Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
šatirana_ljubičica wrote:
ma jok, vehabije su krive za sve
I da je vehabija nemam ništa protiv ovoga.
Za razilku od mora balija i tzv. Bošnjaka čije su očeve i braću poklali, sestre i majke silovali a onda komotno oteli im zemlju u miru ovaj momak je pokazao da ima srca i muda od 99.9% Bošnjaka iz istočne Bosne. Samo da je bio efikasniji i spretniji, i ovaj čin odradio za vrijeme Ravnogorske pride parade ušao bi u anale bošnjačkih mučenika i heroja.
York Light 100`s wrote:Prije nego što nastaviš sa ulizgivanjem kako samo Bošnjo zna... Čovjek napisa fino da bi mu bilo žao da je bio nevin policajac ali pošto je na više strana objavljeno da je bio umiješan u ratne zločine izgleda da je bio genocidaš a ne običan policajac, pa što ga pitaš onda za Bugojno?
Hajd sad nastavi sa ulizgivanjem kako samo Bošnjo zna, možda te Lepi Lukić pohvali što si objektivan ili Fahro zapazi pa ti ponudi da budeš ćlan njegovog foruma
Super! Da uvedemo krvnu osvetu ko u brdima Albanije? Hoće li onda biti po volji? Je tebi, ti meni, oni njima, pa u krug....
mijenja kontekst komentara totalno, zato sam htio da razjasnim
inace, zgrazam se svega ovoga
prvi put, ali fakat prvi put u zivotu razmisljam da fakat nema nade i da se treba kupiti odavde
Sad ide krilatica tipa:
- gledam 60 minuta-ide mi se odavde
-onda gledam "paralele" i pitam se kuda cu u PM...
undefined007 wrote:Đurić je juče oko 19 časova upravo došao u smenu, te je izašao ispred policijske stanice da zapali cigaretu, kada se ne tom mestu zaustavio crni "golf 2", iz kojeg je izašao Ibrić i kako nezvanično saznajemo počeo da uzvikuje "Sve ću vas pobiti! J**** vam majku svima!"
Hoće li ko objasniti ovo? Prvi Allahu Ekber pa sad ovo? Prvo 60 godina pa sad 24 ? Prvo uletio sa dvije puške a sad sa pumparicom? Prvo kažu vehabija a slika na netu bez brade? Kome ba da se pravdamo?
Jarane ne znaju vise ni kako dobro slagati pa izmisljaju price. Sutra ce biti dovukao haubicu na kamionu u namjeri da sravni polic.stanicu.
Ne, sutra će biti dovukao haubicu na kamionu u namjeri da sravni Republiku Šumsku
pathyeshme wrote:Lepi Lukić polako ali sigurno ostaje bez argumenata.
Lepi Lukić, are you Fahro Radončić in disguise?
Otkada nauči kvotati ostade stvarno bez argumenata
Valjda mu je to nekvotanje bila taktika, zbuni te toliko pa dok ti skontaš šta piše ti ili zaboraviš šta si htjeo napisati ili izgubiš volju diskutovati
šatirana_ljubičica wrote:
ma jok, vehabije su krive za sve
I da je vehabija nemam ništa protiv ovoga.... Samo da je bio efikasniji i spretniji,..Nek ti je lahka Sveta zemlja bosanska, brate[/b].
Vjerujem da će te Čampara pronaći ili bar da će te moderatori banirati
Druže ja sam izgubio pola familije od te gamade, to sad što ljudski ološ nosa uniforme trebo bih zaboravit na moju rodicu koju smo tek kompletno našli sa otkrivanjem dvije sekundarne grobnice?!
Ma zaboli me druže, sve se vrača sve se plaća. Samo mi nije jasno što je ovliko dugo potrajalo.
Last edited by Joe McCarthy on 28/04/2015 16:42, edited 1 time in total.
Lajavikrelac wrote:Da se to desilo bilo gdje na zapadu već bi bilo vanredno stanje i povećane mjere bezbjednosti i objavljen rat protiv terorizma....
...pa vjerovatno bi se pričekalo da se vidi je li u pitanju terorizam......mislim čovjek ubi 70 ljud pa se nije proglasio rat protiv terorizma.....da ne govorim o ubistvima policajaca što i nije tako rijetka pojava na zapadu....
Lajavikrelac wrote:Da se to desilo bilo gdje na zapadu već bi bilo vanredno stanje i povećane mjere bezbjednosti i objavljen rat protiv terorizma....
...pa vjerovatno bi se pričekalo da se vidi je li u pitanju terorizam......mislim čovjek ubi 70 ljud pa se nije proglasio rat protiv terorizma.....da ne govorim o ubistvima policajaca što i nije tako rijetka pojava na zapadu....
Bi šipak! Je sus Charlie approved Medijska hajka je čudo