Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad vidim vase obrve postidim se
Kod mene su cupave i guste, ali protestujem necu da ih diram
Stigla mi je Nejkedica 3 danas sa feelunique-a, Im in love!
Ako hocete ponijet cu je na taj dejt ko hoce uzivo da je vidi. imam i hrpu nekih testera da razdjelim, stoje mi djaba.
Trazim vise slobodnih studentica za ciscenje stana u cetvrtak 14.08.2014 regija Dobrinja.
Trebaju mi vrijedne cure, minimalno 3. Ako imate nekog javite, placam vise no standardno jer su studentice.
vadis mi mast jer si tako lijepo uokvirala oko... meni ne bi stajalo, imam male oci doduse u svoje darkersko vrijeme sam nosila i ja tako (malo vise doduse )
kad skontam koji sam ja duduk bila za neke stvari tad, npr nisam ni popunjavala obrve sjenom pa onda ovdje to naucih... tad sam tek pocela dobivati stalne komplimente na racun istih
nero, mogla bi vala i ti, ako se dobro sjecam imas lijepe obrve
Kako su vam lijepo sređene obrve, svima... , lijepo oblikovane
Kod mene su skoro pa ravne... pokušala sam nekad da promijenim oblik ali mi se nije sviđalo, ili ih ja nisam znala srediti kako treba, tako da ih sad skoro i ne diram, samo ih olovkom malo "popunim", i da dobiju neki oblik.
Kod mene su skoro pa ravne... pokušala sam nekad da promijenim oblik ali mi se nije sviđalo, ili ih ja nisam znala srediti kako treba, tako da ih sad skoro i ne diram, samo ih olovkom malo "popunim", i da dobiju neki oblik.
Zavidim svima na finim obrvama, moje su katastrofa, ali ono što mi najviše smeta jeste prevelik razmak između obrva jednostavno mi ne rastu na tom početnom djelu pa su udaljene kilometar jedna od druge
Na temu obrva, jesam li jedina koja ne čupa niti je kad , doduše, u zadnje vrijeme sam počela malo to dotjerivati sa olovkom (preporuka za ELF duplu olovku, vrhhh) jer sam se nešto zaljubila u onaj početak obrve kad ga neko fino sredi da bude kockast ili kako se već kaže .
ema_ wrote:Na temu obrva, jesam li jedina koja ne čupa niti je kad , doduše, u zadnje vrijeme sam počela malo to dotjerivati sa olovkom (preporuka za ELF duplu olovku, vrhhh) jer sam se nešto zaljubila u onaj početak obrve kad ga neko fino sredi da bude kockast ili kako se već kaže .
Da i ja tebe malo
Ne znam nijednu ženu koja se šminka, a da ne čupa obrve. Jel' nemaš potrebe ili?
ema_ wrote:Na temu obrva, jesam li jedina koja ne čupa niti je kad , doduše, u zadnje vrijeme sam počela malo to dotjerivati sa olovkom (preporuka za ELF duplu olovku, vrhhh) jer sam se nešto zaljubila u onaj početak obrve kad ga neko fino sredi da bude kockast ili kako se već kaže .
Da i ja tebe malo
Ne znam nijednu ženu koja se šminka, a da ne čupa obrve. Jel' nemaš potrebe ili?
Ni ja svoje više ne čupam (a šminkam se ), tek ukoliko se pojavi poneka koja strši sa strane, a inače nemam ni potrebe osim ako bih mijenjala oblik...
A ja koristim Bourjois olovku za obrve, baš mi odgovara.
sorto de makni siske pa da vidimo komplet obrvu
a ovo sto vidim mi praaaavo lijepo djeluje, nisu ti duge dlacice na obrvama pa je pravo uredno (za razliku od mojih koje kad skratim naprave rupe )
skroz fine i djeluje mi kao da ti bas pristaju licu
ako htjednes kad mijenjat' oblik samo malo luka napravi, znaci mrvu na sredini da se stanji al' to samo ako ti tako dosadi
imaš tako divan prirodni oblik obrve da ti zavidim... ja muku mučim s istim belajom ko i VV, jesam li uzela makazice u ruke, negdje rupa ostane hem su duge, hem se čičkaju
ja bih na tvom mjestu možda samo maaaaalkice stanjila s unutrašnje strane da dobijem malo otvorenije oko