Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

uglavnomja

#16226 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

vjeshalica wrote: 18/07/2021 14:06
uglavnomja wrote: 18/07/2021 14:02

hocu

znam za neke, ali to su sve zvjerke

a ne anonimni momcici iz anonimnih porodica koji tesko rade da zarade nesto
Nedzad Ugljen, Sulejman Redzic .....

Mozemo i mafijaske obracune podzemlja, Delalic, Torlakovic....
za ugljena znam

eee, redzic ... sad se sjecam
minitar orazovanja tad bio turkusic, iz sbih, mislim sa istog faksa, a to je bio rat na faksu, duboki sukob, ne sjecam se detaja, ali dugo je to trajalo

e, tu ima puno upitnika :thumbup:

i opet - i on je bio neko, u svakom pogledu

mafija je sastavni dio sda od kad i alija, ali mafija se uglavnom izmedju sebe obracunavala, imali su podijeljene zone odgovornosti
vjeshalica

#16227 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

uglavnomja wrote: 18/07/2021 14:16
vjeshalica wrote: 18/07/2021 14:06

Nedzad Ugljen, Sulejman Redzic .....

Mozemo i mafijaske obracune podzemlja, Delalic, Torlakovic....
za ugljena znam

eee, redzic ... sad se sjecam
minitar orazovanja tad bio turkusic, iz sbih, mislim sa istog faksa, a to je bio rat na faksu, duboki sukob, ne sjecam se detaja, ali dugo je to trajalo

e, tu ima puno upitnika :thumbup:

i opet - i on je bio neko, u svakom pogledu

mafija je sastavni dio sda od kad i alija, ali mafija se uglavnom izmedju sebe obracunavala, imali su podijeljene zone odgovornosti
Sulejman je bio obrazovan, intelektualac gospodin covjek.
Nepismena SDA marva odlucuje o takvim osobama. To msm sunovrat civilizacije.
Bio je i vjestak u slucaju Herenda i Seve.

Slucajnost ili nesretan slucaj njegova smrt sigurno nije.
Kao i sve ostalo poslije toga.
Vise ga niko ne pominje. Niti se o tome prica. Zasto?
gospodar

#16228 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by gospodar »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:08
EasyMan wrote: 18/07/2021 14:00

Politika je gadna stvar, tu ko upadne nema ga vise. Niti moze vise biti covjek niti se moze protiv nje boriti.
Murizov problem je sto se nije prodao i prihvatio nekog podvaljenog roma. Jebi ga, takav covjek, ne moze halaliti dijete.
Gdje je muz Have Dovadzije? Zasto je sutio na podvaljenog Rastodera? Ozenio se u roku od odmah i zamisli evo ga u politici. Jebi ga, takav covjek.
Postoje svjedoci da je Rastoder vozio jesi ti zdrav, kakav Radončić. Baš sam ja naveo taj slučaj na ovoj temi kao primjer teorije zavjere u mahalskom gradu poput našeg. Tako je i Budnjo postao ubica iako nikad u životu nije sreo Alisu.
Za ovo si sigurno dobio cvaju gratis.
Otkud ti znas da je nikad nije sreo u zivotu ? Jesi li ti Muamer pa da tvrdis tako nesto ?
Niko ne kaze da je on ubica ali ne mozes iznositi takve nebuloze.
Koume

#16229 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

vjeshalica wrote: 18/07/2021 13:59

SDA peksini su ubili mnogo ljudi iza rata na ovamo, nije nista plod slucajnosti mnoge smrti kao sto vi zelite da to predstavite
Hoces li da nabrajamo imena?
hocu

Ako znas nesto sto nisi smio saznat, padaju glave, Muriz je rekao da ga nisu htjeli ubiti. Nisu ovo nikakve zavjere, samo zato sto se ne zna 100% o tome ne znaci da nije stvarno. Tako bi i za respiratore pricali zavjera to su noirmalni respiratori, da se raja nije onoliko pobunila. Afera Asim gdje svoje ljude iz stranke sabotiras, vjerovatno bi poi vama i to bila zavjera da nije snimka razgovora. Ovaj Mufid ovdje prica gluposti razne, cuj djevojka neduzna, jedini slucaj na svijetu onakve amnezije niko ne moze da ga dokaze, i sto je najgore njoj se vjeruje na rijec a od drugih se trazi hiljade i hiljade dokaza. Kad tuzilastvo dodje i kaze imamo 150 dokaza i 80 svjedoka, dodje osoba koja vjeruje alisi na rijec (bez ikakvih dokaza) i kaze pa vi uopste nemate dokaza.
MensurM

