Plus ja im ne bih priznao ono Ernest kad je tačan odgovor bio Ernst. Isto da neko kaze Ernest Happel ili Ernst Hemingway.
Dakle režija bila više nego korektna.
Krešo standardan, ove sezone lik ubilježio samo jedan poraz
Moderator: anex
Pretpostavi da se igrač ne mora prijaviti prije svog odgovora, pa da na pitanje u isto vrijeme odgovore dvojica igrača, ili čak trojica, svaki sa različitim odgovorima, od kojih je jedan tačan, ili su odgovori nepotpuni, itd. Treba li vodtelj selektirati odgovore ili nagađati čiji da prihvatiCavendish wrote:pa zavrsna potjera poprilicno kontravezna, barem za mene. zbog meni potpuno nejasnog pravila, da se takmicari moraju prijaviti da bi odgovarali u zavrsnoj potjeri, trojka je ostala kratka za nekih 70 hiljana kuna.
Pauletić je otac i mati za kvizove. Znam da je radio pitanja za Milijunaša i zato nije mogao nastupati tu. ne znam da li šta radi za ovaj kviz ili neki drugi koji je bio.cyprus wrote:Jači kvizaš od Kreše je možda samo onaj Pauletić... Ali on ne nastupa više na kvizovima...
To mu je mana. Malo je nacionalistički nastrojen. Kad je Ivo Baldasar kao kandidat SDP-a bio izabran za gradonačelnika Splita, rekao je kako će se odseliti (ne znam koji grad je naveo) i biti tamo sve dok Baldasar bude gradonačelnik Splita.kakavdanakneiskustvu wrote:evo ko je pauletic,pored toga sto je odlican kvizaš
https://www.portalnovosti.com/kako-je-s ... togalerija
Znam da jeste. I to je veliki minus za njega i velika šteta, jer ipak jedan takav genije bi trebao biti i više nego tolerantan prema drugima i liberalan bez nacionalističkih stavova i ispada.kakavdanakneiskustvu wrote:ne malo,prilicno je nacionalisticki natsrojen
Može, ali nisam očekivao to od njega, jer mi nije takav djelovao, za razliku od Šešelja, koji je još od studentskih dana bio sa svima u sukobu i ispoljavao svoje ekstreme.kakavdanakneiskustvu wrote:šta sad ako je inteligentan,ne moze biti nacionalista, vidi Šešelja
Better Man wrote:Može, ali nisam očekivao to od njega, jer mi nije takav djelovao, za razliku od Šešelja, koji je još od studentskih dana bio sa svima u sukobu i ispoljavao svoje ekstreme.kakavdanakneiskustvu wrote:šta sad ako je inteligentan,ne moze biti nacionalista, vidi Šešelja
Ja govorim za Pauletića od prije rata kad se tek prvi put pojavio u Kviskoteci, a onda dođe rat i pokaza svoje pravo lice i baš me razočarao.kakavdanakneiskustvu wrote:Better Man wrote:Može, ali nisam očekivao to od njega, jer mi nije takav djelovao, za razliku od Šešelja, koji je još od studentskih dana bio sa svima u sukobu i ispoljavao svoje ekstreme.kakavdanakneiskustvu wrote:šta sad ako je inteligentan,ne moze biti nacionalista, vidi Šešelja
pa i ovaj je bio mlad kad je pisao ove tekstove
Dva poraza Kreše za sada. On i Morana najbolje stoje ove sezone. Generalno, kada se uzmu sve Potere u kojima su svaki od lovaca učestvovali, najbolji rezultat u vidu ukupnog procenta uspešnosti (odnos pobeda-poraz u korist lovca) beleži Krešo, približno 82-3%. Dean, Morana, Mirko i Mladen su tu negde, između 60-5%.Jimmy McNulty wrote: Krešo standardan, ove sezone lik ubilježio samo jedan porazi to kad su mu bježali 18 koraka. Nisam gledao pokojnog Mirka, zanima me je li zaista bio bolji lovac od Kreše?
Pitanje je i to. Svakako se radi o sveznalcu, ali, format i uslovi kviza danas i u godinama kada se on isticao, bitno se razlikuju. Dostupnost informacija i porkivenost različitih tema, popularizacija i prijemčivost opšteg znanja radoznalim glavama danas sve se obimnije i brže artikuliše. U eri enciklopedija i knjiško-akademskog upijanja informacija, RP je bio izvrstan. Naravno, sigurno mu memorija i sive ćelije rade odlično i dan danas, ali uznapredovalo se, i sada se kvizaško znanje toliko omasovilo, da su one fascinacije eruditama s prošlog veka, pomalo izvetrile. Nema više elitnih eggheadsa koji očaravaju širokom informisanošću i opštim znanjem javnost preko malih ekrana. Sve se to u ovom trenutku više upija i lakše saznaje.cyprus wrote:Jači kvizaš od Kreše je možda samo onaj Pauletić... Ali on ne nastupa više na kvizovima...
Radili su statistički presek pre nekoliko dana, imao je skor 12-2 (mada, nastupio je od tad još jednom, možda dva put, pa je sad na 13/14-2).Jimmy McNulty wrote:Poprilično sam siguran da je Krešo izgubio samo jednom, ali elem nejse, nije toliko ni bitno.