https://www.imdb.com/title/tt7902072/

Moderator: _BataZiv_0809
ahahha kako ga gotivim, šta god on napravi to bude fantastično !ferratilis wrote:Ne moram ni gledati da znam da ce biti 10/10
Sinoć, imaš na torentima prvu.karanana wrote:kad je emitovana prva epizoda?
Šibni kakav link na PP, nemrem naćzomri wrote:Sinoć, imaš na torentima prvu.karanana wrote:kad je emitovana prva epizoda?
Maloprije pogledao i ne znam šta bi mislio. Bilo bi presmiješno da tema nije takva kakva jest, u jednom trenutku želiš prasnuti u smijeh, u drugom se crveniš, u trećem si prestrašen
karanana wrote:e sad meni nije jasno, da li je ovo sve gluma i sve uradjeno u dogovoru, ili je on stvarno zajebo sve ove glavesine i pretvaro se da imaju ozbiljan interviju i onda ih prosuo, a ovi to tek skontali kad je bilo kasno?
vjerovatno je tako jer cujem sad se zale i sramote i pravdaju.
sharp objects.....nisam nesto zadovoljan. nerviraju me njeni momenti i flashbaci.
ma naravno da sam gledo, ali fakat kontam da ne mogu biti tako glupi da ne skontaju da ih zajebava i sprda. kod njega nikad ne mogu da skontam sta je dogovorena scena i gluma a sta podjebavanje i zajebavanje sa ljudima sa kojima prica. isto tako i u boratu na primjer, ne mogu znati sta je izrezirano a sta ne.Raigor Stonehoof wrote:karanana wrote:e sad meni nije jasno, da li je ovo sve gluma i sve uradjeno u dogovoru, ili je on stvarno zajebo sve ove glavesine i pretvaro se da imaju ozbiljan interviju i onda ih prosuo, a ovi to tek skontali kad je bilo kasno?
vjerovatno je tako jer cujem sad se zale i sramote i pravdaju.
sharp objects.....nisam nesto zadovoljan. nerviraju me njeni momenti i flashbaci.
Jel to nikad nisi gledao Borata, Brunu, Ali G-a?![]()
Eh kako bih ja volio da nisam, da se ponovo valjam od smijeha.
Edit: Ako nisi, u Ali G showu je na slican nacin zajebavao Butrosa Ghalija, Noama Chomskog pa i samog Donalda Trumpa, naravno prije nego je bio predsjednik. Obavezno pogledajTrump ga je brzo skonto doduse.
Zadnja scena iz Brune, isto tako, zastitari ih okruzili da izadju iz dvorane.The event caused quite a stir. John Saunders, the Salem Civic Center's assistant director, told the Roanoke Times that if Borat and crew hadn't high-tailed it out of the arena, "There would have been a riot. They would have been killed."
Raigor Stonehoof wrote:Od svih likova u Boratu, da je zajebancija jedino su znali onaj mu producent Azamat, Pamela, i ona crna debela.
Pa iz Salema je jedva ziv izasaosa onog rodea.
Zadnja scena iz Brune, isto tako, zastitari ih okruzili da izadju iz dvorane.The event caused quite a stir. John Saunders, the Salem Civic Center's assistant director, told the Roanoke Times that if Borat and crew hadn't high-tailed it out of the arena, "There would have been a riot. They would have been killed."
Citao sam za ove intervjue sto je radio kao Ali G, kao udje u onoj odjeci i nesto se petlja oko kablova, a neko iz ekipe udje u prostoriju u odijelu, da bi ljudi pomislili da ce ih on intervjuisat. I onda samo u par sekundi kamere se upale, a Sacha sjedne na mjesto novinara, tako da nemaju vremena pobjec![]()
Tuzio ga ko je stigo, Kazahstanski premijer prvipa je kasnije povukao tuzbu kad je skontao koliku je popularnost dobila zemlja zahvaljujuci Boratu.

Rita Oraferratilis wrote:Ne moram ni gledati da znam da ce biti 10/10