EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rajv0sa
#1626 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
SAFETEEEE JEBOOO SI NAS ZA SVA VREMENAAA
- Artest
#1627 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ovaj hudnik se potajno nada kako ce nas Wels dobiti, samo da bi sajo ispao strucnjak.refffko wrote: Safet je uzeo bod Wlsu i Belgiji, Mesa ce obje izgubiti protiv njih, zapamti to.
I kad im kazes sto ih sljeduje, ne valjas
Last edited by Artest on 06/09/2015 20:11, edited 1 time in total.
- shake69
#1628 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Vels-tipicna odlika malih reprezentacija koje ne znaju kad najvise treba a eto i nama se poklopilo po nesreci!
Skoro najgori moguci scenarij po BiH. Kao da smo nase znanje i srecu prokockali u kvalama za SP.
-
LSD
#1629 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
"Nema potrebe da gledam Kipar. Nisam poslao ni saradnika. Mene ne zanima kako igra Kipar" - Safet SusicŠibicar wrote:LSD wrote:Gotovo je ovo, nema više ni baraža...sa ovim bodom danas, Izrael dere Kipar i to je trece mjesto....yeba nas Vels strucno![]()
sad ste našli kiksati jbm li vam pleme bezobrazno
Ma sami smo krivi brate,nema nam sad koristi kriviti druge,kad smo zijanili od jebenog Kipra kući,hej Kipra koji nije do tada pobijedio nikoga u boga pitaj kol'ko utakmica,a u gostima možda da imaju 1-2 pobjede u svojoj istoriji.
Safete,dabogda ti trenerska karijera išla putem koji ti ja od srca želim,i da te ni Podgrmeč više ne bude htio angažovati.
eh eto, sad (06.09.2015 kad su nam šanse bar za baraž svedene na minimum) nas itekako zanima kako igra Kipar, sa ta 3 boda koja su nam uzeli u sred Zenice - ne bi gledali ni Vels ni na Izreal ni na Kipar, a svi oni su ispred nas
-
samkoF
#1630 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ako govorimo realno onako, da izrael uzme bod belgiji je moguce kao da I kipar pobjedi izraela u izraelu, skoro pa isto tako.trcicu trceci wrote:sta ti je budalo, ne mogu Belgiji otkinuti bodExNihilo wrote:Znači, Izrael ima prvi od 5 potrebnih bodova. Ako pretpostavimo da će pobijediti Kipa, dolazimo do zaključka da im treba remi s Belgijom da potope sve naše nade.
- jasko_ba
#1631 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Koliko negativnosti oko reprezentacije, to je da ne povjerujes. Al svaki put ovako. 
-
Fudo387
#1632 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Sto, pa da nas nije jebo ne bi ga jos smijenili, a to je ipak vecini bio prioritet...jebo kvalifikacije.rajv0sa wrote:SAFETEEEE JEBOOO SI NAS ZA SVA VREMENAAA
Ne znam sto raja bezveze sad kuka.
- mirzadelibasic
#1633 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Nije njima tragedija, ali je nama jer ko će gledati bunker Velsa u Zenici i strahovati od neke kontre preko balavog. Ovo nikako nama ne ide u prilog i ponovo nas prati ona naša usrana sreća.dezurni_ucenik wrote:Evo sad rece komentator sa SK2, Velsu samo bod treba do kraja da ovjere EURO. Tako da njima nije neka tragedija ako bude x na kraju.
- trcicu trceci
#1634 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ja mislim da Izrael nece moci ni Kipar dobiti, a vi vjerujte kako hocete kad ste pesimisti vjecitisamkoF wrote:Ako govorimo realno onako, da izrael uzme bod belgiji je moguce kao da I kipar pobjedi izraela u izraelu, skoro pa isto tako.trcicu trceci wrote:sta ti je budalo, ne mogu Belgiji otkinuti bodExNihilo wrote:Znači, Izrael ima prvi od 5 potrebnih bodova. Ako pretpostavimo da će pobijediti Kipa, dolazimo do zaključka da im treba remi s Belgijom da potope sve naše nade.
