Željko Komšić osniva novu stranku
-
Revoltage
#1626 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Željko=500.000+ glasova.
- MuaDib
#1627 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Počelo je blačenje od strane zelenih fašista
Komšić priznao da je izvršio pritisak da se sudi i osude bugojanski Bošnjaci za navodno etničko čišćenje Hrvata
Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine konačno je javno priznao da je izvršio pritisak na Sud Bosne i Hercegovine da pošto-poto sudski procesuiraju i osude Bošnjake za navodne zločine nad Hrvatima u Bugojnu. Gostujući na Federalnoj televiziji, Željko Komšić je, odgovarajući na pitanje novinarke šta je to što je on učinio za Hrvate, rekao da je, između ostalog, on najzaslužniji za pokretanje sudskog procesa pred Sudom BiH protiv Bošnjaka za činjenje navodnih ratnih zločina nad bugojanskim Hrvatima. Tom prilikom Komšić je otvoreno rekao da je čak i izvršio pritisak na Sud BiH da se sprovede taj proces. Nakon Komšićevog priznjanja postaje nam potpuno jasno zašto je sudski proces za ratne zločine nad Hrvatima u Bugojnu bio tako konfuzan i sa neshvatljivim i lažnim presudama da su Bošnjaci u Bugojnu bili organizirani u zločinački pokret za etničko čiščenje Hrvata. Tako završavaju svi sudski procesi koji se nameću uz političke pritiske. Podsjećamo da je Željko Komšić na općim izborima 2010. godine ubjedljivo pobijedio u Bugojnu. Naravno, Komšić je pobijedio u Bugojnu tako što su za njega glasali, skoro isključivo, Bošnjaci. Danas vidimo kako se Komšić zahvalio svojim glasačima bugojanskim Bošnjacima. Izvršio je pritisak na Sud BiH i tako stvorio uvjete da se izrekne sramna presuda da su Bošnjaci etnički očistili Hrvate u Bugojnu. Istovremeno, Komšić je potpuno zanemario, nije ni prstom mrdnuo, da se procesuiraju zločini Hrvata nad Bošnjacima u bugojanskom naselju Vrbanja.
(Akos.ba/Saff)
- FOČANSKI PROPISI
#1628 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1629 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Išo u školi u Foči....radio u Jeleču....a pameti ima ko da je iz BečaFOČANSKI PROPISI wrote:Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
- FOČANSKI PROPISI
#1630 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
VidišJoseMujica wrote:Išo u školi u Foči....radio u Jeleču....a pameti ima ko da je iz BečaFOČANSKI PROPISI wrote:Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
Da bi stigao do Beča
Moraš bar koju jabuku pojesti iz Jeleča
p.s.
Ja sam kao glasač postavio ozbiljno pitanje.Željko Komšić je SNAGA Bosne i imam pravo znati kako se postaje voljen,jak, moćan,odnosno,prvi u bošnjaka?
- zateznistub
#1631 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Evo:FOČANSKI PROPISI wrote:Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=74
- FOČANSKI PROPISI
#1632 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Je li šta radio?zateznistub wrote:Evo:FOČANSKI PROPISI wrote:Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=74
- zateznistub
#1633 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pa procita li ti CV?FOČANSKI PROPISI wrote: Je li šta radio?
-
miki.ba
#1634 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Još se coek nije izvadio iz kredita..ccc
Predsjednik a kokuz.
Predsjednik a kokuz.
- FOČANSKI PROPISI
#1635 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ne mislim na partijske postavke,nego je li šta u životu radio,je li zaradio koju marku?zateznistub wrote:Pa procita li ti CV?FOČANSKI PROPISI wrote: Je li šta radio?
p.s.
Načelnik,ambasador,predsjednik...,pa to će i Kamočaj obnašati ,vrlo uspješno.
- zateznistub
#1636 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ti ili namjerno ne citas ili si zlonamjeran.FOČANSKI PROPISI wrote:Ne mislim na partijske postavke,nego je li šta u životu radio,je li zaradio koju marku?zateznistub wrote:Pa procita li ti CV?FOČANSKI PROPISI wrote: Je li šta radio?
p.s.
Načelnik,ambasador,predsjednik...,pa to će i Kamočaj obnašati ,vrlo uspješno.
- FOČANSKI PROPISI
#1637 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pravnik 1992-1992
Direktor 2003-2003
Je li to trebam pročitati ili nešto između redova.
p.s.
Zamolio bih te da pročitaš cv predsjednika iranskog parlamenta,pa onda hvali Komšića.
Direktor 2003-2003
p.s.
Zamolio bih te da pročitaš cv predsjednika iranskog parlamenta,pa onda hvali Komšića.
- zateznistub
#1638 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Znas li koliko me u zivotu interesuje nesto iz Irana? Imas li ti ikakvu blizu zemlju za usporedbu?FOČANSKI PROPISI wrote:Pravnik 1992-1992
Direktor 2003-2003
p.s.
Sto se Zeljke tice, da si procitao citav CV vidio bi da je 1992 godine radio u Zavodu za mirovinsko osiguranje. To ti je ona prva stavka oZdo.
- cvrčak_na_hedonizmu
#1639 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
1. rečenica se ne počinje sa jaFOČANSKI PROPISI wrote:
p.s.
Ja sam kao glasač postavio ozbiljno pitanje.Željko Komšić je SNAGA Bosne i imam pravo znati kako se postaje voljen,jak, moćan,odnosno,prvi u bošnjaka?
2. ne podsjećaš me na glasača, više na domaću životinju
3. zamisli da si kengur i zatvori prozor kada budeš izlazio
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje sugovornika i trollanje”
» cvrčak_na_hedonizmu
1 mjesec
Last edited by Anonymous on 25/10/2012 16:21, edited 1 time in total.
