Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chakany wrote:I gdje je ta famozna Naša TV iz Mostara, ta neka Njihova TV
Zdravo chakany,
koliko smo upoznati emitiranje programa na kanalu Naša TV starta 17.februara, kada bi se kanal trebao naći u našoj programskoj šemi.
Molimo Vas za još malo strpljenja.
chakany wrote:Mogli su nam uvesti teletekst na HAYAT HD, prije smo na tom kanalu imali teletekst, dobro se sječam, da je kanal krenuo sa teletekstom, dok smo još uvijek bili na HS-u. Prošle godine je kanal nekad u martu krenuo, i odmah smo ga dobili sa teletekstom.
Isto tako šteta za Aljazeericu, volio bih da je uskoro ponovo vidimo u HD-u.
Volio bih vidjeti još masu nekih kanala, tipa:
Domaći kanali:
RTV TK, USK TV, HIT TV BRČKO, K3 TV, SLON TV EXTRA, RTRS PLUS.
Srbijanski kanali:
NOVA RS, RTS 1
Crnogorski kanali:
TV VIJESTI, RTV ATLAS,
Hrvatski kanali:
RTL CRIME, RTL PASSION, , NOVA TV HR, DOMA TV.
Filmski kanali:
KINO TV, M1 FILM, M1 FILM GOLD.
Isto tako ne mogu da vjerujem da je slika jako loša na BEHAR TV, i na TV Istočno Sarajevo, a znam da je ranije na TV IS bila dosta bolja dok smo bili na HS-u, RTV Jablanica ima daleko bolju sliku
U radijskim kanalima bih volio vidjeti Radio Antena Sarajevo.
Sve zahtjeve i prijedloge korisnika sa izmjenama programske šeme pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željama korisnika.
Zahvaljujemo na sugestiji.
winnie wrote:
Alko ste vi HS, molim vas da mi odgovorite kako mogu dobiti hd eurosportove nazad?
Neka mi ukinu hd SK Golf, SK 3, oba Foxa (life i crimi) i Hayat, samo nek vrate eurosport na hd kako je i bilo.
Hvala!
Zdravo winnie,
za sada nemamo preciznijih informacija o novim izmjenama programske šeme.
Navedeni kanal možete pratiti ukoliko se odlučite za D3 HD paket.
Niste me razumjeli, ne želim da plaćam dodatno za nešto što sam već imao. Dobio sam neke hd programe koji me ne zanimaju i zato pitam, je li može da mi se ukinu navedeni (SK golf, SK3, Fox Life, Fox Crimi, Hayat itd.) a da mi se vrate dva hd Eurosporta. Stvarno mi nije do peglanja sa promjenom provajdera, ne tražim puno.
Na žalost ne postoji mogućnost da pravimo pojedinačne, odnosno posebno kreirane programske šeme na ugovorima korisnika.
Pozdrav, imam hs kablovsku i net. Najjeftiniji paket. Net je 15KM i kabl 13,5KM. Sad je doslo do promjene kanala, dosta digitalnih kanala je ukinuto. Analogni su sto se tice kvalitete slike skroz losi, neki cak negledljivi.
Gledam ove pakete na telemachu, cijena oko 47KM ono kolika budala moras biti da to placas za tv i net. Ne pada mi na pamet.
Pitanje za ove iz hs: Kakve su opcije da za ovih 13,5KM dobijem koliko toliko ok sliku? A za ovih 15KM net sa kojim mogu pogledati hd klip na youtube?
Sve je radilo do prije par sedmica ok, ali kako je doslo do ove promjene ne valja nista.
Nepass wrote:Pozdrav, imam hs kablovsku i net. Najjeftiniji paket. Net je 15KM i kabl 13,5KM. Sad je doslo do promjene kanala, dosta digitalnih kanala je ukinuto. Analogni su sto se tice kvalitete slike skroz losi, neki cak negledljivi.
Gledam ove pakete na telemachu, cijena oko 47KM ono kolika budala moras biti da to placas za tv i net. Ne pada mi na pamet.
Pitanje za ove iz hs: Kakve su opcije da za ovih 13,5KM dobijem koliko toliko ok sliku? A za ovih 15KM net sa kojim mogu pogledati hd klip na youtube?
Sve je radilo do prije par sedmica ok, ali kako je doslo do ove promjene ne valja nista.
Pa,ništa za tu cijenu.Od 1.3 analogija poskupljuje na 15 KM,a najjeftiniji paket interneta(10/1,5) košta 22 KM.Dakle,najmanje 37 KM ako hoćeš ovdje ostati ili traži alternativu. Dolazimo lagano do toga da je Telemach u suštini skuplji za većinu neprohtjevnih korisnika.Ipak,dosta je širi izbor za onoga tko može više platiti.
AdrianMole wrote:
Dolazimo lagano do toga da je Telemach u suštini skuplji za većinu neprohtjevnih korisnika.Ipak,dosta je širi izbor za onoga tko može više platiti.
Tacno tako, moglo bi se slobodno zapisati kao definicija Telemacha u odnosu na HS.
Meni je nezamislivo da gledam analognu televiziju u 21 stoljecu, ali to ne znaci ako je meni nezamislivo da je i drugima. Ima ljudi koji na tv-u pogledaju dnevnik, eventualno neku emisiju i to je to pa im ne treba digitalna.
