O'zone wrote:JEEEEEEEEEEEEEEE!
Dobio i ja slikicu cukice koji liči na lisicu.
Oni vole i mene, oni misle na mene....lalalalalalalal
Đe se to dobiva da i ja stanem u red?
O'zone wrote:JEEEEEEEEEEEEEEE!
Dobio i ja slikicu cukice koji liči na lisicu.
Oni vole i mene, oni misle na mene....lalalalalalalal
ti svakako nece dugo po tim nikom, i javno te molim sjasi mi sa pp-a, hvalaSlazemSeNe wrote:Red Wolf wrote: pa i ja sam to rekao al neko pobrisao samo sve zivotinje pobiti,kad zaplati janje tele kokos,sto nebi i pas,macka,mis ptica,sve zivotinje porokati i da neko rece da je SARAJEVO GRAD mozda do '92 sad je selendra da nemoze biti vece,sljeglo svasta a i nakotilo se svasta al to nije tema
Jeste li se nasli ti ovaj Lucifer? Sinoc se dogovoriste da ce te se naci pa izgleda ispuhali oba
odgovoricu ti kad ti nik bude slavio sedminuSlazemSeNe wrote:Red Wolf wrote: pa i ja sam to rekao al neko pobrisao samo sve zivotinje pobiti,kad zaplati janje tele kokos,sto nebi i pas,macka,mis ptica,sve zivotinje porokati i da neko rece da je SARAJEVO GRAD mozda do '92 sad je selendra da nemoze biti vece,sljeglo svasta a i nakotilo se svasta al to nije tema
Jeste li se nasli ti ovaj Lucifer? Sinoc se dogovoriste da ce te se naci pa izgleda ispuhali oba
sto nas opet dovodi do zakljucka da i u slucaju manje organizacije u vlastitim aranzmanima kojim bi se rijesio problem krvolocnih dzukela s nasih ulica drzava ne bi reagovala...O'zone wrote:Šipak bi ga šutnuo da je čipovan i "kad bi država kažnjavala" osobe koje svoje pse izbacuju na ulicu gdje opet dolazimo do problema-nema države odnosno državnog aparata koji bi se borio protiv nastanka pasa lutalica kažnjavanjem ne odgovrnih vlasnika.Stjui wrote:evo ja sad naletih na kružnom toku ,hudnjak neki na biciklu,ni naprijed ni nazad-opkolila ga tri kera i jel on krene fataju za nogavicu.Alfons Kauders wrote: Ljudi ne bi prizivali nasilje da nemaju vrlo dobrih razloga. Pristustvo velikog broja agresivnih pasa, copora i sve ucestaliji napadi su taj razlog.
Nasilje nije odgovor, kao ni trovanje, kao ni ostale gluposti koje dosta ljudi predlozi u afektu.
Rjesenje je jednostavno - uhvatiti i eutanizirati veliku vecinu pasa koji za to ispunjavaju uslove. One koji su mladi i zdravi pokusati udomiti, smjestiti u azile, a vala u najgorem slucaju vratiti na ulicu - sterilizirane.
također,mislim da i to udomljavanje ne pije vode.udomiće ga možda neko dok je malen,fin,sladak,a jel izraste u tipičnog rastjerivača golubova,šutnuti će ga.
moje mišljenje je da nadležne službe trebaju smicat sve redom,sem naravno cuka,a i mačaka sa ogrlicom.a i eutanazija,kao metoda smicanja mi je bezrazložna i preskupa za državu gdje mnoge porodice preguraju sedmicu sa 50km.kad se može krava zavalit i zaklat da se sasere od muke,može se i paščetu složit kuršum među rogove(kraj filma u sekundi).sačma 3-4km,metak 1-1.5km.kakve skupe injekcije,kakvi bakrači...
Tehnicki problem, nisu se mogli naci jer nisu imali adresu. Fizicku.SlazemSeNe wrote:Red Wolf wrote: pa i ja sam to rekao al neko pobrisao samo sve zivotinje pobiti,kad zaplati janje tele kokos,sto nebi i pas,macka,mis ptica,sve zivotinje porokati i da neko rece da je SARAJEVO GRAD mozda do '92 sad je selendra da nemoze biti vece,sljeglo svasta a i nakotilo se svasta al to nije tema
O'zone wrote: Šipak bi ga šutnuo da je čipovan i "kad bi država kažnjavala" osobe koje svoje pse izbacuju na ulicu gdje opet dolazimo do problema-nema države odnosno državnog aparata koji bi se borio protiv nastanka pasa lutalica kažnjavanjem ne odgovrnih vlasnika.
