Dosta taskova sam shebao jer sam brzoplet pa expelled ili sam odradio max broj. Drže me oni računi to dosta brzo radim a budu plaćeni 3-5 centi pa se nabere.
Sinoć kasno oko 3 taman krenem da spavam kad izbaci 2 zadatka na neobux-u. Prvi je bio imaš cca 5 članaka/vijesti šta već a ispod tvoje je da označiš summary 1, summary 2 ili oba da li ukratko opisuju članak. Plaćen je bio ako se ne varam 19 centi. Haj reko da probam odmah work mode nema testa reko nema šanse jedva gledam ali čitam pomno i mislim zeznut ću kad prođe 100%. Drugi malo brže i opet 100%, 3. task još brže opet 100% kad skontam neki bug ili šta onako brzinski naklikam bilo šta obično oba da su summarya tačna i završim otprilike 12 taskova sa 100% zaradim 2.2$ za 15-ak min.
Drugi task bio twitter po 10 centi i tu sam jedno 70-80 centi natukao za 10min. Da je tako stalno valjalo bi.
I da level 1 sam dobio neki dan nakon toga par sati i level 2. Međutim accuracy mi malo ispod 85% to ganjam za lvl 3 ali sam dobio nekakvu infrakciju na nekom retardiranom tasku test web page pa me i to koči