Ne mora da znaci.NNNN wrote: voće npr. kila breskvi 20-25 kuna, grožđe 30....

ili

Ne mora da znaci.NNNN wrote: voće npr. kila breskvi 20-25 kuna, grožđe 30....

Warashii wrote:Ne mora da znaci.NNNN wrote: voće npr. kila breskvi 20-25 kuna, grožđe 30....
može biti i par kaljačica, ali samo studenac i ima.....Warashii wrote:To je vidis drugi par cipelavidis da cak ima i jeftinije nego kod nas a po onim tezgama na ulici je skuplje i kod nas a kamo li na moru, ili u trgovinama tipa Studenac.
ma ponio sam ja uglavnom sve sto mi treba.Warashii wrote:Nista, sljedece godine , ako Bog da, ljetuj blizu Lidl-a. Studenac je zajeban poprilicno, par puta sam svjedocio kako se mjestani bune na neke cijene u Studencu, oni jednostavno s namjerom u sezoni nabriju cijene i jbga.
Pa sta se onda zalis jbteNNNN wrote: ma ponio sam ja uglavnom sve sto mi treba.
jaro, znas li ti koliko su breskve i grozdje u sarajevuNNNN wrote:voće npr. kila breskvi 20-25 kuna, grožđe 30....Alfons Kauders wrote:sta je 300% skuplje?NNNN wrote:
vidi se da novčanik nije kod tebe nego ti kod žene.![]()
cijene su 50-300% skuplje, barem ovdje na moru.
300%uglavnomja wrote:jaro, znas li ti koliko su breskve i grozdje u sarajevuNNNN wrote:voće npr. kila breskvi 20-25 kuna, grožđe 30....Alfons Kauders wrote:
sta je 300% skuplje?![]()
(5 i 6 km)
kad si ti zadnji put bio u sarajevu ili te neko opasno dere? Pri polasku na more ja sam breskve placao 2KM i to ne na akciji.uglavnomja wrote:
jaro, znas li ti koliko su breskve i grozdje u sarajevu![]()
(5 i 6 km)
NNNN wrote:kad si ti zadnji put bio u sarajevu ili te neko opasno dere? Pri polasku na more ja sam breskve placao 2KM i to ne na akciji.uglavnomja wrote:
jaro, znas li ti koliko su breskve i grozdje u sarajevu![]()
(5 i 6 km)
I da, 300%
Ma glupost vjeruj mi, u spaniju bez 1200 km (bez avionske karte) ne mozes ostati duze od 4 dana.Šveđanin wrote:Samo prenosim naslovnu iz jednih novina.
valjda ti je jasno da lidl nema svoje trgovine u svakom mjestu ili selendri u hrvatskoj nego si primoran da kupujes voce sa tezgiWarashii wrote:Ne mora da znaci.NNNN wrote: voće npr. kila breskvi 20-25 kuna, grožđe 30....
ili
Moze li broj od tog cike u Podgori, i vise detalja, gdje se nalazi kuca i slicno. Moze i na PPdado_ wrote:Vratio se sinoc iz Podgore, cijene iste kao i prethodnih godina, kafa od 6-10 kuna, piva 10-15, znaci otprilike cijene kao i u Sa, mozda malo skuplje nista pretjerano, pica 40-50kn, tako da je po meni sve ok... Cak u jednom jako finom kaficu mali makijato 6,5kn, jbt jeftinije nego u Sana granici nikakvih problema, samo su pitali gdje idemo, da li imamo rezervaciju, koliko ostajemo i to je sve, nikakve papire i potvrde nisu trazili (pisalo se o nekim uplatnicama, pokazivanjima novcanika itd...) Nase raje dosta slabije u odnosu na prosle godine, mjesta tipa Gradac, Brist i to poluprazna, ljudi stoje na cesti masovno nude sobe itd... Podgora fino popunjena, vecinom stranci, vozali se do Tucepa camcem, plaza puna kao i uvijek... U povratku guzva na ulazu u BiH (Doljani) cca. 30 min. se ceka... Mislim da je ovo sve prenapuhano, u Podgori fkt svi ljubazni, mozda cak i iznenadjujuce previse, pored 2-3 restorana konobari vas srdacno pozdravljaju, ako sjednete skacu oko vas ako ga samo pogledas, gazda kuce u kojoj sam boravio LEGENDA lik, definitivno se vracam kod njega... Puno pozitivnih reakcija, toliko, pozdrav i ljetujte gdje hocete, ne prepucavajte se ljudi bezveze, svako ide gdje mu je dobro i to je to...
