 0-62mph: 9.9sec; Economy: 55.4mpg; Co2: 134g/km; Kerbweight: 1490kg; Engine type, cc: 4 cyls in line, 1956cc, turbodiesel; Power: 134bhp at 4000rpm; Torque: 258lb ft at 1750rpm; Gearbox: 6-spd manual
Niemand

#1642 Re: Zene nakon 25

Post by Niemand »

Dozer, hocel i tvoje sceri sutra tako, od 18-25, iz kreveta u krevet dok ganjaju bemveove?

Il mozda tvoje ramo, posto se slazes sa dozerom?

Unaprijed se izvinjavam ako je vrijedjanje, jer na isto i pokusavam ukazati. Sve si strpo u taj svoj esej.

Razumijem ja da se vi zezate, sukate jedni drugima i tako to, al ako se ne varam ti si ipak covjek u nekim ozbiljnijim godinama i valjda mozes izvagati svoje rijeci.

Na temu, ne razumijem odkud tolika mrznja prema drugom spolu? Odkud taj poriv da se sukne, da se bude bolji/e, ljepsi/e, mladji/e i svi ostali pobrajani "epiteti prednosti" na temi?

Za mene ce moj covjek uvijek biti bolji od mene u svemu. I ljepsi, i pametniji, i bolja osoba. Da ne mislim tako, pitala bi se s kim sam onda. Ne mogu shvatiti da zivis s nekim vjecito u nekoj fazi pripravnosti i moguceg pocetka rata il odvec zapocetog rata. Pa ono, ko je jaci. Citam ovu temu redovno i skontam kolko je lijepo imati nekog ko te, pod broj jedan, ne vrijedja. Nekog s kim se ne takmicis. Odkud vam ba zivci vise za sve te bitke, sukove i nadmudrivanja?

Nikad nisam imala zivaca za to. Ako ne mogu popiti kafu s nekim bez da tabirim u glavi ko je koga zezno i ko je jaci, bolji i tako to, ne moram je vala ni piti. Mogu i sama. Umori se insan citajuci ovo, kamoli ne daj Boze ziveci tako.

Zalosno. Doduse, i lijepo je procitati. Osjecam se nekako ko da sam dobila na lotu.
Ramzess Veliki

#1643 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Niemand wrote:Dozer, hocel i tvoje sceri sutra tako, od 18-25, iz kreveta u krevet dok ganjaju bemveove?

Nažalost hoće, ako ih na vrijeme ne uputimo u dobrom pravcu.

I dobro si primijetila, imaš razloga za sreću. Čuvaj to, lako se izgubi. :thumbup:
Dozer

#1644 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

Niemand wrote:Dozer, hocel i tvoje sceri sutra tako, od 18-25, iz kreveta u krevet dok ganjaju bemveove?

Unaprijed se izvinjavam ako je vrijedjanje, jer na isto i pokusavam ukazati. Sve si strpo u taj svoj esej.

Razumijem ja da se vi zezate, sukate jedni drugima i tako to, al ako se ne varam ti si ipak covjek u nekim ozbiljnijim godinama i valjda mozes izvagati svoje rijeci.
Sto se mojih "scera" tice, garantujem ti da nece ni priblizno tome. Vec sad su odgojene tako da znaju i razumiju kolika je to ubleha, i na svakom koraku im pokazujem i dokazujem koliko je to pogresno, iako se smatra "modernim". One vec sad vrlo dobro procjenjuju okolinu i svjesne su sta je sta, sta kako treba ili ne treba. Nerijetko ih cujem kako medjusobno komentarisu likove na TV-u ili na ulicu, Kad pogledam - shvatim da su totalno u pravu. I drago mi bude, jer znam da sam vec sad odradio dobar "posao" ;)

Nazalost, sto mozes vjerovati, a i ne moras, vec sam puno puta bio svjedok kako majke "upucuju" kceri od 17-18-19, pa cak i 14-15, na koji nacin se trebaju oblaciti i zasto, a vrlo cesto je u ta obrazlozenja ukljuceno nesto tipa - "danas neces drugacije ni naci covjeka". Zalosno. Bar po meni i nekom mom mentalnom sklopu.