Reason: info
Reason: info
- volta dzontra
#1640 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ljudi bez profesionalnih biografija su konstanta BH politicke scene.
Kombinacije "kafana-nvo-drzavno namjestenje" i "kafana-partija-drzavno namjestenje" su standard.
Iz ovakvih kombinacija dobivas lijencine bez kompetencija kojima je fotelja, sluzbeno auto, grcevita borba za 2-3 hiljade u hladu smisao zivota...
Strani grantovi NVO-ima i mastondontska drzavna administracija ucinili su nam vecu stetu nego sto se moze uociti na prvi pogled, a prvi pogled je katastofa...
Kombinacije "kafana-nvo-drzavno namjestenje" i "kafana-partija-drzavno namjestenje" su standard.
Iz ovakvih kombinacija dobivas lijencine bez kompetencija kojima je fotelja, sluzbeno auto, grcevita borba za 2-3 hiljade u hladu smisao zivota...
Strani grantovi NVO-ima i mastondontska drzavna administracija ucinili su nam vecu stetu nego sto se moze uociti na prvi pogled, a prvi pogled je katastofa...
- JThomas
#1641 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
a šta će onaj sa stvarno jakom profesionalnom biografijom u politici kad može zaraditi 5-6 puta više od ministarske plate, a da ne prlja ruke?
i to je začarani krug...
i to je začarani krug...
- volta dzontra
#1642 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pa nema u BH gospodarstvu puno poslova s placama "ministarska x 6". Oni koji i imaju takve place rade krvnicki za njih po cijenu zdravlja i privatnog zivota.JThomas wrote:a šta će onaj sa stvarno jakom profesionalnom biografijom u politici kad može zaraditi 5-6 puta više od ministarske plate, a da ne prlja ruke?
i to je začarani krug...
Cesto u nekim drzavnim direkcijama i upravama su place u rangu direktorskih u privatnom sektoru dok je odnos radnih sati, slobodnog vremena, odgovornosti, odmora, beneficija, putovanja, supljackih kongresa, seminara i sl daleko povoljniji....usporedi
-
Cosmic
#1643 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
- madner
#1644 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Nema sa placama, ali ima sa profitima. Druga komponenta kafanskog kruga su ti ljudi koji tamo "ugovaraju" poslove. Tako da i privatnici nisu nista sposobniji, jer je bitnije koliko moze popiti nego kakvu viziju ima.volta dzontra wrote:Pa nema u BH gospodarstvu puno poslova s placama "ministarska x 6". Oni koji i imaju takve place rade krvnicki za njih po cijenu zdravlja i privatnog zivota.JThomas wrote:a šta će onaj sa stvarno jakom profesionalnom biografijom u politici kad može zaraditi 5-6 puta više od ministarske plate, a da ne prlja ruke?
i to je začarani krug...
Cesto u nekim drzavnim direkcijama i upravama su place u rangu direktorskih u privatnom sektoru dok je odnos radnih sati, slobodnog vremena, odgovornosti, odmora, beneficija, putovanja, supljackih kongresa, seminara i sl daleko povoljniji....usporedi
- volta dzontra
#1645 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ne mislim na tu skupinu "privatnika" koji 80% prihoda ostvaruju iz drzavnog trosenja u najsirem smislu.
Oni su dio istog kruga parazita.
Privatnik koji posluje na "izvantenderskom" trzistu treba poprditi da akumulira imovinu koju recimo posjeduju neki od prominentnih drzavnih sluzbenika...(stanovi, rancevi, zemljista, gotovina na racunu, udjeli itd)
Oni su dio istog kruga parazita.
Privatnik koji posluje na "izvantenderskom" trzistu treba poprditi da akumulira imovinu koju recimo posjeduju neki od prominentnih drzavnih sluzbenika...(stanovi, rancevi, zemljista, gotovina na racunu, udjeli itd)
- FOČANSKI PROPISI
#1646 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
Da nije tako Željko Komšić bi izlaskom iz SDP podnio ostavku na mjesto člana pradsjedništva,koje mu realno više ne pripada.
( Ko sad stoji iza njega,Vatikan?)
- ultima_palabra
#1647 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Upravo suprotno... SDP bi trebao predati sve mandate koje je osvojio na izborima 2010., jer je prevario svoje birače i ponašao se suprotno od obećavanog.FOČANSKI PROPISI wrote:Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
Da nije tako Željko Komšić bi izlaskom iz SDP podnio ostavku na mjesto člana pradsjedništva,koje mu realno više ne pripada.
- FOČANSKI PROPISI
#1648 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Naravno,samo je Komšić ispunio obećanja!ultima_palabra wrote:Upravo suprotno... SDP bi trebao predati sve mandate koje je osvojio na izborima 2010., jer je prevario svoje birače i ponašao se suprotno od obećavanog.FOČANSKI PROPISI wrote:Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
Vrlo smo blizu NATO-a i EU.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 21/10/2012 14:47, edited 1 time in total.
- poznanik
#1649 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ali ti fakat lupaš k'o Maksim po diviziji, evo već mjesecima nas zamaraš svojim besmislenim postovima. Mislio sam da ćeš nakon izbora prestati, ali, ti si samo preselio sa "svojih" tema na druge i nastavio...FOČANSKI PROPISI wrote:Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
-
meskogn
#1650 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
nazalost stranka zeljka komsica ni prag nece procipoznanik wrote:Ali ti fakat lupaš k'o Maksim po diviziji, evo već mjesecima nas zamaraš svojim besmislenim postovima. Mislio sam da ćeš nakon izbora prestati, ali, ti si samo preselio sa "svojih" tema na druge i nastavio...FOČANSKI PROPISI wrote:Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.