-
Mobile_Disco
#1635 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Odveo nas je u pm! Vidjeli smo njegove takticke zamisli protiv slovacke kuci kad smo zijanili jako vaznu utakmicu da ne bi golcine izeta otisli bi na turnir u valesicima...trcicu trceci wrote:Mozes zamisliti kada je on koji nas je odveo na SP ubleha I neznalica, sta si tek onda ti? mislim da naslucujes taj tuzni odgovorPoint. wrote:Pape je hebena ubleha. Ubleha bad ublehama, koji je uspio uzeti jedan mrtvi bod od Kipra i Izraela. Pa nakon toga, ozbiljni pokusaji trenera bi prestali sa tom profesijom i posvetili se razgledanju Pariskih ulica. Ima jos bodova u igri, jelde NEZNALICE?
- legionar2010
#1636 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Problem je kod nas sto ove ekipe kao Wels, Kipar, Izrael igraju takticki i na rezultat. Ne gledaju da smo sakupili 200 ili 500 pasova nego igraju za rezultat. Radilice sa zadatkom ja tome kazem americka verzija fudbala koju bi i mi ponekad trebali upotrujebiti bas u ovim kvalifikacijama jer bod je bod koji ti moze pomoci a ne svi u napad na kraju se istrosis i jebeni penal promasis. Al eto nama je finije kad vezu i vezu i vezu... A izgube 3 boda.
Nama je Wales odlucujuca tekma mislim da Belgija kuci je nepremostljiva za njih al kako rekoh mi u svakom primjeru moramo sebe gledati svoje bodove a ne tudje to je to.
Nama je Wales odlucujuca tekma mislim da Belgija kuci je nepremostljiva za njih al kako rekoh mi u svakom primjeru moramo sebe gledati svoje bodove a ne tudje to je to.
Last edited by legionar2010 on 06/09/2015 20:19, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#1637 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Debil je rekao za Safeta da je karina trener i ovaj završi u Evianu. Šta onda reći za retarda koji misli da je Safet dobar trener ?trcicu trceci wrote:Zao mi je za oca, ali napravio je debila nazalost. Sto ti je krivo, niko te odavno ne shvata ozbiljno na forumu, ja te pokusavam probuditi da spoznas da moras malo da uciscvrčak_na_hedonizmu wrote:Kad ti debil kaže da si budala. Tragedija. Realno. Sad sam se zabrinuo. Stvarno jesam. Ti si jedan od najograničenijih likova na ovom forumu. Oca mi mrtvog to zaista mislim. Sjebo sam se sadtrcicu trceci wrote:
Mentalno retardirana osoba ? Mongoloid ?
- Bosanski_kralj
#1638 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
trcicu trceci wrote: Ja mislim da Izrael nece moci ni Kipar dobiti, a vi vjerujte kako hocete kad ste pesimisti vjeciti
This.
- Logovan
#1639 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Narod smo koji brzo iz euforije ide u očaj i obrnuto. Kada se pobijedi Andora, onda će se optimizam malo vratiti kod pojedinaca, a u narednim danima će opet biti pesimistični zbog nekog tamo razloga i sve tako u krug.jasko_ba wrote:Koliko negativnosti oko reprezentacije, to je da ne povjerujes. Al svaki put ovako.
-
vade_mecum
#1640 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Svrško je kriv za drugi gol Kipra, pogledaj snimak, ne ujeda i upotrebi malo mozak, znaš, to je korisno, za tebevade_mecum wrote:ma ja, nama vazda neko drugi kriv, sudija, pomocni, delegat, korner zastavica, klinac sto dohvaca lopte.cvrčak_na_hedonizmu wrote: Možda da ne počinje utakmicu sa Svrškom na beku ? Toga se nisi sjetio, jelde ?
evo mahsuz sam pogledao ponovo, kod prvog gola sunjic i bicakcic stoje ko panjevi, a begovic skace u prazno. kod drugog kipranin pretrcao bicakcica ko brzi voz.
svrsku moras priznati da je vrhunski nabacio za ibisevica jer da nije bilo bi 0:2.
