Fala.
Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#16226 Re: Logosoft ALL ABOUT
To sam si i mislio.
Fala.
Fala.
- semirsar
#16227 Re: Logosoft ALL ABOUT
je l' ovo samo kod mene, exlusive, OBN u aspect ratio 4:3 
- MTV
#16228 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni su svi razvuceni u 16:9.
OBN je inace originalno u 4:3 formatu.
OBN je inace originalno u 4:3 formatu.
- semirsar
#16229 Re: Logosoft ALL ABOUT
e pa, kod mene je original

- semirsar
#16230 Re: Logosoft ALL ABOUT
BN BIH HD, kad su ovaj priturili?
- MTV
#16231 Re: Logosoft ALL ABOUT
23.03.semirsar wrote:BN BIH HD, kad su ovaj priturili?
logosoft-all-about-t90936s16250.html#p14477887
- semirsar
#16232 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma zamisli ti to 
- MTV
#16233 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni se pari da ovaj semirsar nije onaj semirsar. Cudno pise!
- semirsar
#16234 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Meni se pari da ovaj semirsar nije onaj semirsar. Cudno pise!
ubi me ova nedoumica a T-mach ne pomagaje, ama nikako, sve ono vidje li ti to daje na kasicicu upload a ja sav ki na iglama
- MTV
#16235 Re: Logosoft ALL ABOUT
U prevodu: novcanik sve tanji!
-
moke_31
#16236 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za tebe je onda txtv, samo malo bušenja za optiku i to je tosemirsar wrote:MTV wrote:Meni se pari da ovaj semirsar nije onaj semirsar. Cudno pise!![]()
![]()
![]()
![]()
ubi me ova nedoumica a T-mach ne pomagaje, ama nikako, sve ono vidje li ti to daje na kasicicu upload a ja sav ki na iglama![]()
- semirsar
#16237 Re: Logosoft ALL ABOUT
sve si rek'oMTV wrote:U prevodu: novcanik sve tanji!
busili su i probusili vec, samo him izgleda zafalilo kablova ako ne i dovoljan broj potpisa dabili him se isplatilomoke_31 wrote:Za tebe je onda txtv, samo malo bušenja za optiku i to je tosemirsar wrote:MTV wrote:Meni se pari da ovaj semirsar nije onaj semirsar. Cudno pise!![]()
![]()
![]()
![]()
ubi me ova nedoumica a T-mach ne pomagaje, ama nikako, sve ono vidje li ti to daje na kasicicu upload a ja sav ki na iglama![]()
P.S. ponuda kanala him je srednja zalost
-
moke_31
#16238 Re: Logosoft ALL ABOUT
Odem ja sinoć na onu anamo njihovu temu (txtv) kad vidim na zadnjim strancima semir i MTV
Jel to neki išaret? Ili će opet biti ko i sa Telemachom, hoćemo a možda i nećemo
Ja gledam samo internet, TV me općenito ne interesuje i LOL je tu bolji a Telemach najbolji.
Mene je samo iznenadilo da ovaj Txtv prvi daje optički internet i to prilično povoljno, posebno je zanimljiv paket Super Net S 50/30.
Treba sačekati malo iskustva korisnika a ako LOL ne bide povećao internet a sve su prilike da neće, ide bušenje optike, kod mene u ulazu su već postavili kutiju
Jel to neki išaret? Ili će opet biti ko i sa Telemachom, hoćemo a možda i nećemo
Ja gledam samo internet, TV me općenito ne interesuje i LOL je tu bolji a Telemach najbolji.
Mene je samo iznenadilo da ovaj Txtv prvi daje optički internet i to prilično povoljno, posebno je zanimljiv paket Super Net S 50/30.
Treba sačekati malo iskustva korisnika a ako LOL ne bide povećao internet a sve su prilike da neće, ide bušenje optike, kod mene u ulazu su već postavili kutiju
- MTV
#16239 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ukratko ja ne znam bil piskio il kakio.
TM povecanje cijena mi se ne svidja. LOL za zivo cudo nije u ovom mjesecu nista izbacio. BHT Live kamere neuzimam za ozbiljno. A TXTV kad bi popravio semu mozda bi se uzeo u obzir.
Sto se tice interneta kao interneta za tu cijenu uopste nije lose 50/30Mbps samo malkice brzi upload od semirovog
A kad ih uvedes ja licno ocekujem detaljniju recenziju tipa uradili su to i to, router je taj i taj, koji speed test i koliko je stabilna brzina ima li padova itd.
TM povecanje cijena mi se ne svidja. LOL za zivo cudo nije u ovom mjesecu nista izbacio. BHT Live kamere neuzimam za ozbiljno. A TXTV kad bi popravio semu mozda bi se uzeo u obzir.
Sto se tice interneta kao interneta za tu cijenu uopste nije lose 50/30Mbps samo malkice brzi upload od semirovog
A kad ih uvedes ja licno ocekujem detaljniju recenziju tipa uradili su to i to, router je taj i taj, koji speed test i koliko je stabilna brzina ima li padova itd.