#16230 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Koume wrote: 18/07/2021 14:16

Postoje svjedoci da je Rastoder vozio jesi ti zdrav, kakav Radončić. Baš sam ja naveo taj slučaj na ovoj temi kao primjer teorije zavjere u mahalskom gradu poput našeg. Tako je i Budnjo postao ubica iako nikad u životu nije sreo Alisu.
Ti jedini spominjes na ovom forumu Budnju kao ubicu niko drugi
Spominjali su Memići. Ismijavali njegov alibi, lajkali objave u kojima se spominje Budnjo kao ubica, a nedavno i podijelili takav tekst.
MensurM

#16231 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

gospodar wrote: 18/07/2021 14:20

Otkud ti znas da je nikad nije sreo u zivotu ? Jesi li ti Muamer pa da tvrdis tako nesto ?
Ilidža je mahala, saznalo bi se. Ne postoji živi svjedok koji ih je vidio zajedno, čuo da su povezani, čuo da surađuju. U ovih 6 godina bi makar jedna osoba se pojavila i povezala njih dvoje.
vjeshalica

#16232 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:28
Spominjali su Memići. Ismijavali njegov alibi, lajkali objave u kojima se spominje Budnjo kao ubica, a nedavno i podijelili takav tekst.
Sam Alija u emisiji kako mu je sin bio problematican i da je zbog toga bio vani.
Kriminalac ,siledzija i olos, bas kao i babo mu
I dodjes ti da to pokusas umanjiti
Koume

#16233 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Isti taj Muriz dodje u emisiji i kaze Budnjin sin nije nalogodavac ne bih ga uvlacio u te vode, sta pricas ti bolan, podijlili tekst nema rijeci Budnjo u njemu
MensurM

#16234 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

vjeshalica wrote: 18/07/2021 14:30

Sam Alija u emisiji kako mu je sin bio problematican i da je zbog toga bio vani.
Kriminalac ,siledzija i olos, bas kao i babo mu
I dodjes ti da to pokusas umanjiti
Ne umanjujem to. Može biti da je kriminalac, siledžija, diler, svodnik. Al se nije znao s Alisom. Tačka.
vjeshalica

#16235 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:30
Ilidža je mahala, saznalo bi se. Ne postoji živi svjedok koji ih je vidio zajedno, čuo da su povezani, čuo da surađuju. U ovih 6 godina bi makar jedna osoba se pojavila i povezala njih dvoje.
Nemas ti pojma sta je Ilidza.
Svakako si sam tvrdio da si 2,3puta tamo bio, ako se moze taj boravak uopce nazvati da si bio NA Ilidzi.
Osim toga, Budnju i njegov lik i djelo ne znas sam si pisao o tome. A odjednom znas sve.
vjeshalica

#16236 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:31
Ne umanjujem to. Može biti da je kriminalac, siledžija, diler, svodnik. Al se nije znao s Alisom. Tačka.
Ne prdi.
uglavnomja

#16237 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

Koume wrote: 18/07/2021 14:21

hocu

Ako znas nesto sto nisi smio saznat, padaju glave, Muriz je rekao da ga nisu htjeli ubiti. Nisu ovo nikakve zavjere, samo zato sto se ne zna 100% o tome ne znaci da nije stvarno. Tako bi i za respiratore pricali zavjera to su noirmalni respiratori, da se raja nije onoliko pobunila. Afera Asim gdje svoje ljude iz stranke sabotiras, vjerovatno bi poi vama i to bila zavjera da nije snimka razgovora. Ovaj Mufid ovdje prica gluposti razne, cuj djevojka neduzna, jedini slucaj na svijetu onakve amnezije niko ne moze da ga dokaze, i sto je najgore njoj se vjeruje na rijec a od drugih se trazi hiljade i hiljade dokaza. Kad tuzilastvo dodje i kaze imamo 150 dokaza i 80 svjedoka, dodje osoba koja vjeruje alisi na rijec (bez ikakvih dokaza) i kaze pa vi uopste nemate dokaza.
kad se raja bunila za respiratore?