-
Fudo387
#1641 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
I dobra stvar je sto Safet ode, dobili smo novog selektora, unaprijedili igru, igramo moderno, leprsavo...ma za ne prepoznat. 
-
channel10
#1642 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
A jeste uskukali, ugledajte se na http://www.avaz.ba/clanak/194108/rezult ... bez-golova
Vi se sjebaste u matematici i ko je kriv, a ko ne, a najveci problem je sto trebamo pobijediti Vels i Kipar. Kako igramo i u kakvoj smo formi od SP, ne bi me cudilo da se i veceras dooobro napatimo sa Andorom.
Vi se sjebaste u matematici i ko je kriv, a ko ne, a najveci problem je sto trebamo pobijediti Vels i Kipar. Kako igramo i u kakvoj smo formi od SP, ne bi me cudilo da se i veceras dooobro napatimo sa Andorom.
- trcicu trceci
#1643 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
evo cak cu te i nauciti nesto, a ti samostalno radi na usavrsavanju. Nikada ne stavljaj razmak ispred zareza jer se on posmatra kao i tacka. Prijatno, ne bih ti vise oponirao jer svi te ignorisu na forumu, tako cu i ja.cvrčak_na_hedonizmu wrote:trcicu trceci wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Debil je rekao za Safeta da je karina trener i ovaj završi u Evianu. Šta onda reći za retarda koji misli da je Safet dobar trener ?
Mentalno retardirana osoba ? Mongoloid ?
-
Mustang1
#1644 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Mi imamo sansu jos uvijek normalno ali ako se plasiramo onome ko zabije za uzimanje bodova protiv Izraela treba podici spomenik
Ako bude neko od Cyprana treba ga povesti u Francusku kao pocasnog gosta 
-
Fudo387
#1645 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
A to mi u barazu garant idemo dalje?Mustang1 wrote:Mi imamo sansu jos uvijek normalno ali ako se plasiramo onome ko zabije za uzimanje bodova protiv Izraela treba podici spomenikAko bude neko od Cyprana treba ga povesti u Francusku kao pocasnog gosta
- cvrčak_na_hedonizmu
#1646 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Pardon, prvi gol, pogledaj Svrška, pa ja bi ubacio pored njega, na terminu. Stoji čovjek metar od igrača. Zato je i dobio nogu iz mrtvog Hajduka. Hejjj, Hajdukavade_mecum wrote: evo mahsuz sam pogledao ponovo, kod prvog gola sunjic i bicakcic stoje ko panjevi, a begovic skace u prazno. kod drugog kipranin pretrcao bicakcica ko brzi voz.
svrsku moras priznati da je vrhunski nabacio za ibisevica jer da nije bilo bi 0:2.
-
vade_mecum
#1647 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
vjeciti optimistichannel10 wrote:A jeste uskukali, ugledajte se na http://www.avaz.ba/clanak/194108/rezult ... bez-golova![]()
- luckylaka
#1648 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Men je jebo za kredit od $10.000 za Brazil.Safete plati bar jednu ratu.rajv0sa wrote:SAFETEEEE JEBOOO SI NAS ZA SVA VREMENAAA
- refffko
#1649 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Neko od pomenutih je fulao penal protiv Kipra i primio onako smijesne golove?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Naravno, krivi su i igrači:refffko wrote:Safet je uzeo bod Wlsu i Belgiji, Mesa ce obje izgubiti protiv njih, zapamti to.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Suđenje veoma jadno. Crveni i penal, na štetu Velsa![]()
Sudija, dabogda nikad više ne prohodao, a kamoli sudiJo
ps Izrael pojma nema. Ko nas dobi, Kipar, IzraelBolje nismo ni zaslužili
![]()
E moj Safete, drugoligaški treneru
A usput, ima li na igracima kakve krivice?
Je li Safet fulao penal i primao smijesne golove?
Kvržić
TSS
Svrško
Hadžić
krem dela krem. Jelde ?
- FAP mashina
#1650 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
dezurni_ucenik wrote: