A shta ce drugo biti osoba koja izjavi da nema gorih ljudi od pitara/manijaka, nego kompleksash?MOSALJOZE wrote:joint sad će da ti pišu kako si kompleksaš,pratiš mosa rajvosa ...
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1626 Re: KUP BiH
- MOSALJOZE
#1627 Re: KUP BiH
burek_in_space wrote:A shta ce drugo biti osoba koja izjavi da nema gorih ljudi od pitara/manijaka, nego kompleksash?MOSALJOZE wrote:joint sad će da ti pišu kako si kompleksaš,pratiš mosa rajvosa ...
-
HASKO ZBJELAVA
#1628 Re: KUP BiH
Joj sto ga potopi moderator to care 
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1630 Re: KUP BiH
Moderator malo ne zna da cita, odnosno procita ono sto "zeli" da vidi... "ONAKVIH" pitara 
- Butmiran
#1631 Re: KUP BiH
A zamisli kakvi su tek ljudi koji vise po forumima gradskih rivala i još lažeš o tome da se piše kako je zabranu donio Osim lično ili ja nisam vidio taj post. I da, nego šta nego kompleksaš.JOINT_1921 wrote:Covjece kakvi samo likovi obitavaju na onom infu, kakve samo patnje oni imaju zbog Osima... Kakvi inteligentni prijedlozi sto se tice cijena za uzvrat na Kosevu, pa gdje bi bili smjesteni manijaci, itd. itd. U njihovim glavama je da je ovu zabranu donio Osim licno i to bi sada smisljalo nacine da se osvete, pa bi pregradjivali zapad, jug, karte bi po 20, 25, 50 KM stavljali...Ja mislim da nema gorih ljudi od ovakvih pitara...
-
Max Bunker
#1632 Re: KUP BiH
Sreca je da kod vas takvi ne postojeJOINT_1921 wrote:Covjece kakvi samo likovi obitavaju na onom infu, kakve samo patnje oni imaju zbog Osima... Kakvi inteligentni prijedlozi sto se tice cijena za uzvrat na Kosevu, pa gdje bi bili smjesteni manijaci, itd. itd. U njihovim glavama je da je ovu zabranu donio Osim licno i to bi sada smisljalo nacine da se osvete, pa bi pregradjivali zapad, jug, karte bi po 20, 25, 50 KM stavljali...Ja mislim da nema gorih ljudi od ovakvih pitara...
- JOINT_1921
#1633 Re: KUP BiH
Rekao sam da je to u njihovim GLAVAMA i da zato pisu onakve komentare, koji je drugi razlog inace, neka odluka, nesto??? Ubice vas kompleksi prema uspjesnijem, umjesto da tezite da budete kao on (Zeljo), vi se svim silama i svim sredstvima borite da omalovazavate njegove uspjehe... Eh to su kompleksi...
- JOINT_1921
#1634 Re: KUP BiH
Svi bi vi voljeli da ste tog davnog dana napravili drugaciju odluku i otisli na tekmu Zelje...
Zivot bi vam bio sretniji...
- Logovan
#1635 Re: KUP BiH
Niđe veze.JOINT_1921 wrote:Svi bi vi voljeli da ste tog davnog dana napravili drugaciju odluku i otisli na tekmu Zelje...Zivot bi vam bio sretniji...
- Maharadza
#1636 Re: KUP BiH
stipu se filozofije, nego de nam reci šta još ima na infu, mrsko mi se logovati sada.JOINT_1921 wrote:Svi bi vi voljeli da ste tog davnog dana napravili drugaciju odluku i otisli na tekmu Zelje...Zivot bi vam bio sretniji...
Sent from my GT-I9300
- JOINT_1921
#1637 Re: KUP BiH
Nema nista novo, kukanje, plakanje, tjeraju se Osmanagic, Vusljanin i Todorovic...
Jarni ima jos priliku u kupu i ide mu noga... Uopsteno, atmosfera je dobra s obzirom na rezultate, valjda sto znate da imate para pa da se ne mozete raspasti i da vam izlazak u Evropu i nije prioritet... 