P.S. kurs u mjenjacnicama 1 evropski= 7,4 kuna
U Podgoru slobodno sprzi na slijepo. Uvijek ima smjestaja i na rivi sjede babe i cekaju sa "zimmer frei" kartonimaP308 wrote:Moze li broj od tog cike u Podgori, i vise detalja, gdje se nalazi kuca i slicno. Moze i na PPdado_ wrote:Vratio se sinoc iz Podgore, cijene iste kao i prethodnih godina, kafa od 6-10 kuna, piva 10-15, znaci otprilike cijene kao i u Sa, mozda malo skuplje nista pretjerano, pica 40-50kn, tako da je po meni sve ok... Cak u jednom jako finom kaficu mali makijato 6,5kn, jbt jeftinije nego u Sana granici nikakvih problema, samo su pitali gdje idemo, da li imamo rezervaciju, koliko ostajemo i to je sve, nikakve papire i potvrde nisu trazili (pisalo se o nekim uplatnicama, pokazivanjima novcanika itd...) Nase raje dosta slabije u odnosu na prosle godine, mjesta tipa Gradac, Brist i to poluprazna, ljudi stoje na cesti masovno nude sobe itd... Podgora fino popunjena, vecinom stranci, vozali se do Tucepa camcem, plaza puna kao i uvijek... U povratku guzva na ulazu u BiH (Doljani) cca. 30 min. se ceka... Mislim da je ovo sve prenapuhano, u Podgori fkt svi ljubazni, mozda cak i iznenadjujuce previse, pored 2-3 restorana konobari vas srdacno pozdravljaju, ako sjednete skacu oko vas ako ga samo pogledas, gazda kuce u kojoj sam boravio LEGENDA lik, definitivno se vracam kod njega... Puno pozitivnih reakcija, toliko, pozdrav i ljetujte gdje hocete, ne prepucavajte se ljudi bezveze, svako ide gdje mu je dobro i to je to...
P.S. kurs u mjenjacnicama 1 evropski= 7,4 kuna
Godinama ljetujem u Podgori i mogu vam reci IDEALNO mjesto za odmorSharif wrote:U Podgoru slobodno sprzi na slijepo. Uvijek ima smjestaja i na rivi sjede babe i cekaju sa "zimmer frei" kartonima
Restoran obala ima isto smjestaj prvi red. Argola tours na rivi (kod pekare) "centar Podgore" ima uvijek apartmana. Tu malo vise platis jer i oni zaradjuru, ali mozes direktno stupit u kontakt sa mjestanima koji tu iznajmljuju i direktno sa njima sve zavrsit.
http://www.argolatours.com/apartmani.htm
-Denis Vela prvi red to mora, nema 10 metara
-Vila Kokic je stvarno fina. Ljubazne gazde, imaju 3 veca aparmana na 2 spratu i dva manja na prizemlju. 2 red od mora (stepenice odmah kod Studenca preko puta trafike u luci)
-Vlasnik restorana Klemic ima 3-4 apartmana, zena mu je Sarajka itd itd
u glavnom nebrini se, spici dole i u roku od 30min-1h sredi se sve
e pa moramo malo i mi reklamirati nas turizam...dalmatinka wrote:300% ????![]()
Danas sam platila šljive 5,99 lubenicu 1,99 i breskvu 9,99.
A da odgrabiš malo?
ovdje je lubenica 7. a da odvadiš podosta?dalmatinka wrote:300% ????![]()
A da odgrabiš malo?
Uđi u bilo koji Konzum. Upozorenje- ovo je vikend akcija, cijene vrijede do nedjelje.NNNN wrote:ovdje je lubenica 7. a da odvadiš podosta?dalmatinka wrote:300% ????![]()
A da odgrabiš malo?
ili barem blefiraj nekome ko ne zna
eh kad bi to čudo bilo ovdje. ovdje samo ima studenac i oni pijačari.dalmatinka wrote:Uđi u bilo koji Konzum. Upozorenje- ovo je vikend akcija, cijene vrijede do nedjelje.NNNN wrote:ovdje je lubenica 7. a da odvadiš podosta?dalmatinka wrote:300% ????![]()
A da odgrabiš malo?
Po kojoj to akciji lubenica kojoj je cijena bila 7 moze da bude 1,99dalmatinka wrote:Uđi u bilo koji Konzum. Upozorenje- ovo je vikend akcija, cijene vrijede do nedjelje.NNNN wrote:ovdje je lubenica 7. a da odvadiš podosta?dalmatinka wrote:300% ????![]()
A da odgrabiš malo?