21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tap3ah75

#1626 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by tap3ah75 »

FrozenCastle wrote:Begovic je bio odličan. :kakoste:
Ne lazi...... Asmir nije bio odlican nego fenomenalan.
raskopusa

#1627 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by raskopusa »

stanite ljudi,nasi apetiti su puno veci od m ogucnosti. ne kazem da je moglo drukcije,ali sam plasman na SP je veliki uspjeh.ko zna, kad i na kom prvenstvu ce nasa repka ponovo igrati.ne zanosimo se. .
Saian

#1628 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Saian »

ja ne kontam sto ste navalili na ovog malog sushica, daleko od toga da je on virtuoz, al je odigrao danas bolje od Medunjanina, dakle bio je adekvatna zamjena, jedini covjek u polju na cijoj se igri vidjelo da hoce, da ima neku zhelju
moke_31

#1630 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by moke_31 »

bezveze7 wrote:Sve mogu shvatit, al da ti jebena Nigerija probija lijevu stranu ne pet puta, ne deset puta nego 180 puta zaredom.......... :cry:
Kako neće probiti? Pa Kolašinca je ostavio na klupi da bi nas ona dvojica crnaca mogla probijati konstantno.
bull21

#1631 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by bull21 »

Sušić (veliki) - jedan veliki kec. Totalno smo nepripremljeni ušli u utakmicu. Bez plana, bez ekipe. Nije mi jasno šta je razmišljao kada je stavio ovakav sastav. Definitivno nam treba zamjena za Spahića i ovo je čisti dokaz da Pape (ili ko ga zamjeni) ima još puno posla. Izvesti Hajrovića koji je bio vitalan za igru je amaterski potez i ono bi samo budala mogla uraditi. I sve to u trenutku dok mu drugi igrač šepa! Sramota! Bio sam za Papeta i svim srcem ga branio ali ovaj poraz, ovo mu nikada neću halaliti. Ne jer smo izgubili već zato što smo izgubili zbog loših odluka! Spahić je očito bio nespreman. Da li je ljut, kivan, tužan, umoran, pjan - šta god da je - Spahić nije bio spreman i to je pokazivao od prve minute. Na stranu da li je ono bio faul ili ne - Spahić nije ni izdaleka bio dobar koliko je trebao biti. Da li je to zato što je ovaj mali Bešić (svaka mu čast, čovjek mi je uz Rahimića i Pjanića postao najdraži igrač) preuzeo i u Argentini većinu posla ili što jednostavno nije bio "dobar" - ne znam ali ovakva igra je sramotna. Opet kažem, nije mi do poraza ali jeste do igre a ova igra i ovaj nivo nespremnosti je sramotan i žalostan. Ovako se ne igra za državni dres. Medunjanin je bio dobar, Hajrović isto tako i igrao je odlično i nije mi jasno zašto ga je izveo. Begović je standardno, najjača karika i da ga nije bilo, sigurno bismo primili par komada više. Džeko... ne treba ni trošiti riječi na njega. U 93. pogoditi stativu sa ŠEST JEBENIH METARA je... ma ne znam. Opet, žao mi ga je. Poništili su mu gol, ali onakvo šetanje je već prikazivao i prije i ovo očito treba da dobro neko mu održi predavanje. Tko god bude trener naredne kvalifikacije treba da sredi sa Džekom i da ga nauči da se za loptu treba truditi i trčati a ne samo da je čeka da mu padne na glavu. Misimović je standardno umoran i nespreman. Opet je imao par dobrih lopti ali to je to. Nedostajali su njegovi prodori i ideje. Pjanić je bio zatvoren, radio je šta je mogao ali bez kvalitetnog igrača da mu dalje pruži loptu (Džeki je pružio bio jednu u 70toj ili tu negdje i ovaj pusti je kroz noge u go-aut, znači Džeko ne pazi! Opet!) on nije mogao funkcionisati. Malom Bešiću kapitensku traku molim. Čovjek je pokazao kako se igra.
mO k3

#1632 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

moa wrote:Prcic,pjanic,besic,seo,hajrovic momci oko kojih se treba gradit reprezentacija. Ostalo sve rascerat, osim begovica:).
Slažem se !!!!!
Vrijeme je za novu generaciju , ovima hvala za sve ...
Potreban nam je novi trener , stranac ne nas ....
costacurta

#1633 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by costacurta »

kritichar wrote:iz krajnosti u krajnost
od ekstaze do pljuvanja
uvijek isto, valjda ne znamo drugačije
Nije u pitanju ekstaza već objektivno stanje stvari, bolji smo po svemu od Nigerije ali uraditi ovo što je Sušić uradio večeras za šta je drugo osim za pljuvanja?!
Do sad sam krivio Spahića i Džeku ali poslije uvođenja RIN TINA onaj čovjek u šuškavcu, ako mene pitaš, more komotno u pizdu materinu.
Jesu i neka su opstruirali igru, nek mu je Mido jebo sve u lice i nek se nosi u pizdu materinu!!
Objektivni navijac

#1634 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Objektivni navijac »

BegA_ wrote:Vrijeme je za remont.
Remont jasta. Misimovicu i posebno Capitenu je vrijeme za oprostajnu. Mozda i Susicu,volim ga pravo ali moram priznati da uopste nisam shvatio zasto je mjenjao tim koji je dobro igrao :? i zasto je izveo Hajrovica,koji je bio jedan od rijetkih ,kojima je nesto polazilo za nogom :?
Sve skupa beskrvno,neborbeno. Samo se mali Besic borio,ispali smo ko picke. Begovic,Hajrovic isto imaju prolaz a ostalo sve na...
Nije bilo ni sportske srece u obje utakmice,no poznato je da sreca prati hrabre a mi to sigurno nismo bili.
Sudije,jbs sudije. Mexiku su ponistili 3 regularna gola u jednoj utakmici,pa se borilo dalje.
House

#1635 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by House »

Spaha hvala ti , ali vrijeme je za penziju
Capajebo

#1636 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Capajebo »

Saian wrote:ja ne kontam sto ste navalili na ovog malog sushica, daleko od toga da je on virtuoz, al je odigrao danas bolje od Medunjanina, dakle bio je adekvatna zamjena, jedini covjek u polju na cijoj se igri vidjelo da hoce, da ima neku zhelju
Aj ne seri, hoce da puca glavom, izbi je iz 16erca :lol: :lol:
Cybernetic

#1637 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Cybernetic »

I jos bruka protiv Irana pa da odu bez jedinog boda kuci. Lako je pljuvati po treneru i pojedinim igracima. Ova ekipa jednostavno nije psiholoski spremna za ova takmicenja, a ocigledno isto ne stima odnos izmedju igraca i Susica. Nakon jos jednog sramotnog sudjenja prestajem pratiti ovo "prvenstvo", a nisam ga trebao gledati ni do sada. Ocekujem odlazak Susica i raspad ove ekipe koja je to danas dokazala svojom igrom. Svaka cast Begovicu i Hajrovicu koji je uzalud izgubljenom Dzeki dodavao.
webby-x

#1638 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by webby-x »

Bešić, Šunjić i Begović dobri.
Ostalo katastrofa.
Onaj Džeko isto panj, ne trči nikako.
Gospodin.
Budalike

#1639 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Budalike »

Dzeko na odmor doso sa porodicom i djevojkom :lol: :lol:
trcicu trceci

#1640 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by trcicu trceci »

instant navijaci!

Hvala Zmajevi :thumbup:
oldschool

#1641 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by oldschool »

Teško je bilo šta napisati, od lakrdijskog suđenja, do pogrešnih izmjena i još jednom izgubljenog Sušića. Sudija je očigledno pogriješio, no to nam ne daje alibi za ostatak utakmice. Džeko sa Spahićem i Džekom ubjedljivo najgori, ali su nedodirljivi. Kolašinca drži na klupi a jedini je u stanju da drži tempo koji diktiraju Nigerijci, pa vadi našeg ubjedljivo najboljeg igrača na terenu, pored Begovića, Hajrovića. Momka očigledno Džeko ignorira, ne daje mu nikada loptu, solira. Pored svih se jedini nosio s Argentincima, Nigerijcima, momak ima damar da ide naprijed za razliku od svih ostalih, jednostavno nema sistema.
Mi smo se zadovoljili plasmanom, tu smo i ostali, ne treba se ničem nadati protiv Irana. Misimović mora igrati, Medunjanina stavi u igru zajedno s Pjanićem da bi dobio, navodni, posjed lopte, a iza ostaje propuh kojeg nema niko da zakrpi. Džaba, mi smo takav narod, kad radimo bitno je da dobijemo platu, makar ona bila najminimalnija, tako se i fudbaleri zadovoljavaju samim učešćem, protiv Irana će sve izaći na vidjelo i desit će se raspad sistema. Ostaje nam nada da će se sve to srediti prije početka kvalifikacija za Euro, inače ćemo i tada govoriti kako nismo imali sreće, a grupa nam nije nimalo lagana.
Mali_Vuk

