Ovi u logorima su umrli u divnim uslovima.House wrote:ka'e nemoj likovati![]()
![]()
![]()
praljak je umro u mukama
Ima pravde da pod nokat stane.
Ovi u logorima su umrli u divnim uslovima.House wrote:ka'e nemoj likovati![]()
![]()
![]()
praljak je umro u mukama
ko ga je ubio ??pici wrote:o majko moja evo ga naHRTu... desilo se ubojstvo... ooojj zemljo otvori se
Chmoljo wrote:
više će ih zaboljeti oduzimanje prava na penziju, nego potpuna majorizacija.
ako budu šta prčkali draganu ne gine zatvor radi ratnog zločinabh.tornjak wrote:"Pogotovo ne treba nasjedati na provokacije iz političkih i drugih centara. Ne treba nasjedati na provokacije onih koji će zloupotrijebiti današnje presude i otvoriti presude svim časnicima HVO-a", kazao je Čović.
ko zeli kraj hrvatima u bosni? ne u moje ime...Kejn wrote:Ništa više neće biti kao prije. Ovo je možda početak kraja Hrvatima u Bosni. Ovo je toliki udarac da će ih ovo totalno demoralisati.
mO k3 wrote:ko ga je ubio ??pici wrote:o majko moja evo ga naHRTu... desilo se ubojstvo... ooojj zemljo otvori se![]()
Pa naravno da je ubojstvo.pici wrote:o majko moja evo ga naHRTu... desilo se ubojstvo... ooojj zemljo otvori se
Au contraire kolegaChmoljo wrote:više će ih zaboljeti oduzimanje prava na penziju, nego potpuna majorizacija.Krokodajl wrote:Pa, teoretski se sada svakom časniku HVO-a može staviti na teret da je slijedio UZP...bh.tornjak wrote:"Pogotovo ne treba nasjedati na provokacije iz političkih i drugih centara. Ne treba nasjedati na provokacije onih koji će zloupotrijebiti današnje presude i otvoriti presude svim časnicima HVO-a", kazao je Čović.
moze li neko ovo pojasniti.....???
E hebiga kad ih 90 % podržava HDZ. Ni ja nikom ne želim kraj, ali sami su sebe doveli u ovu pozicijuparappa wrote:ko zeli kraj hrvatima u bosni? ne u moje ime...Kejn wrote:Ništa više neće biti kao prije. Ovo je možda početak kraja Hrvatima u Bosni. Ovo je toliki udarac da će ih ovo totalno demoralisati.
ja zelim samo kraj fasistima. ako je njima dosao kraj onda ih udariti sto jace
pa zar nije dosta jedna penzija iz hr?pici wrote:Chmoljo wrote:
više će ih zaboljeti oduzimanje prava na penziju, nego potpuna majorizacija.
bravo... pod hitno revizija pemzija braniteljima UZPea
zasto bi bio pocetak kraja hrvatima? presuda jeste Boze sacuvaj, ali sad imaju priliku rijesiti se nacionalista u svojom redovima, na celu sa covicem.parappa wrote:ko zeli kraj hrvatima u bosni? ne u moje ime...Kejn wrote:Ništa više neće biti kao prije. Ovo je možda početak kraja Hrvatima u Bosni. Ovo je toliki udarac da će ih ovo totalno demoralisati.
ali će opet glasati za HDZ. bili tu, ne bili. bili živi, ne bili...Vitezanin wrote:Da, baš će Hrvati iseljavati zato što su neki likovi dobili osuđujuće presude.![]()
Hoće iseljavati, ali u Njemačku. Kao i dosad. Ostali će piti kavu. Kao i dosad.
Desnica hapici wrote:mO k3 wrote:ko ga je ubio ??pici wrote:o majko moja evo ga naHRTu... desilo se ubojstvo... ooojj zemljo otvori se![]()
nemam pojma rece tako voditelj hrta iz haga... valjda njegova desna ruka
Da li je ubio covjeka ili ratnog zlocinca?hAZNADAR wrote:Pa naravno da je ubojstvo.pici wrote:o majko moja evo ga naHRTu... desilo se ubojstvo... ooojj zemljo otvori se
Praljak je ubio covjeka danas.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Slažem se treba imati dostojanstva kako god.mO k3 wrote:drugari , malo vise dostojanstva nema smijanja tudoj smrti

channel10 wrote:Da li je ubio covjeka ili ratnog zlocinca?hAZNADAR wrote:Pa naravno da je ubojstvo.pici wrote:o majko moja evo ga naHRTu... desilo se ubojstvo... ooojj zemljo otvori se
Praljak je ubio covjeka danas.
Ne bi me cudilo da su Ameri lobirali da se na ovaj nacin definitivno sahrani hercegbosna i da se krene na RS.sheilak wrote:zasto bi bio pocetak kraja hrvatima? presuda jeste Boze sacuvaj, ali sad imaju priliku rijesiti se nacionalista u svojom redovima, na celu sa covicem.parappa wrote:ko zeli kraj hrvatima u bosni? ne u moje ime...Kejn wrote:Ništa više neće biti kao prije. Ovo je možda početak kraja Hrvatima u Bosni. Ovo je toliki udarac da će ih ovo totalno demoralisati.
do njih je sve.