SlazemSeNe wrote:
Cek, saljem hashimagu za 5 minuta.Radar71 wrote:Ne znam samo kakva slika ce mi promjeniti miseljenje
Hoces to da eutaniziras hasimaguAlfons Kauders wrote:Cek, saljem hashimagu za 5 minuta.Radar71 wrote:Ne znam samo kakva slika ce mi promjeniti miseljenje
Odakle ta opsjednutost nasiljem i seksom?SlazemSeNe wrote:
Znaci jajare oba....pa eto nisu se mogli tuci. Mogli su ga jedan drugom zabit. Bolje i to nego da jasu dan-noc ovdje.
Odradio je svoje.Radar71 wrote:Hoces to da eutaniziras hasimaguAlfons Kauders wrote:
Cek, saljem hashimagu za 5 minuta.
Smiri se, diši, polakouglavnomja wrote:O'zone wrote: Šipak bi ga šutnuo da je čipovan i "kad bi država kažnjavala" osobe koje svoje pse izbacuju na ulicu gdje opet dolazimo do problema-nema države odnosno državnog aparata koji bi se borio protiv nastanka pasa lutalica kažnjavanjem ne odgovrnih vlasnika.
koje ba vlasnicke pse .... kojeee???????????
jedan posto ili 1% pasa na ulici nekad imali vlasnika.
kolegica sto spasava pascad je sama stavila slike svih rasnih pasa ostavljenih na ulici, a pokupljenih od strane cukoljubaca svjetlosnom brzniom, smjestenih po holtelima, kucama ... do udomljavanja.
imas slike gore, go skevrija
Pogledaj malo bolje moje termine postanja...urocnoposljedicna wrote:ne bih ja rekla da ti guzis ista. spavas na klix-u covjece, izgleda nicim se u zivotu nemas baviti osim psima lutalicama. malo ohladi, napravi mjesta za malo ljubavi u srcu. pojesce te tolika mrznjaL u c i f e r wrote: Mlatiš praznu slamu.
Svi smo za sistemsku eutanaziju, a za samoodbranu samo u nuždi.
Misliš da se meni bakće sa rokanjem džukela.
Imam preča posla, mora neko i guzit...
sinteraj i zdrao...da se ker ne pati dzabaSlazemSeNe wrote:
ali,opet kontam,g.o'zone,čak i da su te stvari uređene kao što nisu,zašto bi neko ko ima pare da cuku čipira,vakciniše,registruje trošio na lutalice ili kučiće lutalice,kad za još koju kintu može nabaviti rasno pašče sa pedigreom?O'zone wrote: Šipak bi ga šutnuo da je čipovan i "kad bi država kažnjavala" osobe koje svoje pse izbacuju na ulicu gdje opet dolazimo do problema-nema države odnosno državnog aparata koji bi se borio protiv nastanka pasa lutalica kažnjavanjem ne odgovrnih vlasnika.
Kada je moja mahala u pitanju mi smo dali rok od 10-tak dana. Razgovarali sa vise strana i iznijeli ultimatum. Ako djukele ostanu u mahali i nakon 10 dana mi cemo se pobrinuti i za njih a i za sve koji nam pokusaju stati na put na celu sa jednom starom, ofucanom kuravom koja ih svakodnevno hrani.passiv wrote: bas se ceka da padne mrtva glava ili da nekom prekipi pa očisti svoju mahalu??
+1kamen spoticanja wrote:sinteraj i zdrao...da se ker ne pati dzabaSlazemSeNe wrote:
Da li je doticna poznata po spamanju pp-a?Opetja033 wrote:Kada je moja mahala u pitanju mi smo dali rok od 10-tak dana. Razgovarali sa vise strana i iznijeli ultimatum. Ako djukele ostanu u mahali i nakon 10 dana mi cemo se pobrinuti i za njih a i za sve koji nam pokusaju stati na put na celu sa jednom starom, ofucanom kuravom koja ih svakodnevno hrani.passiv wrote: bas se ceka da padne mrtva glava ili da nekom prekipi pa očisti svoju mahalu??
jel razbacite ti i taj nasmijani na toj plejki sokera,znam da te on uzima al i ti mu ne ostanes duzna u naturi,ljepa ti narukvica,hvataj se desnom u javnom prevozuSlazemSeNe wrote:
Opetja033 wrote:Kada je moja mahala u pitanju mi smo dali rok od 10-tak dana. Razgovarali sa vise strana i iznijeli ultimatum. Ako djukele ostanu u mahali i nakon 10 dana mi cemo se pobrinuti i za njih a i za sve koji nam pokusaju stati na put na celu sa jednom starom, ofucanom kuravom koja ih svakodnevno hrani.passiv wrote: bas se ceka da padne mrtva glava ili da nekom prekipi pa očisti svoju mahalu??