- semirsar
#16240 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja cu definitivno preci na t-mach, makar i ovo mizerno povecanje uploada ostane, nemoj da bi him ko dojavio
Smeta mi ova indolentnost kod Lole nam "naseg" uskoro bivseg, vidu da him i dalje placam punu cijenu Quadro+ paketa i kontaju, ja budala, e pa zjbl su se... jbt u citavom ovom periodu koliko sam van ugovora oni se udostojili samo jednom nazvati da mi reknu "znate li da vam je ugovor istek'o", rek'o znam, i samo mi spusti slusalicu
Djaba ti i stabilan net, koji ipak se mora priznati u zadnje vrijeme sve cesce ispada iz kolosjeka, i dobra slika sa cistom 1080p rezolucijom kad vidis da him je svejedno ocu l' ostat il' otic' 
Smeta mi ova indolentnost kod Lole nam "naseg" uskoro bivseg, vidu da him i dalje placam punu cijenu Quadro+ paketa i kontaju, ja budala, e pa zjbl su se... jbt u citavom ovom periodu koliko sam van ugovora oni se udostojili samo jednom nazvati da mi reknu "znate li da vam je ugovor istek'o", rek'o znam, i samo mi spusti slusalicu
- MTV
#16241 Re: Logosoft ALL ABOUT
S obzirom da je na tatu ugovor zvali su ga tako na mobilni, pitali isto tako "znate li da vam je istekao ugovor" i na odgovor da zna jos pitali "hoce te li ga produziti paket je na akciji". Odgovorio je da ce razmisliti. I proslo je hoho mjeseci nisu vise zvali.
Ovako bez ugovorne obaveze paket je skuplji za 6 KM. Da se obnovilo za iste pare bi se mogao uzeti jos Plus paket. Ali s obzirom da su nekoliko zadnjih mjeseci samo ukidali kanale, ko garantuje da nebi poukidali one sto se gledaju u kuci.
Ovako bez ugovorne obaveze paket je skuplji za 6 KM. Da se obnovilo za iste pare bi se mogao uzeti jos Plus paket. Ali s obzirom da su nekoliko zadnjih mjeseci samo ukidali kanale, ko garantuje da nebi poukidali one sto se gledaju u kuci.
- semirsar
#16242 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zato ja odlucih preci na T-mach, em cu vidjet kako ce biti em ce me jeftinije doci, a na kraju krajeva dam LoLi malo vremena da se dohaviza, pa... merebit, vidimo se jopet nakon 24mjeseca... bujrum, do njihA je
P.S. Ja sad placam 99.45KM,e nejma vise, kapak.
P.S. Ja sad placam 99.45KM,e nejma vise, kapak.
- MTV
#16243 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svakom svoje, za svoje pare najbolje ti znas sta ces
Kod mene trenutno 52 KM sa 2 resivera, bez ugovora. S ugovorom sa 2 resivera bi bilo 46 i nesto KM ili doplatit za Plus paket bilo bi oko 52 KM.
A kod TM sam gledao Duo Net Grande Family sa 2 resivera s poskupljenjem bi bilo oko 58 KM. A taman kad sam mislio i da ce LOL sve pogasiti oni su poceli ubacivati kanala, doduse nisu neki al eto.
A opet mi nije nikako jasno to da Novu TV ima blicnet, Eronet, mtel pa i TXTV/Elta koji su na svakom cosku svasta pisali u svojim prvim novinama protiv SK, Telemacha, Solaka a LOL nema
. BHT neracunam njima je vrh ponude Live kamera.
Kod mene trenutno 52 KM sa 2 resivera, bez ugovora. S ugovorom sa 2 resivera bi bilo 46 i nesto KM ili doplatit za Plus paket bilo bi oko 52 KM.
A kod TM sam gledao Duo Net Grande Family sa 2 resivera s poskupljenjem bi bilo oko 58 KM. A taman kad sam mislio i da ce LOL sve pogasiti oni su poceli ubacivati kanala, doduse nisu neki al eto.
A opet mi nije nikako jasno to da Novu TV ima blicnet, Eronet, mtel pa i TXTV/Elta koji su na svakom cosku svasta pisali u svojim prvim novinama protiv SK, Telemacha, Solaka a LOL nema
- semirsar
#16244 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bojim se da ne bidne po staroj LOLinoj logici, ako nijesi na preplati ondak tebi i nejma novitetaMTV wrote:Svakom svoje, za svoje pare najbolje ti znas sta ces![]()
A opet mi nije nikako jasno to da Novu TV ima blicnet, Eronet, mtel pa i TXTV/Elta koji su na svakom cosku svasta pisali u svojim prvim novinama protiv SK, Telemacha, Solaka a LOL nema. BHT neracunam njima je vrh ponude Live kamera.
-
Sakazulu
#16245 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja cu definitivno preci na t-mach, makar i ovo mizerno povecanje uploada ostane, nemoj da bi him ko dojavio ??? - gdje, šta!?
- semirsar
#16246 Re: Logosoft ALL ABOUT
ti se tek probudio za nocnuSakazulu wrote:ja cu definitivno preci na t-mach, makar i ovo mizerno povecanje uploada ostane, nemoj da bi him ko dojavio ??? - gdje, šta!?
- MTV
#16247 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zasad nije jer sam dobio sve ove kanale koje ubacuju Al Jazzera Eng HD, RTS Drama, Trezor... BN BiH HD.semirsar wrote: Bojim se da ne bidne po staroj LOLinoj logici, ako nijesi na preplati ondak tebi i nejma novitetazato, ako ne mislis napustat' cim te prvi put opali stijem ili potpisuj ili kidaj
A cini mi se da su oni na prastarim paketima dobili one kanale koju nisu imali tipa mezzo, Cinestari, Elta HD, happy... barem je tako @ Naslovnica napisao.
-
Sakazulu
#16250 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koji uplaod i nova brzina ili sam fulio u čitanju