za vakcine?

ili sebijinu diplomu?
ili osmicinu diplomu?

za alisu nije izvreseno kompletno i detaljno vjestacenje da 100% potvrdi ili negira amneziju, koliko ima onih koji kazu nemoguce, toliko ima i onih koji kazu moguce. mozak nije matematika, da 2+2 mora biti 4
uradjen je poligraf, koji kaze da ne laze
MensurM

#16238 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Koume wrote: 18/07/2021 14:31

Isti taj Muriz dodje u emisiji i kaze Budnjin sin nije nalogodavac ne bih ga uvlacio u te vode, sta pricas ti bolan, podijlili tekst nema rijeci Budnjo u njemu
"Na drugoj strani su mladići, koji se sumnjiče da su počinili ubistvo, sa imidžem „guzonjinih sinova“ skloni dernečnju i bahatom ponašanju. Neki od njih su već osvanjivali na stranicama „crnih hronika“ zbog nasilničkog ponašanja, kako na ulici tako i u sopstvenoj porodici."

Guglaj ako ne znaš povezati ovo s Budnjom.
gospodar

#16239 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by gospodar »

gospodar wrote: 18/07/2021 14:20

Otac njegov, Alija kaze
"Muamer je možda znao iz viđenja, velika je razlika između njih u godinama."
a ti kategoricno tvrdis da je nije nikada sreo u zivotu.
Koume

#16240 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Potencijalna prica da je Alisa bila necija ljubavnica, nekog malo jaceg da li politicara ili stranackih ljudi, nije vise to htjela da bude zato ona njena objava na fb. Htjela da pocne nesto normalno sa Dzenanom, tom nekom se to nije svidjelo zasmetao mu Dzenan. Poslao nekog da mu malo opale tec koji, situacija se otme kontroli desi se to sto se desi. Naprijetilo se, dalo se para da se suti i to je to. Ja mislim da ovo nije nikakva teorija zavjere ovo je sasvim normalna prica i realna prica. Sto nikad nisu nasli ubice policajaca sa AP, zato sto drzava(politika, policija) radi sa mafijom jer su i sami mafija. Fol americke sluzbe ne mogu da nadju ubice, ne budite smijesni ovaj slucaj nije ni 5% ovakvih stvari.
Koume

#16241 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:34
"Na drugoj strani su mladići, koji se sumnjiče da su počinili ubistvo, sa imidžem „guzonjinih sinova“ skloni dernečnju i bahatom ponašanju. Neki od njih su već osvanjivali na stranicama „crnih hronika“ zbog nasilničkog ponašanja, kako na ulici tako i u sopstvenoj porodici."

Znam ja dobro kako povezat s Budnjom, znam kako isto tako povezat njega sa tuzilastvom ili npr. Dalidom. Sve se moze lako uvezat kao ti sad, samo sto pojedini na ovom portalu to nece da urade
MensurM

#16242 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

gospodar wrote: 18/07/2021 14:36

Otac njegov, Alija kaze
"Muamer je možda znao iz viđenja, velika je razlika između njih u godinama."
a ti kategoricno tvrdis da je nije nikada sreo u zivotu.
Da.
deogest

#16243 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by deogest »

Dobro onaj rece, na kraju ce i Bidena umijesat :lol:
MensurM

#16244 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Koume wrote: 18/07/2021 14:38
MensurM wrote: 18/07/2021 14:34

Znam ja dobro kako povezat s Budnjom, znam kako isto tako povezat njega sa tuzilastvom ili npr. Dalidom. Sve se moze lako uvezat kao ti sad, samo sto pojedini na ovom portalu to nece da urade
Onda prestani demantovati to da su Memići povezivali Budnju s ubistvom.