- Dino Djurbuzovic
#1638 Re: KUP BiH
Dodjite svi u srijedu, bice spektakl
- Logovan
#1639 Re: KUP BiH
Da si ti nama živ i zdrav prvi i treći se tjeraju već dugo, a drugi manje.JOINT_1921 wrote:Nema nista novo, kukanje, plakanje, tjeraju se Osmanagic, Vusljanin i Todorovic...Jarni ima jos priliku u kupu i ide mu noga... Uopsteno, atmosfera je dobra s obzirom na rezultate, valjda sto znate da imate para pa da se ne mozete raspasti i da vam izlazak u Evropu i nije prioritet...
- Kemal Malovčić
#1640 Re: KUP BiH
Široki Brijeg - Olimpic X (1:1)
Željezničar - Sarajevo 1 (3:0)
Čelik - Velež 1 (1:0)
Mladost - Zrinjski 2 (0:1)
Željezničar - Sarajevo 1 (3:0)
Čelik - Velež 1 (1:0)
Mladost - Zrinjski 2 (0:1)
- Havatar
#1641 Re: KUP BiH
Bice 5:1 za Zeljeznicar , utjesni gol za Sarajevo daje Vusljanin.
- Obuca9
#1642 Re: KUP BiH
I opštinu i grad i entitet, ako ćemo u detaljeLakat Jebić wrote:i stadionJoeyTribbiani wrote:Jest da si naš čovjek, ali dobro ti napisa:
"i dan, i klub i takmičenje"
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#1643 Re: KUP BiH
Uh evo derbija prije nego se iko nadao.
Gledao sam zadnju utakmicu i jedne i druge ekipe
Hajd da prvo dam svoje vidjenje komsija...
Najbolji igrac definivino Armin Hodzic, jak, prodoran i brz, bez previse viska poteza, jednom rijecu pravi napadac podsjeca me na Alena Skoru onu debitantsku sezonu u Sarajevu kad je pocjepao sve i otisao u Marsej... Nadam se da ce ovaj ipak napraviti vecu karijeru... Cuo sam o njemu i kao osobi sve najbolje, tako da momku zelim svu srecu ovog svijeta, ali nakon derbija. Ovdje mu zelim sto pehova i da fuli sve sto se fuliti moze.
Sredina protiv Zrinjskog je bila prelosa, Svraka nekakav i bi i ne bi, ne znam jos ko je igrao, ali nisu se nesto pokazali, tako su igrali da ih je dedo Muminovic izdominirao na sredini, i da je Zrinjski realno sve vrijeme stajao bolje na terenu.
Odbrana... puno gresaka, koje je Zrinjski morao iskoristiti. Nadam se da ce isto tako biti i na derbiju, jos kad se doda znacaj utakmice, nadam se da ce novajlija Bogdanovic imati isti dan kao protiv Zrinjevaca... Loncaric dobro brani pravo ne znam uopste odakle potreba za Antolovicem...
Po meni jos ko je opasan na terenu kod komsija je Stanic vidi se da ima snage i da zna... ostalo barem prema onom sto sam gledao i ne bas tako sjajno.
Sad mi...
Hmmm ako gledamo po zadnjoj utakmici protiv Olimpica onda mozemo gledati 2 razlicita svijeta. Prvo i drugo poluvrijeme.
Prvo... Ako onako odigramo 100% pobjedjujemo, drugo ako onako odigramo bicemo sretni ako izvucemo 0:0.
Nasa najslabija karika je odrbana, jos ako dodamo tu da imaju nasuprot sebe jako brzog i tehnicki jakog napadaca, moraju biti 1000% skoncentrisani i oprezni.
Nasa najveca snaga je prema naprijed, i moracemo imati posjed lopte u suprotnom belaj ce da bude.
Mislim da ce biti dobra tekma. Nekako su kup utakmice uvijek opustene sa puno golova.
Moja navijacka/realna prognoza 1:2
Gledao sam zadnju utakmicu i jedne i druge ekipe
Hajd da prvo dam svoje vidjenje komsija...
