Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li gdje taj video kada je udarila sindi ili koga vec? Ne vjerujem da ce bit u pregledu dana prikazano jedino da nije neko uzivo naletio¿
Inace i ona aneta bi trebala ispast. Nit je nesto ppsebno aktivna u interesantnim dogadjajima nit joj se rade zadaci. Svaki do sad il odustala il je molili pa jbt.
Ave mi je zao pravo, ipak se radi o osobi, barem mislim, koja ima problema sa hiperaktivnoscu i poremecajem paznje, ne radujem se kad je gledam sa tikovima i kad je uznemirena, ne treba joj jos i Natasa. Ja se nadam da ce uci neki mnogo dobar frajer...
ivan-tz wrote:Ima li gdje taj video kada je udarila sindi ili koga vec? Ne vjerujem da ce bit u pregledu dana prikazano jedino da nije neko uzivo naletio¿
Inace i ona aneta bi trebala ispast. Nit je nesto ppsebno aktivna u interesantnim dogadjajima nit joj se rade zadaci. Svaki do sad il odustala il je molili pa jbt.
možda bude u onom dijelu koji ide u neka doba pod nazivom "necenzurisano"...
ivan-tz wrote:Ima li gdje taj video kada je udarila sindi ili koga vec? Ne vjerujem da ce bit u pregledu dana prikazano jedino da nije neko uzivo naletio¿
možda bude u onom dijelu koji ide u neka doba pod nazivom "necenzurisano"...
to se ne emituje jer su zamaglili čak i dok je bilo uživo
to se ne emituje jer su zamaglili čak i dok je bilo uživo
naravno da će zamagliti i cvrkutati u dnevnom terminu, ali uvijek prije uključenja uživo u neka doba ide dio pod imenom "necenzurisano"....provrti malo teletext na OBN -u
ne tvrdim ni da će tada prikazati, vidjećemo....
Gospodin_bez_kravate wrote:ovaj top ti je veci cetnik od ovog sto ga nazivas tako al se jos nije oglasio,mudro suti.
nisam vidio ni cuo nikad od njega bilo sta vezano za cetnistvo. mozda si ti vidovit ili imas neke nadprirodne moci pa znas.
s druge strane slavko labovic crnogorcina je otvoreno rekao da je cetnik.
mada je meni slavko k'o pojava cak i smijesan. svi crnogorci su mi smijesni.
Converse wrote:Ave mi je zao pravo, ipak se radi o osobi, barem mislim, koja ima problema sa hiperaktivnoscu i poremecajem paznje, ne radujem se kad je gledam sa tikovima i kad je uznemirena, ne treba joj jos i Natasa. Ja se nadam da ce uci neki mnogo dobar frajer...
Dobila je vidim tvoj bod. Cura igra igru i glumi nevinasce. Onog Francuza je sebi privukla samo kao zastitu i onda ce preci na nekog drugog kad ovaj postane beskoristan. Uz to ga je jos iskoristila u bijednom pokusaju da onog kaskadera napravi ljubomornim. Vidio sam i kad govori da Milica nije dobro imati za neprijatelja. Bez obzira koliko izgleda blesava, jako puno kalkulise, sve ce uraditi da pobijedi i zato joj zelim sto vise vatre pod nogama. Ono, ako vec zelis da budes superstar ovog showa, izvoli. Ne znam kakva je Natasina licnost, ali samo njen izgled bi vjerovatno ucinio to da ova totalno odlijepi. Sto bi samo potvrdilo sve ovo sto govorim. Uz to ja licno zelim da vidim Natasu.