#1642 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Mali_Vuk »

uglavnomja wrote:
Mali_Vuk wrote:Onako najiskrenije, nisam razočaran koliko sam mislio da ću biti :D

Imali smo svoju igru, imali smo ono po šta smo došli, i onda te neki linijski šupak otpuše u nokaut jednim pokretom ruke. Imali smo dosta šansi, na kraju ova stativa... Treba imati i sreće. Mi je nismo imali.

To bi bilo to. Nismo se provalili a nismo ni oduševili. Idemo dalje :bih: :bih: :bih:

Jaro, imali smo srece, moglo je biti jos par komada u mrezi :sad: komforno
Jeste, istina je i to. Ali moglo je toga biti na obje strane. Imali smo i mi dosta tih zicer situacija. Malo njihov golman malo nepreciznost. Jebiga. Štaš :D

Pakuj kofere i razligu u Bosnu :D
motorna_pila

#1643 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by motorna_pila »

Kaže Eldin Adilović sad na BHT -u

Nadam se da su svi ljudi širom BIH
TUŽNI. :grin:

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
hau jes no

#1644 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by hau jes no »

hajrovic OUT tin susic IN :lol: :lol: :lol:
mO k3

#1645 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

motorna_pila wrote:Kaže Eldin Adilović sad na BHT -u

Ko je to ,neki ekspert :shock: ??
Hedg

#1646 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Hedg »

motorna_pila wrote:Kaže Eldin Adilović sad na BHT -u

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
trcicu trceci

#1647 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by trcicu trceci »

instant navijaci!

Hvala Zmajevi :thumbup:
vee-jay

#1648 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by vee-jay »

Kao sto sam vec na poluvremenu napisao:

Stil igre Misimovica (tromost, sporost) i Spahica (lezernost, kuliranje i gubljenje vaznih lopti) su dominirali nasu igru.

Jednostavno se treba od tih igraca oprostiti .... i od trenera jer je dozvolio takvu igru.
rekla-kazala

#1649 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by rekla-kazala »

Ja više ne gledam dok iz reprezentacije ne ode Spahić.
Taj nas uništi. Majmun i ne gleda da izbije loptu nego samo da ometa protivničkog igrača.
Lijeva strana je bez Kolašinca bila šuplja. Svaka čast samo ovoj djeci,.. Šunjiću i Bešiću.
Priprema igrača je očito na amaterskom nivou kad ne mogu igrati ni jedno poluvrijeme čestito.
mushkile chibira

#1650 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mushkile chibira »

Hvala Bogu pa ne odoh u Brazil jer bi pored dusevne patnje osjecao i finansijsku. Hvala momcima na plasmanu, hvala odgovornima na nadam se tri poraza jer bi bilo nefer da ne pustimo bracu iz Irana da dobiju mada im ni to nije garant da ce u drugi krug. Hvala istomisljenicima na forumu jer sam se u pojedinim momentima pitao jesam li ja lud (pametan svakako nisam :lol:), hvala i neistomisljenicima jer su me na kraju uvjerili da srce uvijek treba slusati pa makar i izgorio. Hvala hanumi sto je trezvenija i pametnija u mnogo stvari od mene, hvala sinovima sto nisu bas svaku psovku ponovili poslije mene al' su svejedno crkavali od sege. Hvala komsijama sto su stoicki podnosili moje tragedije i urlike koje vjerujem da ni u ZOO-u nema sanse cuti. World Cup je za mene zavrsio upravo veceras i laganini se odjavljujem sa svih tema vezanih za isti.

Svim forumasima lijep pozdrav i svako dobro.
Locked