Najbolji igrac definivino Armin Hodzic, jak, prodoran i brz, bez previse viska poteza, jednom rijecu pravi napadac podsjeca me na Alena Skoru onu debitantsku sezonu u Sarajevu kad je pocjepao sve i otisao u Marsej... Nadam se da ce ovaj ipak napraviti vecu karijeru... Cuo sam o njemu i kao osobi sve najbolje, tako da momku zelim svu srecu ovog svijeta, ali nakon derbija. Ovdje mu zelim sto pehova i da fuli sve sto se fuliti moze.
Sredina protiv Zrinjskog je bila prelosa, Svraka nekakav i bi i ne bi, ne znam jos ko je igrao, ali nisu se nesto pokazali, tako su igrali da ih je dedo Muminovic izdominirao na sredini, i da je Zrinjski realno sve vrijeme stajao bolje na terenu.
Odbrana... puno gresaka, koje je Zrinjski morao iskoristiti. Nadam se da ce isto tako biti i na derbiju, jos kad se doda znacaj utakmice, nadam se da ce novajlija Bogdanovic imati isti dan kao protiv Zrinjevaca... Loncaric dobro brani pravo ne znam uopste odakle potreba za Antolovicem...
Po meni jos ko je opasan na terenu kod komsija je Stanic vidi se da ima snage i da zna... ostalo barem prema onom sto sam gledao i ne bas tako sjajno.
Sad mi...
Hmmm ako gledamo po zadnjoj utakmici protiv Olimpica onda mozemo gledati 2 razlicita svijeta. Prvo i drugo poluvrijeme.
Prvo... Ako onako odigramo 100% pobjedjujemo, drugo ako onako odigramo bicemo sretni ako izvucemo 0:0.
Nasa najslabija karika je odrbana, jos ako dodamo tu da imaju nasuprot sebe jako brzog i tehnicki jakog napadaca, moraju biti 1000% skoncentrisani i oprezni.
Nasa najveca snaga je prema naprijed, i moracemo imati posjed lopte u suprotnom belaj ce da bude.
Mislim da ce biti dobra tekma. Nekako su kup utakmice uvijek opustene sa puno golova.
Moja navijacka/realna prognoza 1:2
- wewa
#1644 Re: KUP BiH
prezivjecu neodlazak na tekmu, samo da komsinice ne zabiju
-
todd_smith
#1645 Re: KUP BiH
Bzvze se pise i analizira, sve to ide kroz prozor kada je derbi. Veci je pritisak, ali zato i veca koncentracija igraca, cak i onih najgorih iz obje ekipe.
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#1646 Re: KUP BiH
Sve to stoji ali nekad bas takve stvari mogu puno znaciti ali i nemaju...todd_smith wrote:Bzvze se pise i analizira, sve to ide kroz prozor kada je derbi. Veci je pritisak, ali zato i veca koncentracija igraca, cak i onih najgorih iz obje ekipe.
nego bolje i neke analize pisati nego da se prepucavamo ovdje ciji babo ima veci...
Ne mogu da vjerujem kako mi imamo neprofesionalne kako sportske tako i ove druge medije.
Recimo kada se u italiji igra bilo kakva jaca utakmica, imas u njihovim sportskim novostima po 2 stranice samo o toj utakmici. Formacije, taktike, formu igraca, pojedinacni ucinak najboljih igraca isl isl... Kako se koji igrac krece u formaciji i kako ce bi se trebao kretati na utakmici...
nesto tipa ovog samo jos puno obimnije
http://img163.imageshack.us/img163/7734/ltxtxtytg.jpg
a kod nasih se sva prica o derbiju svede na par tekstova izjava i glupih clanaka o navijacima...
Istini za volju bilo je prelosih utakmica ali ih obradi napisi nesto ba... usporedi proslogodisnje i ovogdisnje sastave... a i kako bi kada su nam na mjestu novinara ljudi bez fakulteta ili sa nekim tehnickim fakultetima ni veze sa zurnalistikom ni sa sportom...
- BlueBlood
#1647 Re: KUP BiH
... al nemogu da ne spomenem najvecu glupost na svijetu, ovu "zabranu gostujucim navijacima" !!!! kako mi je ovo glupo

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1649 Re: KUP BiH
99% da neće biti prijenosa, bar prema trenutnim informacijama koje dolaze sa BHT-a. Sve je moguće do sutra.Iker C wrote:Ništa od prijenosa?