fuj kud procita.
nije njegov je ako cemo posteno komndant bio mladic. i ovde onda slobodno prosipa cetnicku propagandu.
fuj kud procita.

Možel se dahnut.sumirprimus wrote: ↑22/05/2023 09:47 ako je ovako duboko juzno oboren suhoj, onda to znaci su ukri pomaknuli neki jaci pvo sistem na jug.
kao kisobran nadolazecoj oluji? kako god bitno je da ork ptice ateriraju na nos. samo nek nastave dok se skroz ne smouniste.
e btw pao bahmut![]()
![]()
Ja sam predložio, uz ogradu da nemam znanja da sagledam sve implikacije, da se primjeni model Kipra. Da BiH uđe u EU kao cjelina, ali da EU benefiti važe samo za građane i industriju Federacije, koja prije toga treba sve uskladiti sa EU, sve reforme. Da BiH pasoš bude pasoš EU članice, tako da i građani RS imaju benefit od BiH državljanstva, ali nemaju ekonomsku korist dok se ne provedu sve reforme koje trebaju, na nivou države i RS.A_A_AKCIJA wrote: ↑22/05/2023 09:29Upravo tako.drug_profi wrote: ↑22/05/2023 09:19 Zato kontam da bi za BiH, NATO i EU morali imati poseban program, jer mi jesmo zemlja-slučaj zahvaljujući nametnutom miru i DMS.
Do nas je hoćemo li znati ovo izpregovarati.
Najveći problem naše vanjske politike do jučer je bio taj što ne razumijemo da niko neće uraditi naš posao.
Naš posao je da u detalje tražimo rješenje sranja u našoj državi. I taj posao nije gotov, ako samo tražimo da se "riješi Dodik".
Brazilski predsjednik Lula da Silva rekao je da se nije sastao s predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim na samitu G7 u Japanu, jer se Zelenski nije pojavio.
- Imali smo zakazan bilateralni sastanak u 15:15. Čekali smo i dobili informaciju da kasni. No Zelenski se nije pojavio...Očigledno je imao druge sastanke - rekao je Lula.
Brazilski predsjednik kaže da nije razočaran već uzrujan jer je želio da upozna Zelenskog. Prema njegovim riječima, planovi za predstojeći sastanak ovisiće o spremnosti ukrajinskog predsjednika da "razgovara o miru".
Zelenski je objasnio da nije održao sastanak sa predsjednikom Brazila zbog zgusnutog rasporeda. Na novinarsko pitanje da li je razočaran što nije došlo do susreta, Zelenski je u šali odgovorio: "Mislim da je on razočaran".
Pisanjem na ovaj primitivan nacin samo pokazujes da si gori od ovih mojih. Tu ste negdje ali ovaj forum (cast izuzetcima kao sto su drug profi, sanski biser, madner itd) ozbiljno tezi da postane mnogo gori od svih srpskih tg kanala.