Gledam vec par puta male mature pred katedralom. Najiskrenije - za mene je ono totalni odron. Velika matura OK, ali na malu, gdje curice imaju po 14-15 godina, dakle jos su bukvalno djeca, da matere dozvoljavaju onakva oblacenja... meni je to porazno...
Djevojcice izgledaju kao zadnje kurve, nabijene na cipele sa stiklama od bar 10cm, kojekakvim platformama, a kada hodaju izgledaju kao kiklopi i samo se ceka momenat kad ce pasti i polomiti se...
Evo samo zadnji primjer, od prije neki dan.
Ide mati, pokrivena, a s njom kcer koja izgleda bukvalno kao da je posla na straftu - stikle od nekih 16-17cm, cipkasta haljina do guzova, nalijepljeni nokti k'o kandze, namazana kao Sijuks na ratnom pohodu... Mislim, ono... totalna katastrofa. Ja bih tu prvo olesio mater, tu takvu pokrivenu, a onda i kcer.

Da budemo nacito - nisam ja nikakav moralista, daleko od toga. Ali, kad nesto ne ide - ne ide.
Istovremeno, ja jednostavno ne mogu shvatiti roditelje, pogotovo majke, koje kceri od 16-17 puste u onu Bosnu na Ilidzi vikendom...Ono je totalna katastrofa... Ta djeca izlaze otamo u 2-3 ujutro, pjane toliko da bukvalno jedva stoje na nogama, povracaju okolo, a vrlo cesto takve izlaze pod ruku s likovima od 35-45 koji, po pravilu, imaju burme/vere na prstima... O cemu mi onda ovdje pricamo...?
A ovo je, navodno, muslimanski grad :lol: :lol: :lol: :lol: Hau Jes Nou - sve po islamu :lol: :lol: :lol:

A sto se sukanja tice - ne. Ja to ne radim. Zajebancija OK, ali sukanje nikad i nikome. Pogotovo ne vlastitioj zeni, a ni ona meni. Inace ne bismo bili vec punoljetni u braku ;)

Ah, da...zaboravih staviti svoju masinicu ;)
Image
Last edited by Dozer on 15/06/2015 16:43, edited 1 time in total.
McMoy

#1645 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Ali ste ga udrobili:
red motora,
red udavača,
red alfi,
red usjedilica,
red Batinih zamal' uboda... :D
Niemand

#1646 Re: Zene nakon 25

Post by Niemand »

Dozer :thumbup:
Opisao si veliki dio danasnje omladine. Al i dalje nije sva omladina takva. A isto tako nisu sve zene takve.

Najbolji primjer ti je tvoja zadnja recenica, u sretnom braku, imas djecu. Steta je takve primjere ne pomenuti, jer vala sudeci po ovoj temi najbolje se nit zenit nit udavati kolko se ocrnise, a nije tako.

Ne moze se u kafani na ilidzi traziti ni covjek ni zena. Douse i moze, da ne moze, ne bi ova tema izgledala ko musko zenski prvi svjetski rat :D :mrgreen:
Dozer

#1647 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

Pa nisam ni rekao da su svi/sve takvi/takve. Ali, nazalost, danas vecina jeste... :(
Pogledas broj razvoda godisnje, i sve je jasno...
Vjeruj mi, ja da se sutra razvedem iz ma kojeg razloga, nikad se vise ozenio ne bih. Ne zato sto sam razocaran u svoju tada bivsu zenu, nego sto vidim stanje drustva.
Gabrielo

#1648 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Dozeru koliko ti scere imaju? Polako. Neke kasnije polude. :D

Dosta istine ima u tome sto si napisao. One koje nisu takve su uglavnom jedino velike vjernice.
Dozer

#1649 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

Mala matura sljedece godine ;). A "poludit" nece sigruno, bar ne dok sam ja ziv ;)
I daleko su od vjernica :D :D

Sto bi moj dobri drug rek'o - hvaljen Allah i sucur Isusu da je tako :D
Last edited by Dozer on 15/06/2015 16:56, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#1650 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Dozer wrote:Ide mati, pokrivena, a s njom kcer koja izgleda bukvalno kao da je posla na straftu - stikle od nekih 16-17cm, cipkasta haljina do guzova, nalijepljeni nokti k'o kandze, namazana kao Sijuks na ratnom pohodu... Mislim, ono... totalna katastrofa. Ja bih tu prvo olesio mater, tu takvu pokrivenu, a onda i kcer.
Redovna scena iz Male aleje na Ilidži. :roll:
Post Reply