Ne znam zasto iz Telemacha moraju biti toliko bezobrazni pa da ne naprave, za ljude koji nisu u situaciji platit vise, neki internet od 5 ili 8Mbps za nekih 15-ak KM pa da ne moraju placati preko 30KM za internet i tv ako nisu u mogucnosti. HS je tu bio posten i zbog toga je steta sto ih Telemach kupi.
Nepass wrote:Pozdrav, imam hs kablovsku i net. Najjeftiniji paket. Net je 15KM i kabl 13,5KM. Sad je doslo do promjene kanala, dosta digitalnih kanala je ukinuto. Analogni su sto se tice kvalitete slike skroz losi, neki cak negledljivi.
Pa,ništa za tu cijenu.Od 1.3 analogija poskupljuje na 15 KM,a najjeftiniji paket interneta(10/1,5) košta 22 KM.Dakle,najmanje 37 KM ako hoćeš ovdje ostati ili traži alternativu. Dolazimo lagano do toga da je Telemach u suštini skuplji za većinu neprohtjevnih korisnika.Ipak,dosta je širi izbor za onoga tko može više platiti.
Moze se platiti ali necu da platim. Gledam tv 1h dnevno i da za to placam 37km. Nisu normalni.
Ima li uopste alternative za stari grad? Osim bht. Kako ljudima nije zao dati toliko para? Struja 25km, voda 12-14km, plin prosjek godisnji 30km mjesecno. Kablovska i net 37km?! Ne pada mi na pamet toliko placati!
AdrianMole wrote:
Dolazimo lagano do toga da je Telemach u suštini skuplji za većinu neprohtjevnih korisnika.Ipak,dosta je širi izbor za onoga tko može više platiti.
Tacno tako, moglo bi se slobodno zapisati kao definicija Telemacha u odnosu na HS.
Meni je nezamislivo da gledam analognu televiziju u 21 stoljecu, ali to ne znaci ako je meni nezamislivo da je i drugima. Ima ljudi koji na tv-u pogledaju dnevnik, eventualno neku emisiju i to je to pa im ne treba digitalna.
Ne znam zasto iz Telemacha moraju biti toliko bezobrazni pa da ne naprave, za ljude koji nisu u situaciji platit vise, neki internet od 5 ili 8Mbps za nekih 15-ak KM pa da ne moraju placati preko 30KM za internet i tv ako nisu u mogucnosti. HS je tu bio posten i zbog toga je steta sto ih Telemach kupi.
Meni je nezamislivo da dajem 15km za analognu mjesecno.
Nepass wrote:
13,5 ili 15KM nije neka razlika, mjesecno jedna kafa u gradu manje. Mislim da je veci problem to sto im je najjeftiniji internet 22KM, ne treba svima 10Mpbs i ljudi nece da daju preko 30KM ukupno za analognu i internet a u Telemachu moraju.
NK33 wrote:
13,5 ili 15KM nije neka razlika, mjesecno jedna kafa u gradu manje. Mislim da je veci problem to sto im je najjeftiniji internet 22KM, ne treba svima 10Mpbs i ljudi nece da daju preko 30KM ukupno za analognu i internet a u Telemachu moraju.
Zapravo korisnici ne moraju prelaziti na Telemach usluge, te i dalje imaju mogućnost da koriste internet pakete i brzine koje su i dosada koristili po istoj cijeni.
crnivrag wrote:
Zapravo korisnici ne moraju prelaziti na Telemach usluge, te i dalje imaju mogućnost da koriste internet pakete i brzine koje su i dosada koristili po istoj cijeni.
Da, kako pise na njihovoj stranici do 01.08.2016 mozemo ostati na istim paketima. Mene zanima sta ce biti kasnije, iskreno ne placa se ni meni vise od ovih 36,40 za internet i digitalnu. Ako nakon 1.8 budem morao preci na neki Telemach paket definitivno mi nece odgovarati, jer u start paketu fali kanala koji me zanimaju a koje sad imam. Valjda ce skontat nesto do 01.08, ako ne onda mi valja traziti neku alternativu.
artuditu wrote:
Ja kako god pogledam ne mogu da skontam koji su uključeni u Start paket.
Napravljena je zbrka na HS stranici, pogledaj listu digitalnih kanala za područje Sarajeva na Telemach stranici pod Televizija -> Digitalna televizija -> Spisak digitalnih kanala za područje Sarajeva.
Nepass wrote:
Jebi ga ja sam cicija i ovo prelazi sve mjere koje ja zelim placati.
Gledam sad i ovaj logosoft osnovni paket 35KM.
ja uopste ne znam koje kanale imam na tv nit znam kako su poslagani, ne znam ni sto imam kablovsku eh zato mi je zao davati tu lovu
A i net je bas skup 22KM.
Nepass wrote:
Jebi ga ja sam cicija i ovo prelazi sve mjere koje ja zelim placati.
Gledam sad i ovaj logosoft osnovni paket 35KM.
ja uopste ne znam koje kanale imam na tv nit znam kako su poslagani, ne znam ni sto imam kablovsku eh zato mi je zao davati tu lovu
A i net je bas skup 22KM.
Samo zadrži postojeći paket i zovi da ti srede signal.