Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:Milner je najbolji izvođač penala u LFC i čudi me da on nije preuzeo odgovornost, mada jeste pretrčao za desetoricu. Lucas nije loše izveo penal, al Coutinho je usro stvar...Lallanin penal iskreno nisam ni gledao.
Na Milneru se vidjelo da zadnji produzetak nije osjetio noge jedva je stajao znao sam da nece pucat.
Mene je Klop razocarao jer je upao u Peleovu klopku. Prvu tekmu ih Liverpul islontrira i zavali 3 komada a sad ga ovaj ubi njegovim oruzjem nema nikako plan da u toku tekme promijeni stav
Nije Pele sisao vesla. Čim se vidjelo da je upario Fernandinha i Fernanda plus Yayu moglo se pretpostaviti da će to biti malo drugačija priča od one u ligi.
S druge strane, Kloppu 4 vezani poraz u finalima (ne računajući superkupove).
Uf. Smanjeni dugovi sa 240m na 47m, danas Ayre dao intervju za Echo i rekao kako će Klopp dobiti mnogo mnogo novca, te će biti trener koji će imati daleko najviše novca na raspolaganju od svih trenera Liverpool-a u historiji..moš mislit šta je tu love.
E presicu nisam gledao, al čitam piše raja kako je rekao da će biti aktivni na ljeto, tj. prave "velike" planove za budućnost.
AmiĐa_Idriz wrote:Uf. Smanjeni dugovi sa 240m na 47m, danas Ayre dao intervju za Echo i rekao kako će Klopp dobiti mnogo mnogo novca, te će biti trener koji će imati daleko najviše novca na raspolaganju od svih trenera Liverpool-a u historiji..moš mislit šta je tu love.
E presicu nisam gledao, al čitam piše raja kako je rekao da će biti aktivni na ljeto, tj. prave "velike" planove za budućnost.
Ako sta poznato dovede to ce biti iz Njemacke , ne mislim da ima iskustva sa velikim transferima
Ma to će biti više jeftinijih i relativno nepoznatih, hajmo reći 'sitnih' igrača. Ne liči mi na Kloppa da dovodi superstarove. Što ti kažeš, eventualno iz BL.
Ne lici na Kloppa to ali zar ne mislis da je realno da dovede sebi neke igrace i da ih masno plati sa kojima je radio u Dortmundu. Jer zna kvalitet njihov i to mu je manji rizik nego neke druge da placa masno.
Mustang1 wrote:Ne lici na Kloppa to ali zar ne mislis da je realno da dovede sebi neke igrace i da ih masno plati sa kojima je radio u Dortmundu. Jer zna kvalitet njihov i to mu je manji rizik nego neke druge da placa masno.