Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lord Vader wrote:Joj u Tz ima jedna policajka, ordinira po istočnom dijelu grada, ženska piše redom. Par puta mi je došlo da parkiram i da je vodim na ćevape.
Imamo mi u sarajevu dvije takve. Jedna ordinira oko bolnice a druga je oko muzicke akademije i pijace markale.
Ja mislim da hemijsku cjelu potrose za smjenu.
Oko bolnice ova je fakat iritantna jer kolje raju gdje bas ama nikom ne smetaju. Ni pjesacima a ni autima. Tu je fakat strasna situacija. I onako ljudski gledajuci malo nervira. Svi parkinzi su stalno tuda puni a niko nije od bijesa tu parkirao.
Ali eto zabrana je zabrana pa joj se ne moze uzeti za zlo.
Lord Vader wrote:Joj u Tz ima jedna policajka, ordinira po istočnom dijelu grada, ženska piše redom. Par puta mi je došlo da parkiram i da je vodim na ćevape.
Imamo mi u sarajevu dvije takve. Jedna ordinira oko bolnice a druga je oko muzicke akademije i pijace markale.
Ja mislim da hemijsku cjelu potrose za smjenu.
Oko bolnice ova je fakat iritantna jer kolje raju gdje bas ama nikom ne smetaju. Ni pjesacima a ni autima. Tu je fakat strasna situacija. I onako ljudski gledajuci malo nervira. Svi parkinzi su stalno tuda puni a niko nije od bijesa tu parkirao.
Ali eto zabrana je zabrana pa joj se ne moze uzeti za zlo.
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
Imam jarana koji je drot, kaže dođe im šef smjene i drobi kako ih ona izvlači: "Kad ona može danas napisati 50 naloga, de vi makar tri."
Da je više takvih, ne bi nam ni bilo potrebe za ovakvim temama.
Ovi na trotoaru su stalno tu, ostane auto po citav dan... a ovi na cesti znaju samo takav haos napraviti, pogotovo kad ih trola mora zaobici a guzva s kontra strane
Čak i da je tu dozvoljeno parkiranje, parkiranje u suprotnom smjeru od kretanja je poseban prekrsaj. A ja da sam drot, ja bih obje kazne napisao.
Plus ako još primjetim razbijen žmigavac, prljavu tablicu, štagod.... Kazne su male i zato ih treba pisati što više jer je kod nas politika nezamjeranja glavna. Pa zamjeri se jbt. to ti je posao. Ako nećeš da se zamjeraš što si uniformu obukao?
Logovan wrote:Na Ciglanama kod kafića Argelini, neki idiot bijelog BMW-a stalno parkira na zebru i skoro pa skroz blokira prolaz.
prije par dana neki levat parkirao na toj zebri g6 i kaznu mu uredno napisali
Tako i treba.
trazim sliku sto je neko postavio sto se levati parkiraju ispred Vojne bolnice i ne mogu da nadjem.. popisase danas sest nekih levata sjebali se, nisam uspio slikati u voznji