Redom ovako: oslanjanje na izjavu svjedoka da je vidio Budnju da šamara Alisu, Arijanino ismijavanje Budnjinog alibija, članovi porodice Memić na fb lajkali objave u kojima se Budnjo navodi kao ubica i nedavno podijeljen ovaj tekst o Budnji siledžiji na Pravda za Dženana.
Koume

#16245 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

uglavnomja wrote: 18/07/2021 14:33
Koume wrote: 18/07/2021 14:21
kad se raja bunila za respiratore?

za vakcine?

ili sebijinu diplomu?
ili osmicinu diplomu?

za alisu nije izvreseno kompletno i detaljno vjestacenje da 100% potvrdi ili negira amneziju, koliko ima onih koji kazu nemoguce, toliko ima i onih koji kazu moguce. mozak nije matematika, da 2+2 mora biti 4
uradjen je poligraf, koji kaze da ne laze
Kako je radjen poligraf? Koja su pitanja bila na poligrafu? Najlakse je napisat papir opalit pecat reci polozila poligraf. Ovdje se diplome dobiju preko noci a ne pisani poligrafski test. Kako se ne bune za respiratore? Eno tuzbe gradjana se pripremaju, onoliki doktori s KCUSa pisali o valjanosti respiratora. Je li bila hajka naroda jer nasa vlada nije sposobna nabavit vakcine? Alisino vjestacenje se ne moze saditi, radjeno je kad je trebalo sa njenim nalazima, nema amnezije prva ekipa rekla i to je to. Cak su iz tuzilastva vratili nalaz o vasem vjestacenju njenog psihickog stanja, uz recenicau da im takva vrsta nalaza ne treba.
Koume

#16246 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:41
Koume wrote: 18/07/2021 14:38

Redom ovako: oslanjanje na izjavu svjedoka da je vidio Budnju da šamara Alisu, Arijanino ismijavanje Budnjinog alibija, članovi porodice Memić na fb lajkali objave u kojima se Budnjo navodi kao ubica i nedavno podijeljen ovaj tekst o Budnji siledžiji na Pravda za Dženana.
Jel Memic ikad spomenuo Budnju u svojim izjava, osim za snimke? Nije. Podijelio tekst na Pravda za Dzenana, o Budnji jedna recenica u citavom romanu. Daj i te ostale tekstove da vidimo koliko se Budnjo spominje, jel citav tekst o njemu ili je samo jedna dvije recenice (gdje se inace ne spominje ime Budnjo vec ga ljudi povezuju iz recenica koje mozda aludiraju na njega).
MensurM

#16247 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Koume wrote: 18/07/2021 14:46
MensurM wrote: 18/07/2021 14:41

Jel Memic ikad spomenuo Budnju u svojim izjava, osim za snimke? Nije. Podijelio tekst na Pravda za Dzenana, o Budnji jedna recenica u citavom romanu. Daj i te ostale tekstove da vidimo koliko se Budnjo spominje, jel citav tekst o njemu ili je samo jedna dvije recenice (gdje se inace ne spominje ime Budnjo vec ga ljudi povezuju iz recenica koje mozda aludiraju na njega).
Braniš neobranivo.

Izravno je ismijavan alibi i lajkane su objave u kojima se jasno navodi da je njoBud ubica.
dzolix

#16248 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

https://youtu.be/8N2EsDGHaWA

Yt ,, 29:10 -----29:18
Senad: Dali hocete da kazete da njegov sin nije ubica

Muriz: Necu ni to reci.
belfy

#16249 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by belfy »

GAU8 wrote: 18/07/2021 06:25
belfy wrote: 18/07/2021 03:55 kad se trojica "neutralnih" sastanu... ne znam koji mi je nutralniji...
Podguzna muha poznata kao ad hominem opet nervozna pred kišu...
cemu uvrede? to nije ni fino, niti kulturno. ja sam mislio da se mi postujemo, uvazavamo i volimo... :oops: ja tebe nisam vrijedjao.
i kakav ad hominem? reci da neko nije neutralan je ad hominem?
deogest

#16250 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by deogest »

dzolix wrote: 18/07/2021 14:48
https://youtu.be/8N2EsDGHaWA

Yt ,, 29:10 -----29:18
Senad: Dali hocete da kazete da njegov sin nije ubica

Muriz: Necu ni to reci.
Nece ni to rec jer ni on nema pojma. Baljezga u prazno 5 godina, na kraju ce i on uzet azil u nekoj od EU drzava ko i Davor i dovidjenja.
Locked