Pa kad ste vi napravili igrača da vam je trajao dugo? Koga ste napravili, njega ste i otjerali. Ti imaš popust jer navijaš za Dinamo. Kontam da si to izabrao još u Jugoslaviji. Znači ima nade za tebe. Što rek'o Sejo "Otpor, stoko".
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#16226 Re: La Liga Santander
Čuj ovoga sa Realovim igračima.
Pa kad ste vi napravili igrača da vam je trajao dugo? Koga ste napravili, njega ste i otjerali. Ti imaš popust jer navijaš za Dinamo. Kontam da si to izabrao još u Jugoslaviji. Znači ima nade za tebe. Što rek'o Sejo "Otpor, stoko".
- JMGuti
#16227 Re: La Liga Santander
Ok ja i @JohnnyS od danas biramo da navijamo za Wislu, i ostali sa ove teme prelaze sa nama. Hajd sad napusti temu, nemas vise s kim raspravljati.Osmi Socrates wrote: ↑24/08/2026 21:34 Pa valjda si odrastao. Stekao si neke standarde. To se stiče godinama, inače.![]()
Žao mi je što nisam poput vas cheerleadersa.
Trideset hiljada ljudi posjeduje dionice Tottenhama. Nisam sam. Mi smo kult.Većina. Jedino su ovi milijarderi što posjeduju većinu normalni idioti.
![]()
Ti jesi sam medju tih trideset hiljada. Oni su dionicari. Ti si samoprozvani.
-
Osmi Socrates
#16229 Re: La Liga Santander
Mog'o si izabrati Elche. Ne moraš Vislu.
Pa da raspravljaš sa ljudima koji su pravi ljubitelji fudbala. Ovako ste plastikaneri, k'o ovi iz zemalja trećeg svijeta što haraju internetom sa fudbalskim analizama. Sve prirodni navijači najtrofejnijih klubova.
Pa da raspravljaš sa ljudima koji su pravi ljubitelji fudbala. Ovako ste plastikaneri, k'o ovi iz zemalja trećeg svijeta što haraju internetom sa fudbalskim analizama. Sve prirodni navijači najtrofejnijih klubova.
-
Osmi Socrates
#16230 Re: La Liga Santander
Al' ovo što si mention Johnnyja u tom postu je klasičan potez plastikanera. To me je nasmijalo. 
Last edited by Osmi Socrates on 24/08/2026 22:11, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#16231 Re: La Liga Santander
Isuse Bože jesi teretan, bilo bi ti lakše u životu, a onda i nama, da navijaš ko i mi plastikaneri za normalne klubove
-
Osmi Socrates
#16232 Re: La Liga Santander
Nemoj Isusa i Real kao normalan klub u istom postu. Za to se ide u pakao. 
-
LSD
#16233 Re: La Liga Santander
Nevjerovatno sta se pise ovdje.
Rođak se garant kladio na Elche protiv Barce, sto je samo po sebi nenormalno....naravno popusio na kladionici, pa sad dva dana pljuje citavu ligu zbog toga
Sokrate legendo, nisi ni ti u vinklu
Rođak se garant kladio na Elche protiv Barce, sto je samo po sebi nenormalno....naravno popusio na kladionici, pa sad dva dana pljuje citavu ligu zbog toga
Sokrate legendo, nisi ni ti u vinklu
- jeza u ledja
#16234 Re: La Liga Santander
Puno gresaka sudija u ovih par polukola.
Ja mislim na svakoj utakmici koju sam gledao je bila bar jedna ogromna greska (osim na utakmici Barcelone
)
Sevilla obje utakmice dobila velikim sudijskim greskama.
Real i Barca nastavili tamo gdje su stali prosle godine. Vrlo slicna igra. Ne znam sta ce Barca na kraju u vezi spica, ali ako ne mogu dovesti nekog kvalitetnog bolje da nikog ni ne dovode. Yamal se nije vidio.
Ja mislim na svakoj utakmici koju sam gledao je bila bar jedna ogromna greska (osim na utakmici Barcelone
Sevilla obje utakmice dobila velikim sudijskim greskama.
Real i Barca nastavili tamo gdje su stali prosle godine. Vrlo slicna igra. Ne znam sta ce Barca na kraju u vezi spica, ali ako ne mogu dovesti nekog kvalitetnog bolje da nikog ni ne dovode. Yamal se nije vidio.